icon

Silná príťažlivosť medzi 21 ročnou a 46 ročným mužom

18. dec 2021

Mám 21 rokov doteraz ma nikto nechcel a mam šancu začať si milostný vzťah so 46 ročným mužom,ktorý po mne dosť ide.Isli by ste do toho,spríjemniť si prítomnosť?Mňa veľmi priťahuje

miriam11
Odpoveď bola odstránená
ella_price
19. dec 2021

@cocolino234 Tu nejde vôbec o vek a vôbec nežijeme v ilúzii, že sex na jednu noc sa nedeje ale takéto diskusie zakladajú dievčatá, ktoré čakajú, že sa niečo u toho chlapa k ním zmení. Teraz si polož otázku naopak, 50 ročný muž ide na jednorázovku s 20 ročnou. Pre neho je to medzník ako sa odreagovať kým nájde tú svoju pravú a tiež je otázka, či je vôbec nezadaný. Ono toho môže byť na kvantá na túto tému, ale netvárme sa ako moralisti najväčšieho stupňa a tiež nezakrývajme oči pred faktom, že sa čoraz viac rozširuje problém, že mladé baby idú za staršími, ktoré ich potom kopnú do fujari, lebo boli naivné. Keby to mala u seba upratané a bola s tým v pohode, nemusí sa vôbec takúto otázku pýtať na koňovi.
A áno, viem že existuju páry, ktoré majú medzi sebou vysoký vekový rozdiel a úžasne im to funguje ale to sú na tom mentálne obaja dozretí úplne inak.
Btw z psychologického hľadiska vyhľadávajú vo väčšine prípadov starších tie, ktoré napr nemali s otcom dobre vzťahy, ale to je zasa úplne iná kategória.

nenne27
19. dec 2021

@oli18 no hej, tu sa ocakava ze 50 rocna zena supne natacky, zasterku a strikuje v hojdacom kresle, sudiac podla niektorych komentarov😉

matqa411211
19. dec 2021

@ella_price a odkial ty vies ze ona chce vztah a nieco viac? Mozno chce len sex ako on, ty si si nieco vyvodila co ani nespomenula/nenapisala, mas nejake domienky, spravila z nej naivnu, ale ona je vraj drzá...

ella_price
19. dec 2021

@matqa411211 Ty si nečítala zvyšok zrejme, ale dobre, nechajme to tak

lululucy
Autor odpoveď zmazal
matqa411211
19. dec 2021

@ella_price 😅 ano citala som zvysok aj ako ta solidne odfajcila, a teraz nemas zrejme odpoved na moju otazku tak to radsej "nechajme tak"

ella_price
19. dec 2021

@matqa411211 Keď niekto nechápe sarkazmu, tak to nie je môj problém a keď tamto považuješ za to, že ma odfajčila, tak to ti gratulujem. Koľko máš? 15? 🤦🏻‍♀️

matqa411211
19. dec 2021

@ella_price co to ma so sarkazmom? 😂 ved mi ukaz kde sa vyjadrila ze chce vztah a nieco viac ako ty tvrdíš

ella_price
19. dec 2021

@matqa411211 Veď si prečítaj príspevok vyššie. A okrem toho sú to totálne horšie komentáre ale akurát mňa si si vybrala, lebo ťa moje komentáre v riti štípu?

matqa411211
19. dec 2021

@ella_price co si mam teda precitat? Vykrucas sa lebo vies ze to tak nie je, a ak si si nevsimla sme na fore, mozem reagovat na koho chcem, takze koho tu co stípe ? Ci len ty sa mozes vyjadrovat? 😉 odpoved na svoju otazku som stale nedostala, len blbe komentare, to mi stačí

ella_price
19. dec 2021

@matqa411211 Dievča, ty si úplne mimo 😃😃😃
Čo ti tu niekto krivdí keď chrápeš s 50? 😆

janinah
19. dec 2021

Ešte napíš.ze je ženatý a rovno si odplujem...

oli18
19. dec 2021

@nenne27 musíš byť veľmi mladá, lebo tvoje komentáre su🙉

matqa411211
19. dec 2021

@ella_price si maximalne trápna, nevies vobec diskutovat, len urazat a vysmievas sa 😄 aj keby chrapem s 50 tebe to moze byt maximalne jedno

ella_price
Odpoveď bola odstránená
raduska17
19. dec 2021

Nešla by som do toho nikdy. Tam by to bolo len o jednom a robit niekomu "handru" tak to by mi zato naozaj nestalo. Si este mladá. Mas vela moznosti nájsť muza, ktory si ta bude vazit, bude chciet si s tebou zalozit rodinu a bude to uplne o niecom inom. A ked si chces uzivat života najdi si nejakého mladsieho s ktorym to aspon bude stat zato.

