icon

Škola úspešnej mrchy

limitgirl
22. dec 2016

Ahoj kočky. Som po rozvode a zamýšľam nájsť si nového partnera, ale nie je to jednoduché. Tých, čo ma chcú, nechcem a chcem tých, ktorých nemôžem mať. (Prosím, nepíšte mi, že sa mám spokojiť s tými prvými. To sú väčšinou takí, s ktorými by sa nespokojila skoro žiadna. Som relatívne pekná a schopná a zabezpečená, nechcem zúfalcov, ani pacientov, ani ženáčov.) Asi niekde robím chyby. Napríklad som zistila, že je dobré byť občas nedostupná na telefone. Alebo nemať čas, keď chce muž stretnutie. Proste nedať sa hneď uhnať. Správne mrchy to vedia. Sú tu také, že by mi dali rady zo života, čo na tých chlapov platí? Myslím konkrétne situácie, nie v globále, lebo to mi je jasné. Ale aké presne triky na chlapov platia?

obsadenemeno
27. dec 2016

@sardinka336 jeden "trik" co stale funguje, na KAZDEHO chlapa..... spravat sa uplne inak, ako by to on ocakaval. Rovnako ako my, zeny mame v hlavach ze chlapi su taki a hentaki a ze v situacii x sa budu spravat podla vzorca y, rovnako to maju chlapi zafixovane aj o nas. Takze ak chlap ocakava ze urobim/poviem/prejavim toto a ja reagujem uplne opacne......to ich nastaruje. Precoakonaco tonenimozneeeeeeh???? A hned je tam zaujem, pretoze sa zena vymyka z ich vzorca.

Basic psychology. 😉

Snad to autorke trosku pomoze. @limitgirl

limitgirl
autor
27. dec 2016

tak som po tomto všetkom tu zistila, že tie mrchy, ktoré ma zaujímajú, na túto webstránku ani nechodia. až na pár výnimiek. jasné. Že ma to nenapadlo! tie neriešia mamičkovské veci a pod.

obsadenemeno
27. dec 2016

@limitgirl no lebo mozno sa to neda "nabiflit" ako byt mrchou...... mrchou dokazeme byt k chlapom, z ktorych sa nam netrasu kolena....tam sa tie triky pouzivaju lahko....ale ak ti na chlapovi zalezi a naozaj ho chces, tak tam velmi taktizovanie nepomoze, lebo vtedy mozog prestava fungovat a zeny sa riadia uplne inou castou tela. (podobne aj muzi, hehe 😉 )

oldman50plus
27. dec 2016

@limitgirl
1/ Pokiaľ vyzeráš príliš exkluzívne a hráš sa na najvyšší level je dosť dobrých chlapov ktorý sa ťa neodvážia osloviť alebo ani nebudú mať chuť.
2/ Treba byť realistkou, ak chceš siahať do vysokých tried musíš aj ty ponúkať exkluzivitu. Uvedom si že čím je vonkajšia atraktivita chlapa vyššia pre teba, bude aj pre druhé, a tým menšia stálosť (česť výnimkám).
3/ Netreba sa báť, chlap s ktorým ti to bude fungovať si cestu nájde, nenechá príležitosť nevyužitou.
4/ Mňa by dosť nasralo keby som zistil že sa objekt môjho záujmu pretvaruje viac než je bežné.
5/ Žiadne triky ti nepomôžu. Teda možno dostať chlapa do postele, čo ale pre drvivú väčšinu žien problém nie je, ale v dlhodobom vzťahu to aj tak vypláva a bude o to bolestivejšie. Takže najlepšou šancou je byť prirodzená a najlepšie vzťah bude s tým, čo ťa miluje aká si, a nie nejakú postavu na ktorú sa hráš.

mandala77
27. dec 2016

@limitgirl pokým nepochopíš vnútorné pohnútky, na základe ktorých si vyberáš mužov akých si vyberáš, nepohneš sa z miesta ak budeš mať neviem aké triky. Takže možno aby si si nevyberala takých ako si mala otca, vyhľadaj psychológa, lebo Ty reaguješ ako si napísala podvedome a to nedokážeš ovplyvniť, iba ak by si teda rozumela čo sa deje a na čo reaguješ ale potom by si s takými už nebola. A veriť tomu, že ak si natrénuješ nejaké triky mrchy, že sa to zmení, je ilúzia.

