Škola úspešnej mrchy
Ahoj kočky. Som po rozvode a zamýšľam nájsť si nového partnera, ale nie je to jednoduché. Tých, čo ma chcú, nechcem a chcem tých, ktorých nemôžem mať. (Prosím, nepíšte mi, že sa mám spokojiť s tými prvými. To sú väčšinou takí, s ktorými by sa nespokojila skoro žiadna. Som relatívne pekná a schopná a zabezpečená, nechcem zúfalcov, ani pacientov, ani ženáčov.) Asi niekde robím chyby. Napríklad som zistila, že je dobré byť občas nedostupná na telefone. Alebo nemať čas, keď chce muž stretnutie. Proste nedať sa hneď uhnať. Správne mrchy to vedia. Sú tu také, že by mi dali rady zo života, čo na tých chlapov platí? Myslím konkrétne situácie, nie v globále, lebo to mi je jasné. Ale aké presne triky na chlapov platia?
Ak sa žena dokáže naučiť ako byť mrcha, tak získa chlapa, ktorý pre život potrebuje mrchu. Takže to bude treba ťahať v štýle mrchy už stále. Čo neviem či sa dá vydržať, to už chce zmenu osobnosti. Ale chlapi majú mrchy skôr na dočasné zábavky, nie na reálny život, podľa mňa.
@8853 možno, ja poznám skôr mrchy, ktoré to fakt hrali a potom sa vzťah udržať nedal. Celé zle. Ja by som zdravo sebavedomu ženu s charizmou nenazvala mrchou, asi by to chcelo iné označenie. Inak, neviem prečo, ale som si pred chvíľou pri čítaní témy predstavila "Stabajznu" z Mashu :D
tak teda poviem z vlastnej skúsenosti... to, čo by si chcela dosiahnuť, žiaľ nedosiahneš, ak to nemáš v sebe.... ja nerobím preto nič a ver, že keď kamkoľvek prídem, každý si ma okamžite zapamätá, či už chlap alebo dokonca aj ženy si ma pamätajú, žiaľ tak to je a predstav si, že mne to niekdy dosť prekáža, je to dosť obťažujúce a niekedy až trápne, hlavne keď ma "dôverne" zdravia chlapi, ktorých si ja vôbec odnikiaľ nepamätám, lebo ja zväčša idem rovno za svojim cieľom a mysľou úplne inde a neokúkam okolo seba a oni sa tvária, ako by sme boli starí známi, aj keď ma stretávajú trebárs len v nákupnom centre a ja sa len divím, koľko známych ja mám.... ale priznávam, niekedy túto moju vlastnosť aj využívam, ale len tak v norme a v medziach slušnosti, lebo chapi si vysvetľujú veci po svojom..... môj muž sa na tom vždy dobre zabáva a ak treba niečo vybaviť, čo sa už naozaj nedá, tak tam pošle mňa.... a mňa ide z toho niekedy poraziť....
@8853 tak, kým som to dopísala, tak si opísala 95% mňa, každý si ma zapamätá, ale zmôžu sa zväčša len na pozdrav, vraj som nedostupná....ak ich potom pre niečo oslovím, tak sú "hotoví" a nevedia čo so sebou a ja nechapem niekedy prečo, až potom mi napr. kamoška povie, veď na teba pozeral jak na svätený obrázok... len ja som nejaká asi slepá, ja si to nejak nevšímam....
Základný trik je, nesledovať triky iných a neriesit.. 😅
Pamatam si na jedno obdobie keď som sa rozisla s ex a chcela som klin klinom vybit.. Lepili sa na mňa sami zufalci 😁 a toez som sa snazila vyzerat ako mrcha.. Vzislo z toho akurat tak to, ze som sama zranila jednecho co mi je luto dodnes..ked som to všetko prestala riesit, ze niekoho chcem, vtedy sa to všetko zmenilo a pojednom vzťahu (s normálnym chlapom, len to nebolo ono) som sa zisla s mojim teraz už mužom..
Poznam dve taketo zeny. Zhodou nahod, obe sa volaju Andrea 🙂 Ta prva, to bola neskutocna potvora, nemala ziadne kamaratky a nie preto, ze by jej zavideli, ale preto, ze mala neskutocne blbu povahu. Chlapov to bavilo, dobijat ju, ale zeny sa od nej distancovali, na ne jej hry prosto neplatili. Nieco z jej trikov, ktore na chlapov platili, nastudovala si nieco o motorkach, o futbale. V podstate sa hrala na chlapa v sukni. A im to neskutocne imponovalo, ze nasli zenu, ktora ma chlapske zaujmy...Ako dlho to vsak vydrzalo si vies predstavit, kedze to len hrala. Druha Ada je este len 20 rocna zaba a netusim ako to dokaze, lebo sice nie je uplne spatna, ale zase ani herecka z hollywoodu, pointa je, ze dokaze tak namotat chlapa, ze uz po par dnoch jej kupuje veci a robi poskoka. Druha strana ale je, ze so ziadnym nevydrzi dlhsie ako par mesiacov a uz je druhy raz zasnubena, co na tak mlady vek je sakra vela.
