Sklamal ma partner
Ahojte,potrebujem sa vyrozpravat.Mozno som trafena,niekto si povie moj problem.Zacnem od zaciatku.Predvcerom som nasla partnerovi v mobile smsku co pisal zevraj kamaratke.ze je jeho slniecko atd a poslal jej cmuk na licka.Sme spolu tri roky mame spolu 14mesacne babo a teraz som v 22tyzdni.Zda sa vam to normalne?ci som prehnane ziarliva?keby sa to stalo prvy krat mozno by som na tom nehladala nic zle,ale moja dovera je nadlomena.on mi povedal ze to tam nechal naschval,aby som sa chytila na lep ked sa mu hrabem v mobile.Ja pred nim tajnosti nemam,nemam co skryvat.a vlastne ze co chcem ze on sa neciti vinny za nic.Ja ked mam partnera a lubim ho neposielam cmuky kadekomu iba jemu.☹
@lilianna1xs tvoj partner ťa neustále kontroluje? Má nejaký komplex? Popri tom sa správa ako pubertiak.
@lilianna1xs tak dufam, ze ani pan manzel neriesi tvojich znamych/kolegov/kamaratov muzskeho pohlavia.
@dori92 môj muž neverí pretože žiarlil stále pracujem v nemocnici a vieš kolegovia mi zavolajú pokecame o pacientov a nám aj súkromných pacientou ktorý potrebuju tlmočníka tak mi volajú,cez telefón riešime Muž žiarli ,ale je to normálne kto nežiarli to tiež neni zdravé občas treba aj žiarliť.)))))Aj ja občas žiarliť keď muž ide do fitnessu a vidím Jak mladé kocky znim pijú kávu.
@lilianna1xs no teda, toto keby mam doma... On je pan domu a ty si čo? Metla? Co keby videl také fotky v opacnom garde-ty v objati s kolegami...? Sak sranda musi byť... 😲
@lilianna1xs troška žiarliť je niečo celkom iné, ako partnera kontrolovať
@tamtamka26 vieš on sa stará o všetko pretože ja som vkuse práci doma som keď deti sú doma vtedy pozerám ako on odrátal kým on mal voľno alebo navaril my sa tak doplnujeme on je doma keď ja som práci večer on je zas práci ja doma.Ale teraz som už doma stále som tehu))))))takze pracuje teraz on cely deň.pride domov ja spím a on navarí )))))).
@lilianna1xs no ved dobre, ak vam to tak funguje a si spokojná, tak ok. Ja by som to nezniesla. Prajem vela šťastia.
@timea7 treba občas kontrolovať to stále tvrdím žijem zahranicii a mám kolegou a kolegine ktoré dochádzajú z Sk a vidím aké sú hlúpe poniektorí ženy alebo muži .Dneska never nikomu a ničomu.Dneskajsej dobe je všetko možné.Mam známu majú 14deti krásny rodinný dom zdravé deti manžel sa zamiloval do niejake mladej kocky otehotnela porodila muž ÚT nemal kontakt žiadny z Milenkou,A zrazu prišla Smka nás syna vola sa ......a ona hlupana známa nepozerala telefón muzovy však netreba a potom už len na súd prišiel list vtedy sa prebrala ale viete čo mi povedala je to môj muž nemôžem sa znim rozviesť ako budeme žiť z detmi majetky atd...nakoniec platia alimenty a pán Advokát všetko vyriešil aj z Milenkou aj hlupou Manželkou.Verila nepozrela tu to má.
@moni244 no na ceste je už druhé....tiež to nechápem, najmä preto, že v inej téme písala, že dosť skúsila 😠. Kruci ženy, kam sa tak ponáhľate? Bojíte sa, že partner zdúchne? Akú máte istotu, že nezdúchne aj potom, čo si s ním rýchlo urobíte jedno, dve deti? A prečo to robia tí muži? Čo si chcú do čerta dokazovať? Sú príliš leniví, aby niečo dokázali v práci, umení, v športe, tak sa snažia tu, kde je to najmenej namáhavé? Veď napísať šteklivú SMS dokáže každý pubertiak. Na následky nemyslia? Majú tú ženu naozaj radi, keď sa nezamýšľajú nad následkami? Asi som už fakt zo starého železa, keď toto nechápem...
Som v šoku z toho koľko žien sa nedotkne mobilu svojho muža 😀 ach jaj
Prepáčte mám nový mobil a neviem znim ešte písať.Ospravedlnujem s van Dámy .)))))
