Škola úspešnej mrchy
Ahoj kočky. Som po rozvode a zamýšľam nájsť si nového partnera, ale nie je to jednoduché. Tých, čo ma chcú, nechcem a chcem tých, ktorých nemôžem mať. (Prosím, nepíšte mi, že sa mám spokojiť s tými prvými. To sú väčšinou takí, s ktorými by sa nespokojila skoro žiadna. Som relatívne pekná a schopná a zabezpečená, nechcem zúfalcov, ani pacientov, ani ženáčov.) Asi niekde robím chyby. Napríklad som zistila, že je dobré byť občas nedostupná na telefone. Alebo nemať čas, keď chce muž stretnutie. Proste nedať sa hneď uhnať. Správne mrchy to vedia. Sú tu také, že by mi dali rady zo života, čo na tých chlapov platí? Myslím konkrétne situácie, nie v globále, lebo to mi je jasné. Ale aké presne triky na chlapov platia?
@janaochi keby si bola fakt tak nad vecou ako sa tváris tak nemas potrebu odpovedať týmto "urazenym" tónom že aká stará je tá fotka,prečo máš oblečenie jak zo strednej a čo si všetko dokázala,zarobila...Ale vlastne vieš čo..Máš pravdu..Nebaví sa a nevysvetluj..Zbytočne to vravieť takej vzorke ako sme my 😂😂😂
@puklica13 samozrejme, že som nad vecou...tu sa aj tak všetko pretočí...odpoviem...zle, neodpoviem...tiež zle...a s tou vzorkou si to vôbec nepochopila.
A prečo teraz odpovedám? Žeby preto, že sa mi chce? A mám čas?
Veď tu sú samé útoky, baby.
A koľké z vás majú vycapené nie také fotky a zverejnené intímnosti na blogoch...a čo zrazu také pohoršenie z jednej fotky....keby som vedela, dám fotku pri sporáku....aj takú mám, možno by som aj potom dostala, či sa nehanbím byť takto oblečená, že nech sa nečudujem, že ma žiadny nechce, keď som v tričku a teplákoch....ale zase aspoň by ma niektoré poľutovali...možno....takto to vyzerá, že všetky vyzerajú lepšie a ja im to neberiem...hlavne, aby sa každý dobre cítil a bol so sebou spokojný, vtedy nepotrebuje ponižovať, používať hanlivé pomenovania, atď, atď.........a teraz naozaj odpisujem, lebo mám po dlhej dobe čas.....nesedím tu celé dni a nečakám ako sup, aby som niekoho "zožrala."
@janaochi nenazyvala by som to pohorsenim...... skor vacsina bola prekvapena, ze niekto, kto sa ani nezapojil do diskusie, vycapil fotku a bez vysvetlenia..... akurat si tam pisala tomu @operaphantom ze ci ma pocit, ze si nemozes ulovit chlapa....sorry, ale to bolo take detinske, hodne tak 16rocnej pubertacky.....ako dospela a podla tvojich slov uspesna zena by si mala vediet, ze vyzor vela neznamena...... a na toto sa autorka temy nepytala....na ake sortky nosit, ci ake topanky...... kolko tu uz bolo tem, ze peknu zenu chlap podvadzal s nejakou, co jej vyzorovo nesiahala ani po clenky......chcela "triky" ako na chlapov..... cize ako sa chovat. A to sa z fotky veru vycitat neda. Chlapi su jednoduchi, vacsinu na hole nohy a velke kozy zbalis ako nic.
A nevsimla som si, zeby ta tu niekto hanlivo volal, vacsina sme boli skor v soku, ze preco a naco a aky dovod si mala, vycapit tu fotku.
a ešte na margo tých vašich chlapov, čo ste sa ich poniektoré pýtali na názor.....moja odpoveď: čo ste čakali......že vlastnej žene povie niečo iné?....ak áno, tak potom čistá naivita. Neútočím, len konštatujem.
Z odpovedí, čo sa týkajú tej fotky, by sa dal utvoriť názor, že všetky vyzeráte báječne, viete sa štýlovo obliekať, ste stále in...za každých okolností aaaa nenosíte kraťasy a šortky...nikdy a za žiadnych okolností!!!
@janaochi nie, pisali sme, ze take sortky sme nosili v puberte a vyzerame...no, ja mozem pisat iba za seba, ze su dni, ked vyzeram bajecne hned ako sa zobudim a su dni, ked ani max factor the make-up of make-up artists nepomoze...... 😉
dni, ked sa citim ako najkrajsia zena na svete a dni, ked vonku ani nos nevystrcim, lebo sa bojim, ze ludia poutekaju, ked ma uvidia.......
a nie, tie sortky teraz po 40tke uz nenosim....fakt. Mohla by som, ale dakujem, nepotrebujem sutazit s papulkami, co by mohli byt moje dcery 😀
@obsadenemeno tak sorry za taký prešľap, že som tu pridala fotku...a môj koment ku nej bol niekomu adresovaný a prispôsobený úrovni komentu adresáta. Tak nechápem potom, prečo ho komentovali iní.....to narážam na to, že som bezdôvodne pridala fotku....tak na ňu nebolo treba bezdôvodne reagovať.....snažím sa tu polopatisticky vyjadriť, aby zase niekto zle nepochopil...
