icon

Skúsenosť s o 25 rokov starším chlapom

16. mar 2021

Ahojte. Nadpis diskusie asi vystihuje, čo sa chcem opýtať.. Aké máte skúsenosti s mužmi s takýmto, alebo vyšším vekovým rozdielom? Ci ste ostali vo vzťahu, alebo nie a prečo. Atď 🙏😊

vroni
16. mar 2021

V živote má nepritahovali starší muži, takže pri predstave 25 ročného rozdielu sa mi dvíha žalúdok...

lienka.7
16. mar 2021

@panelacikova to je ten co robi reklamu na red 3 😁😁😁
Nejaka baba ho tu spominala 👌

anita1978
Odpoveď bola odstránená
janisjoplin
16. mar 2021

Mne sa mladí nikdy nepáčili, chodila som s mužom, s ktorým som mala 30+ rokov vekový rozdiel a bolo to super. Ja som ako taká babka, rada sedím doma, čítam, háčkujem, občas do kina... takže sme si úplne sadli, dokonca aj vkusom hudobným, na filmy, knihy... Áno, priťahoval ma normálne aj fyzicky. Teraz som zasnúbená a mám dieťa s o 17 rokov starším, ten je oveľa aktívnejší ako ja, skôr on ma ťahá vonku ako ja jeho 😂 Nevýhodu nevidím žiadnu, akurát tie blbé poznámky a pohľady okolia. A ten strach, že možno ostaneš skôr sama. Keď nechcete mať už deti, tam aspoň tiež problém nie je. Takže ak ťa priťahuje, prečo nie 😊

tenerifka
16. mar 2021

@panelacikova
my sme sa k tomu farbeniu este nedopracovali-zatial netreba, ale treba to asi urobit kvalitne

jeliz59
16. mar 2021

@panelacikova ta žena už je len detail 🤣🤣🤣on má chce len to nevie 🤣🤣🤣

deti95060810
16. mar 2021

záleží aj od toho v akej kondícii je ten muž...Mám suseda, ktorý má 88 rokov, a vyzerá lepšie ako hoc ktorý 70 tnik....úplne vážne. Keby nebol zákon o ochrane osobných údajov a mala som jeho foto tak ho sem vycapím.... Vytrénovaný - športuje asi od kolísky...Každý deň ide doobeda na bicykli na túru, poobede aspoň na nejakú prechádzku. Ešte chodí na turistiku, v zime bežkovať.... Ako chlap vyzerá super, len s majetkom to bude asi horšie....😉 žiadny milionár
Samozrejme frajeriek mal ako maku.... 😉

jeliz59
16. mar 2021

@certi nie ja som. Myslela že je to zahraničný junák 😅😅

judar
16. mar 2021

@betty_image isteze ale hlavne ze dovolenkyyy boli :D nemusi ti financovat nic ale podstatne je ak tak na tom jedno ze si 20 rocny cudzopasnik bo oberas ho hlavne o cas ktory mohol dozivat so seberovnou a o jeho vlastnu buducnost ktoru ty nechces

matkahelka
16. mar 2021

@judar to je dnes zial moderne 🙄 len my tomu asi nerozumieme. tiez take "spolocnicky" poznam. na ich obhajobu sluzi to, ze ti chlapi vedia, ze su len na docasne spestrenie, s takymi si rodiny nezakladaju

judar
16. mar 2021

@matkahelka ved samozrejme moderne verzie cudzopasniciek a parazitiek...jak inak...

ave17
16. mar 2021

Moj otec, mame v pohode vzťah.... 🤔 Ako partner nkkdy v živote

basska_b
16. mar 2021

Ste tu opäť veľmi vtipné. Vy keď budú tí vaši perfektni navoňani svalnati partneri/manželia mať 70, tak asi spáchate samovraždu, čo? Jak sa nebudete vedieť na nich pozerať. Ľutujem tých vašich mužov.

lala123
16. mar 2021

@betty_image ja neviem asi je to teraz moderne ale tebe to fakt nepride blbe?ja ked som mala 20mtak som bola zalubena po usi....a uzivala som si zivot so vsetkym co k tomu patri .....z tych tvojich par riadkov mam pocit, ze to pise vyzita vypocitava zena a nie 20 rocne dievca....prepac ale musela som.... a nezabudaj karma je zdarma....

vroni
16. mar 2021

@basska_b, keď bude mať môj "perfektný, navonany svalnatý" manžel 70, budem mať o rok menej, takže na tom nebudem veľmi inak ako on. Keby som si v tom veku išla hľadať 45 ročného "zajačika", asi by sa mu zo mňa prevracal žalúdok práve tak ako mne z muža o 25 rokov staršieho.

matkahelka
16. mar 2021

@basska_b pointa je v tom, ze ked nasi partneri budu mat 70, budeme mat plus/minus 70 aj my a zostarneme spolu. a to je na tom krasne. nie, ze ja v 50-ke, pridem z aerobicu a budem natierat svojmu 75 rocnemu muzovi nohy, aby vobec presiel na wc. obrazne povedane.

