icon

Sme spolu 5 rokov a máme prvú veľkú krízu

tendergirl1224
19. jan 2016

ahojte žienky,prišla som si po radu,budem stručná, 5 rokov manželia, tri krasne deti a manžel ktoremu som prišla na ´´neveru´´......našťastie včas,pokým s danou ženou nevliezol do postele...je nahnevany,chladný....pretože ked som mu ukazala moju komunikáciu s tou štetkou zistil,že ho balamutila..... bol by schopný vymeniž rodinu preto lebo sa mu litka zapaluju....je to velka bolesť,ubližil mi no tvari sa že to je moja chyba a ja neviem....milujem ho.....snažim sa ho ziskať spať...robim dobre?

bratislavcankanm
20. jan 2016

@tendergirl1224 zly pristup... to je CHORY zaklad pre rodinu, nie zdravy... iste obetovanie sa zeny pre deti je ok, ale zase odtial-potial.... myslis, ze deti nic nevycitia ? mylis sa... mozno to nezbadas, ale je to tak... ja som parkrat padla na zadok pri synovych otazkach a komentaroch... preco tatik kedysi minuly rok nieco urobil... a preco vtedy a vtedy na mna tatik krical - a to moj ex nekrici nejako extra, len dorazne zvysuje hlas (a tym padom trochu krici 🙂)... a ze je to vlastne dobre, ze tatik odisiel, lebo xxx(to sem ani nenapisem co povedal :( :( ) ....oni na tebe uvidia, ze nie si stastna...tvoje najstarsie uz je v tom veku, kedy nieco citi...nechape, zrejme ani nic nepovie, nespyta sa ta, ale citi to...

Ver mi... aj preto, ze ja som bola podobna ako ty... a dnes viem, ze to bola chyba..vela som obetovala, hlavne kontakty s priatelmi, ustupovala som exmanzelovi vo vsetkom, len aby bol klud...v podstate moj zivot bol praca-rodina-praca-rodina, nic ine.. ty si ale zrejme este horsia ako ja, vacsi extrem

tendergirl1224
autor
20. jan 2016

@jabadaba MOZNO......lenže ja už naozaj neviem...neviem či kým on si to uvedomi...ja už k dispozícii byť nemusim aj som mu to povedala....ved on ešte pred tym ako zistil že ho tá slečna ´´kurtizana´´ vodila za nos, tak v ten vecer ked som mu prišla na to že ma podvadza mi povedal že sa rozvedieme...ked som sa ho opytala či chce obetovať rodinu pre nejaký ulet tak mi odpovedal: asi potrebujem padnuť na hubu a popáliť sa,že on nemože za to že sa do nej buchol´´ Preto ked ja som ju kontaktovala a ona sa okamžite stiahla len aby som nekontaktovala jej rodinu a priatela,tak on bol z toho totalnem imo,nasraty na to že jej veril,lebo on si asi myslel že to je osudová láááska a neviem čo....preto vini za to mna...vini ma za to,že som ho vlastne zachranila pred stratou rodiny a pred sklamanim...ja neviem....aaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuu už mi praske hlava.......

tendergirl1224
autor
20. jan 2016

@alaguema praveže ja som s nim najskor komunikovala o tom,že som na to prišla a že aj viem kto to je: jeho odpoved bola :Prepáč,ja za to nemožem že som sa do nej buchol,ale pre deti spravim všetko,nechcem aby si odišla bla bla bla na druhy den som danej slečne ´´kurtizane ´´ pisala...okamžite sa stiahla ako mala pocit že byt to mohlo narušiť jej pohodlny život

natalym
20. jan 2016

No to je dobrý debil, sorry. Ja by som ho už asi ani nechcela............. 😢

tendergirl1224
autor
20. jan 2016

@natalym presne len dopisoval(ale pozna ju aj osobne) a proste ona ho tolko balamutila a namotavala že on sa podla jeho slov do nej ´´buchol´´................tomuto nechapem,vieš?myslela som že ho poznam....v živote by som na neho nepovedala že cez pismenka si on dokaže vytvoriť takuto iluziu a obetovať rodinu

eliskaevicka
20. jan 2016

@tendergirl1224 maminka,obdivujem ta A držím palce aby sa to všetko vyriešilo A upravila,môj názor je ak teda môžem... ak to ustojis,A budeš S ním pokračovať si superzena,A supermatka. Dnes je normálne že každý sa hned ide rozvadzat A končiť. Možno len nezvláda nápor troch detí. Z jeho strany, on sa musí O vás postarať(myslím financne) A tak podobne. Neospravedlnujem ho. Nemal to urobiť,nerobí sa to. Skús si nájsť viac času na seba. Aby si mala iný pohľad na život.
Tu ti každý bude radiť aby si sa a ním rozviedla A poslala ho. Ale každý hrdina pokiaľ to nemá doma. Ľahko sa napíše. Držím palce aby ste sa mali dobre. Aby si bola šťastná A keď bude maminka šťastná budú aj deti A možno ak táto.

