icon

Skúsenosti s manipulátorom: Ako sa cez to preniesť?

mimssss00
12. mar 2024

Ahojte..mám 24 a idem si sem po radu. 7 rokov som mala veľmi toxický vzťah v ktorom sa diali veľmi zlé veci..v tom vzťahu boli niekoľko krát rozchody, dotyčný mal aj iné vzťahy keď sme boli rozideny , veľa krát mi spravil zle veci ktoré som mu odpustila..uvedomujem si že bol manipulátor..priznal sa mi že 3 mesiace v kuse bral tvrdé drogy mimo toho bol závislý na tráve..viem ze si poviete že zly chlapec sa nedá zachrániť pokiaľ to sám nechce ale úprimne som mu chcela pomôcť aby sa mal lepšie v živote..Neskôr mi tvrdil že je čistý..Naposledy ma požiadal o ruku pred celou jeho rodinou a o 3 dni sa somnou rozišiel kvôli tomu že si sám v hlave vymyslel že ho podvadzam.. neskôr som sa od spoločných ľudí ktorých poznáme dozvedela ,že na mňa hádže špinu aká som ku.. a že som po podvádzala.:.neviem sa cez to preniesť že si to mysli a takto to skončilo..vždy som mu bola verná a vracala som sa k nemu aj keď z jeho strany tam boli 3tie osoby…viem čo mi teraz poviete..nebuď naivná, si sprostá ,hovoril ti to preto lebo sám to robil…všetky tieto veci viem…len moje vnútro sa s tým nechce vyrovnať a cítim sa ako použitá handra..každá mu bola v niečom dobrá len ja nie..možno to je mojim egom ale chcem naspäť samu seba..máte niekto podobne skúsenosti s manipulátorom? Ako ste sa cez to preniesli ?

Strana
z2
sylvia002111
Autor odpoveď zmazal
natiblaskova
13. mar 2024

Prepáč ale si blbá... A ja som bola tiež. Dokonca som s
takým mala dve deti... Takému typu sa veľmi vyhýbaj pre tvoje dobro.... Ak si nechceš skomplikovať, nedajbože zničiť zivot

patchworkjezlozity
16. apr 2024

Mam skusenosti s vlastnou matkou a jej nenavistou ku mne. Nemam s nou kontakt a je mi zial v zivote lepsie. Davam si pozor ba ludi ktorych si k sebe pripustim, iba laskyplnnych. To mi pomohlo najviac.

Tohto clovek sa zbav urychlene a naveky dovidenia. Ked ja som bola schopna aj vlastnu mamu ktora mi ublizovala poslat fo haja. Tak Ty toto das ;) drzim palce.

svetlovlaska37
23. jún 2024

@nat_alia ja to zazivam terwz..to co dom sa dozvedela o nom..Boze to je hrozne..ved ja vlastne neviem koho som lubila😓..strasne to boli..uplne ma zmanipuloval...neviem ako z toho von..presne o mne rozsiruje ze som kurva..ze som nanic...ale ja nerozumiem ze ho stale mam rada

Strana
z2