icon

Silná príťažlivosť medzi 21 ročnou a 46 ročným mužom

18. dec 2021

Mám 21 rokov doteraz ma nikto nechcel a mam šancu začať si milostný vzťah so 46 ročným mužom,ktorý po mne dosť ide.Isli by ste do toho,spríjemniť si prítomnosť?Mňa veľmi priťahuje

mabenn
18. dec 2021

hej, isla...a tu bohuzial na mamickovskom fore si viac zien asi prave predstavilo svojho manzela a 21rocnu...

dskjhfdlkdjhl
18. dec 2021

Popracuj na sebe, aby si nemusela brat len to, co uz mozno nikto nechce🙂 Keby Ta naozaj pritahoval (a nebolo to len preto, ze iny Ta nechce), tak sa nebudes pytat na MK.

liusa82
18. dec 2021

No len aby si z toho potom nemala len oči pre plač aj keby je to len o sexe.Ostaneš náhodou s bruchom nebodaj ťa okašle a potom čo? treba myslieť aj na toto pri takomto nezáväznom vzťahu.

savanna
18. dec 2021

Nesla by som asi do toho. I ked ta chapem, aj mne sa raz stalo, ze ma pritahoval muz o cca 25 rokov starsi. Bol omnoho atraktivnejsi ako vacsina mojich rovesnikov a mal perfektnu postavu. Uplne moj typ, ale zostalo to len platonicke samozrejme, bol aj zadany. Stava sa to, ale buducnost to ktovieaku nema. Ak si chces uzit, tak ok, ale rozhodne sa chran, aby si nezostala tehotna, to by bolo horsie 🙂.

0kristina0
18. dec 2021

Ten 46 rocny je slobodny?

nenne27
18. dec 2021

Moja kamoska mala 25 a nasla si 50rocneho chlapa.ked mi to oznamila, reagovala som presne ako niektore 20rocne baby tu.ale jej vzdy vyhovovali starsi, zreli muzi, s rovesnikmi si nemala co povedat.a to bola inteligentna a pekna baba.nedala si to vyhovorit. Rodina bola trosku na prasky z toho, ale ona si s nim rozumela, velka laska. Zobrali sa, rodina si zvykla.su spolu 20rokov a maju 4 deti.su stastni a spokojni. Maju aktivny zivot, chodia s detmi na tury, vylety, lyzovat, stanovat. To len ako protipol k tym tragickym scenarom co tu citam

luccija
18. dec 2021

@nenne27 to ani nepíš veď tu len negatíva sa vypichuju🙂ja takých poznám 3 a všetci spolu žijú roky rokúce aj deti majú a ten vekový rozdiel nie je až tak vidiet a to jeden chlap je už v dôchodku

beata_k
Odpoveď bola odstránená
lukina20
18. dec 2021

maximalny vekovy rozdiel ktory je podla mna este vo vztahu tolerovatelny je 10 rokov +/- rok, dva... 25 rokov je extremny vekovy rozdiel, moze ti byt otcom...
on je happy jak dva grepy, lebo si zbalil mladu babu, vsetci vieme presne naco 🙂... ty si happy jak dva grepy lebo si zaujala starsieho skuseneho chlapa...
ale nema to perspektivu... ty si este mladucka, zivot mas pred sebou, musis si este nieco preskakat, ziskat skusenosti, nadhlad...

@viestta zena ja ta milujem, sledujem ta tu na MK uz dlhsie, ale davas take vtipne komentare, ze odpadavam :D

shinon258
18. dec 2021

@nenne27 a ona má teraz 45 a on 70 😍 láska až za hrob. Som zvedavá ako ťahajú domácnosť so štyrmi deťmi z jej platu a jeho slovenského dôchodku 😆 poďme teraz takýmto vzťahom tlieskať 🤷

nenne27
18. dec 2021

@shinon258 tak si predstav ty nadhera ze je to aktivny, stale dobre vyzerajuci udrziavany chlapik.urcite je na tom lepsie ako kopec 30 rocnych lajnosov, co sa cely den hraju na mobile a vecer s kamaratmi cecaju v krcme.dochodok ma zo zahranicia plus ma zivnost, akoze co si si myslela ze si vymyslam, aby som bola na v podstate anonymnom fore zaujimava?lebo ty nikoho takeho nepoznas, tak jasne, ze to nemoze byt pravda.dalsia vec je, ze je to cudzinec a tam je dovolene ludom normalne zit aj napr po 50.lebo na slovensku asi kazdy chlap po 60 musi trpiet obezitou a zena po 50 vysedavat s natackami pri telke

shinon258
18. dec 2021

@nenne27 2/3 mužov v 70 trpia ED 😆... Ale aspoň, že vyzerá dobre, keď je bez liekov nepoužiteľný v iných odvetviach...

nenne27
18. dec 2021

@shinon258 lutujem ta, musis mat riadne na hov..o zivot.

