icon

Škola úspešnej mrchy

limitgirl
22. dec 2016

Ahoj kočky. Som po rozvode a zamýšľam nájsť si nového partnera, ale nie je to jednoduché. Tých, čo ma chcú, nechcem a chcem tých, ktorých nemôžem mať. (Prosím, nepíšte mi, že sa mám spokojiť s tými prvými. To sú väčšinou takí, s ktorými by sa nespokojila skoro žiadna. Som relatívne pekná a schopná a zabezpečená, nechcem zúfalcov, ani pacientov, ani ženáčov.) Asi niekde robím chyby. Napríklad som zistila, že je dobré byť občas nedostupná na telefone. Alebo nemať čas, keď chce muž stretnutie. Proste nedať sa hneď uhnať. Správne mrchy to vedia. Sú tu také, že by mi dali rady zo života, čo na tých chlapov platí? Myslím konkrétne situácie, nie v globále, lebo to mi je jasné. Ale aké presne triky na chlapov platia?

obsadenemeno
28. dec 2016

@alaguema aj ja vacsinou rano...... ale dnes mam volno a prispala som si....... takze podvecer.....

lucinka511
28. dec 2016

@kvetulienka253 no ved nemozem za to ,ze ma tu stale oznacuju a pisu ako,ye opatkz su in a podobne,,ja osm to adresovala len jednej a to bola @alaguema a to ze ostatne pisatelky mali potrebu tu napisat ich mazor o oaptkoch,za to ja nemozem,,vidis aj ty si am oslovila..a neviem preco😝

midka
28. dec 2016

No baby, úplne ste tu tému zabili, už sem ani chlapi nepisu 😊

obsadenemeno
28. dec 2016

@lucinka511 a ja ze furt co su to oaptky......😲
mozno si mala napisat len raz a uz nereagovat, ale ty si zacala odpisovat kazdej a oaptky sem, oaptky tam.....tiez mi chvilku trvalo to rozlustit..... 😉
ako fajn, preklep sem tam, ale nonstop......

no asi ked napises taku blbost, ako ze su oaptky staromodne, tak sa necuduj, ze ti tu vsetky odpisuju a oznacuju ta.....

esther03
28. dec 2016

@lucinka511 mozem sa spytat co si si dala k tym plesovym satam ked nie lodicky?

lucinka511
29. dec 2016

@esther03 ked anjdem nejaku obuv s obrazkom polsem ti do spravy ak ta to tak velmi zaujima.

lucinka511
29. dec 2016

@obsadenemeno
@obsadenemeno
@obsadenemeno prosim ta ale tebe to stale neda pokoj,ved ja som ti uz ani nepisala a ty furt dookola to iste a uz kolko krat si mi sama z vlastnej iniciativy odpisala? tebe tie oapatky,pardon opätky nedaju spavat co?🙂

obsadenemeno
29. dec 2016

@lucinka511 @lucinka511 @lucinka511 ty proste musis mat posledne slovo, vsak? A nie len ja, uz ti tu pisali aj ine, ze len melies dokola to svoje..... no a vidis, zrazu vies aj opatky spravne napisat...... ked sa chce, vsetko sa da....... 😀
A btw, topanky s obrazkom......to akoze detske s obrazkom napr z disney filmu? Tak tie by som si urcite k vecernym satam nedala, to by uz bolo fakt infantilne........ no ale v tvojom pripade sa uz teda nicomu necudujem.
No a odpisovat mi nemusis, bud v tomto pripade rozumnejsia a dospelejsia ako ja a nechaj si svoj nazor na oaptkz pre seba. Myslim, ze uz naozaj VSETCI vieme, ze vysoke su staromodne a balerinky su naj k vecernym satam, najlepsie take s obrazkom. 🙊

catherine275
29. dec 2016

Ja skusim k Teme podla seba. Chce to trosku casu byt sama. Presla som si tym istym a mne najviac pomohlo byt sama. Dat si dopriadku vsetky zalezitosti a venovat sa sama sebe. Najst si cas na zeba a robit to co ma bavi. Po rozvode s mojim ex manzelom som zacala zit a to myslim doslovne. V staniku mi pribudli saty ktore ani neviem preco som prestala nosit, zacala som behat (ked sa dalo a malu mi postrazili), zacala som doma cvicit, vymenila nabytok, zacala som chodit medzi ludi proste kazdy den nieco bolo. Jedna velmi dobra kamaratka mi povedala ze ak budem ziarit spokojnostou muzi si to vsimnu. Trvalo mi to chvilku a stale pracujem na svojich planoch s hlavne nic nesil... Nesnaz sa hrat na mrchu ked nou nie si s pamataj ze rovny rovneho si hlada 😉

limitgirl
autor
1. jan 2017

@catherine275 dik, ale tiež si to nepochopila, to s tým šatníkom a osttné. to už mám za sebou. tu riešim niečo iné

obsadenemeno
1. jan 2017

@limitgirl ja si myslim, ze nepochopila si ty.... sorry, ale navod na to neexistuje.