matqa411211
19. dec 2021

@ella_price ano vsetci vidime ako ti to je "jedno", az z toho ides zodrat klavesnicu, toto je moj posledny koment na teba a nech ta aj roztrhne 😄

ella_price
19. dec 2021

@matqa411211 Veď stále odpisuješ a ja teda čakám na nejaký relevatný komentár autorke, ktorý od teba stále nevyšiel 😃

ljzozv
19. dec 2021

@ella_price tvoje posledné komentáre už vôbec nie sú k veci a od vtipnosti majú aktuálne veľmi ďaleko.

zuzanockamt
19. dec 2021

@ella_price ale ty stále nechápeš, že nejde o jednu noc...proste kamoš s výhodami, milostný vzťah

ella_price
19. dec 2021

@zuzanockamt Len nie každý by prijal fakt, že jeho decko si začína užívať s niekym na jednu noc. To môže byť jeden, dvaja, traja na jednu noc a v dobe internetovej sú títo diskusie už tak normálne, že decká si povedia - a veď to je vlastne ok keď to urobím a nepotrebujem vzťah. Videla som na praxy u psychiatričky-sexuologičky dve slečny, ktoré sa kvôli tomuto potom nedokázali dostať do normálneho vzťahu, lebo im stačilo len toto, ale potom ich to žralo.
Ja viem, že nie každý je taký a sama som tu priznala, že keď som bola decko tínedžer porobila som kadečo, ale toto sa začína brať už ako taký normál a potom si väčšina nevie najst normálny vzťah a tu sa pýtajú, či je ok ísť s chalanom na prvom rande k nemu domov a im podobné. Ale tam 20tnik premýšľa inak ako 30 a 30 inak ako 50.

nenne27
19. dec 2021

Je velmi smutne, ze este aj pred vianocami su tu take krute hejty, az pochybujem, ze tu pisu normalne vyrovnane zeny.podla komentarov sem pisu stastne a dokonale zeny s idealnymi manzelikmi a detickami.ja konkretne som vobec nevyjadrila nazor na tento vztah, iba som uviedla priklad kamaratky ktora ma ovela dtarsieho manzela a ziju si velmi pekne 20 rokov.hned ma tu zacali zosmiesnovat a moju kamaratku odsudzovat zenske, podla ktorych je najprv chudera ktora musi zivorit zo slovenskeho dochodku potom vychodoeuropska dievcina ktora si klofla stareho zazobanca z cudzinci.zeny, to vazne musite vsetko hejtovat?zosmiesnovat a urazat ludi ktorych nepoznate? To takto realne komunikujete s ludmi vo svojom okoli? Spamatajte sa!niektore tu sudite ako keby ste boli Boh, a mali patent na zivot.zaroven dakujem vsetkym zienkam, ktore este maju kus citu, empatie, taktu a neprskaju svoju zlc a frustraciu na verejne forum pre matky

bikarbona
19. dec 2021

Podľa mňa to bude zábava1 večer a potom otrava. Rob ako myslíš. Ja by som svojmu 21ročnému ja povedala nie.

vlastnynazor
19. dec 2021

Nie, nesla by som do toho. Hladala by som niekoho v mojom veku.

nenne27
19. dec 2021

@oli18 dakujem, som stara zivotom oslahana korytnacka, co ma jedno dospele a jedno skoro dospele decko

nenne27
19. dec 2021

@oli18 nema 90.ma 94.co sa stale do mna navazas?daj mi prosim ta svaty pokoj,napisala som realny pribeh mojej kamaratky, co ta na tom vytaca? Co ta opravnuje ma tu zosmiesnovat?co si ty za cloveka? Aky to mas charakter?

oli18
19. dec 2021

@nenne27 môj charakter nemá s tým, aký nezmysel ty napíšeš, nič spoločné. Ak si taká "stará", možno máš, alebo si neďaleko 50ky, potom napíš, ako ti "dovolili" žiť. Ja som 50ku mala dávno a žila som nielen vtedy, ale aj teraz, rovnako, ako tvoja kamarátka v zahraničí. A väčšina Sloveniek. Určite aj ty. Takže si druhýkrát prečítaj po sebe, či to dáva zmysel😉. Z mojej strany všetko.

bennn
19. dec 2021

čo ti hrabe... no keď nemáš morálku tak kludne, to môžeš sa vyzliecť na ulici a ponúkať sa...

Nevidím žiadne benefity toho. Tak či tak budete pre seba iba predmety uspokojenia fyzických túžob, nič iné medzi vami nebude. Jedine že by bol bohatý a dotoval ťa dobrovolne za všetko. Ale to by si ťa potom nárokoval skoro ako na vlastníctvo veci a pri odmietnuti by ti robil zo života peklo.

Ako to ti fakt nie sú dosť dobrí pekní mladí chalani? Mladý si len raz. Pekný tiež.

sarahsamik
20. dec 2021

@oli18 Pardon slečna/pani, ale mňa teda plné peňaženky nepritahuju, viem čo sú to skutočne hodnoty… Či už autorku priťahuje plna peňaženka, to už neviem, ale nesúdim, nie som tu od toho 🙂