icon

Slabosť pre svokra

preco_ja
27. nov 2012

Dobry den.Uz dlho bojujem sama zo sebou a neviem co dalej.som mlada 25rocna baba,ktora sa po roku stihla vydat a porodit krasneho syna.Som stastne vydata,ale robi mi problem moj svokor.kedze doteraz sme s manzelom byvali sami,az kym sa nam nenarodil syncek. Byt sme nakoniec predali a isli sme byvat ku svokrovi,kedze byva sam a je rozvedeni zo svokrou.svokor ma 50rokov a na svoj vek je velmi pritazlivy muz,charizmaticky a temeramentni.Nikdy sa mi nelubili starsi muzi,ale akonahle sme sa sem prestahovali bojujem s tym denno denne.syn ma 2mesiace a zaujatost na svokra trva kratko,ale mam pocit,ze nedokazem nemysliet na svokra.Som strasne stastna s mojim muzom,velmi ho mlilujem a je pre mna vsetkym,ale neviem co mam robit ked ma pritahuje aj moj svokor.ked je doma a ropravame sa,tak na seba kukame ako ked ludia spolu kominikuju na normalnej urovni,ale v mojich myslienkach chodia take nezmysli aky moze byt s nim sex,ze by som si to s nim vyskusala...neviem sice co bezi jeho hlavou,ani som sa nad tym nijako nezamyslala.ale par krat sa stalo,ze ked si dal vino a uz bol v dobrej nalade,tak dosiel pohladkal mi chrbat.brala som to tak,ze ma rad spolocnost mladych zien,a ze som jeho synovi zena,ale neviem si to vysvetlit aky vpliv to ma na mna.ako to mam chapat.ma frajerku.ale ani vo sne si neviem predstavit co mam robit,ked tu byvam a som s nim v kontakte kazdy den.bojim sa,ze sa raz neovladnem a nieco zle urobim.strasne ma to laka,ale bojim sa nasledkov.urcite by som sa nebranila keby mal tak isto naklonnost aj on ku mne,a tiez by som sa nebranila keby k niecomu doslo.viem,ze najlepsie by bolo keby sme odtialto odisli,ale najblizsi rok to urcite nepojde.tak isto sa snazim ho nijako zujat tak sa malujem,zacinam cvict.nechcem svojmu muzovi ublizit,ale zakazane ovocie najviac chuti.nikdy som si nevedela predtavit ako tie zeny,alebo muzi dokazu urobit toto svojej polovicke,a mne sa to teraz stava,aj ked neviem ako zistit ci to aj on tak citi.ako to zistim?a ako sa tomuto mam vlastne postavit? :(

cawes
30. nov 2012

@blueberry21 preco ju urazas, ze je to zvrhle atd. Nie som zasanca takychto rodinnych veci, ale ok ma po porode je to sympos atd. Chce radu nie verejne ukrizovanie a na druhej strane je to iba svojor clovek s ktorym nema pokrvne a ani niako nic spolocne. Je to otec jej muza ale je to tiez chlap. Uz som pocula parkrat ze mlada baba si zacala zo starsim potom sa rozisli lebo sa zalubila do syna. Jasne ze si tymto rozbije manzelstvo a jasne ze tiez myslienka nato ze by moj partner a moja mamka uff uz len pomysliet je tazke ale kazdy sme neaky netreba hned urazat.

sarkar
30. nov 2012

@preco_ja Ahoj, já nebudu tak přísně soudit, sice se mi nikdy nestalo to, co tobě, ale věřím tomu, že jiskra někdy může přeskočit i mezi lidmi, mezi kterými by nikdy přeskočit neměla. Každopádně mi taky příjde, že se ti spíš zbláznili hormony - asi bych být tebou dala ruce pryč, užívala si miminka a milujícího manžela (taky nechápu jak můžeš mít při dvouměsíčním miminku čas myslet na chlapy). Je možné, že to pobláznění za čas samo přejde a pokud ne, tak teprve pak si rozmysli, jestli chceš být s tvým mužem nebo jeho otcem, až si budeš 100% jistá, že to, co k němu cítíš je láska. Tvojí situaci ti každopádně nezávidím a přeju hodně štěstí a ať se rozhodneš správně 😉

cmulinko
30. nov 2012

v prvom rade ta obdivujem,ze si sa tak skoro dala do kopy po porode a nemas ziadny problem sa vratit do bezneho zivota ako sexualne znova aktivna zena 😅 ...to sa mnohym zenam nepodarilo ani 6 mesiacov po porode.skoda,ze o tvojej prinavratenej chuti na sex tvoj manzel este asi nevie 😀 a nema sancu ti tvoju horku vasen uhasnut dobrym kvalitnym sexom....kedze si zaneprazdnena myslienkami na svokra,ktory uz co to par postelnych cisiel odkrutil pocas svojho zivota......a moze byt ten najsexi dedko na svete,ale musis mysliet na jeho zdravie,ze dedko pravdepodobne nema sancu uspokojit tvoje sexualne tuzby s nim.....dedko ma 5 krat vyssiu pravdepodobnost na infarkt pri sexe s mladou krasnou nevestou ako pri sexe s babkou,ktorej sexualne tuzby sa za poslednych 40 rokov manzelstva extremne nemenili 😅

ena1903
30. nov 2012

@fra To su vztahy skoro ako u Saudkovcov 😀

monikabie
30. nov 2012

Bez komentáře. Jestli si chceš zničit život svůj, manželův Vašeho dítěte a ostatních lidí v rodině tak směle do toho holka.