@fefe123 spravne sa upravit a obliect, sa naucit da....aj spravny pohyb, drzanie tela, chodzu - bezne ucia modelky...skvely mejkap, uces, vzhlad prida zene sebavedomie, v teniskas mozme poskakovat, hopkat, elegantna v lodickach nie...sposob komunikacie sa bezne trenuje, v roznych povolaniach...uz aj zivot s vhodnym partnerom, zmeni nase spravanie....ak ma zena aspon trochu rozumu, vsetko sa da....clovek sa uci a meni cely zivot, aspon ten, co chce....neda sa, nemam v slovniku🙂
Nebud čitatelna
Vacsinu ludi co su sami ,nikoho nemaju a,nevrzli si ,spoznas na prvy pohlad ,,,
@barcelona94901 no "vrznut" si moze s kym chce a takych najde dost na kazdom rohu...ale najst niekoho, kto ma na to dostat ju "celu", az tak jednoduche nie je
A teraz ti napisem podla seba. Raz mi kamoska povedala, ze zo mna srsi sex...Aj som sa vtedy urazila, lebo mi to prislo ako keby som bola lacna zenska, co nebola pravda. Obliekam sa nevyzyvavo, nemalujem sa..Ale prosto, mam to v sebe. Nejakym sposobom tak gestikulujem, ze si chlapi myslia, ze ich zvadzam,aj ked vobec nic nerobim. To som zistila uplne nahodne, ked sa prekecol jeden chlap, ze on z tych mojich pohladov nemoze. Pricom som sa tvarila uplne normalne..Tak som sa ho opytala narovinu, ze co postrehol a on mi zacal vymenuvavat, ze som sa mu pozerala na pery, nie do oci, ked hovoril, ze som si ho premeriavala pohladom, ze som sa ho mimochodom dotkla, atd..Veci, ktore som si vobec neuvedomovala, ze robim a uz vobec nie so zamerom niekoho balit. Jednoducho, som velmi clovek a to sa prenasa aj do sposobu, akym s ostatnymi ludmi komunikujem. Preto napr. sa ku mne vzdy prihovoria babky, nemam problem na uradoch s tetuskami a ani s chlapmi..Posobim doveryhodne a prave preto sa mi ludia dokazu otvorit a rozpravat sa so mnou tiez uprimne. Jednoducho, aky pozic, taky vrat. Ak si ty uprimna, budu aj druhi k tebe. A mimochodom, mojho terajsieho manzela som ani nehladala, on si ma nasiel v zivotnej faze, ked som vyhlasila, ze nechcem teraz nikoho. 😉
Stiahni si knihu, How to capture Mr Right. Ak sa podla nej budes riadit, do 18 mesiacov si pod cepcom, ja som toho priklad. Tak ale v skratke :
Prva pusa az na/po 3 rande, sex najskor az za mesiac, ziadne lezenie do postele na 1-2 rande.
Na prve rande pojdete tak, aby to tebe vyhovovalo. Takisto cele rande on pripravi, tvojou jedinnou povinnostou je sa dostavit. Takisto aj on na prvych troch rande plati. Ak on zaplati obed, ty mozes na dalsim zaplatit kavu.
Tieto pravitsu pre to, aby si vyhodila zo sita looserov.
Iba on ta pozve na rande, ty jeho nie. Iba on ti bude volat, ked budete uz vo vztahu, tak sem tam aj ty mozes zavolat. Maximum telefonovania bude 10 minut, potom musis ist, si busy zena. Nehovorit preco, len ze uz musis ist. Ziadne dlhe rozhovory, ked sa s tebou chce rozpravat, nech ta pozve na rande.
Rande s tebou si musi zabookovat minimalnttri dni dopredu. Ak tak neurobi, ma smolu, ty uz mas program, si busy zena.
Ziadne randenie kazdy den, ked ta chce vidiet kazdy den, tak si ta bude musiet zobrat za zenu.
Safe sex, tehotenstvo az po svadbe.
Podstatou pravidiel je byt sama sebou, s vela priatelmi, s ktorymi nebudes rusit stretko, lebo on si na teba spomenul.
