Vyrozprávanie o sklamaniach zo vzťahov a rodiny
Ahojte.. Chcela by som sa troška vyrozprávať.. Posledné dni som troška smutná a sklamaná.. Taká bez energie a iskry.. Je to aj tým, že som po dlhej dobe spoznala muža, ktorý vyzeral byť fajn, aj sa mi páčil, aj bol inteligentný a som sa tešila, že konečne niekto super a zistila som po mesiaci stretávania, že chce len sex. Najprv samozrejme rečičky ako hľadá vážny vzťah, ako by chcel rodinu a deti a potom z neho toto vyletelo.. Dopredu poviem, že sa mi ťažko hľadá partner, pretože potrebujem cítiť, že si rozumieme, že je muž inteligentný a aby tam bola aj príťažlivosť a to je jeden z X u mňa.. Som z toho aj smutná skrz to, že mám za sebou veľké sklamanie s ex, s ktorým som bola 2 roky, už spolu nie sme necelý rok a to som tiež dlho spracovávala, nakoľko som si myslela akého super muža som stretla, plánovala som s ním otehotnieť a nakoniec som zistila, že to celé bola lož a on neplánoval žiadnu budúcnosť so mnou, len si užíval prítomný okamih a ako bonus ma podvádzal.. Taktiež pochádzam z rodiny, kde ocino bol len finančný zdroj a podvádzal maminu a mama bola vždy emočne chladná, ona síce zabezpečila všetko kúpila ale nikdy sa nezaujímala o mňa ako sa cítim, či ma niečo trápi a podobne a doteraz je to tak, že aj keď vidí, že mi niečo je tak sa nevie vcítiť, ako keby nemala empatiu.. Tieto rodinné veci som si snažila x rokov vyriešiť, koniec koncov finančne sa mám dobre, tak aspoň toto beriem pozitívne, že nás rodičia v podstate so sestrou zabezpečili.. Len mi občas chýba tá ľudská blízkosť.. Mám síce najlepšiu kamarátku a ďalšiu blízku kamošku ale tá býva momentálne vo Švajčiarsku, čiže spolu sme minimálne a mám aj psíka.. Čo sa týka môjho času mám svoje koníčky, že sa nenudím, mám aj iných ľudí, s ktorými sa stretávam, ale to sú väčšinou také small talky.. Dnes som celý deň doma, kamošky sú preč, pôjdem si zacvičiť a so psíkom ale som taká smutná nejaká.. Zvyknete sa tu pýtať na vek, tak mám 25..
@anonym_autor Dospej a nerieš psychológické sračky o rodičoch ani minulé vzťahy. Mesiac s niekým chodíš, este ani sex nebol a už s ním plánuješ vážny vzťah? Čo si akože čakala, že ho budeš naťahovať rok bez sexu a on si bude s Tebou plánovať život? Chlapi nepotrebujú takéto melodramatické tragédky so sklonom k sebaľútosti. A aj tí inteligentní, keď za niečo stoja, majú radi sex. Najbližšie, keď stretneš niekoho, kto sa to bude páčiť, buď spontánna a užívaj si prítomnosť.
@anonym_autor Dospej a nerieš psychológické sračky o rodičoch ani minulé vzťahy. Mesiac s niekým chodíš, este ani sex nebol a už s ním plánuješ vážny vzťah? Čo si akože čakala, že ho budeš naťahovať rok bez sexu a on si bude s Tebou plánovať život? Chlapi nepotrebujú takéto melodramatické tragédky so sklonom k sebaľútosti. A aj tí inteligentní, keď za niečo stoja, majú radi sex. Najbližšie, keď stretneš niekoho, kto sa to bude páčiť, buď spontánna a užívaj si prítomnosť.
@anonym_0fd49e wow :D ty si určite chlap a ak žena tak ďakujem pekne..
@anonym_autor preco? Aky je tam rozdiel ci je chlap alebo zena? A s cim konkretne nesuhlasis?
@anonym_0fd49e rodina a partneri sú veľmi dôležiti opísala pekne svoje pocity.Hlada blízkosť a lásku to sa dnes už asi nenosí...