kubuliatko
3. dec 2012

pre mna nepochopitelne odstahovat sa z vlastneho byvania a ist byvat ku svokrovi. zvlastne. pripomen si ako sa budes pozerat na svokra o 10 rokov ked mu cvakat proteza pri spolocnom obede???

alal
5. feb 2013

tak ja ti poradím....v prvom rade sa nauč gramatiku,ani svokrovi,čo je aký príťažlivý,by sa nepáčili tvoje hrúbky....a v druhom rade rozmýšľaj o tom,ako urobiť šťastným vlastného muža a syna....erotické nuansy so svokrom si vyhoď z hlavy

nazorotca
19. feb 2013

jáj,
když....svědí to je húř , jak když se pata podbírá
ale popravde, aj mne sa kedysi nielen zdalo, že svokra by aj čosi chcela...no, našťastie som to a ani ju neporiešil, asi ma osvietil duch , alebo, čo...hm, doteraz za to ďakujem a pálim obete, robím úlitby

didi44
20. feb 2013

@preco_ja ....a co by si chcela pocut od nas???..mne je to jasne od pociatku.."vcera ta pritahol manzel...dnes ne to tvoj svokor a zajta to moze byt kolega z prace..Nuz je to v prvom rade v tvojej hlavicke a akakolvek rada aj dobre mierena je zbytocna lebo ak budes chciet ty..tak das rovnako pi..chnut svokrovi ako ktoremukolvek chlapovi, co ta bude pritahovat..lichotit a hladkat... 😀 .a .a tvoj svokor si nemyslim, ze sa bude branit..skor naopak...ak sa nahodou uz nestalo to,ci si uz necihrizla do jablka lasky..uz tym, ze myslis na to na, co by si mysliet nemala... 😀 nebranil a neubranil..

evuliatko_tn
20. feb 2013

@preco_ja tak pozri, ja mam tiez 25 rokov, zila som roky v jednom dome s mojim svokrom, vdovcom, cize kontakt kazdy den. ma 55 rokov, je to velmi pekny chlap, priznavam, no zeby som ho niekedy vnimala tak ako ty toho tvojho, tak to veru nie..jasne, obcas na zasmiatie, s mojim muzom sa rozrpavame, a poviem, boze ten tvoj otec aky ma sexy zadok a podobne, no zivot pokracuje dalej. Ja osobne s tym mojim chodim na nakupy, ked potrebuje poradit ohladom oblecenia, cize sa promenaduje predomnou, no ok, je to moj svokor, ma ma rad, a ja jeho, aj ked v poslednej dobe to medzi nami skripe, ale to je o inom..
Podla mna, treba zmenit postoj, menej si ho vsimat, a zacat rozmyslat len nad syncekom a manzelom..
ako pises, svokor ma priatelku, snad aj vo svojom veku, cize on predpokladam ma v myslienkach len ju..

mimikas
20. feb 2013

@preco_ja mozno je to len tymi hormanami po porode, sama vravis ze svojho muza milujes, tak si s nim chodte pekne na vikend niekde a uzite si vy dvaja ako manzelia a prejdu ta taketo myslienky.

didi44
21. feb 2013

...ano...hormony a laska..to su veci , ktore spolu nesuvisia...a pomozu prechadz ky...ale to by nesmela chciet svokra... 😀

klaudiakauriova
Odpoveď bola odstránená
myska_lili
9. júl 2014

nic v zlom ani nechcem vyvolavat dusno ale po precitani prispevku ma hned napadlo - ze co by si povedala na to keby tvoj manzel fantazíruje a cviči aby sa zapacil tvojej mamine 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😎
xixixxi

mysicka36
10. júl 2014

@klaudiakauriova odhliadnuc od toho že je téma založená v roku 2012, je tvoj príspevok obsahovo aj gramaticky úplne na pi*u 😀

melalex
10. júl 2014

@preco_ja ako to nakoniec dopadlo so svokrom?

sono2
10. júl 2014

@preco_ja Kokos sr niektoré ženy fakt nevážia čo majú. Ak to neni vymyslený príbeh tak Kokos.., by som nechcela byť tvojím manželom... Prezentuješ sa tu ako nejaká štetka... Chudák muž. Radšej riadne navar uprac. Evidentne máš straaašne moc času!

sono2
10. júl 2014

Jáj opäť stará téma. No možno ma už decko so svokrom 😀

sono2
10. júl 2014

@klaudiakauriova sa vráť do školy klaudia 😀

klaudiakauriova
Odpoveď bola odstránená
klaudiakauriova
Odpoveď bola odstránená
sono2
10. júl 2014

@klaudiakauriova skôr liečiť. Mením názor 😀

mysicka36
10. júl 2014

😀 😀 😀 😀 😀

klaudiakauriova
Odpoveď bola odstránená
seemani
10. júl 2014

@klaudiakauriova opäť platí: "čo pridalo na kráse, to ubralo na rozume" 😀

serpentino
10. júl 2014

@sono2 Ty si pripad 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

serpentino
10. júl 2014

@seemani
@mysicka36 baby tak sa bavim 😀 😀 😀 😀 😀

serpentino
10. júl 2014

@klaudiakauriova Klaudia a ty sama o sebe si pripad,na teba sa clovek aspon dobre zasmeje...neviem ci si to pochopila 😀 😀 😀 😀 😀

serpentino
10. júl 2014

@klaudiakauriova Akej si prosim ta narodnosti?madarka alebo romka? 😀 😀 😀

seemani
10. júl 2014

@serpentino to je slovač jak repa.. len je to blond.