monikahan77
20. jan 2016

@tendergirl1224 zeny ti tu dobre pisu ze si vaz samu seba. Potom uz budes vediet konat spravne a nie takto zavislo a uboho pre teba.

natalym
20. jan 2016

@tendergirl1224 No riadne by klesol v mojich očiach. Och.........

tendergirl1224
autor
20. jan 2016

@eliskaevicka dakujem za pochopenie....asi tomu necham volny priebeh....ja už ani nevladzem...keby si teraz videla moju domacnosť....vobec nie je upratane,nič...nevravim že tu mam smetisko...ale proste nevladzem.....nevladzem vykonavať o,čo som robila celý čas...pre jeho pohodlie......

kittykat22
20. jan 2016

@tendergirl1224 co sa ti nepaci na mojich komentoch? Podla mna je tvoj partner sebecky idiot ktoremu ty robis otroka a skaces ako on tlieska, ked to mam napisat uplne presne. Nielen z tejto diskusie ale hlavne z prispevku ktory tu postla @libka1 V celom tvojom pribehu mi chyba kto sa ide roztrhat pre deti. Pretoze ty nemas sebauctu a snazis sa za kazdu cenu udrzat muza - to je pre teba priorita - tak deti su na druhej kolaji - a nielen pre teba, ale aj pre manzela.

Viem ze muza nikdy neodpustis - keby ta za vlasi po zemi tahal. To je celkom jasne z tvojho prispevku na ktory tu bol odkaz. Mam v rodine zenu ako si ty, a snazit sa ti pomoct nema cenu - pretoze ty jedine co chces je spat chlapa (ktory s tebou pekne zameta preto, lebo si mu to dovolila) a to je to jedine co ta zaujima. Vobec nevidis, ze problem je niekde inde.

tendergirl1224
autor
20. jan 2016

@kittykat22 prepáč a bez uražky ale si uplne mimo....

kittykat22
20. jan 2016
natalym
20. jan 2016

@kittykat22 No možno ani nie si úplne mimo.

monikahan77
20. jan 2016

@eliskaevicka tu ani tak nejde o rozvod si myslim, ale viacmenej jej radia aby sa mu nepchala do zadku. Ustat sa to da aj bez ponizovania

tendergirl1224
autor
20. jan 2016

@kittykat22 a čo sa tyka deti...samozrejme som si ho hlupo naučila..o všetko sa staram ja..on je ten čo chodi do prace (i ked ja zarabam ešte doma tiež)

alaguema
20. jan 2016

@tendergirl1224 "buchol" sa do nej? Čo má 14? Dospelý muž sa len veľmi zriedkavo naozaj zamiluje do ženy, s ktorou nemá žiadny reálny kontakt. Najskôr mu asi preskakuje. Nemá krízu stredného veku?

kittykat22
20. jan 2016

@tendergirl1224 ty vobec nechapes ze nejde o to kto sa stara o deti. Tam vobec nejde o to, ze chodi on do prace. Tam je problem v tom ze ty sa ponizujes a dovolujes mu aby s tebou zametal. U teba nie je hlavny problem ako si udrzat muza- hlavny problem je, ze ty potrebujes nadobudnut sebavedomie. Nemas kusok sebaucty

lila69
20. jan 2016

@tendergirl1224 poviemti na rovinu, v zivote som nepocula o pripade, ked muz podvadza zenu, ona mu na to pride aby sa on este tvaril urazene a zena sa mu este podlizuje, podklada a ospravedlnuje.
To ze si on teba nevazi, ked si nasiel bokovku tak to je jedna vec, ale nevazis si ani ty samu seba.
Mala si urobit riadny cirkus a dat jasne ultimata a podmienky. A ON mal byt ten co sa mal snazit zachranit rodinu (ak ma o to zaujem), alebo si zbalit saky paky a vypadnut z bytu.
Coho sa bojis, ze by si sa nezvladla postarat o rodinu? Ved vravis ze sa aj tak o chod domacnosti a deti staras sama, zarabas z domu a on by ti musel platit.
Podla reakcie tvojho draheho manzela je len otazka casu kedy si najde inu osudovu lasku, ked uz si mu tento perspektivny vztah co si rozbiehal tak zakerne prekazila....
Pouvazuj nad vsetkym a stanov si priority, lebo udrzanie manzelstva s takymto chlapom by prioritou byt asi nemalo 😒

evulik858
20. jan 2016
Používateľ evulik858 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od evulik858.

