icon

Sme zlí rodičia? Dospelá dcéra ide žiť ku starým rodičom.

7. nov 2019

Zaujímal by ma Váš názor.

Mám 23 ročnú dcéru, ktorá 2 roky žije už s priateľom v podnájme. Ich vzťah je ako na hojdačke. XY krát sa rozišli a znova dali dokopy. Naozaj už tie rozchody ani nepočítam. Aj teraz, ešte pred mesiacom plánovali stavať dom, lebo za prenájom platia nekresťanské peniaze. A zrazu zase rozchod. Ale vraj už definitívny.

On sa vracia k rodičom.

My sme rok čakali ako sa vyvinie ich vzťah a keďže máme malý byt jej izbu sme si po roku od jej odchodu prerobili na spáľnu. (pred tým sme spávali v obývačke). Máme ešte syna 11 ročného a ten má svoju malinkú izbičku.

Dcéra hneď povedala, že ona sa domov už vrátiť nechce a ja som ju nejak nepresviedčala ani. Povedal, že si s kamarátkou nájde podnájom. Nakoniec sa ponúkli moji rodičia, ktorý majú veľký rodinný dom, že môže bývať u nich, aspoň že bude veselšie u nich 🙂

Všetci sme s tým v podstate v pohode, rodičia bývajú kúsok od nás, takže môžeme byť hoci kedy spolu.

No niektorý naši známy a aj pár ľudí z rodiny nás označil za zlých a krkavčích rodičov, lebo ju nezoberieme nazad domov.

Čo si vy o tom myslíte? Podľa mňa ak je ona s tým spokojná a sama sa nechce vrátiť nie je prčo nás takto obviňovať???

Strana
z3
autor
8. nov 2019

@maciatkolulu moji rodičia nechcú nič, ona sa ponúkla že im bude dávať 200 EUR

maciatkolulu
8. nov 2019

No tak potom fajn... Nech ta nezeru žiadne reči, pokiaľ je dcéra a aj vy spokojní

1andrea111
8. nov 2019

nepotrebuješ vysvetľovať ľuďom z MK, ktorí vás nepoznajú a nevidia do situácie. porozprávaj sa s rodinou prečo majú pocit že to nie je OK.

montemotherone
8. nov 2019

Ak ste spokojní vy všetci, ostatných nerieeeš 🤷‍♀️

uglybetty1234
8. nov 2019

za mna ste práve skvelí rodičia! dokázali ste to, o čom mnohí ani nesnívajú! vychovali ste sebestačné samostatné dieťa. Klobúk dole

lagata
8. nov 2019

@uglybetty1234 tiez si myslim. Mozete byt hrdi na to, aku mate samostatnu dceru. Urcite ma aj dobry vztah so starymi rodicmi, ked je v pohode s tym, ze u nich byva. Takto im aspon moze trochu pomoct s domacnostou a uziju si spolocne straveny cas, kym si nenajde vlastne byvanie.

Strana
z3