limitgirl
autor
1. jan 2017

@obsadenemeno existuje a veľa. poslali mi baby linky na rôzne knihy presne o tom, aj na videa na youtube. čo by neexistovalo, nemáš tušenia...

esther03
1. jan 2017

@limitgirl Mozem sa spytat, ake konkretne rady si mala na mysli? Lebo od satnika cez neviem co vsetko tu uz bolo, aj rady, ze mas byt sama sebou atd. Tak ma zaujima co konkretne by si chcela vediet, mozno tu len baby nechapu aku radu chces.

moonlight1210
1. jan 2017

@limitgirl uspesna mrcha ma jednu dolezitu vec: sebavedomie, hrdost a zaroven pokoru, vsetko spravne mixnute.
To sa mozes naucit, ale pokial si to nezazijes pod kozu, tak vzdy budu chvilky, kde ostanes s pocitom len pouziteho dobreho dievcata.

zbavujemsasatnika
1. jan 2017

Ak chceš napíš lebo ma tu ženy "ukameňujú" 😉

obsadenemeno
1. jan 2017

@limitgirl no ano, ale takisto existuje vela "zarucenych" tabletiek na schudnutie, masticiek na vacsie prsia a navodov, ako toho chlapa ulovit.....zaujimave je, ze to az tak nefunguje, inak by vsetci chlapi boli pod vplyvom nejakej tej mrchy, nemyslis? V tych linkoch je teoria a recept x nazaberie na kazdeho chlapa. Nebude proste fungovat jedna metoda/gesto/nedvihanie telefonu/ignorovanie/pozeranie na pery atd na VSETKYCH chlapov.
A ak to proste nemas v sebe, chlap podvedome vyciti, ze nehras cistu hru a darmo budes skusat triky, kazdy aspon trosku inteligentnejsi chlap to prekukne.

No ale good luck, daj nam potom vediet, aku rybu si na tie "triky" ulovila......😉

limitgirl
autor
1. jan 2017

sorry, ale nemám záujem niekomu vysvetľovať, čo som tým myslela. tie, čo to vedeli, mi poslali a tí čo to nevedia, sorry, ale nemám čas vás oboznamovať.

dorottka
1. jan 2017

Balerinky/zabky a vacsina tenisiek je na nohu omnoho vacsia zataz ako mierne opatky - to su take do cca 4 cm. Spravna topanka ma kopirovat klenbu nohu a na pate ju vydvihovat. Je uplne jedno, ze nizke topanky su pohodlne, to neznamena, ze nedeformuju nohu. Sposobuju najma znacne klesanie klenby... ja vysoke topanky inak tiez nenosim, ale tak zas mam pracu, kde ani netreba - do kazdej topanky (okrem zabky :D) nosim orto vlozku presne na zachovavanie klenby nohy a doma a ked sa da, chodim naboso. Proste vacsina existujucej obuvi je pre nase nohy nevhodna, treba vzdy teda najst daky kompromis 🙂

esther03
1. jan 2017

@limitgirl tak uz asi vieme co tym chlapom na tebe vadi 😀

obsadenemeno
1. jan 2017

@limitgirl preco nie? Nebud skupa, aj my chceme byt mrchy....

mozno preto, ze ani nevies, co vlastne pod tym "mrchovanim" myslis.....nemas cas, aha....hlavne ze od inych ocakavas, aby si ten cas na teba nasli....

janaochi
5. jan 2017

Ďakujem všetkým za "znosenie pod čiernu zem. " Nie som zakladateľka témy, fotka nie je stará, je z júna minulého roku a k tomu oblečeniu....išli sme s partiou osláviť štátnice a dohodli sme sa na takomto trochu bláznivom oblečení, šortky, kraťasy a tak...., jednoducho sme sa chceli utrhnúť po náročných štátniciach....no ale čo som tu asi čakala, že.... je to troška smutné, takto zhanobiť človeka, ktorého ani nepoznáte. Som matka samoživiteľka už dlhé roky,mám dobrú prácu- svojou zásluhou, mám svoj byt, auto a na všetko som si zarobila SAMA....bez chlapa a bez pomoci rodičov. Ale no tak...ďakujem za názory.
Nech to všetky zvládnete minimálne tak ako ja.

