Sklamal ma partner
Ahojte,potrebujem sa vyrozpravat.Mozno som trafena,niekto si povie moj problem.Zacnem od zaciatku.Predvcerom som nasla partnerovi v mobile smsku co pisal zevraj kamaratke.ze je jeho slniecko atd a poslal jej cmuk na licka.Sme spolu tri roky mame spolu 14mesacne babo a teraz som v 22tyzdni.Zda sa vam to normalne?ci som prehnane ziarliva?keby sa to stalo prvy krat mozno by som na tom nehladala nic zle,ale moja dovera je nadlomena.on mi povedal ze to tam nechal naschval,aby som sa chytila na lep ked sa mu hrabem v mobile.Ja pred nim tajnosti nemam,nemam co skryvat.a vlastne ze co chcem ze on sa neciti vinny za nic.Ja ked mam partnera a lubim ho neposielam cmuky kadekomu iba jemu.☹
@lilianna1xs a ty o koze ja o voze, nevadí, pekný večer😇
Ja len na okraj😊 Vôbec sa mi nepáčia tie príspevky ohľadom toho , ako treba muža kontrolovať a nedôverovať . My sme spolu 7 rokov , mame dve deti a nikdy som ho nekontrolovala. A ano , uplne mu verím . Aj on mne . Určite sa za nejakou ženou niekedy pozrie ( nie tak okato aby som to videla 😊) ale to mi nevadí . Veď aj ja sem tam zahliadnem niekoho , kto sa mi páči ,pomyslím si , ze sympos a to je celé 😀 Vieme , ze sa lubime , ze by sme nechceli jeden druhého raniť a nik nam nestojí za to , aby sme riskovali nas vzťah a našu rodinu . Môj manžel je aj môj najlepsi kamarát , voláme si niekoľkokrát denne aj po rokoch😊 A keby nejakej vypisoval , ze je jeho slniečko , to by ma naštval 😀 To môj manžel tvrdí mne 😀 A tak by to malo byt 😊
@moni244 moja ,a tvoj Muz je teply?ja zijem z musim moja 16rokov ty kolko zijes muzom?oco tebe ide ze sa navazad domna Stara zena co uz mas preskany zivot v 30tke.
@lilianna1xs ty tu robis zo seba staru a skusenu. A pokial nezacnes pisat normalne, budem ta ignorovat
Ach jaj je zaujimavé že ak žena sa pozre do mobilu muža je furia keď mu robí výčitky tak je stíhačka. A keď chlap toto robí je všetko ok. Nie nie je to normalne aby nejakú cudziu ženskú volala slniečko! A ešte duplovane keď si tehu! Je to hajzel! Ja som môjmu raz tiež vysvetlila,že ono nie je nič prijemne keď rozprava o druhých ake su super krasna postava atd že mna to boli,ale ak prestanem raz ho komadovat tak nech vie že ma uplne prestal zaujimat. A s tým z jeho spravaním sa mi hnusý odvtedy si dáva pozor ,niekedy prešvihne...
@moni244😅
@kika050 chlap sa mení čím je starsii potom Úz neni taká žiarlivosť.Viac úcta a cit po rokoch cítiť.Uz keď sú veľké deti je to uplne inakšie viac tej Nehy je cítiť manželstve,len proste musia si spolu prejsť aj to zle aj to dobre.😉
@moni244 aj ty Napodobne
@dori92 ale to že to zistíš nezmení nič na fakte, že si podvádzaná. A hajde preč? Ak máš kam tak sa dobre vyskakuje. Inak musíš byť racionálna pretože kvôli tej akože hrdosti by si asi tehotná a s jedným dieťaťom do krízového centra nešla. Nakukanie do telefónu partnera ešte žiadne problémy nevyrieši. Ak tam sú, treba ich vidieť aj bez toho. Nevera je už len vrchol ľadovca.