shinon258
18. dec 2021

@nenne27 neľutuj mňa, ale svoju kamarátku a jej deti

nenne27
18. dec 2021

@shinon258 akoze preco ju mam lutovat? Ma super vztah a nadherne decka, dobry job v zahranici,muza ktoremu ide biznis, vazi si ju a venuje sa totalne rodine a vie si ju zabezpecit a podla toho co tu vypisujes su urcite na tom po vsetkych strankach lepsie ako ty.jedine v com ju mozem lutovat je ze ma svokru co do vsetkeho pcha nos.a ty si preco myis ze vsetci co neziju ako ty nutne musia byt nestastni? Lebo si nikde nebola a nic ine ako svoj zivot nepovazujes za spravne? Si bud totalne mlada a nic si nezazila, alebo stara, co nic nezazila, nikde nebola a sudi a mysli ze ma 100% pravdu

shinon258
18. dec 2021

@nenne27 jaj tak ona si narazila bohatého cudzinca, nevadí, že o 25 rokov staršieho... Hmm... Postarší bohatý cudzinec a mladé dievča z Východnej Európy... Tento príbeh som už niekde počula 🙈
Inak normálny človek si nezačne s niekým o 25 rokov mladším, možno ty hej, čo ja viem 🤷

modraslamka
19. dec 2021

ale vsak klud, mlada si chce len uzit s chlapom co sa jej paci...no hormony 😅
svadobne zvony nebudeme pocut. Aj tak ju odkopne....

kittykat22
19. dec 2021

Tak ty si pre neho terno. Muz ma krizu stredneho veku, tak si ju vylieci na mladej babe. Bude sa naparovat ako kohut na smetisku, ze zbalil jahna. Vsetci kamarati mu budu zavidiet. Ako vidim, co z toho bude mat on. Ale preco by si ty bola s chlapom ktory sa hrabe na 50.ku to nechapem. Namiesto toho aby si si zacala vztah s mladym muzom, single bez zavazkov, ktory nebude poskodeny vztahmi, bez zataze z minulosti ... nechapem. Namiesto toho aby si vytvorila kvalitny vztah s muzom, s ktorym mozes zalozit rodinu a mat deti, sa budes zahadzovat s nejakym dedkom. O slusnej nalozi HPV z jeho strany ani nepisem.

nenne27
19. dec 2021

@shinon258 no teraz som si skoro cvrkla😁ked ti teraz napisem ze on je este "vychodnejsi " europan ako ona a "zbohatli" spolocnym podnikanim v tretej krajine, tak co si najdes?nie a nie a nie, oni musia byt nenormalni lebo tetka na koni to napisala a ta predsa vie, lebo ona vie vsetko a punktum🤣🤣

sarahsamik
19. dec 2021

Ja by som do toho šla v tom prípade, že by ma zaujímal aj niečim iným ako len priťahoval. Ak je tvoja spriaznená duša tak to cítiš, ak nie, nechaj tak 🙂.

aaao
19. dec 2021

Akoze hovori sa ze vek je len cislo ale ked si predstavim ze by mi bolo byt otcom 🙄🙄
Ale je to na tebe ako to ty citis

laurika999
19. dec 2021

@ella_price a naivná je

oli18
19. dec 2021

@nenne27 jej manzel ma 70 a ma mamu, co do vsetkeho pcha nos. Tak to ma cca 90. Bystra😂

kinderzwillinge
19. dec 2021

Baby, ja vas vazne nechapem. Co to je s vami, ze takto reagujete, bavili by ste sa takto s niekym aj face to face? Drzost a arogancia jedna radost.
A z toho co pisete to vyzera, ze ste v 21 rokoch boli este panny, lebo ako tu niekto napisal, je este decko 🙈

oli18
19. dec 2021

@nenne27 ty pises nejake hluposti, ze " je dovolene ludom normalne zit" aj po 50ke😂. To kto im udeluje to povolenie? A inde co po 50ke? Ich strielaju? 😂

oli18
19. dec 2021

@sarahsamik plnou penazenkou by ta (mozno aj autorku) urcite pritahoval 😉

adka176
19. dec 2021

Chce ťa len na sex....v tomto veku už muž nebude zakladať rodinu a mať deti.... takže kľudne si užívaj sex.... pozor, aby ti neurobil dieťa a keď sa ho nabažíš, tak si možno nájdeš iného...on už pomaly ide do
veku, keď mu to už bude prestávať fungovať .... takže zistíš sama, na ako dlho to bude....no, ale či tým nestratiš vzácny čas treba pouvažovať....ale zatiaľ na sex môže byť dobrý.....ide o to aké máš priority....

ella_price
19. dec 2021

Autorka má celú diskusiu určite v péčku a ľutuje, že sem vôbec niečo také napísala. Podľa vyjadrovania nie je veľmi ešte dozretá a zrejme trochu naivná.
Je vtipné, ako si niekto obraňuje takto vysoký vekový rozdiel a sex na jednu noc a napríklad taká trojka by mu bola už na grc 😆 A hlavne na niektorých komentujúcich vidieť, že ešte nemaju deti 🙌🏻

nika3136
19. dec 2021

Nie, na tvojom mieste by som do toho nesla. Ale absolutne nie kvoli vekovemu rozdielu 😉 ak by to tak bolo v mojom pripade, vek neriesim, lenze co mi bije do oci u teba je: "doteraz ma nikto nechcel". Prepac, ale zamyslela by som sa nad sebou. Preco to tak bolo? I ked by si sa zameriavala na skolu, pracu, neviem co.....stale su tu chlapci/chlapi, kt.prejavia zaujem. Si naozaj tak zufala, ze vezmes prveho muza, ktory o teba zakopne (aj napriek veku)? Zacni so sebou nieco robit, aby si bola pre opacne pohlavie atraktivna a zacala si s niekym, kto aj teba zaujme.
Pri takomto muzskom veku to uz nie je uplne jednoduche 😉 ak nikoho nema/l , popremyslaj preco. Ak uz ma za sebou vztahy ci dokonca rozvod, tiez popremyslaj preco.
Mimochodom - ani by som sa s nikym obdobnym nezavazne nevyspala, pokial by ma extremne nepritahoval, nerobila by som zufalcovi rohozku. Muselo by to byt vzajomne, nie ze ON chce.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená