Sme s manželom divní?
Dobrý deň,chcela by som sa spýtať na váš názor..Mame 2,5 ročného syna. Minulý rok na jeseň mu zistili veľmi silnu alergiu na mačky,hodnoty mal vyše 100,doktorka povedala,ze s takou silnou alergiou sa u tak maleho dietata nestretla..problém je v tom,ze mame zahradku susediacu so zahradkou svokrovcov. Mame spoločný plot,ktory je prestrihnuty aby sme sa jedny druhym dostali na zahradu,takze maly si tade chodí jak doma. Ale,svokra tam kŕmi mačky zo širokého okolia,naučili sa tam chodiť kvôli teplemu mliecku. Podotýkam,ze su to mačky "prírodné", nezaockovane..od jesene sme svokru prosili,aby ich prestala kŕmiť,aby odišli odtiaľ ,ze je to to najmenej co moze pre zdravotny stav maleho urobiť..az donedávna nam ani slovom na to neodpovedala,jednym uchom dnu a druhym von..a mne uz pohar trpezlivosti pretiekol a pohadala som sa s nou kvoli tomu,ze preco jej je maly az taky ľahostajný..povedala,že ona si na svojom pozemku moze robit co chce..je nám jasné,že aj ked ma maly alergiu,nevyhneme sa tomu,je vela bordelu v ovzduší,ale keď tam tie zvieratá nemusia byt a rozširovať alergény,preco aspon málom.neprispiet k vacsej pohode maleho? Problem nastava ten,ze ja som ta zla,ze som nieco povedala..neviem,nam s manzelom sa nam to zda prirodzene a normalne,ze sme ju o taku vec poprosili..sme divní,ze sme to ziadali?
dobre si reagovala, nemusiš mať výčitky.
Kočky,ďakujeme vám 🙂 nebola som tu dlho,ale prečítala som si celu diskusiu ešte raz,viac názorov s nami suhlasilo..a teraz vám poviem vysledok-plot sme zatarasili,malý tam od aprila nechodi,so svokrovcami odvtedy ani slovo,ale!! Malo to obrovsky zmyslel,syn odvtedy nebol ani jeden krat chory!! Dovtedy sme bojovali kazde dva tyzdne s infektami,soplami,nasledne teplotami a odvtedy nič..takze sa tesime zo zdraveho syna a uz sama viem,ze som urobila dobre..a pre tie baby co pisali,ze vykynozit vsetky mačky naokolo v dedine-1.nebyvame na dedine,zahradu mame v zahradkarskej oblasti,kde okrem takto krmenych maciek inu mačku nestretnete a na pozemku kde sa nekrmia uz duplom..a po 2.keby byvam na dedine,tak by som to takto neriesila,pretoze sama viem,ze nejde vyhubit vsetky zvieratá kvoli jednej alergii..ale dakujem za nazor aj vám 🙂
Nevedia,a vlastne ich uz ani maly nezaujima :(

mne sa to zda ako normalna poziadavka a akjej ide o maleho zdravie tak by to mala urobit navyse ak krmi tulave macky tak tam hrozi aj ine ako len alergia