@lila69 mozno o neho nechce prist, aj ked osobne by som to tiez riesila uplne inak. A dala by som mu pocitit, co vlastne urobil a co ty sposobil, ale tak kazda sme ina

eliskaevicka
20. jan 2016

@tendergirl1224 je to pochopiteľne, stroj si neni,A ja nestíham pri jednom nieto ešte pri troch 🙂 A môžem ešte jednu otázku? Tvoja mamina, alebo niekto blízky vie O tom? Skús sa jej ísť vyrozprávať, mne to vždy pomôže.a možno otvorí oči. A všetko. Takto sa budes iba uzierat.

tendergirl1224
autor
20. jan 2016

pre všetky ženy čo mi tu radia.....viete prečo nechcem riešiť rozvod ešte teraz?prave preto,že to bolo len vo fáze písania si....k ničomu nestihlo dojsť....možno to bol len ulet...vysťažoval sa ona ho vypočula a on bol z nej namako....preto nechcem byť unahlena v rozhodovaní....sú tu aj tri male deti

fuska
20. jan 2016

@tendergirl1224 Ja by som mu to dala riadne vyzrat. Nech sa snazi on, nech si to pekne vyzehli, nech sa pokusi znova ziskat tvoju doveru. Ty by si mala byt teraz na koni, to je prirodzene. Hned riesit rozvod mi pride unahlene. On sa "buchol" do iluzie, do niecoho "ineho". Co vlastne realne ani neskusil. Urcite by som mu dala sancu.

bratislavcankanm
20. jan 2016

@lila69 ale su take pripady a pribehy, a nie malo, aj tu na mk... muz po prevaleni jeho bokovky je este urazeny, ze zena ho sledovala a nedoverovala mu (lebo ved inak by na to neprisla)... popripade sa neurazi, ale ospravedlni si to sam pred sebou stylom "nemozem za to, stretol som osudovu lasku, srdcu nerozkazes"

mima4
20. jan 2016

@tendergirl1224
necitala som komentáre, a asi sa na to na mna tu dievcata "vrhu", ale neva...

ste pat rokov manzelia a mate najstarsie dieta 5 rokov a 10 mesiacov..takze ste sa brali asi skor kvôli tomu dietatu, ... takto to neraz dopadne, ked si to ludia prehodia a vlastne su trochu dotlaceni do toho manzelstva... ani sa poriadne nepoznaju, ani nevedia, ci im to bude klapat, a vezmu sa len kvôli spolocnemu priezvisku...

natalym
20. jan 2016

Podľa mňa je toto vymyslené.

tendergirl1224
autor
20. jan 2016

@mima4 nebrali sme sa kvoli dieťaťu,inak by sme to spravili už ked som bola tehotna to da logiku

mmooly
20. jan 2016

Nech je ako chce, tvoj manžel asi nemá zdravý úsudok .. pri troch malých deťoch do 5 rokov si "dovolí" a má čas zapozerať do inej ženy? Nemá charakter podľa mňa.. veľmi by som sa obávala o budúcnosť s ním, veď toto čo robí nie je normálne. Svedčí to o jeho povahe a charaktere.

mima4
20. jan 2016

@tendergirl1224 no tak to chce len vzajomnu komunikaciu medzi vami, porozprávajte sa o tom...
uz ste sa o tom bavili?
co povedal?

sardinka335
20. jan 2016

@tendergirl1224 na jednej strane ta chapem - kam sa podeješ s 3 malymi deťmi? To sa potom zial....aj ,,rychlejšie,, odpušťa a tak....
A kecy ze sa do nej buchol? A čo teraz ako? Tak ked sa do nej buchol tak nech ošťate slipy zbiera do igelitky a odnesie tomu ,,uletu,,...podla mna si submisivna! Ak z tejto skušky, resp. krizy nevyjdete obaja iní a zmenení tak o pár rokov kto vie....bude sa to opakovať znova? A keby si mu na to neprišla tak čo? Skončili by v posteli nie?
Ja by som mu uz určite neverila...a ako ti tu uz x krat hovoria....prestan sa mu podkladat, vtirať...čo je on Brad Pitt skrížený s Tomom Cruisom?

tendergirl1224
autor
20. jan 2016

@mima4 už som to tu spominala čo povedalpo komunikácii s nim