icon

Sme spolu 5 rokov a máme prvú veľkú krízu

tendergirl1224
19. jan 2016

ahojte žienky,prišla som si po radu,budem stručná, 5 rokov manželia, tri krasne deti a manžel ktoremu som prišla na ´´neveru´´......našťastie včas,pokým s danou ženou nevliezol do postele...je nahnevany,chladný....pretože ked som mu ukazala moju komunikáciu s tou štetkou zistil,že ho balamutila..... bol by schopný vymeniž rodinu preto lebo sa mu litka zapaluju....je to velka bolesť,ubližil mi no tvari sa že to je moja chyba a ja neviem....milujem ho.....snažim sa ho ziskať spať...robim dobre?

tendergirl1224
autor
20. jan 2016

@sardinka335 ved to j to...že už mu nedokážem veriť

cecil36
20. jan 2016

@tendergirl1224 ale tu nejde o to, ze to neprerastlo nikam (i ked podla mna povedat manzelke, ze sa buchol do inej uz prerastlo dost daleko), ale o to, ze tvoj muz je kkt bez chrbtovej kosti kedze namiesto toho, aby sklopil usi a prosil aby si mu to odpustila hadze spinu na teba, dava si podmienky, ziada o cas aby si nieco upratal a podobne dristy. Keby ta mal rad a zalezalo by mu na tebe klaci, nosi kytice, snazi sa to napravit... Tu si mysli, ze bude len otazkou casu kedy to spravi znovu a aby si potom nebola prekvapena, ze si zo dna na den zbali kufre a odstahuje sa k milenke a ty budes kukat s bruchom jak slon alebo so stvrtym deckom v naruci. Uz chapes, nie je az tak podstatne co spravil (neschalujem, ale stava sa), ale ako sa po tom vsetkom zachoval.

sardinka335
20. jan 2016

Jáááj kočky ja mat takeho chlapa tak ma uz minimalne monokel pod okom a gule pricviknuté a ked sa chce ,,páliť,, tak nech sa pači....špinave pradlo nech si pere, nestaram sa o neho...3 decká doma z toho jedno 4 mesačne a on ma čas na kkurvy? Deti pekne na starost mu dat, variť, doma pomahat a hned by ho prešla chuť na iné ,,šušky,,.
Jedno české príslovie dobre hovorí ,,co máme nevíme, až když to stratíme,,.

natalym
20. jan 2016

@cecil36 Keby mne povedal, s tromi maličkými deťmi, že sa buchol do inej tak ho tak tresnem čo mi príde pod ruku, že by aj zabudol čí je. To čo je za k....a?

natalym
20. jan 2016

@tendergirl1224 A Ty? Strácaš s tým čas. By som sa na ňom smiala, doslova zábavné. No debil ako vyšitý. Ak je to teda pravda.
Doma by som ho zavrela, škrabať zemiaky by som mu dala, kolísať dieťa a bila ho po hlave hrncom.

sardinka335
20. jan 2016

@cecil36 presne ako píšeš...ked niekto chce zachraniť vztah tak robi ine veci a nie ze pán je ešte urazený...tak ale vidi ze si to moze dovoliť...
Stať sa moze kade čo, sme len ludia...aj ked neveru neschvalujem...ale tento človek sa ani nesnaží ani nič, ani mu to zrejme neni luto - lutuje ze zena na to prišla a prekazila mu ,,kefovačku,,...to je asi tak cele. Fuj tajbl...

natalym
20. jan 2016

@sardinka335 A to otec detí...........

