Škola úspešnej mrchy
Ahoj kočky. Som po rozvode a zamýšľam nájsť si nového partnera, ale nie je to jednoduché. Tých, čo ma chcú, nechcem a chcem tých, ktorých nemôžem mať. (Prosím, nepíšte mi, že sa mám spokojiť s tými prvými. To sú väčšinou takí, s ktorými by sa nespokojila skoro žiadna. Som relatívne pekná a schopná a zabezpečená, nechcem zúfalcov, ani pacientov, ani ženáčov.) Asi niekde robím chyby. Napríklad som zistila, že je dobré byť občas nedostupná na telefone. Alebo nemať čas, keď chce muž stretnutie. Proste nedať sa hneď uhnať. Správne mrchy to vedia. Sú tu také, že by mi dali rady zo života, čo na tých chlapov platí? Myslím konkrétne situácie, nie v globále, lebo to mi je jasné. Ale aké presne triky na chlapov platia?
@limitgirl neviem ale prečo máš pocit, že "dobrá žienka" nemôže mať zaujímavý, vzrušujúci vzťah? Že nemôže byť pre muža stále tajomná, zaujímavá, ale zároveň stále sama sebou? Je to len o nastavení, o vytváraní príležitostí na prekvapenia, o vytvorení vlastného priestoru. Myslím, že žena nie je automaticky mrcha, ak si zachováva určitú formu slobody, ale nepotrebuje si ju tiež dokazovať v baroch, na žúrkach a otŕčať všetko čo sa dá pred opitým obecenstvom. A na druhej strane zena, ktorá sa venuje rodine, žije pre ňu, nemusí byť hneď domáca puťka, ktorej skončilo všetko a ostali jej len tepláky a mikina 🙂 To je veľmi čierno biele videnie. K tomu citátu, ktorý som už kdesi počula " že tie zlé sa dostanú všade" ... a kde by si sa už len chcela dostať? Kde je tráva zelenšia? 🙂 Ja mám radšej múdrosti typu: Najväčší súboj vedieme sami so sebou... 😉
😂 tak toto už je priveľa vareného vína. To naozaj tu idete s kozou na trh a chcete sa nechať anonymne hodnotiť?
@salfusco my vsetky.... 😉
@limitgirl humor - inteligentný, vedieť sa zasmiať aj sama na sebe, urobiť si zo seba " srandu " , rozumieť vtipu, nevisieť na chlapovi - dať mu pocit slobody a nie, že ho uháňaš, mať svoje koníčky a záujmy - ukázať mu, že nie je pre Teba len on, že máš aj svoj svet, dať mu pocit, že Ťa má dobýjať - no nie, tak, že budeš pred ním flirtovať s x ďalšími, to by si ho odradila, byť sama sebou, na nič sa nehrať a hlavne v sexe, ukázať mu, že si aj " slabšia ", lebo si žena a že občas od neho tú pomoc potrebuješ - proste nerobiť zo seba ženu-mužatku, ak pomôže a urobí čosi dobre - pochváliť ho ( to muži milujú )...je to asi - ako vo všetkom - držať tej zlatej strednej cesty a nič nepreháňať.
Veď panny tu asi nie sú, takže sme vsetky prekotitelne... Minimálne pre partnerov a expartnerov 🤔
@puklica13 kratasky, sortky....aj ja som take nosila v 17tke..... 😀
@obsadenemeno veď toto..Ale tak proti gustu žiaden disputat...Ja siyslim že vyzerať sexi a ženský neznamená ukázať čo najviac ale ukázať tak primerane...😅
@puklica13 a stale nieco nechat zahalene....zlate pravidlo - ak odhalim nohy, nikdy nemam velky vystrih. A naopak, aj mam hlbsi dekolt, tak ziadne mini..... 😉
ja sa vyjadrovat radsej nebudem..uz len z ucty k slovu žena 🙂
@0silvia0 trošku zmestiť satnik, nejaké pekné puzdrové šaty, zavinovaci výstrih,jednoduché lodičky, smrncovnejsi účes trošku ofina, to lyžiarske vytiahnuté obočie preč, prirodzený make-up a veru si viem predstaviť že sa chlap za ňou otočí...
Holt takto pôsobí ako stojka od Slovnaft ( bez urazky)
ukazala som totku manzelovi. Kukol, trosku som mu ozrejmila, o com tato tema je.... vyjadril sa, ze slecna/pani na obrazku vyzera ako zufalka, ktora sa snazi byt za 16tku..... 👎
Ja by som sa aj vyjadril, ale zase sa tu polka usadenstva urazi, tak som radsej ticho...ale napisali ste to za mna niektore 😀 esteraz 😀 😀
@0silvia0 jo, a tie topanocky tiez take nejake zo zaciatku 90tych rokov....napadlo ma, ci slecna/pani nedala staru fotku....lebo fakt mi pripada, ze bola cvaknuta tak 20-25 rokov dozadu....aj to zariadenie bytu za nou, aj moda..... 🤐
@obsadenemeno podľa módy obočia to nie je z 90tych rokov. A takéto šortky sa nosia aj teraz, presne také aké sa nosili v 90-tych rokoch, moja neter 15-ročná presne niečo takéto mala na sebe teraz toto leto.

@kvetulienka253 ak je pre niekoho dôležité byť zaujímavá... Prečo nie. Ja by som chcela byť len šťastná 🙂