@lilianna1xs občas kontrolovať čo? Či je môj partner momentálne ozaj na tréningu? Mám sa tam ísť pozrieť? Včera som bola s bývalou kolegyňou na obede, mal tam obiehať okolo okien, či som tam fakt s kolegyňou? To je hádam o dôvere, či? Aby ma stále kontroloval, ako píšeš o tom svojom, prepáč....a že ti nevadí, že je to len smerom k tebe, ty ho nekontroluješ, bavili ste sa niekedy o tom, spýtala si sa ho, prečo to robí?
@timea7 nemyslím že kde je ale celkovo ten mobil vieš take čo sa take robili múdre potom plakali lebo verili a že môj muž no určite a potom klesne dole hlavička aj ustocka.Dvovera existuje áno aké Dneskajsej dobe v neboli toľko rozvodou a rozhodol keby bolo to tak Jak pred 29rokmi nech nikto nehovorí hop ešte môže všetko prísť.Vsak pozrime si na internete tie Holky čo robia ha sa nečudujem ani chlapom vôbec.A či môj muž nože sa stať ešte aj žene 50tke muž sa osali 20rocnou kockou si užíva.Takto je Proste nikto táto nemôže ani žena ani muž žijeme v takom svete.
Žiadna žena nemôže povedať môj muž tá kde nevrav radšej nič.)))))))
Ten mobil ,neznášam drahý Jak svina a píše dokonca sám čo chce)))))že by má doplnoval.
sak si uloz jej cislo, posli jej smsku cauko tu je toho zena, nezelam si aby si mu vypisovala 🙂 a to je vsetko, s tym muzom sa nebavit 2 mesiace najlepsie ho poslat do riti a hotovo 🙂
@dori92 prečo utocis na tie ktoré sa jednoducho neznížia aby sa mužovi bez jeho vedomia hrabali v mobile? Ak je on hajzel nemusím byť aj ja. Vypytam si mobil pred ním, nech ukáže kto píše alebo sa ho na to spýtam. Myslím že každá rozumná baba potom už z reakcie vidí o čo ide. Je tu kopec podobných tém. Baba sa hrabe v mobile a potom vyplakava na MK. A to malo aký význam? Že viem a teraz budem sa budem s chlapom ďalších 5 rokov naťahovať a nebudem sa zaoberať ničím iným, len komu píše, či nepíše? No to už je fakt riešenie
@lilianna1xs este že su tie mobily a dokažes si muža a on teba odkontrolovat.Myslis si,že pred 25rokmi,ked neboli tieto vecicky na kontrolu,nevera nebola?Ale bola,len si neviem predstavit,tu stihacku,ktora vecer obula tenisky a behala kade tade a aj tak nic nenasla.
Dovera ti asi nic nehovorí co?
@225lenka25 veriť je krásne ,Muž je chlap a ženy dneška nepozerajú že muž je ženatý,Ak niektorá žena povie nee ja muža poznám je na smiech nech mi netvrdí že keď príde žena nebezpečnou postavou aby snim flirtovala muž by či urobil?Dvoverovat treba keď chce urobí keď nee neurobí .Ale žijeme dnes ozaj Vulgarnom svete dnes je všetko možné a nemožné,rozvody a rozchody sú oveľa viac percent dnešnej dobe ako pred 20rokmi.Kazda žena a Muž ktorý miluje trocha žiarli na milujúci osobu a troska je tam stále tá nedvovera to nech mi nikto netvrdí že by dal ruku do ohňa že je si rak istý muž v žene ,Muž stále žiarli keď miluje Časom sa to zmení aké ostane tá žiarlivosť trocha stále .....)))))))láska je láska.Ake zas môj muž mi hovoril sne chlapy žiaden chlap nieje teplý ale prešiel som si už dosť žien ÚT má nezaujímajú ale náklonnosť a úctu dám stále ženám,ty si moja Modelka Haha nepotrebujem a kedy aj áno tak ti to poviem žijeme slobodnom svete ľudia a pary si už dávajú staré kozy inzeráty na pohlavný styk tak prečo by sme si to verejne nepovedali pri kave,naco treba klamat ked to tak bolo,Muz musi vediet uznat svoju vinnu a karty vylozit na stvol.Ale ozaj ren Zivot je kruty.))))

@obsadenemeno ja to neriešim poznám kolegine jeho chodia občas ku nám na večeru z detmi aj z
Manželmi.