@anonym_autor dnes nájsť dobrý vzťah je ťažké a hlavne v tvojom veku to sú chalani ešte nevybureni a nerozmýšľajú ako ženy.Zena sa chce skôr usadiť, deti, rodina.Asi si fajn baba, keď rozmýšľaš týmto smerom a nie kam pôjdeš na párty a čo si oblečies.Pisat ti, že nezufaj niekoho si nájdeš nebudem rob si pekné dni na každého občas spadne smútok.Oddychuj spoločnosť máš a čo má prísť príde
@anonym_autor preco? Aky je tam rozdiel ci je chlap alebo zena? A s cim konkretne nesuhlasis?
@martinmmartin ja som písala o tom, že sa mesiac s niekým stretávam a on mi povedal, že chce sex a nie vzťah, až po tom mesiaci.. keby povie na začiatku, že to nevyhľadáva nič vážne ok.. a keď sa mesiac s niekým stretávam to neznamená, že už spolu musíme spať.. tiež nechcem každému volovi s prepáčením vliezť do postele a chcem človeka spoznať..
@anonym_0fd49e no nepovedz. Najlepsie by bolo, keby vam zeny robili podlozky na zelanie ze? A nejake hodnoty a sebaucta ti nieco hovoria? Si prisiel z pralesa? A hladat muza do manzelstva ti nieco hovori? Ci len sulozit hlava nehlava ako kraliky? A podvadzat sa podla chuti? Autorka drzim ti palce, drz sa svojich hodnot a zasad a verim ze raz stretnes niekoho normalneho 💙
Autorka bud rada, že ti to povedal po mesiaci a nie po rokoch.Este ta mohol kľudne naťahovať, to niektorí chlapi radi robia..Mas šťastie, že máš 25, času máš dosť, nepanikar, horsie by bolo kebyže máš 38+
máš málo rokov takže máš dosť času si nájsť vážny vzťah aj keď toto naozaj zabolí, prajem ti aby si takýchto mužov už nestretala
@martinmmartin ja som písala o tom, že sa mesiac s niekým stretávam a on mi povedal, že chce sex a nie vzťah, až po tom mesiaci.. keby povie na začiatku, že to nevyhľadáva nič vážne ok.. a keď sa mesiac s niekým stretávam to neznamená, že už spolu musíme spať.. tiež nechcem každému volovi s prepáčením vliezť do postele a chcem človeka spoznať..
@anonym_autor Preložím ti to. Na začiatku si sa mu zrejme páčila, minimálne fyzicky si ho zaujala a chcel ťa poznať lepšie. Po mesiaci stretavania však zistil, že mu na Tebe kopec vecí prekáža, nepáčia sa mu, nie je to to, čo chce - nie si teda pre neho použiteľná na vážny vzťah a tak ti povedal, ze hľadá len sex. Ver tomu, že keby si mu zato stála, chcel by aj ten vážny vztah, dokonca aj manželstvo.
Toto, čo povedal, je len taká fráza, aby sa ťa ľahšie zbavil a nerobila si si dalej nereálne nádeje.
@anonym_autor ... 🤔 PMS... Nič v zlom. Ale takéto "manicko - depresívne" stavy máva moja kamoška - presne podľa jej cyklu... Skús si čeknúť svoj kalendár, ak sa ti to blíži cca do týždňa, tak neboj, za 10 dní ti bude už o dosť lepšie 😉
@anonym_autor Skoda, ze ta takto natahoval. Mohol aj skor povedat, ze hlada kamosku s vyhodami. Hlavu hore, nie kazdemu ide iba o sex. 🙂
V tomto bohuzial suhlasim s @anonym_0fd49e . Mozno zo zaciatku vazny vztah aj chcel, ale casom zistil, ze nie s tebou. Ale to je zivot, radsej na to prísť po mesiaci ako v tretom roku manzelstva. Na tvojom mieste sa nezavazne stretavam a spoznavam s viacerymi a uvidis, s kym sa citis najlepsie. Prave z toho dovodu, ze tie znamosti sa casom pretriedia prirodzene. Drzim palce.
mne príde, že on tak nejak vážny vzťah ani nehľadá.. Myslí si, možno že áno ale nevyzeralo to tak.. Ja som tomu najprv nechala voľný priebeh ale aj z jeho rečí som zistila, že tú mal na sex, tú aj tú a tá bola zlá v tom tá v tom a vlastne každá a muž má 37 rokov..

Každý má také dni, kedy na neho niečo doľahne, je smutný, sklamaný a je to úplne normálne, aj tieto emócie patria k životu a treba si ich normálne prežiť… zase bude lepšie, drž sa