@lanugo mám vás na háku Dámy zarábam oveľa víc holky tak se zabávajte.😉
@lilianna1xs ako co ma to, kolko zarabas spolocne s touto temou? 😒
a to musi byt riadne bolestive, ked denne cez teba prejde 50-100 ludi....to jak ten gang-bang, nie??? 😀
@obsadenemeno nemôžem z teba....😍
@obsadenemeno tu sa
Navádzajú domna dve kozy a robia si srandicky ale ich ignorujem Úz muž mi vravel nostoja ti zato,kašlem na nich nech sa utrie mliecko na brade.
@obsadenemeno moja zlata drž si hubu čo má bolieť ako v nemocnici keď si sestrička učím tu píšeš píš to vieš koho?moja zlata závisť poznáme Sko.Co tu chceš písať na píš verejne zlata moja neboj sa píš nepíš záhadne budbotvorena osôbka neboj sa vyjadrovat.
@lilianna1xs ale aj tak by ma zaujimalo, co s tym ma to, kolko zarobis..... 👍
nikto sa nenavazal, len tie tvoje prispevky su tak trosku nezrozumitelne....ja viem, pisala si, ze si madarka, ale aj ten fon sa da nastavit bez predictive text.... take it easy, toto nie je otazka zivota a smrti, len internetove forum....a ludia budu mat vselijake nazory..... a srandicky su ok, netreba sa urazat, treba sa zasmiat....s usmevom je ten svet hned krajsi..... 😉
no, vidim ze ti tam v tej nemocnici zmysel pre humor vyoperovali.....
sak si sama pisala ze 50-100 ludi prejde cez teba....len opakujem tvoje slova.... a pisem verejne, kazdy si to moze precitat.... som otvorena, vyjadrujem sa, ale presne to ti vadi....ze?
Tak sa rozhodni, co chces.
@ciernatko pozri, ja bezne napisem kolegovi, ze "vidime si zajtra" a "lasko ma, ja stunu" a podobne ... ale to neznamena,ze ma prehne o stol, ani nic podobne ,,,, ty si musis poznat chlapa. moj by takto inej babe neodpiaal, ale ja by som mojich kamosom take uplnentne normalne napisala - mame taky vztah a bodka.
@papricka33 nakuknutie nevyriesi, ale spad udalosti znacne urychli. A to vzdy.
@obsadenemeno moja dokážem sa baviť z každým,a oco ti ide povec ?preco by som dokázala písať z Maďarom ha píšem stebou a pískať ohovárajú čo mi píšeš Darling tak vieš to prečítať ja viem viac jazykovú a či má byt,ja Jak viem pomáhať tu Slovákom,ci Polákom .Niesom pes sme Ľudia keď vidím že je Slovák či Maďar sa mu niečo zle príhody či havaruju pomôžem z radosťou.Boh nepozerá kto že aký ale aké má srdce.Nehrahem zo seba nič som obyčajný človek ktorý žije zahranicii ale pomôžem našim pretože sú vo svete keď nee vlastný pomôže tak cudzí určite nee.
@lilianna1xs tak to je fajn, ze sa dokazes bavit s kazdym....kazdopadne dufam, ze tvoja komunikacia z oci do oci je lepsia a profesionalnejsia ako ta pisana. Lebo vyzera to, ze ak pouzivas pisanu formu, tak sa dokazes pohadat s kazdym, dokonca aj s ludmi, co ti nic negativne/zle/posmievacne nenapisali.
Hope you are very happy abroad, earn shitloads of money and helping people in need. It will even your karma. Peace.
@obsadenemeno ))))Sorry môj mobil je nový a píše totálne mimo alebo možno ja neviem snim skvor písať)))))Je to možné skvor.Vies mna nezaujímajú čo kto si mysli.Vyjadrujem sa príliš láskavo ku každému ,len občas Ľudia sú strastne zákerný sarkasticky,Ja sa vážim Každého kto dá úctu mne ja mu dám Dvojnásobne.prajem príjemný večer.