timea7
20. jan 2016

@tendergirl1224 potom, čo som si prečítala včera a dnes, viem, prečo nepožiadaš o rozvod. Nie preto, lebo spolu nespali, to nie je ten pravý dôvod. V podstate sa tak či tak opieraš len o to, čo ti povedal muž, alebo napísala ona, nikdy si tým nemôžeš byť istá. A myslím si, že je úplne jedno, či prišlo u nich k intímnemu styku, alebo nie. Bolo len otázkou času, kedy by k nemu prišlo, podstatné je, že tvoj manžel ho plánoval. Nadviazal kontakt s inou ženou za tým účelom, aby ťa podviedol. Ty klameš sama seba. To je pravý dôvod, prečo nepodáš o rozvod. Klameš sama seba v tom, že sa v podstate dokopy nič nestalo. Klameš sama seba aj nás tu, že vaše posledné dieťa bolo vytúžené, prečo si teda v inej téme písala, aká si zaskočená tehotenstvom, že si ostala v tom napriek antikoncepcii? Zase si klamala sama seba. A klamala si sa celé roky tým, že keď budeš celú domácnosť a deti ťahať sama, že ťa muž bude milovať do smrti. Teraz sa opäť snažíš klamať sama seba tým, že ak ho objímeš a pobozkáš, ukážeš mu svoju nekonečnú lásku, tak sa všetko vráti späť. Klameš sama seba aj v tom, ak si myslíš, že tým, že ostanete spolu, dávate deťom ten najlepší príklad milujúcej sa rodiny. Veľmi sa mýliš, tvoje deti veľmi citlivo vnímajú, čo sa v rodine deje, veľmi dobre vycítia, či je mama v pohode, alebo nie. Klamala si roky sama seba, že keď sa odvrátiš od priateľov, nebudeš pozerať sama na seba, tak ťa tvoji najbližší musia milovať. No nemusia. Ako vidíš, s ľahkosťou sa to dá zneužiť. Ty potrebuješ pravidelné sedenia u psychológa, aby ti pomohol nájsť stratené sebavedomie, aby ťa naučil vymedziť si priestor sama pre seba, nerobiť handru, zmeniť svoj postoj k fungovaniu manželov vo vzťahu....Ak budeš totiž pokračovať tak ako doteraz, tak to tvoj manžel s radosťou zopakuje, alebo odíde. Prečo by sa vlastne on mal meniť, keď ty si ostala aj v tejto kríze takou istou? Osobou, ktorá sa mu podlizuje a neuveriteľne ponižuje. On chce po tebe týždeň ?! Ja by som mu dala!!!! Som zvedavá, ako by sa zatváril, keby si mu povedala, že mu dávaš týždeň, aby vypadol z tvojho života. A rátal s tým, že budeš pri rozvode navrhovať striedavú starostlivosť, lebo aj ty potrebuješ voľnosť. Asi by mu padla sánka. Ale ty to neurobíš, príliš okato mu dávaš najavo, že si môže byť tebou istý, preto si robí, čo chce.

sardinka335
20. jan 2016

@timea7 tebe davam like aj bez čitania prispevkov... 😀 😀 😀
ale dobre si to napísala...treba sa zobudiť a prestať sa klamať.

tendergirl1224
autor
20. jan 2016

@timea7 vdaka

timea7
20. jan 2016

@tendergirl1224 neviem, za čo mi ďakuješ, snažím sa ti otvárať oči, ak by si mala toto prežívať o nejaký čas znova a potom znova, neviem, či by si to ustála. Možno áno, lebo by si musela. Súhlasím s tebou, že nie je ľahké odchádzať s tromi deťmi, ale ani život s takým "charakterom" ako máš doma, nie je práve prechádzka ružovou záhradou. Myslím to úprimne, že by ti psychológ veľmi pomohol. Nie si ničím, bábkou, ktorú môže tvoj muž beztrestne klamať, si šikovná mladá žena, ktorá sa dokáže postarať o tri deti a o neho! Začni sa starať konečne o seba, najvyšší čas.

lolonka
20. jan 2016

@timea7 ...trefný príspevok.......

bratislavcankanm
20. jan 2016

@timea7 k tvojmu prispevku dnes 14:27 - ak by sa dalo davat viac like-ov, tak dam, aspon 50... pretoze presne tak to je aj podla mna...

