Škola úspešnej mrchy
Ahoj kočky. Som po rozvode a zamýšľam nájsť si nového partnera, ale nie je to jednoduché. Tých, čo ma chcú, nechcem a chcem tých, ktorých nemôžem mať. (Prosím, nepíšte mi, že sa mám spokojiť s tými prvými. To sú väčšinou takí, s ktorými by sa nespokojila skoro žiadna. Som relatívne pekná a schopná a zabezpečená, nechcem zúfalcov, ani pacientov, ani ženáčov.) Asi niekde robím chyby. Napríklad som zistila, že je dobré byť občas nedostupná na telefone. Alebo nemať čas, keď chce muž stretnutie. Proste nedať sa hneď uhnať. Správne mrchy to vedia. Sú tu také, že by mi dali rady zo života, čo na tých chlapov platí? Myslím konkrétne situácie, nie v globále, lebo to mi je jasné. Ale aké presne triky na chlapov platia?
Ahoj. Presne ako hovoris. Chlap chce byt lovec. Nemyslim si ze mas chut na vazny vztah. Ak sa chces pohrat, pohraj. Treba byt neodolatelna, nedostupna, sem tam sa neozvat. Makat na sebe a mozes mat kohokolvek 😉
Sexy tak pre robosov na dvojtyzdnovkach, ktorí sa nudia na ubytovni😁
@0silvia0 no jo, ale aj tak, topanky su 20 rokov pozadu a teda, ak ma pani na obrazku po 40, ako pisala, tak je mi jej potom luto, ze sa potrebuje tak nasilu omladzovat....
viem, moda sa vracia, ale tak skoro??? 😉 zeby som sortecky vytiahla zo skrine, ked nabuduce budem u mamy??? 😀
@obsadenemeno a veď si ešte nepočula o druhej puberte?😎
@8853 ona sama pisala, ze takych z lesenia, pacientov, a zenatych nechce....pisala, ze chce muzov na urovni....hm, len ma teraz napadlo, na akej urovni.....to uz nevysvetlila, ze na ktorom leveli...... 😒
a neznevazujem vyzor, ale ako tu uz bolo pisane, pekne jednoduche satocky, lodicky, trosku inak upravit vlasy a zregulovat to obocko a je z nej riadny kus.
Ale v tom, co ma na sebe na tej foto....sorry, nie je za damu a chlapi, na ktorych chcela tie mrchacke triky skusat ju bud velkym oblukom obidu alebo si uziju a potom budu oni, co nedvihnu telefon. 😕
@0silvia0 no vidis, to ma nenapadlo......
Mozno to teraz bude offtopic...cez sviatky som sa tu viac zacitala a zistujem,ze na MK kazda zena vyzera podla jej nazoru mladsie 🙂 od kazdej si pytaju obciansky ked kupuje alkohol ci davaju polovicny listok.zasnem tu z toho 🙂
@martina_l_l áno, na MK sú samé krásavice dokonalé, najkrajšie a najlepšie a najmúdrejšie a najžiadanejšie a všetci ich obdivujú... nuž, sila a čaro anonymity je bez limitov😇
@martina_l_l ja vyzerám na svoj vek,keď sa poriadne nevyspím tak aj +10 rokov navrch 😀 a minule si pýtali ID keď som si kupovala žiletky,doteraz to nechápem, ale tak hodiť sa môžem asi až od 21 😀
@0silvia0 @obsadenemeno baby ze tato prispievatelka nema zaujem o nic "normalne" uz vyplynulo z toho ze obdivovala svagrinu ked sa zbalila k inemu muzovi a svagor /ci kto/ ju isiel potom ziskavat od ineho muza. ona si to vysvetluje ako odvahu zeny...ja by som sa napr.za take vztahy hanbila.
@martina_l_l no jo, to bolo jasne uz od zaciatku, ze autorka je v tej spominanej druhej puberte....no ale celkom sa bavim takto navecer.......
taketo temy mi ukazuju, ze moj zivot je vlastne celkom fajn..... 😉
@martina_l_l aj ja by som sa hanbila za absenciu morálnych mantinelov... ale veď čože, keď niektoré ženy majú potrebu celý život hrať nejaké divadelné predstavenia, tak ani nevedia, ako im skutočný a život a pravé hodnoty pretekajú medzi prstami...