@ciernatko taketo veci vypisovat kamaratke je fakt divne, nepačilo by sa mi to. Samozrejme nevidime do vašeho vztahu takze tazko sudit prečo to spravil, ale asi mu do toho mobilu lozíš a on to tam teda naschvál nechal ako ti povedal. Mozeš mu povedat, ze ta to zranuje a je ti to neprijemne...ale budem uprimna, čo ine narobiš? Tehotna..s dalšími detmi ,,na krku,, ako myslím to v dobrom ale sama bez partnera by si asi domacnost neutiahla takze ine ti asi neostava len to prekusnut, šuchať nohami a zamysliet sa kde si urobila chybu ty, kde on a ako si vaš život predstavuješ dalej....
@ciernatko mala som v minulosti dve skusenosti...jeden byvaly , nedôvera, našla som mu správu, že aky bol včera v posteli úžasný, druhý bývaly pokec a načapanie v sexzoznamke, navyše mal další nick / blbec si tam dal rovnaku fotku/ , všetko toto malo za dôsledok, že som sa začala citiť pri každej príležitosti paranoidná a myslím, že ked take niečo trva dlho , žena môže lahko skončiť na liekoch, chlapi by to nemali robiť ak maju svoju ženu radi. Teraz mam partnera, ktorému plne verím, bola som v mobile raz a odvtedy nikdy, lebo viem že nemusím. Bohužial žena sa hrabe vo veciach ak cíti nedôveru a v tom Ťa chápem. Ja mam teraz užasneho partnera, vdakabohu za neho....Držím Ti palce aby si to zvládla, lebo ako vidím v dôvere ti to moc neuľahčuje.... a fakt, nikdy by som nešla do mobilu atd ak by som doverovala, minulosť , intuicia ma to naučili, takže ja ženu ktorá to urobí neodsudzujem
@obsadenemeno your karma! sa pochčijem😂😂😂😂
@lanugo bacha na to.... 😉
@sardinka336 on to vie ze ma take veci vedia ranit.rozpravali sme sa o tom pred tromi rokmi ked som ho nacapala,nechtiac na pokeci.Preto mi to nedalo a kukla som sa do mobilu svietili mu tam spravy 8neprecitanych. Dva krat som to urobila kebyze mu mozem verit nemam tam co robit,ja viem niesom na seba pysna,ale je tam ta nedovera zo zaciatku.neviem ako dalej som z toho deprimovana a znechutena.
@ciernatko vobec som necitala co ti baby pisali len tvoje prispevky, mat na ceste druhe dieta a pridem na toto tak chlapa vyfackam vyhodim cez zavrete okno aby sa prebral a kym sa neprebere aby sa ani nevracal.jasne ze take veci rania. Aby mi muz povedal ze som blba a hrabem sa mu v mobile to by este videl! Radsej nech tam ma 2-3 sexi videjka ako pisat s kadejakymi babami a este teba ociernovat, riadne razne mu vysvetlit vynadat, a urcite zapriahnut aj do pomoci v domacnosti s dietatkom aby nemusel nudu zabijat na pokeci a ty odychuj. Ja s muzom sme nikdy dake taketo veci nie kazdy mame svoj mobil ale nikdy nemame problem ked si jeden druhemu mobil poziciame , skor mu poviem zlatko vzala som si z tvojej penazenky 20€ aby vedel potrebujem nato a nato, riesili sme na zaciatku vztahu mozno to co druheho zranuje a pod. A mozem povedat ze vzdy sa rozhodol sam ze mu nestoji nic zato aby ma daco trapilo, bola som vazne chora ked sme zacali byt spolu a mame toho za 4 roky doost ohladom mojho zdravia za sebov ale nikdy by sme jeden ci druhy toto netrpeli.kamaratov kamaratky ma niesom ziadna furia.

@0silvia0 kde žiješ na Sk ?Dneska mi nepovedala že muž nepodviedol ženu po 10rokov či sa to nestane niekedy kde žiješ ty ?vsak čítaj viac novinky Dnes ženy sa prezentujú na internete neni zo tak?Dvoverovat treba ale aj obcas kontrolovat ked sa da.