Zo svojho vyjadrovania na mňa pôsobíš nepríjemne a arogantne. Sú ženy, ktoré nemajú triky žiadne ale sú veľmi ženské, uvoľnené, veselé, láskyplné a toto je pre mužov veľmi silný magnet. Veľa dobrých rád tu padlo, ale Ty stále čakáš asi nejakú príručku desať bodov, jasnú stručný návod alebo ani nevieš čo čakáš, lebo nič tu čo padlo, Ti nie je dosť. A tak to môže byť aj s Tvojim životom. Lebo táto diskusia je takým Tvojim mikrokozmom a v určitom merítku odzrkadľuje to, čo žiješ denno denne.

sardinka336
27. dec 2016

Podla mna neexistuje zaručena rada...lebo čo plati na jedneho človeka, tak na druheho neplati...nestačia tu len teoreticke rady, zena by mala mat aj charizmu, intuiciu, predvidavost...nemala by byt lahko dostupna ale ani chladna a nedostupná...proste zlaty stred.
Ono neni problém si niekoho ,,klofnuť,, ale vydržať s nim...to je problém...to je cesta trnista a tam ludia zlyhavaju. Na to uz mam svoj recept ktory zatial klop klop funguje - rob toho druheho štastnym. Ale musi to byt vzajomne, inak to nefunguje...ak jeden len vyciciava toho druheho tak to nie je ono..

plutarchos
27. dec 2016

presne. Ja mam rad napr sportovkyne (tanecnicky, resp hocico, co vyzaduje pohyb, na pudovej urovni vnimania to zvyraznuje ohybnost a pruznost tela, v konecnom dosledku aj vitalitu, co krasne stimuluje fantaziu), takze napriklad mne osobne prave tie stekle pridu meravo, strnule a antikoncepcne.

A co sa tyka taktizovania, tak vsetkeho s mierou. Ked ta chlap zavola do kina a ty budes robit zbytocne chrumkavu, neodpisovat, natahovat cas....aby nesiel do toho kina radsej s tou, ktora miesto tychto pubertalnych hier povie: "rada, podme". Nikto triezvy nebude investovat so stratou.

Btw, tato tema, krasny dokaz, ze ked zena povie "mozno", mysli "nie" a ked povie "nie", mysli "asi". "Ano" znamena niekedy "ano" ale obcas "nie" a "asi" niekedy "nikdy".
Chlap je sice lovec, ale na taketo hry sa vacsina normalnych velmi rychlo vys***e 🙂

alaguema
27. dec 2016

@obsadenemeno skvelé pravidlo...Kiežby sa im riadili všetky ženy a hlavne tie po 40-tke 😉

alaguema
27. dec 2016

@plutarchos zrejme je vás viac takých. Môj manžel je večer vždy mimoriadne akčný, keď ma vidí cvičiť jogu, tento druh cvičenia trénuje pružnosť a ohybnosť, on to samozrejme, vie 😉. Ale páčia sa mu aj opätky...len sa v nich treba vedieť aj pohybovať, aby to nevyzeralo meravo a "antikoncepčne".

persica
Odpoveď bola odstránená
dai
27. dec 2016

@plutarchos tak neviem... vaecsina tanecnic nosi opaetky, balet sa tanceju tiez na spickach... tak potom ty pises asi len o lucnici a podobne🙂

dai
27. dec 2016

inak teraz bez urazky ale na mna totalne antisexualne posobi chlap na Mk🙂

plutarchos
27. dec 2016

@dai balet v opatkoch? ... len som povedal, ze kazdy ma to svoje, co sa mu paci. Neviem, preco si sa tak vyhradila proti mne, ja som nic proti tebe nevravel. Inak ...prave preto sem nechodim. Nahodou sa ozve chlap, hned je na skle nalepka- "divny, teply, asexual"

dai
27. dec 2016

@plutarchos myslim ze som napisala jasne - este raz si precitaj - ze baletky tancuju na spickach... ja tancujem spolocenske tance a opaetky sa tam vyzaduju - tak mi pride divne ked pises na jednej strane ake sexy su tanecnice a na druhej ze opaetky nie:-/
no hej... nepomozem si - tu su temy kde fakt zeny komunikuju mnohokrat ako sliepky spolu - ja to vaecsinou pripisujem tehotenskej demencii ci nude na materskej - dokazem to pochopit kedze materske za sebou mam... ale motivaciu chlapa nejak pochopit nedokazem ( a teda keby sa dozviem ze sem chodi moj muz tak by som sa s nim asi vazne porozpravala o co mu ide😀 ) - inak, teply mi absolutne nevadia - tych by som tu ale hladala ako poslednych...

