Smutné narodeniny kvôli rodičom
Mam smutné narodeniny kvôli rodičom. Nebavia sa so mnou kvôli jednej veci za ktorú nemôžem. A mama mi ledva napísala a otec sa mi ani neozval aby mi zavinsovat. Ako by ste sa cítili?
@sunshine_18 ďakujem
@lucia851 všetko najlepšie dobre osláv s mužom . To že sa otec na teba hnevá že si odišla z práce keď má novú a nemusí ťa ani živiť ani sa ho to žiadnom bytostne nedotýka je len jeho tvrdohlavosť. Asi si myslí že všetko bude podľa neho. Je to jeho problém s tým nič nespravia tak si nemáš pekný deň
Všetko najlepšie prajem nech je ten ďalší rok v tvojom živote lepší🙂
Rob to pre seba nie pre otca a najlepšie je nikomu nič nehovoriť o nástupe a pod....možno potrebuješ úplne iný štýl práce ako si mala mať a pomahajuce práce sú ťažké, ale budeš mať dobrý pocit, že si užitočná.Ti starcekovia, alebo neviem kam ideš Tá potrebujú tak nesklam na depresiu najlepši liek pomáhať druhým
Neviem, mna by to trapilo asi rovnako ako teba a teda ja som typ, ze by som urobila ten prvy krok aby proste sme sa uzmierili. Pretoze coraz viac si uvedomujem, ze jeden den si tu a druhy nie. A rodina, rodicia su pre mna v zivote velmi dolezity.
Ved mas muza a dieta oslavuj snimi a Hlavne ze su stebou oni spokojni rodicov neries. Neziv svoje zranene ego. Ja osobne odkedy som dospela svoje narodky vobec nepreživam ako nejaky špecialny den. Vsetko najlepsie! A nelutuj sa. Tes sa z toho co mas,
@lubisvecko on bude z popisaneho taká povaha, že by som to nerobila.Je to jeho dieťa aspoň správu mohol napísať.Myslim, že veľký podiel na jej stave má otec a zvláštne vzťahy v rodine
Vies co su smutne narodeniny? Ked v den tvojich okruhlych narodenin, na ktore sa tesis a mas plany, ma pohreb blizka osoba a ty ani nemozes ist na pohreb rozlucit sa, lebo tvoje dieta ma vysoku horucku. Ale chapem, ze ti je to luto. Ale ked maju taky postoj, jedine co mozes urobit, zavolat im ty, alebo napisat, ze si stastna, ze si urobila tento krok, ze ta mrzi, ze ta v tom nepodporuju a ist dalej..
@danielinaa v mojom komentári nebolo ani trochu uštipačnosti. Viem si predstaviť situáciu, kedy by to rodičom oprávnene vadilo. A takisto každý si poznáme svojich rodičov, na čo budú ako reagovať a vieme, ktorým témam je lepšie sa zďaleka vyhnúť. Autorka musela tušiť, že informácia “dala som výpoveď” ich naštve, tak načo im to hovorila? A teraz keď čítam ďalej, tak sama píše, že otec je hnusný arogantný tyran, tak naozaj som prekvapená, že očakávala gratulácie
@heleninamama to som ani nevedela, ale teda už sa vôbec nečudujem, že to rodičov naštvalo. Ale na druhej strane - ak jej to manžel toleruje a financuje 🤷♀️
@lucia851 inak teraz čítam, že máš bolesti chrbtice, psychické problémy, nevládzeš stáť na nohách a hrabeš sa opatrovateľku robiť? Čo myslíš, že tam pacientom budeš rozprávky čítať a karty s nimi hrať? Veď to je taká makačka aj na zdravú chrbticu bez nadváhy že až - polohovať, prebaľovať, prezliekať, zdvíhať pacientov, zohýbať sa k nim, nesadneš si ako je deň dlhý… a to nehovorím o tom, že to je záhul aj na psychiku a treba k tomu adekvátne vzdelanie a prax, čo asi po 11 rokoch doma nemáš.
Držím ti palce, ale toto podľa mňa nie je cesta pre teba.
@lucia851 nemas 5 rokov aby si sa urazala, ze ti nezazelali rodicia. Prrdvcerom ti vadilo, ze sa s tebou otec rozptava, ze si jebnuta a bola si ublizena. Dnes ti vadi, ze ti neblahozela. Svet sa nekruti len okolo trba. Tvoj muz ano nevie co ma doma za pripad. Podla mna ani nemas narodky ale uz si pripravujes scenar na co ak to bude takto...
@lucia851 úprimne - človeku s tvojimi dg a s tvojim prístupom by som starostlivosť o seniora nezverila. Zažila som to niekoľkokrát v rodine, o babku som sa starala osobne, a nie, nie je to ľahké, vyžaduje to silného, zdravého a mentálne stabilného človeka. Neber to v zlom, ale ak po troch dňoch začneš fňukať, že tu ťa bolí tam ťa pichá, úzkosť máš a unavená si, tak to nie je bohviečo.
@lucia851 Ja budem reagovat na tento tvoj kometnar z 00:28. Najprv som ta chcela povzbudit po tvojich prvych prispevkoch, ale prepac, nemozes takto jednat s ludmi. Chodis aj na nejaku terapiu? Tyzdenne na hodinku. POvedz tam psychologicke nielen o tom, ako ti druhi ludia ublizuju, ale aj akym stylom na nich reagujes, najlepsie, ked jej das precitat, co tu pises, nie ze si to prikraslis - podla mna to bude velmi dolezita info pre tu psychologicku.
S rodičmi som včera mala konflikt, otec mi písal zle veci, manžel už bol nasraný tak im už vynadal. Dnes som bola u psychiatricky zvýšila mi dávku antidepresiva a dala mi aj ginko. A v piatok idem k novej psychologické. A zajtra sa teším idem navštíviť tu babičku a dedka o ktorých sa budem starať

Všetko najlepšie ❤️