@obsadenemeno ja stale najivne verim, ze to nie je fotka zakladatelky 😄
@8853 hm, tak potom neviem, preco ta slecna/pani vlastne tu fotku pridala.... a pod inym nickom....no ale ved pockajme, mozno nam to vysvetli..... 🙂
@limitgirl asi ti co ta nechcu.pre tych nie si ich typ.uz len cakat do nekonecna na toho princa.kde prebehne vzajomna iskra ale to s stava tak jednemu percentu parov.Niekedy treba upustit s kritetii a budes stastna.lebo komu sa budes oacit.ten sa ti aj ozve a prejvi zaujem.ale ak sama pises ze sa ti oacia ken taki kt ty nir mas smolu....ale ked budes starsia a starsia.budes aj zufalejsia a mozno bude pre teba aj taky dobry.kt by si oredtym ohrdla nosom..ale drzim pakce nech si skoro stastna s niekym
@obsadenemeno fajn ze sa dokazes bavit. Cez sviatky som tu prisla castejsie no a ja ziatujem ze asi zijem v inom svete alebo bubline. Dozvedam sa tu ako pisem ze napr.kazda vyzera aspon 10rokov mladsie, ze rodit v 17 je fantasticke lebo dieta ti je kamos,ze muzi v zrelom veku su bohati uspesni sportovo zalozeni a 30 rocna zena je uz stara obstarozna kym oni su vecne sexy..a aspon 70%prispevkov kde sa riesia problemy sa zacinaju...zmenila som nick.
@martina_l_l bavim sa na tejto teme. Inak prispievam vacsinou do absurdnych alebo nie celkom uveritelnych tem. alebo do tem, kde dufam, ze moja rada snad pomoze.
No a inak to vsetko beriem "with a pinch of salt"..... 😒
Inak kocky, radšej dobrý chlap s remeslom, ako psychopat s tromi titulmi 🙂)))
Nezmenila som nick 🙂)))
@celasapremenim nezmenila... Ty si sa cela premenila! 😲
@8853 mám nejakú svoju virózu práve, tak je to aj pravda 🙂)))
@papricka33 triky na chlapov nie sú o otrčaní, nečítala si to tu pozorne, viem, už sa tu nabalilo veľa príspevkov. a nemyslím si nič o dobrých a nedobrých, chcela som triky na chlapov a nie rozoberať psychologiu
@obsadenemeno preboha, ale ja, zakladateľka tejto témy, som sa tu nefotila, ja takto určite nevyzerám, ani sa takto neobliekam
@limitgirl no to sme len hadali, lebo zrazu nahodne fotka ktora mala "dokazat" nieco tomu fantomovi opery....... ked tvrdis, ze to nie si ty, tak asi nie..... len to prislo tak z nicoho nic, ze osoba, co nenapisala ziaden prispevok do temy tam zrazu tresne svoju foto...????
@martina_l_l
@8853 netreba veriť, že to nie je fotka zakladateľky, ale pozreť sa na jej nick. prečo by som sa preboha prihlasovala z iného nicku aby som sa tu odfotila? nemám jediný dôvod. a takto teda isto nevyzerám, a mám síce šatník nevalný, lebo nebol peniaz, ale štýl obliekania mám úplne iný. a ani nemám záujem nejakou fotkou tu dokazovať prispievateľom niečo. ja sa tu chcem niečo dozvedieť, a ak má niekto iný názor, ako ja, nech sa páči. jeho vec.
@lucinka511 zase dalšia, čo je mimo. ja mám už za sebou vzťah-vzťahy, a mám aj dieťa. posledný vzťah 10 ročný. a prebehla aj tá iskra, na ktorú budem podľa teba čakať do konca života. mám len asi trochu problém, lebo som si vyberala podvedome nechtiac chlapov, ktorí sa podobali na môjho otca. holt, aká matka, taká katka. moja mama bola stelesnená dobrota. a za dobrotu na žobrotu. také často vyfasujú chlapov bez úrovne. trochu som sa tým zaoberala, prečo to tak je a nemienim to tu dalej riešiť, táto téma je o inom.
@limitgirl tak potom sa zda.ze nemas ziadny problrm.cakaj.mozno este raz natrafis na tu opatovanu naklonost ake vekom je to horsie a myslim si.ze byt mrchou v tom dovrim mysle aj tak nezaposobis.lebo kto chce sa ozve.kto nie.mozes byt sama dokonalost ale sa neizve...je to len o tej chemii.
@obsadenemeno suhlas...henta Lara Croft sice vyzera fajn, ale neposobí nejakym serioznym dojmom...proste podla mojho muza ,,zena na von, na zabavu,, tak posobila...nehovorim ze je taka ale proste ide z nej ten dojem.
Nečitala som všetko, nemam tolko času ale treba sa odlišovat od beznej ponuky - to je najlepší trik na seriozneho chlapa. Tam kde sa kazda ponúka ako na podnose, tam treba byt nedostupnešia...samozrejme nie ,,ladova kralovna,, proste je to aj o takom prirodzenom šarme, intuicii...

@obsadenemeno to naozaj by nas chcela prekabatit starou fotkou? To by bola nehanebnost na tento sviatocny cas.
Ono, takto... Vyjadrim sa k jej zjavu. Podla mna istu skupinu muzov zaujme urcite, aj po nej pohvizdaju z lesenia, mozno aj poznamku utrusia. Takze o partnerov iste nema nudzu. Len lovi v inych vodach... Preto nevidim dovod jej vyzor znevazovat, aspon vam nie je konkurenciou v tych vasich vodach