Sklamala som manžela a neviem ako sa mu priznať
Ahojte neviem ako zacat zijeme s manzelom uz pomaly 8 rokov mame jedneho syna a druhe je na ceste on je velmi pozorny manzel.sice 2 krat ma podviedol ale odpustila som mu a doteraz seka dobrotu.Problem je v tom ze je velmi ziarlivy ziarli na mojho byvaleho priatela s krorym som chodila 3 roky a este najedneho s ktorym som sa stretla iba raz ale...mala som snimy nieco .A je z toho na nervy porovnava sa snimy a stale mi to vycita.Ale ja som ho vtom case ked som bola slobodna vobec som ho nepoznala.Niekolko krat ma dokopal preto aj ked som tehotna.Ale najviac ma trapy to ze ma berie do kostala a musim mu prisahat na svoje este nenarodene dieta ze vsetko co som mu o nich povedala je pravda.Ja som veriaca.Este sa ma pytal ci je tovsetko co som mu mala o svojej minulosti povedala v kostole.Lenze ja som si spomenula este na jednu vec za ktoru sa velmi hambim len neviem ako mu to povefat bojim sa aby ma nedokopal zas mam rizikove tehotestv.Aj vycitiek cele roky mi ich vycita.lenze nechcem tajit to a vkostole som mu prisahala nasv.babo ze vsetko mu poviem .ako mu to povedat do telefonu a uj prec?
Neverim, ze nejaka zenska moze byt tak strasne tupa.....
nič mu nehovor a zdúchni preč a následne nájdi psychiatra očividne ho potrebuješ
u nas su chripkove prazdniny, takze predpokladam, ze su aj inde...
scifi ved ani to nieje poriadne napisane a ani normalna žena nevydrži pri chlapovi čo ju dokope ked je tehotna ty čo si z marsu si z chlapom ktory ťa dokope ked čakaš jeho dieta sa zobud a ak to je pravda čo pišeš tak chod od neho preč normalna žena toto netrpi čo si s nim a prisahaš mu na nenarodene dieťa to si aj ty na hlavu prepač ale inač to sa pomenovať ani neda každy normalny človek neprisaha na nič a ešte v kostole zober deti kym je čas a vas nepozabija a padaj čim skôr žiarlivec ked ťa udrel raz urobi to milionkrat a môže ti tak ubližiť že budeš mať trvale nasledky rozmyšľaj.
@magdalena55555 rozum je vacsinou na to aby sa pouzival......ludia naucte sa to.......aj ty aj tvoj manzel.
@magdalena55555 Z celého tvojho príspevku ma pobavili najviac dve slová : POZORNÝ MANŽEL !!!!!!! Viac k tomu nemám ani čo dodať.
@magdalena55555 Zopakujem par krat napisane. Ako sibe ti? Ako chapes ze ty si psychicky tyrana? A ze on je chory? Neveris? Moja kamaratka chodila s takym...ten sa raz dozvedel ze ona pred nim (2 roky predtym nez spoznala jeho) chodila so zahranicnym studentom (juzna amerika - chlapec tiez riadny pripad ale to je o inom). Tento chalanko jej normalne povedal ze keby to vedel dopredu tak by si s nou nikdy nezacal (ako keby bola spinava ci co). A potom mesiace, ano mesiace, som pocuvala "vies musim za nim lebo ma teraz tie problemy" rozumej mesiace sa s tym vyrovnaval. Rozisli sa po par rokoch lebo jeho egoizmus bol k nevydrzaniu + ziarlivostne vystupy. Inak chalanko z juznej ameriky bol prikladny ziarlivec - "to citis ten kebab alebo toho chlapa co isiel okolo?" ako cele zle.
Inak chapem zeny co su psychicky tyrane - proste ta sebadovera je prec a su neustale presvedcovane o tom ake su zle, neschopne, ako vsetko robia zle atd (ako psychicky natlak robi vela). Ale dokelu ze sa nejaka zena necha mlatit to je nad moje chapanie. Lebo uz prva facka je pomyselnou fackou od zivota "preber sa a utekaj" a mala by v zene prebudit pud sebazachovy.
Inak - toto chces naucit svojho syna? Ze takto vyzera laska a partnerstvo - strach, nasilie, vyhrazky?
v takomto rozpoložení u teba a u neho mu radšej nič nehovor, pre jeho kľud. Ked je už takto nervozny, tak vôbec nebude rád ak sa mu s niečím priznáš. Asi sa treba poradiť s psychologom, resp. farárom ak si veriaca, teda povedať to niekomu nestrannému.
niektori ludia by ozaj nemali mat deti..
