Smutná nálada bez manžela
Môj manžel robí na turnusy.jeden týždeň je doma a druhý v práci.presnejšie 8 dni v práci a na ten 8 deň poobede príde a potom 6 dni je doma.keď je v práci je tam, domov nechodí.má to ďaleko.som cely týždeň len s deťmi.ten týždeň čo je doma zbehne rýchlo a ten druhý je pre mňa nekonečný.celý čas som bez nálady, stále na neho myslim, chýba mi.už sme sa rozprávali nech zmení prácu a príde tu, ale nechce.tam sa mu páči a vie to robiť.od školy to robí, nič iné by ho nebavilo robiť a je vo svojej profesii dobrý aj ho už povýšili.my za ním ísť nemôžeme tu máme dom, syn tu chodí do školy, má tu kamarátov.keď sme stavali dom, pracoval poblízku, ale zmenilo sa to.kamarátky tu nemám, sme malá dedina a moje kamarátky sa odsťahovali.a nové tu nemám a sj tak nie je čas, mnohé už pracujú, deti v škole a potom sa učia.ja som na materskej s malou dcérkou.je aktívna, dosť ma vyčerpáva.ten týždeň čo je manžel doma aspoň večer pomôže.cez deň veľa robí na dome.ako sa zbaviť smutlu?určite ste tu niektoré, ktoré máte manželov na turnuse, týždňovke alebo v zahraniči.ako to zvládate?
@dennissa16 no len nie je to 8 dni za rok ani za mesiac.ale stale sa to opakuje.8 dni v praci, 6 dni doma a zase. pravidelne sa to opakuje.ja som o tazkom zivote nepisala, ale o smutku.rozchod som napisala v predoslom prispevku, ze nie.odcudzenie mi tiez pusali zeny, ze sa ta moze stat a pripustila som, ze moze.ale ano mas pravdu v tom, ze ak by tu boli kamaratky a mala program nebola by som smutna dni by mi predsli rychlejsie a nemyslela by som stale nslato, ze je zase prec.voducak mam uz len zacat opat soferovat
@koniarova mozno si na taky system fungovania zvykli a nevadi im to
Ja to mám tiež tak ..tyzden s muzom, týždeň bez. .. dve deti....ale nám ten tyzden rýchlo ubehne...buď pracujem, alebo vyletujeme .... Ja mám skôr opačný problém keď je tyzden doma....Nic sa mu nechce, stále len pospava. Nájdi si kamošky, záľubu .... Nie je zdravé pre vzťah tak lipnut na partnerovi. Keby bol vojak a je pol roka prec, to by bolo o inom.

Never tomu,že im to funguje. Možno navonok.