alaguema
27. dec 2016

@dai tak ale asi naozaj len tie spoločenské tance sa robia na opätkoch. Moderný tanec, brušné tance a všetko od toho odvodené, sú na boso, alebo v balerínkach. A inak baby z Lúčnice a folkloristky boli vždy príťažlivé 🙂 Ja asi chápem, čo tým myslel. Je veľa žien, ktoré sa na vysokých opätkoch nevedia prirodzene pohybovať. Ja osobne mám rada nižšie, môjmu mužovi sa páči, keď si dám štekle, ale spohodlnievam asi 😀 Každopádne pohyb ženy, ktorá si kultivuje pohybové schopnosti, vyzerá pružne a lepšie aj na nízkych opätkoch, ako pohyb nejakej drevenej krásavice na vysokých opätkoch.

dai
27. dec 2016

@alaguema jasne... ja tiez chapem asi co tym myslel - ja nosim opaetky cely zivot a chodi sa mi v nich dobre, tiez niekedy mi az zle zostane ked vidim niektore fakt pekne zeny ako sa trapia a vlastne si deformuju celu postavu tym strasnym pohybom... ako pubertacky vo vyvoji ktore nevedia este ovladat svoje telo:-/

len mi to jednoducho nesedelo ze pise ze opaetky posobia strnulo - pre mna prave spolocensky tanec je velmi dynamicky a vyzaduje si ladnost pohybu ( ako teda asi kazdy ale moderny mi napr. nic nehovori a brusny je uz asi ina kategoria...) aj lucnica ma jemne opaetky ( tancovala som aj ludovky a maly opaetok aj tam je...)

salfusco
27. dec 2016

@dai to vieš,na niekoho mozu pôsobit asexualne aj ženy,ktoré chodia na hokej fandit...Tiež by tam teda podľa tohto názoru nemali čo robiť... 😊

dai
27. dec 2016

@salfusco pozri... pisem svoj nazor 🙂 jednoducho to je ako je... myslim si ze vaecsina zien toto tu vnima ako rozhovor vo svojej kuchyni, proste babinec... chlapy sa mi sem nehodia - ako som pisala, ja som rada ze moj muz nie je tento typ, lebo by ma to dost odpudzovalo - niektore si to tu ale pochvaluju - takze nie som vzorka vsetkych zien🙂

porovnavat hokej a MK🙂 no, neviem...😀

alaguema
27. dec 2016

@dai aj ja som tancovala aj folklór 🙂 Myslím, že tanec bez ohľadu na opätky, pohyb veľmi zušľachťuje a to je pointa.

dai
27. dec 2016

@alaguema v tomto s tebou suhlasim...presne ako pises - vela druhov pohybu

alaguema
27. dec 2016

@dai veď to som celkom na začiatku autorke napísala...treba sa pohybovať, robiť nejaký šport, ideálne nejaký, ktorý je ženský...trebárs už spomínaný hokej, asi nie 😀 Ja som nakoniec skončila pri joge, ale aj pri tom druhu, ktorý robím, ide o precíznosť a ladné dotiahnutie pohybu, pozície, nehovoriac o tom, že skutočne spružní krok, skrášli držanie tela. To naozaj opätky nenahradia...asi k nim došla reč, lebo niekto vyššie napísal, že balerínky sú anti-sexi...a to si zas ja nemyslím. To len vtedy, keď z nich trčia hrubé lýtka a žena sa na nich doslova valí mestom 😉 Takej by ani 20cm opätky nepomohli...skôr naopak. Ale platí to všeobecne, netýka sa to iba žien a balerínok. Aj u muža má spôsob, akým sa pohybuje, výpovednú hodnotu. Na mňa pôsobia vyslovene nepríťažlivo kulturisti s býčou šijou a rukami pol metra od tela. Je to otrasné. Mne pripadajú úplne smiešni. Svaly poskracované, nafúknuté, žiadna pružnosť, totálne anti sexi. Aj keď oni sú presvedčení o opaku asi 😀

dai
27. dec 2016

@alaguema inak mala som kolegu a toto bolo jeho heslo - zeny mozu vsetko len nie nosit baleriny😀 ja s tebou suhlasim... staci pozriet ako marilyn monroe kracala aj bosa a nie je o com🙂 ked to zena vie tak vie...

plutarchos
27. dec 2016

@alaguema ja som to vytiahol, lebo nielen teraz, ale viac krat uz som pocul, ze stekle zvyraznuju zenskost a balerinky ju zabijaju. A to ale vobec nemusi byt pravda. Kazdy chlap ma nieco, co preferuje na zene. Aj stekle su fajn, v urcitych chvilach, len ... staci jedna prechadzka vecernym podhradim, ci pobehnutie v dazdi a iluzia ladnej zenskosti sa moze rozplynut jak aprilova ranna hmla.