Toto klamanie samej seba - to je celkom rozsirena zenska choroba. Tiez ma postihla, nastastie som uz vyliecena. A, mimochodom, moj ex tiez tvrdil, ze s nou este nespal(to v case, ked sa este rozhodoval, ci ja alebo ona)... Neviem, ako to bolo, ci spal "S" nou..ale viem na 100%, ze spal "U" nej

timea7
20. jan 2016

@bratislavcankanm no bohužiaľ, je to u žien veľmi častým športom, že klamú samé seba, ešte pred svadbou - veď nepije až tak veľa...marišku dnes fajčí každý...máloktorý muž dnes pomáha s domácnosťou a deťmi....veď niektorí prestávkujú aj viac....na Pokec chodí každý....a potom tu zakladajú veľmi smutné témy. Ak by si ženy skutočne priznali realitu, aj keď veľa krát bolí a netolerovali mužom to, čo im tolerujú, tak by muži boli tiež donútení zmeniť svoje správanie, lebo by zistili, že ťažko budú hľadať partnerku pre život, ktorá im to bude tolerovať. Ale ako to tu čítam posledné roky, tak dnes sa "minie" akýkoľvek muž. Či chlasce, vydeľuje žene peniaze, manipuluje ňou, podvádza ju, je lenivý ako voš, stále sa nájde nejaká, čo bude klamať sama seba. Prečo by niečo menili?

tendergirl1224
autor
20. jan 2016

@timea7 aj zacnem...inak zo mna vysaje aj to posledne co. zo mna ostalo...

tendergirl1224
autor
20. jan 2016

@timea7 aj zacnem...inak zo mna vysaje aj to posledne co. zo mna ostalo...
@timea7

maria1989
20. jan 2016

@bratislavcankanm môj známy tiež raz našiel frajerku nahú v posteli s iným mužom, a tvrdila mu, že s ním nesexovala, len spala 😀

natalym
20. jan 2016

@timea7 No vieš keby sme všetci len pravdou žili tak neviem ako by to na tomto svete vyzeralo. Každý má nejakú úchylku, chorobu, blbý zvyk, niekto to toleruje, niekto nie.
Ale na toto nemám slov, fakt, čo to je za chlapa.

natalym
20. jan 2016

@maria1989 To vážne? A zožral jej to.

timea7
20. jan 2016

@tendergirl1224 dúfam, že si tým začnem myslela to, že začneš navštevovať psychológa. A zároveň začneš s vlastnou zmenou. Jedine týmto spôsobom ho môžeš prinútiť, aby sa zmenil aj on, inak nie. Držím ti veľmi palce, aby ti to odhodlanie vydržalo, aby si našla či už v rodine, medzi priateľmi niekoho, komu môžeš plne dôverovať, kto ťa bude na tvojej ceste podporovať a nedovolí ti skĺznuť do starých koľají.

timea7
20. jan 2016

@maria1989 jasné a on ju prikrýval, aby jej nebolo zima 😝 😝 😝 😝

timea7
20. jan 2016

@natalym ja ti neviem, ale ja mám radšej pravdu, aj keď tvrdšiu, ak to nakoniec nie je až také zlé, tak ma čaká príjemné prekvapko, ako chlácholiť sama seba a potom padnúť na držku....

maria1989
20. jan 2016

@natalym ale nie, len ju mal veľmi rád, tak sa ešte chvíľu tuším snažil, a potom to aj tak išlo do kelu

lenik101
20. jan 2016

Ja by som povedala skor, ze sa skuste uplne v klude porozpravat...ste rodina a mate byť spolu v dobrom aj v zlom?co riesi rozvod?zamysleli ste sa niektore?Tri hladne deti na krku jednej matky,bez vzoru otca,a otec sa moze na nich az uplne vykaslat a neplatit na deti.Netreba skor podporit ich udobrenie,odporucit im mozno pomoc,aby zachranili lasku,ktora je este medzi nimi?cjlap je urazeny,lebo jeho muzska ego utrpelo neocakavane ponizenie...Ja uznávam psychologicku J.Prekopovu a ich skolu lasky-odbornici,ktori pomáhajú rodinam,ktore uz nemaju.sancu na obnovenie lasky a predsa ich vzdy zachranili a rodina opat bola spolu.Neviem akeho mas manzela,mozno mu nieco chyba vo vztahu,co bolo na začiatku, ale nato si uz vy dvaja,alebo s pomocou niekoho musite sadnut a povedat si to.Inak budu deti bez otca a s utrhanou matkou....ja by som to urcite riesila takto a to m tiez rodinu a s manzelom si vzdy vsetko dobre aj zle aj cez slzy povieme...drz sa...nemysli len na vase rany,ale aj na tie rany vasich deti,ked sa budete rovadzat