Tu stačí vylepiť fotku a má človek o zábavu na večer postarané....dobre vedieť.
@janaochi no ale to si musela vediet, ze ludia budu na tu fotku reagovat....takto to chodi na internetovych forach....
btw, ten chlap, co mu bol ten koment urceny, myslim, ze ani neodpisal....este sa asi prebera zo soku..... 😉
a neurazaj sa, nemusis nam vraviet sorry....... aspon sme si fasa pokecali, rozprudilo to debatu.
@obsadenemeno no vidíš...a ja k vode nosím kraťasy, aj na dovolenky...a aj na uletené akcie, ak sa dohodneme....každého vec....doma sa obliekam inak, do práce inak, do školy inak a na pláž tiež inak....ty nemusíš....je to každého vec si myslím. Ale nebudeme si predsa vnucovať názory.
@obsadenemeno ešte sa len rozprúdi, uvidíš.
@janaochi či vyzeráme lepšie alebo nie je bezpredmetné keď sa tým nemame potrebu chváliť na verejnom fóre z tisíckami členov...Nechápem keď už si chcela dotyčnému poštekliť zrak, prečo si nedala fotku nie Z nejakej uletenej akcie ale na ktorej vyzeráš tak že všetkým by padla sánka...Jaj chápem, nemáš potrebu vysvetľovať 😎
@janaochi ja musim suhlasit s @puklica13 ked idem robit dojem, tak v najlepsej forme. A je jedno ci je to uverejnena foto na fore alebo rande s novym objavom. Na radne si tiez nedas uleteny kusok rovnako, ako si by si si nemala dat fotku v nie najlepsom outfite na forum kde ides deklarovat, ze v "tomto veku vyzeram super". Teda jedine, ze by si si myslela, ze toto je top outfit a ty v nom vyzeras bozsky.
Ahoj neviem,či to niekto písal...skus si pozrieť film Chceš ma,chcem ťa. 😉 Možno si tam niečo nájdeš,ak nie tak sa aspoň pobaviš.
@janaochi viem, ze sa musis nejako utesit.....tak si opakuj, ze len zavidime.....
normalne sebavedoma a so sebou spokojna zena nepotrebuje hadzat na sklo svoje fotky aby jej ich verejnost potvrdila.....
uz vypni, lebo na zaciatku som si myslela, ze ok, dala tu fotku trosku na umlcanie toho trapka, co tam pisal chobotiny a ok, mozno to nebol najlepsi napad, ale hey, aj majster tesar sa sem tam utne....ale teraz uz kopes okolo seba ako ta 16tka, do ktorej kratasoch sa silou mocou chces vopchat.
Take it easy.
Vy chcete byť mrchy vo vzťahu k chlapom ale zdá sa mi že vám to ide lepšie navzájom ....
@oldman50plus no dovoľ oldy..Ja nechcem byť mrcha a dupľom nie vo vzťahu k chlapom...❤ a keby si čítal príspevky tak som ešte v úvode dotyčnej dáme písala,že keby sa trochu inak upravila a smrncovnejsi nahodila tak by bola riadna kosť..😉
@oldman50plus ale zas, ked chlap sa sprava ako mrcha, manipuluje zo zenou, to sa uz nasim "mrcham" nepaci.... 😀
@oldman50plus vďaka, aspoň niekto, čo hneď neútočí.
@janaochi nikto neutocil, neviem, o com tocis..... slusne som sa opytala na tvoju motivaciu. Ty si sa hned urazila a zacala nas porovnavat so "vzorkou" s ktorou pracujes, co podla vsetkeho nie je prave na "tvojej" urovni.
A nechapem, naco davas dalsiu fotku, co si NAOZAJ potrebujes dokazat?
Mne osobne je sumafuk, co mas na sebe alebo ako vyzeras.... lebo ja posudzujem ludi podla uuuuplne inych kriterii.....
Preco? Ako vazne... Preco?
@mirage vieš čo, ani nie, len som bola zvedavá na správanie sa ľudí v určitých situáciách ....a tušenie neklamalo, tak dík všetkým.
A druhú fotku....keď som poslala jednu, tak už je to jedno.
Ešte že som bola prvá, lebo zatiaľ som tu fotky na celom fóre nevidela ani jednu. A tiež nie som ironická, to sa vám len zdá....ako vy mňa utvrdzujete...

@janaochi Ahoj, ale v niektorych reakciach na teba boli celkom vecne a triezve argumenty a komenty na teba. Vies, nevyhovies kazdemu. Ja som teda krasna zena ale nevycapim sa sem, oslavne komenty mi netreba a kritiku od cudzich nepotrebujem😎