Btw, raz som v lodenici, teda presnejsie uz priamo na dunaji stretol kajakarku. Sice nie typicky zensky sport, ale vtedy som si povedal... wau. Ten obraz vidim doteraz 🙂

eeffka
27. dec 2016

@plutarchos ja si pod pojmom "kajakarka"predstavim p.Dukatovu. a to u mna nie je prave ideal zeny 😎

dai
27. dec 2016

@eeffka to ja si predstavim babu v obtiahnutom neoprene a to si myslim ze ak ma dobru postavu tak to moze pre chlapov byt celkom pritazlive😉

majkeel
27. dec 2016

@dai Mila dai, chapem, ze Ta odpudzuju muzi na MK. Ved ani kopec muzov nepritahuje zeny bez nadhladu robiace gramaticke hrubky. Kazdy mame pravo nieco nemat rad, sme predsa ludia ... 🙂

dai
27. dec 2016

@majkeel urcite mas pravdu - nerozumiem preco ti vadi ze ma odpudzuju chlapy na mk - pride mi ze tu nemaju co hladat... osobne nepoznam chlapa ktoreho zaujimaju pravopisne chyby - skor mi to len doplna obraz muzov ktori na mk chodia - opaet nic prijemne a pre zenu pritazlive 😀 A kde som sa prejavila ako zena bez nadhladu by ma celkom zaujimalo - necakam ale ze od takto urazeneho jesitneho jedinca dostanem nejaku jasnu odpoved😉

majkeel
27. dec 2016

@dai Pretoze, ak zena napise na muzske stranky a myslim tym auto moto, technicke,... kazdy chlap to povazuje ako spestrenie, obohatenie, snazi sa poradit a neposiela ju ku sporaku. 🙂 Preco nebrat muzov na tychto strankach s nadhladom ako niekoho, kto sa snazi pochopit a aj poskytnut pohlad z druhej strany. 🙂
Muzov so vseobecnym vzdelanim zaujima aj gramatika, nielen futbal a pivo. 😉

alaguema
27. dec 2016

@plutarchos tak vieš...na ilúziách nehodno stavať nič veľké, ani nič, čo má vytrvať. Sú momenty, ktoré sú plné krásy a sú aj bežné chvíle a Je treba čeliť realite, v ktorej žena nie je ladná a úchvatná non stop. Beh na vysokých opätkoch naozaj asi nie je práve pôvabná záležitosť 😀 Ale je to tak trocha aj na tom gentlemanovi, aby sa chopil iniciatívy a napr. zavolal taxík a našiel zatiaľ nejaký úkryt, kde by nemusela byť práve nuda 🙂. Ak si proti opätkom, ok, každý má iné preferencie, ale očakávať, že všetko bude vždy len poeticky ladné, je trochu naivné. Ani pri pôrode žena obvykle nesrší šarmom a pôvabom a predsa môže ten moment ženu a muža spojiť tak, ako žiadne ladné vlnenie a záblesky mesačného svitu na postavičku v neoprénoch 😉

dai
27. dec 2016

@majkeel tak opaet - ja neznasam aj zeny co sa rypu v gramatike namiesto toho aby citali obsah... o tomto je tu vela diskusii, verim ze obohatis rad aj tie😉
ked sa muz realne snazi pochopit zenu tak by mal v prvom rade zacat u tej svojej a nie sa rypat v mamickovskej stranke... a prepac ale na strankach auto moto a podobne ak sa vyjadri zena tak rychlo dostane od chlapov co jej patri, tak si nevymyslaj😉
ja poznam velmi vzdelanych chlapov ktori teda do MK by v zivote nevkrocili - prave preto ze su to vzdelani ludia s muzskym nadhladom a nie jesitne jedince co sa potrebuju v teme o snazivej mrche rozculovat nad zenskym pravopisom - toto je pre mna totalne priklad niecoho co by mna v realnom zivote nikdy nezaujalo ani z dialky😀
a je fajn ze tebe sa zda nepritazliva zena co robi hrubky ( celkom by ma zaujimalo ako to cekujes v realnom zivote ale ok🙂 dost smiesna mi pride tato dokazujme si kto ma vaecsieho pipika tema na mamickovskom fore🙂 )

ale vidis podla poctu likov ze tu mas kopu fanusiciek, ktorym imponuju chlapy na mamickovskych strankach ktori skumaju zakutia zenskej duse v teme ako je tato😀 takze na tom si kludne stavaj svoje ego😉