Sklamal ma partner
Ahojte,potrebujem sa vyrozpravat.Mozno som trafena,niekto si povie moj problem.Zacnem od zaciatku.Predvcerom som nasla partnerovi v mobile smsku co pisal zevraj kamaratke.ze je jeho slniecko atd a poslal jej cmuk na licka.Sme spolu tri roky mame spolu 14mesacne babo a teraz som v 22tyzdni.Zda sa vam to normalne?ci som prehnane ziarliva?keby sa to stalo prvy krat mozno by som na tom nehladala nic zle,ale moja dovera je nadlomena.on mi povedal ze to tam nechal naschval,aby som sa chytila na lep ked sa mu hrabem v mobile.Ja pred nim tajnosti nemam,nemam co skryvat.a vlastne ze co chcem ze on sa neciti vinny za nic.Ja ked mam partnera a lubim ho neposielam cmuky kadekomu iba jemu.☹
@ciernatko no mna keby klamal niekolkokrat, tak by som mu nedala sancu ma klamat nabuduce....a nevrav ze lahko sa mi hovori....tiez som zazila manzelovu neveru. Ano, dala som mu sancu. Jednu. A potom som zbalila kufor a odisla.
Ked mu stale odpustis, tak preco by to nerobil znovu a znovu???
@lilianna1xs a ty na niecom ficis?
@lilianna1xs ty po sebe tie ubohe prispevky citas?Vsak nie?
@papricka33 Praveze v tomto pripade je riesenim ze sa s nim NEBUDEM dotahovat, lebo nebudem mat dovod. Nic mi sam neobkeca, nic si predom nevymaze, a myslim ze keby sama dotycna usudila ze presiahol hranicu tak hajde prec. Je jedno pre moju hrdost akym sposobom sa o nevere dozviem, pretoze hrdost je ti nanic ked si ta chlap nevazi a za chrbtom ta podvadza. Radsej budem nehrda a nepodvadzana ako hrda s klapkami na ociach. a s parohami.
@mihula ja nehovorim ci sme take blbe utekat ta Muzom.Pravdaze nee vsak Dvovera je krasna vec treba ju mat manzelstve.Muz ci Zena ked chce takto urobi.Ale ja viem ze predtym 20rokmi aj vtedy zeny to mali tazke urcite vsak aj vtedy kolko deti sa rodili bez otcou,vtedy nebolo to take jak teraz verejne vsak pozrime sa kolko su Muzi zenaty maju deti krasnu rodinku a je teply bissexuall.Dneskajsej dobe 16rocne ponukaju pikantne fotky,Muz 50rocny uz mozno aj jeDedo a necha manzelku po tolkych rokov,kvoli sasranej koze a po tolkych rokoch nikdy nepodviedol rodinu.Taka doba prisla pokusenie ciha vsade a dvovera musi byt jednoznacne.Skvor Zena to skvor a dlhsie udrzi Dvoveru cit uctu.ja ked pocuvam co sa deje vtom svete hore dupkom mi stoja vlasy.
@mihula Draha mam novy mobil,a nebud si tak ista neposudzuj.
@blairgossip konecne rozumna zena.
@moni244 Zlatucko ja neficim na nicom Oco ide tebe?co tvoj muz je teply ze si taka Ista ja pisem,ze neznamena utekat a sledovat muza ale obcas pozriet jeho mobil ci pokec ci fasebuk obcas nic natom nieje zle ked mas muza.
@timea7 presne treba im dat vela prace nech nemaju blbe myslienky)))))
@lilianna1xs lebo tvoje prispevky nemaju ani hlavu, ani patu, pises strasne divne
@moni244 Mozno prepac.Are you.Moj mobil je na prd musim snim pisat slovensky hned mi tu preklada.Sorry ked myslis moju slovenctinu.
@lilianna1xs nielen to, jasne, mobil za to moze, to iste
@moni244 Moja zijem 20rokov v zahranicii mam kopu skusenosti uz o svete Denno denne prejdu cez moju osobnost minimalne denne50-100ludi co sami stazovalo vseliaky narod je to jedno,kazdy druhy clovek povie akej dobe zijeme manzelska dvovera uz neni to co bolo rozvody su kolko muzi kde idu robia deti.atd....preto vravim Dvovera je potrebna v manzelstve.Iba ruky nedam a nebudem hadat sniekym ze nee nam sa to,stat nemoze.Moze kazdemu sa vsetko prihodit preto neposudzujem,ale vypocujem.
@lilianna1xs no len keby sa tie tvoje prispevky dali citat, tak by tie tvoje skusenosti boli aj uzitocne
V tom, ze napise slniecko by som nic strasne nevidela.Ja bezne napisem kolegovi" Miško drahý, mozes zajtra...." "Jurášik môj,...." Palinko, srdiečko...." a teda nic s nimi urcite nemam. Su moji podriadeni a mam ich rada ako ludi, nie ako chlapov. A ked aj volam niektoremu a muz je pri mne, neraz poviem :" Miško, zlatko prines zajtra...." Muž si uz zvykol🙂 Ale teda pusinky ma licka neposielam, to len ked gratulujem k sviatku🙂
@moni244 vies co moja chod si lahnut bo si glupa.citaj svoje prispevky lebo tvoj muz je svaty.🙏 Darling mam ta tu.
@lilianna1xs no ty si hotovy vykvet inteligencie
@lilianna1xs ty si skutočná? 😎
@moni244 pocuvaj vkuse tu ty ripes domna mas 30rokov a robíš zo seba že ty si múdra ešte nevrav nič ľuďom sa stavaju všelijaké veci neposudzuj a nerob sa múdra kde žiješ v akej dobe?dvoveruj však ja nehovorím že netreba ja píšem že aká je ťažká dneskajsia Dvovera .Ked máš Muža.Nepis mu tu hlúposti že dnes sa ženy nesťažujú na Múzou aj staršie generácie.
@lilianna1xs najprv si to precitaj po sebe a potom pis
@0silvia0 žijem Dneskajsej dobe a neposudzujem nikoho radšej vypočujem pretože nikdy neviem čo
Mne sa môže prihodiť.
@lilianna1xs ale veď to je v poriadku, ale spôsob tvojho písania je ako z doby, ktorá ešte nenastala😎
@moni244 Monika chod radšej spinkať bo si taká ešte máš mliecko na brade.Este počkaj či muž tebe neurobí take dačo potom píš moja Jak prežiješ čo je život .
@lilianna1xs si o 6 rokov starsia, co zo seba robis dochodkynu? Ty si kontroluj svojho muza, lebo ked zisti, co ma doma, zmizne rychlostou blesku

@moni244 Damy ja to tak, rada citam ste krasne Damy nedajte sa nicim a nikim zniest,my zeny sme pevne ako Mur.Zena je krasne stvorenie a hlavne mudre a vnimave.