mitta1436
16. mar 2021

Ja poznam par kde je vekový rozdiel 35 r. (SK-At) a sú spolu už cez 20r. Deti nemajú ( ona nemôže, on nemá žiadne)

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
natyreggae
17. mar 2021

@lala123 panebože veď ju nechaj .. je to jej život a nie tvoj..A čo keď si bola ty v 20tke zaľúbená? Ona nieje ty... 👆👆👆 čo jej závidíš keď máš zapotreby komentovať jej život alebo čo? Každý žijeme ako chceme a nikoho neni nič do toho... a teraz tu napíšem svoju storku a už dopredu viem že vás tu všetkých mrdne ako vždy keď píšem ja😀

Takže autorka: ja som mala vzťah so starším o 23 rokov keď som mala 15 .. on mal 38.. boli sme spolu len 4 mesiace lebo v dosť veciach sme si nerozumeli a ten vek tam predsa hral rolu..tebe to môže vyjsť ale tiež nemusí 🙂

panelacikova
17. mar 2021

@elizabet173 teraz mi nedá, ale musím napísať aj pohľad z druhej strany. akože áno, rozdiel 25 rokov je markantný, no na druhú stranu, v mojom okolí je množstvo mužov medzi 50-60, ktorí sa práve vo veku cca 45-50 rokov porozvádzali so svojimi rovesníčkami, niektorí mali ženy staršie povedzme do tých cca 5-7 rokov a doslova si našli mladšie. jednak po rokoch rokúcich zistili, že boli s nimi viac-menej len kvôli deťom, lebo sa to "patrilo", zároveň ich prestali tie ich partnerky priťahovať fyzicky (samozrejme, predchádzalo tomu to, že pochopili, že si nerozumejú a že ich okrem detí iné ani nespájalo). ale ani jeden z nich si nenašiel už rovesníčku. všetci majú partnerky cca 10 rokov mladšie, než sú oni. je to presne aj prípad môjho muža. je medzi nami 13 rokov, nie je to ani veľmi vidieť, je zaujímavé, že si rozumieme fantasticky, v živote som nestretla muža s tak rovnakým pohľadom na život, ako máme my dvaja, to isté platí aj z druhej strany. funguje nielen hlava, ale aj chémia, a pritom to nie je žiaden zbohatlík 🙂 ba naopak, úplne obyčajný človek. ale je môj a už ho nikomu neprepustím 😀 ale teraz vážne. 25 je veľa, je to riziko, že ženu prestane ten muž "baviť", keď ona sama dosiahne povedzme vek 40 rokov, no rizikom sú aj "rovesníci", nebodaj, keď je žena dokonca staršia, pokiaľ sa tí dvaja nevešajú celý život po sebe, že si fakt dokonale nesadli, môžu časom pochopiť (a deje sa to hlavne u mužov, samozrejme), že žili spoločne len kvôli majetkom a deťom. a dosť mužov vo veku okolo 50 rokov naberie odvahu a odíde aj bez majetku a začínajú odznova. a mnohí si aj nájdu partnerky, ale už mladšie a hlavne sebestačné. aspoň ja toto vnímam vo svojom okolí a vôbec mi to nepripadá divné. napríklad ja osobne by som bola radšej v minulosti, keby naši neboli ostali spolu. no ostali (oni sú už o dosť starší, vyše 75 obaja), no a celý život sa žerú, nenávidia.... ale "čo povedia ľudia", "čo povedia rodičia", "to sa nepatrí", som počúvala celé detstvo :( ktovie, možno by boli bývali dnes šťastní, keby sa rozviedli pred 30 rokmi. takže všetko má svoje za a proti. ja už neodsudzujem nič, len mi nedá sa nevyjadriť, že viac ako 20 rokov je už fakt dosť. a na 95% to "smrdí" tým, že daná žena sa chce nechať vydržiavať, alebo očakáva, že starší muž ju dokonale zabezpečí, kúpi jej dom, auto, potom otrčí kopytá a ona bude šanovaná 50-tnička.

acrobaleno
17. mar 2021

Ak by to bol Robert Downey Jr. alebo Mads Mikkelsen, preco nie? 😊

panelacikova
17. mar 2021

@elizabet173 ešte som chcela k predchádzajúcemu podotknúť, že hovorieva sa, že chlap má približne v 50-ke druhú pubertu. nuž, prichádzam na to, že toto vyjadrenie muselo vzísť z úst frustrovanej ženy, pretože ja to zo svojho pohľadu vôbec nevnímam ako druhú pubertu, ale ako pochopenie daného človeka, že jeho doterajší život až na to, že má deti, nemal bohvieaký zmysel a že sa v ňom v podstate utápal. a preto začína odznova a je veľa takých chlapov, ktorí to vôbec neoľutujú, pokiaľ majú rozum a vedia, čo majú hľadať, tak nájdu a sú spokojní. tí, čo rozum nemajú, tak rozhadzujú peniaze na kadejaké kurviská (áno, väčšinou sú o tých 20 a viac mladšie) a potom ľutujú, do čoho sa dostali. ale všetci do jedného idú do tej "puberty" pre nespokojnosť vo vlastnom pôvodnom vzťahu. a na túto nespokojnosť treba vždy dvoch, bohužiaľ. ale poznám napríklad ukážkový pár, kde majú momentálne medzi 55-60 majú už vnúčatá a celý život sa k sebe úžasne správajú, držia sa za ruky, no pekný pohľad, fakt. čiže je to hlavne o tom, ako si vedia ľudia ten zväzok spestrovať a pestovať. ak sa prestanú o vzťah starať, tak jednoznačne príde kríza 🙂 veľakrát je to pre sebectvo jedného z nich, o tom niet pochýb.

