icon

Sklamal ma partner

ciernatko
28. dec 2016

Ahojte,potrebujem sa vyrozpravat.Mozno som trafena,niekto si povie moj problem.Zacnem od zaciatku.Predvcerom som nasla partnerovi v mobile smsku co pisal zevraj kamaratke.ze je jeho slniecko atd a poslal jej cmuk na licka.Sme spolu tri roky mame spolu 14mesacne babo a teraz som v 22tyzdni.Zda sa vam to normalne?ci som prehnane ziarliva?keby sa to stalo prvy krat mozno by som na tom nehladala nic zle,ale moja dovera je nadlomena.on mi povedal ze to tam nechal naschval,aby som sa chytila na lep ked sa mu hrabem v mobile.Ja pred nim tajnosti nemam,nemam co skryvat.a vlastne ze co chcem ze on sa neciti vinny za nic.Ja ked mam partnera a lubim ho neposielam cmuky kadekomu iba jemu.☹

Strana
z5
sardinka336
28. dec 2016

@ciernatko ja ta chapem ze si z toho znechutena....ale budme realisti...chceš ho nechat? chceš s nim byt? Myslíš si, ze sa zmeni? ty ho poznáš najlepšie...čo mozeš teraz robit? Asi len šuchat nohami...

lilianna1xs
28. dec 2016

@ciernatko Neber to tak,viem ze je to neprijemna vec ale vies kolko zein same na pokeci vabia muzou,samozrejme chlap je tiez chyba ale suka neda pes neberie ale Muz je rozumovo inaksii ako zena,treba mu to jasne a zretelne vysvetlit co citis.Ale zas viem kolki su taky chlapy zeny si uz ztoho nic nerobia.🙂beru to uz z rezervou,kazda dnes iná.

celasapremenim
29. dec 2016

no, je si tebou isty, cakas druhe dieta, necaka ziadne adekvatne odozvy
vobec sa nedivim, ze takto reagujes, je to od neho dobra hajzlarina, lebo zneuzil doslova situaciu a este v tom bahni, mozem sa spytat, on sa charakterovo doteraz takto neprejavil? ved to muselo z neho srsat, ze je sviniar
tych sms bolo urcite viac a tuto jednu zabudol vymazat
je mi jasne, ze s tym teraz nic neurobis, ale radim ti, odteraz kazdy mesiac bokom peniaze a setri si na mozne prelomove obdobie, bud silna, budes mat dve deticky, ak sa nahodou nepodari aby sa spamatal, dobre mat bokom zabezpeku

dori92
29. dec 2016

@papricka33 ok, skratka s tebou nesuhlasim, kazdy mame svoj nazor 🙂 pekny dnik prajem..

fantinka
29. dec 2016

Zakladom je nechytat partnerov mobil. Nikdy, za ziadnych okolnosti 🙂. Je to minimum sukromia, ktore ma a tym,ze si sa mu v nom hrabala tajne si mu len dala najavo, ako malo mu veris ty sama.

timea7
29. dec 2016

@celasapremenim detičky bude mať štyri...

timea7
29. dec 2016

@fantinka čo by tým získala? Ona mu ho brala preto, lebo to nebolo prvý krát, čo si s niekým písal. Bola by za trúbu, ktorej muž si vypisuje s inými a smeje sa jej poza chrbát aj s nimi, to je celé. Ja partnerovi mobil neberiem, na čo, sám mi ho podá,ak nemá okuliare, aby som mu SMS prečítala. Nelezieme si ani do PC, nič nemáme zaheslované. Nechápem, o akom súkromí píšeš. Mám v mobile čísla mojich priateľov a známych, prečo by to malo byť tajné, čo je na tom? Nevypisujem si s nimi somariny, som dospelá, nemám potrebu písať napr. bývalému slniečko, alebo že ho bozkávam. Jeho číslo tam mám tiež. Čo ešte také by som mala mať v tom mobile, že by to malo byť tajné pre moju polovičku? Asi som nechápavá, ale fakt neviem. Foto nahých mužov? Z puberty som už dávno vyliezla, kľudne sa na pekného muža aj nahého pozriem aj pred mojím partnerom, prečo nie, som normálna. Čo také by som mala ešte v mobile skrývať? Alebo môj partner? Nie sme spolu 24/7 to ani náhodou, obaja máme svoje koníčky a svojich priateľov, je to o dôvere, ale skutočne ma nenapadá nič, čo by som mala skrývať v mobile alebo v PC. Asi som vadná, ale používame PC, ktorý je práve zapnutý, mobily sú to voľne pohodené, nemáme dôvod niečo skrývať, teda ani dôvod tomu druhému do mobilu liezť.

emily76
29. dec 2016

Divny svet...partner si veselo vypisuje /a mozno nie len to/ s inymi zenami..a to je asi v pohode...ona si to v jeho mobile precita a je za hlupanu, nerespektujucu sukromie. Podla mna zena nema dovod liezt muzovi do telefonu, pc...ale su urcite situacie, kedy ju to napadne. Ja som prvemu muzovi jeho telefon nikdy nebrala, nepouzivala...ale zrazu s nim chodil aj na wc, neskore prichody z prace, ziaden telesny kontakt...a tak som mu ten telefon v jednej chvili vzala, otvorila...a nestacila sa cudovat. S druhym manzelom pouzivame spolocny pc, mobily su v spalni, ziadne zlozite hesla...proste, nemame co skryvat pred sebou. A o tom to je...ked sa zrazu chovanie partnera bez priciny zmeni, tak hladate sposoby, ako sa presvedcit, ci je vsetko ok.