Takisto musis mat cas sama na seba a svoje zalubh.
Jaaj a este, sem tam nezdvyhnut telefon, toto bolo u mna pravidelne, v robote nesmieme pouzivat telefon.
Jaaj a tiez, na email, sms odpovedat az po 4hodinach, nech ON caka, ked nevydrzis, tak az za hodinu. Ked chce nieco urgentne, tak nech zavola.
V ziadnom pripade neodpovedat, netelefonovat ked si v praci, s kamoskou alebo niekde, kde sa to nehodi.
Good luck x
@limitgirl No neviem či to tak funguje. Veď ak by bolo také jednoduché naučiť sa na školení či z nejakej knihy ako byť dobrým obchodníkom, tak by ním každý obchodník by bol úspešný a bohatý. A nekrachoval by takmer každý druhý.... A knihy o výchove detí? Tak to tiež nie je záruka, že keď si prečítaš všetky knihy sveta, tak vychováš z dieťaťa správneho človeka. Ale tak nie o tom si sa chcela baviť....
Pozri idú Vianoce, čas na tie knihy, tak ak si presvedčená, že ti nejaká pomôže byť tým kým chceš, tak si ich prečítaj aj 100x. Ja ti teda držím palce nech si ulovíš chlapa podľa svojej predstavy.
Muzov bavi dobyjanie ale iba docasne .... Ak dostane to co chce prestane ho zena bavit ak nedostane to co chce skusa to inde ... Podla mna ak ma nejaky chlap zaujem pride ku tebe prihovori sa usmievaj sa bud slusna neodvrkuj nezvysuj hlas bud trosinku tajomna nedaj hned o sebe vediet vsetko ale ani sa vela nepytaj to tiez muzi nemaju radi .. Vies co ? Pracujem v chlapskom kolektive aj posrandujeme aj tak ale ked ide do tuheho a vidia ze nieco potrebujem sami od seba mi pomozu a ani nemusim byt mrchou aby pre mna druhi nieco urobili ... Zas ked je v mojej kompetencii tiez pomozem... Aj sa pourazame pohadame povrieskame (v ramci srandy :D) bijeme sa dusime sa steklime nahaname uplne ako deti ako nejaki blazni ale viem ze cokolvek by som seriozne potrebovala pomohli by mi a viem ze by mi nikdy nijak neublizili... Medze srandy mame siroke ale nic za tym.nie je fakt len sranda ;) a maju z nas radost ... Zas su aj zeny co sa chlapom liskaju aby pre nich nieco urobili a ti to robia s neochotou potom .... A jedno co.nenavidia muzi je ked sa zena neustale stazuje a ked ma slovnik ako dlazdic
@8853 mrcha je slovo matúce, ale ja som tu aj vysvetlovala, ako tú mrchu myslím, ale ked ženy neprečítajú všetko, len ten začiatok. problém je, že v slovenčine vhodný výraz neexistuje. v iných rečiach áno, napr v nemčine. my na to máme len škaredé slovo, lebo tu sa všetci úspešní považujú za zlých. ak sa nejakej žene darí, miesto uznania je za k...u.
@limitgirl preco muzi miluju potvory Sherry Argov.
Snad sa to este da zohnat.

@limitgirl chapem ta, nie byt mrcha, ako zly clovek/zena, ale skor mrcha/ziaduca zena pre tych pravych muzov, omotat si ich okolo prsta...pracujem okrem par kolegyn, prevazne v muzskom kolektive...poviem ti, povaha ich zacne zaujimat ako posledna...potrebuju vyzvy a nieco , co ich drazdi, laka...upravene zeny, nie vulgarne - vlasy, jemny mejkap, opatky, krivky, jemne zvyraznene oblecenim, vona!!! a neverbalna komunikacia - ta az na 90 % - chodza, pohyby, drzanie tela...kaslu na to co hovorime, pokial to nie je vyslovene mimo, ale ako, ton hlasu, rychlost reci, usmev, pohyb rukou, pohlad, postavenie tela, atd. ...samozrejme cely tento balik sa da naucit a je k tomu treba aj stipku sebavedomia a vyzarovania...ked to vsetko bude take ako ma byt, treba sa pohybovat v spravnom prostredi - ak nechcem hocikoho, nehladam hocikde, kdesi v krcme...a je to uplne na mieste, ze si si povedala, ze niekoho chces, ze si na to pripravena....to nie je o zufalstve, ale o tom, ze vies co chces a cakat, ze ked to ma prist pride same, je smiesne...kto hlada najde, ak sa nevzda....drzim palce