obsadenemeno
5. jan 2017

@janaochi zaujimalo by ma, preco si vlastne pridala fotku do tejto temy, co bola tvoja motivacia?

janaochi
5. jan 2017

@obsadenemeno to je už jedno...stačili mi poznámky predtým...keby som aj teraz napísala nejaký dôvod, obrátilo by sa všetko proti mne. Takto to tu chodí ako som si všimla...takže žiadnu návnadu tu už hádzať nebudem. Naučila som sa nezdvôvodňovať svoje rozhodnutia.

obsadenemeno
5. jan 2017

@janaochi no lebo to vyzeralo, ze ty si zakladatelka a hodila si tu fotku "dokazat" tomu chlapovi, co prispieval a mal reci typu "zena po 40 je uz na odpis"..... a poznamky boli "po tom" ako si dala fotku, nie predtym.....
mne to pride, ze ano, ze si sa chcela trosku pochvalit....co je v poriadku, lebo zijeme v spolocnosti, kde to ako vyzerame je dolezitejsie ako to, co robime....... mozno si mala napisat co vsetko si v zivote dosiahla, namiesto toho, ze si tam vycapila svoju foto......
Myslim, ze si dost stara na to, aby ti komenty neznamych ludi na diskusnom fore sposobovali bolehlav alebo aby si si takto musela nieco dokazovat..... 🙂

janaochi
5. jan 2017

@obsadenemeno príspevky mi nespôsobili žiadnu ujmu, skôr som sa znova presvedčila o jednoduchosti niektorých jedincoví....nevadí. Beriem to profesionálne, keďže pracujem s určitou vzorkou ľudí.

obsadenemeno
5. jan 2017

@janaochi no to je fajn, ale predsa si musela ocakavat nejake reakcie....aj pozitivne, aj negativne.
Dnes je v mode komentovat vsetko, aj ked sa do toho nerozumiem...... ale myslim si, ze viem, preco si tu fotku zverejnila. Dufala si, ze bude viac pozitivnych reakcii, ze? Vsetci sa radi ukazujeme.....

a ze to beries profesionalne....??? To je ako? My nie sme "urcita" vzorka ludi, s ktorou pracujes. U nich mozno plati, ze ked urobis a, oni odpovedia b. Ale nas nepoznas, nevies, aka vzorka na tomto fore prispieva......... My na tvoje a mozeme reagovat dalsimi 30 pismenami abecedy, lebo nie sme tvoja vzorka....... a urcite sa tak, ako na fotke neobliekas do prace.....

janaochi
5. jan 2017

@obsadenemeno keď mám pravdu povedať, čakala som takéto reakcie...dnes sú ľudia takí...kde sa dá, ublížia ako sa dá....s opakom ťažko počítať...už nebudem nič komentovať. Ľudia sa vyselektujú sami...do určitých kategórií..

obsadenemeno
5. jan 2017

@janaochi no tak potom aky bol dovod zverejnenia fotografie?

janaochi
5. jan 2017

@obsadenemeno prepáč....rukavicu do ringu už nehodím. Nikto nie je povinný ospravedlňovať a zdôvodňovať svoje rozhodnutia, názory.

Ale dokážem si predstaviť ako poniektorí aj z tohto dokážu načerpať nový námet pre diskusiu.

vavrenka
5. jan 2017

Premysjam,co mojho o.i. fascinovalo,vlastne mna ba mne v jednej situacii 😀 isiel mi davat kopacky,kecal ako ma ma rad,ale ze to nie je ono atd... a v tej chvili som si uvedomila,ze ho naozaj milujem,ale dokazem bez neho zit. Ze to zvladnem. A som mu to povedala,co citim ja,ale ze naozaj bez neho dokazem zit ,ze to bude boliet, ale fakt nie je stredobodom mojho zivota. Ze teda ok,suhlasim. Myslim si,ze zachytil vo mne tu slobodu,ze hoci ho milujem,nie som na nom zavisla a bezblaznim sa z toho,ked ma opusti. No a potom som par dni chodila za jeho kolegom do kancosky pokecat -to som robievala aj predtym,kecali sme vsetci, a teraz navonok v phide a slahkostpu som konverzovala aj s nim,bez narazok,bez odstupu a ono to zabralo. Vratil sa 😊 a speknym vyznanim lasky a ja som si vzala cas na premyslenie. Ci mi vazne stoji ten chlap za ro. A teraz spolu cakame 3. dietako... kusok mrsky drieme v kazdej zene a to je dobre