icon

Sklamanie v partnerovi: Ako ďalej vo vzťahu?

3. nov 2023

Dievcata potrebujem sa len nejako vyžalovať. Žijem s partnerom 5 rokov aj s mojim synom. Ale sme spolu od jeho 3 rokov. Nie je jeho biologicky otec. Dnes ako sme nieco pozerali a na konci riesili stratu blizkeho. Tak som sa ho spytala, co by sa stalo s malym, ak zomriem. Povedal mi, ze isiel by asi maleho Krstnej. Ze jeho praca mu neumožňuje sa o neho postarat. Cestuje do prace asi hodinu autom. Chodi okolo piatej siestej. Baby som sa rozplakala. Mne to prislo tak luto. Nie len, ze som nedokázala porodiť mojho maleho do normalej rodiny ale vidim, ze som mu ju ani nevytvorilia. Búria sa vo mne emocie, smútok a sklamanie. Potom to ten somár este otočil na mna, ze co riesim blbosti. Mam prestať fajcit ak sa chcem dožiť jeho 18 rokov. Myslela som, ze malemu davam rodinu a s tou súvisiacu stabilitu. Ale teraz neviem co mu vlastne davam.

Strana
z3
alickapusinka
4. nov 2023

Pokiaľ viem ak by sa niečo stalo zo zákona najprv oslovujú rodinu blízkych starých rodičov, súrodencov. Tvoj priateľ je len priateľom nemá status manžela. Takže jeho by sa asi ani nepýtali .ON to berie tak ak by sa Ti nedajbože niečo stalo ON tvojmu malému nie je po právnej stránke nič. Po citovej možno. Tak jeho by asi ani úrady nevyzvali.

lienka.7
4. nov 2023

@tiezjedna
@hendikep ja si myslím, že ona si ho vziať ani nechce. Chce len mat do budúcna "postarane" o syna, keby niečo. Chcela počuť, že jasne miláčik, vsak ho ľúbim ako svojho, samozrejme, že sa o neho postarám... no nestalo sa. V podstate jej ide iba o syna, nie o tohto konkretneho chlapa. Chlap moze byt pokojne aj iný. Stačí, že "slubi", ze sa proste postará. A ona bude spokojná a vtedy sa aj vydá. Lebo nepotrebuje predsa chlapa, ktorý sa postarať nechce.

anita6666
5. nov 2023

Nechápem,ako môže žena čakať,že sa jej o jej dieťa bude starať cudzí muž? Wtf?

katkajaromer
6. nov 2023

No nevím, je to čistě hypoteticky, můj manžel má dvě děti z prvního manželství a jejich matka žije, takže to určitě nikdy řešit nebudu, ale já bych se o jeho děti v případě, kdyby nežil, taky nestarala. Mám svého syna a nedokážu brát jeho děti jako svoje/naše. A naopak, můj syn mého manžela zbožňuje, ale nemohla bych to po manželovi chtít, aby se případně staral.

buba183
6. nov 2023

Váž si že bol k tebe úprimný. To je v tejto dobré fakt veľa. A skus sa vžiť do jeho situácie. Nie je to jeho krv a s čoho bi žili? A vôbec ak bi došlo k tej situácii možno sa inak rozhodne. Toto bolo len konštatovanie. Nerieš niečo čo netreba. Užívaj si a stmeluj rodinu

Strana
z3