timea7
20. jan 2016

@lenik101 možno si nečítala celú diskusiu, ale nie všetky jej radia rozvod, najmä nie preto, lebo ona sama ho nechce. A čo sa týka tvojich ostatných slov, prepáč, ale pripadá mi to ako ź telenovely.....tri hladné deti, prečo by mali byť deti hladné?!?!? Už som tu čítala a prispela do stoviek tém, ale ani v jednej matka neriešila to, že by deti bolo hladné. A o akom vzore otca tu točíš? To je fakt ohromný vzor, keď doma nepohne prstom, deťom sa nevenuje, ale má čas si nájsť frajerku. A ešte je naštvaný na ženu, že mu tento úlet prekazila. Toto je pre teba vzor?! Máš pocit, že tie deti sú hlúpe? Nie, sú len malé. Môžem ti napísať, že pracujem ako učiteľka v škôlke a niekedy, keď sa nejaký drobec rozhovorí, tak len ťažko potláčam slzy. Všetko v rodine vnímajú oveľa viac, ako si myslíš. Nikdy som nebola a nie som za to, aby sa manželia leteli rozvádzať za každú blbosť, ale ani náhodou nie je záchrana manželstva vždy prínosom. Ani pre deti nie. Okrem toho, jej manžel nevyzerá na to, že by ľutoval svoje správanie, kajúcne ju na kolenách prišiel odprosiť, sypal si popol na hlavu a prosil o druhú šancu.....to je na tomto prípade najhoršie.

sardinka335
20. jan 2016

@timea7 😀 😀 😀 bol to gynekolog čo ju prišiel vyšetriť domov do postele... 😀 😀 😀

sardinka335
20. jan 2016

@natalym a tak jasne ze nikto nie je dokonalý ...na každom sa niečo najde. Ale nemala by to byť nejaka vazna charakterova vada, ktorá znemožnuje viac menej harmonický partnerský vztah ....ja tiež velmi ,,nevytrubujem,, ze som ,,stenofób,, neurotik a kebyze si ruky ,,nefackujem,, tak umyvam okna kazdý týžden....ale psssst o tom ,moj muž nevie... - to o tých oknách. 😀 😀 😀 by si tukal na čelo.

natalym
20. jan 2016

@sardinka335 No tak príď umyť mne a ešte Ti aj za to zaplatím. A veď jasné, ja len rozmýšľam čo to je, však môj muž je tiež číslo, ale toto by ho ani nenapadlo. Však vypisovať ok, o tom nemusím vedieť, aj občasný sex nedozviem sa, ale aby sa riešil rozvod s tromi malými deťmi a takéto cirkusy..........To mi príde jak 15 ročné deti. Proste ani tomu neverím, že toto je možné.
A že sa buchol, no nech by mi takúto somarinu povedal, však by sa hanbil. Čo sa kurnik ľudia nudia, alebo čo? 4 mesačné decko majú doma a toto. Ja som asi idiot.

timea7
20. jan 2016

@sardinka335 ci pána, to aj taký gynekológ je? 😀 😀 😀 😀 A inak, s tými oknami to mám podobne 😀 😀 😀 😀 , tiež si občas sedím na rukách, ostatné mi až tak žily netrhá.....

natalym
20. jan 2016

@timea7 To vás baví umývať okná? Však to otrasná robota, radšej sadkať s knižkou a čítkať si, nie?