vroni
17. mar 2021

@panelacikova, no, ono muži okolo 50 si často kompenzuju prudký pokles testosterónu novou a obvykle mladšou partnerkou. A čím sú lepšie zabezpečení, tým je mladšia partnerka. Ženy v tom veku obvykle už nemienia pre klobásu kupovať celú svinu a spokojne si žijú bez chlapa. To sú štatistické údaje, výnimky akýmkoľvek smerom, samozrejme, existujú. Dlhodobé vzťahy zajačika s plesnivcom sú veľmi, veľmi výnimočné. Dobre a dlhodobe vzťahy ešte výnimočnejsie.

lubiss
17. mar 2021

kym ty budes mat 50 a chytis druhu mladost on si bude vyberat miesto na cinteri..sorry ale je tak tak :D :D 10-15 max ale toto je moc za mna

lala123
17. mar 2021

@natyreggae a čo konkrétne jej mam závidieť?????ze mrhá najlepšie roky života vo vzťahu , ktorý sama vníma ako neperspektívne do budúcnosti????ale v jednom mas pravdu, je to jej vec a jej život ....mne len po prečítaní jej príspevku prišlo ľúto toho chlapa.....si mysli, že má vedľa seba mladú, zalubenu babu a pritom má vedľa seba len vypočítavu a kalkulujúcu slečnu....alebo si myslíš, že jej zavidim tie dovolenky? Tak to určite nie, ver mi ....keby som nemala malé dieťa a trocha zodpovednosti voči ostatným ľuďom tiež som tam

panelacikova
17. mar 2021

@lala123 ona nemrhá, ona sa zabezpečuje. pochop to 🙂 tým časom a peniazmi v danom prípade mrhá ten chlap. možno si naivne myslí, že ju bude otrtkávať do smrti, ale mýli sa 🙂

matkahelka
17. mar 2021

@panelacikova to, ze ma chlap v 50 druhu pubertu nevzislo z ust ziadnej zeny. je to vedecky podlozena skutocnost, oznacovana psychologmi ako kriza stredneho veku, kedy chlapom klesa muznost a potrebuju si mladsou partnerkou dokazat, ze oni este stari nie su. v drvivej vacsine pripadov to nie je o nefunkcnom vztahu s rovesnickou, ale o jeho klesajucich hormonoch.moj svagor pravnik, ktory stal pri nie jednom takomto rozvode by ti o tom vedel rozpravat. a neraz uz aj sam skonstatoval, ze velmi dufa, ze mu v 50 nesibne a nenecha zdravu a fungujucu rodinu kvoli hormonom a pocitu dolezitosti. ja mam trebars vo svojom blizkom okoli pripad, kde sa 50-nik "zalubil" do svojej 37 rocnej kolegyne, rozviedol sa, zenu s 3 detmi natlacil do 2i bytu a on si do domu k sebe nastahoval mladu, urobil jej dieta a to dievcatko malo asi 4roky, ked on zacal doliezat opat za svojou rodinou,okrem ineho stal hodiny a hodiny pred zatvorenymi dverami bytu svojej exmanzelky, co jej dokazoval svoju lasku a chcel, aby sa k nemu vratila. samozrejme sa nevratila.a on je odvtedy sam.

judar
17. mar 2021

@natyreggae zrovna ty ides obhajovat tamtu a @lala123 kritizovat? :D pokial si pamatam tvoje diskusie tiez mas pod 20 a obcujes s nejakym starsim co ta oblieka do Amstaff suprav nehovoriac o tom ze si sa stym chvalila aj na instaaa

betty_image
17. mar 2021

@judar Začína to tu byť vtipné a zároveň plné urážok a úplne zbytočne. Ja svoj čas s nikým nestrácam, ja som spokojná momentálne ako som, ničím sa tu nechválim ani tu nehaním nikoho život, lebo nikto nemáme právo súdiť. A nerobte tu z chlapov, ktorí dobrovoľne míňajú svoje peniaze a svoj čas na ženy, ktoré si mimochodom sami vyberú, nesvojprávnych idiotov, ktorí nevedia čo robia a ako míňajú svoj vlastný čas, peniaze, energiu. Robia to dobrovoľne a vo väčšine prípadov aj mile radi, rovnako ako to robia aj vaši povedzme o pár rokov starší partneri, keď vás niekam pozvú či vám donesú na narodeniny darček. Pekný deň.