😀 to čo je za psycho..
umrela som, že pozorný manžel, ktorý ju 2x podvedie a ešte ju tehotnú dokope 😕 čím ďalej, tým viac je tu tém o neverách, "psychopatoch", rozvodoch......začínam mať pocit, že nie som na fóre "tehotenstvo, pôrod, dieťa", ako uvádza google, ale v nejakej poradni pre manželov.
@magdalena55555 keď máte problém, tak chodte do manželskej poradne.
Pozornejšieho manžela ako máš ty si hádam ani neviem predstaviť. Podvádza, dokope tehotnú, robí psychické nátlaky....vskutku milujúci chlap. A prepáč za úprimnosť, ale ty si asi tiež dobrý kvietok..Kvôli dieťaťu zober rozum do hrsti a daj si život do poriadku. Keď porozmýšľaš isto prídeš na to, čo je dobré a čo zlé.
Stavím sa, že dotyčná už neodpíše.. ach takéto témy mám rada.Úplne zbytočné založené, lebo chce počuť niečo iné...
ženská, kukni si film DOSŤ! a možno ti to dopne... NENI NORMALNE (!!!!!!!!!!!!!!!) aby ťa chlap hocijako fyzicky týral, nieto ešte KOPAL ked čakáš drobca!!!!! ja neviem čo vy ženy máte furt s tým, že chcete byť s chlapom, ktorý vám fyzicky ubližuje...... podala by som na neho sťažnosť na polícii, že mi fyzicky ubližuje a do basy s ním a rozviesť... ako chceš mať istotu, že neublíži tvojim deťom?? na tvojom mieste by som s ním definitívne skončila....
no strasne nieco!Ty si tyrana zena a tvoj muz psychopat.Ale to mu asi nehovor pretoze ti isto nalozi,on si mysli ze roby spravne veci a ze ty si ta zla,a presvedcil o tom aj teba!Bud od neho odides,alebo ist na psychiatriu,pretoze tu uz psycholog asi nepomoze,alebo ked ste obaja veriaci a chodite do kostola tak poprosit o radu knaza,snad by ti mohol pomoct alebo ta aspon nasmeruje co treba.Drzim palce!
a co ked to je naozaj pravda?a taky ludia ekzistuju?!staci ked pozeras spravy,je tam toho plno,manzel dobodal zenu na chodbe,zena dobodala deti v skole...atd.
hehe....ze on je skvely,len 2x mi zahol- parafrazujem....a on ziarli na mojho byvaleho a potom este na jedneho a s nimi som nieco mala.-parafrazujem....smer psychiatria....dalej som necitala,lebo toto nie je suce zavesit na net...
@magdalena55555 Mate chripkove prazdniny v skole? Bavis sa?
podla mna je to vymyslene , ak nie tak ty aj tvoj pozorny manzel potrebujete odbornu pomoc
Ty kokos a ty na com frcis... 😀 neverim ze toto je realna otazka...
@magdalena55555 prosim ta, ty si naozaj myslis, ze "prisahala som na svoje dieta" ohrozi tvoje dieta viac ako "ostavam s chlapom, ktory nema problem ma dokopat ked som tahotna"?
Aby bolo jasne, tvoj partner (ak sa ten trkvas tak da nazvat) je hrozbou cislo jedna pre tvoje deti. Ak chces aby tvoj syn a to nenarodene dueta zili v bezpeci a pokoji, odid od chlapa hoc aj do nejakeho krizoveho centra.
Prave to ze s nim ostavas je vrcholne nezodpovedne a odsudeniahodne. Ja byt panbozko, tak ta zatratim prave za to, ze takemu chrunovi dovolis priblizit sa k tvojim detom.
no... ak je toto pravda tak si sprostá ako bota že s takým kktm si .... ako na mna by raz siahol muž ruku tak by sa do konca života nemal čím nažrať ... a netobôž na tehotnú.... to mu toto dovolíš???? a ešte ak ťa podviedol hajzel ... to on by mal dobrotu sekať ...

Ja fakt niekedy neviem, či to čo čítam na fórach je pravda, alebo sa niekto neuveriteľne nudí...