icon

Skúsenosti s detektorom lži na odhalenie nevery

30. dec 2020

Mate skusenosti? Kolko Vas to stalo? Vsetky podrobne info prosim

Strana
z2
elizabet173
30. dec 2020

choreeee

stanulienkat
30. dec 2020

Kolko mas rokov preboha?

majkeel
30. dec 2020

Lavorova metoda :D

veronikaszabova
30. dec 2020
sticker
janka_266
30. dec 2020

Jasne, 20€, každý týždeň chodí 🤣 keď už potrebujete detektor lži, tak už ho vlastne nepotrebujete 😂

lesana25
30. dec 2020

Mňa by zaujímalo, ale to len teoreticky, ako tam toho neverneho chlapa dostane. Určite tam nepôjde dobrovoľne celý šťastný 😂

osky
30. dec 2020

No,ked uz ho zenies na detektor,to uz nema vyznam zostavat s nim.
Vztah je hlavne o dovere...
Ja byt tym chlapom,necham ta pri takomto navrhu-ci uz som bola a ci nebola neverna...
Toto je uz skratka cez....

panorek
30. dec 2020

Čo detektor poviem ti inú lepšiu metódu. Muža začni zvádzať posad ho na stoličku pokiaľ možno robustnú. Ruky mu zaviaz za operadlo je dobré použiť lanový povraz a vlhký pokiaľ by detekcia trvala dlhšie. Lan sa vplyvom vysušovania sťahuje a v celku o dosť zaviaz silno neser sa s ním. Postav sa pred neho obleč sa lebo niektorých zvrhlikov ešte aj vzrušuje polonahá žena ktorá ho týra. Pekne si na ruku daj všetky prstene a ktoré nájdeš a teraz začne detektor. Daj otázku pokiaľ sa ti nepozdáva odpoveď svacni ho najsilnejšie ako vieš. Je príhodne ak si aj fajčiarka na jeho prsiach zhasinaj opätovne spaky. Ver mi že len veľmi málo chlapov dokáže zniesť takýto detektor. Isto sa dozvies všetko a dokonca na záver ti ten úbožiak ani odporovať nebude. Nenechaj sa zmiasť krvy majú tí hajzli dosť pri omdleni odporúčam namáčať tvár do vedra s ľadom. Uži si zábavu.

simca06022011
30. dec 2020

Mna teraz napadlo, ako by som sa tvarila, keby to moj chlap po mne chcel... ist na detektor :D asi by som volala psychiatriu...

malinoismum
30. dec 2020

Nech ti na týždeň dá jeho telefón - len tak, bez predošlého informovania nech to urobi. Ak nemá problém, netreba detektor 😊👍🏼

autor
30. dec 2020

Opakovane mi klamal preto uz jeho slovam verit nemozem, preto detektor

panorek
30. dec 2020

Vyskúšať moju metódu je overená.

nina255
30. dec 2020

Tak sa s nim rozid ked ti stale klame a vobec mu neveris... teraz ho zoberies na detektor lzi a potom ti akoze zacne hovorit pravdu ? 😃 ved ak ti klame bude ti klamat aj potom,co tym ziskas ? 😃

malinoismum
30. dec 2020

A čo ak odhalíš že klame ďalej, je patologicky klamár, takého nezmeníš a netreba ani detektor. Keď mu neveríš ten vztah nemá zmysel. Pokial niesi typ ktorému to vyhovuje...

malinoismum
30. dec 2020

Fakt nechápem na čo takú zbytočnosť riešiš - pravdu ti nepovie a ty si to chces dokazovať detektorom.
Robíš zo seba, prepáč, hlupanu. (Neuraz sa prosím)
Pekný deň.

petamich
30. dec 2020

zena to nemyslis vazne! zivot nie je americky film a ludia nechodia na detektor lzi kazdy druhy vikend, ak ti uz klamal je velka pravdepodobnost, ze klame zas, v zmysle hesla bez vetra sa ani listok nepohne na tom asi nieco bude a ak vo vztahu zlyha dovera, mozes to zabalit, ked raz partnerovi neveris moze sa aj na hlavu postavit a aj tak ho budes podzrievat a posielat na detektor, kde na toto prosim vas chodite

ninusa221
30. dec 2020

Ked ti uz vela klamal naco si snim ? Toto by som v zivote nespravila poslat ho na daky detektor a este si kvoli nemu minat peniaze by to bolo po moju úroveň a citila by som sa ako total chudera zúfalá len tolko.

simca06022011
30. dec 2020

@malinoismum môj mi neklame a telefón by mi ma týždeň nedal.

malinoismum
30. dec 2020

@simca06022011 asi by si si ho ani nepýtala, že? Toto bolo adresované autorke.

elizabet173
30. dec 2020

co tym detektorom vyriesis? Je len a len na tebe, ci s nim budes alebo nie aj bez detektora. Ak ti doteraz nevadilo zit s klamarom, preco teraz detektor?

marlent
30. dec 2020

@panorek boze 🤣😂🤣😂🤣

elizabet173
30. dec 2020

@malinoismum mozno jej mobil sam ponukne, ak ma dalsi

malinoismum
30. dec 2020

@elizabet173 Aj takého pacienta poznám 👍🏼👍🏼

simca06022011
30. dec 2020

@malinoismum 😂 myslela som to skor tak, ze jej ho nema preco davat a duplovane ak vidi, ze vymysla a ziarli, aj keby hned neviem co robila... nie kazdy ma mobil na ozdobu a na frajerky, cize by somt o ani ako jasny znak nevery nebrala :D ak ma ona problem,v prvom rade to ziadny detektor a ani kontrola mobilu nevyriesi...

malinoismum
30. dec 2020

@simca06022011 Ale ja som o žiadnom mobile ako ozdobe nepisala

danica2711
30. dec 2020

a na ten detektor ho ako dostaneš? V putách za asistencie polície? Alebo si myslíš, že ti tam pôjde dobrovoľne? Celé choré...

lubkavargova1
30. dec 2020

https://polyforti.sk/cennik/

ale za tie ceny si radsej vybav dobreho pravnika a rozvod bude aj lacnejsia vec

hipuska
30. dec 2020

@panorek choré....to ani smiešne nie je

thewitch
30. dec 2020

Či si ženská alebo chlap - si chorá osoba. Takto sa nevera nerieši...

0kristina0
31. dec 2020

Opakovane ta klame, naco ti je detektor? Takemu daj zbohom, ja by som mu uz neverila a basta.

Strana
z2