mihula
29. dec 2016

@timea7 suhlasim,u nas tak isto.Mobil si partner zabudne doma a ja sa pozriem ked zvoni,kto vola,ak je to niekto z rodiny vybavím,ak je to kamarat,kolega necham tak.Neotvarame si osobnu postu,ale bavíme sa o tom,čo prislo

esther03
29. dec 2016

Mojich 5 pravidiel pri nevere (moznej nevere), nie kezdy sa musi stotoznit, takze pisem za seba:
1. Do mobilu "nelozim", ale normalne si zoberiem muzov a on moj nemame tam nic tajne a ked idem npr. volat niekomu koho on ma ulozeneho a ja nie zoberiem jeho mobil. Pozornost by som zbystrila keby a) zacal chodit s mobilom aj na zachod, zahesloval by si ho a predtym ho nemal alebo cokolvek nestandardne pripadne predtym nevera bola a teraz sa znaky opakuju.
2. Predtym ako zacnem nieco riesit (napr. idem mobil skontrolovat lebo mi blika kontrolka) si ujasnim co spravim ked sa naozaj bude jednat o neveru. Napriklad pri bokovke odpustim a pri paralelnom vztahu sa zbalim a podobne. Mam kam ist? Pomozu mi rodicia, rodina? Viem to zvladnut aj bez neho? Atd.
3. Po prevaleni necakam, ze sa prizna (to zvycajne spravi len ten co chce vztah udrzat a tak si nasype popol na hlavu, su to skor vsak vynimky). Chlap pokial nemusi bude zatlkat aj ked mu vytocite cislo na ktore pisal steklive sms. Zvycajne to otoci proti zene. Treba byt pripravena aj na to, ze sa chuda podvadzana zena este zacne sebatryznit, ze ona za to moze pripadne obvinovat "tu slapku". Je dobre mat vtedy pri sebe pragmaticku a zaroven dostatocne empaticku osobu a konat racionalne.
4. Nezostavam vo vztahu kde sa "laska mojho zivota" akosi nevie rozhodnut s kym by rad zostal. Ulahcim mu to a odidem. Tu je miesto na hrdost nie pri pozerani sa do telefonu.
5. Nemstim sa detmi (prave naopak nech si deti uzije dosyta 😀), neintrigujem, neohovaram ho pred detmi (tie na to pridu aj same), nenazyvam jeho novu frajerku slapkou kade chodim a pred nim uz vobec (akurat tak seba tym zhadzujem) atd. Prave naopak som mila (ale nie tupa z tej polky bytu ak mi patri ma vyplatiti musi a aj vyzivne primerane jeho platu jeho deti budu potrebovat 😀), rozumne ustretova a kym on je s detmi ja si lakujem nechty alebo zbehnem kadernicke 🙂

@ciernatko chlap, ktory tehotnej zene povie, ze na nu nieco skusal aby som mu sadla na lep lebo sa mu hrabem v mobile je chuj, ktory si neuvedomuje, aky stres robi nielen tebe, ale aj este nenarodenemu dietatu. Predtym ako zacnes nieco riesit sa sama v sebe ujasni co budes robit a ake mas moznosti ak sa nevera potvrdi alebo sa dokola budu opakovat taketo situacie (ne)vinnych sms-kiek.

miriam159753
29. dec 2016

presne tak, ak nachystal "pascu" a skúša to na tehotnú priateľku, tak to nieje o láske, ale o boji v partnerstve a to je ťažké riešiť ak sa on nezmení. Pomôže hadam zmeniť svoj postoj k nemu a zhodnotiť možnosti riešenia - bez neho, on Ti nepomôže toto vyriešiť, lebo sa chová ako decko

catherine275
29. dec 2016

Moj (nastastie) uz exmanžel mal takúto "kamarátku" ktorá chudatko za nic nemohla a si predstav ze z kamošky bola milenka a matka jeho ďalšieho dieťaťa. Je to dlhy príbeh ale poviem ti len jedno - radšej byt sama s dietatom ako zo suknickarom. Urobil to raz, urobi to znova. Aspon takú skúsenosť mam ja. Ak chces napíšem to viac do IP.

mima4
30. dec 2016

@ciernatko sorry ale z reakcie tvojho frajera mam pocit ze je este taky nevyzrety bujak. V zdravom vztahu je dovera a ziadne zatajovanie veci a pokial ten druhy to nema citat, tak mu to zdovodnim preco, napr nieco riesim s kamoskou.
Moj muz nema problem aby som mu bola v mobile, ja tiez mu do ruk dam moj.

Zial deti ste mali este skor ako ste sa dobre spoznali a je dost mozne, ze az teraz sa zacnu ukazovat urcite veci vo vasom vztahu.

Strana
z5