icon

Snúbenec Egypťan. Čaká ma sobáš v Káhire

jasmineahmed
11. júl 2017

Dobry den moj snubenec je Egyptan poprosim nekomentovat rasisticky ze ake ma kto skusenosti a co pocul... laska z detstva. Cakame neplanovane bejby, som 13 tt. Papiere takmer pripravene k uradnemu sobasu v Kahire. Absolvovala nejaka tieto ukony? Co ma caka presne v Kahire a po? Pri legalizacii na Sk? Ako dlho? Chcem aby sa dostal ku mne na SK do porodu😭😭 velmi ma to trapi ake to je tazke nemam s kym to prebrat. Dakujem

oli18
11. júl 2017

@jasmineahmed Ak je tvoj Egypťan tvoja láska z detstva, ako píšeš, mali ste obaja dosť času, kým ste dospeli do tohto štádia, si naštudovať a pozisťovať, kde plánujete v budúcnosti žiť, kde sa zosobášite, aké doklady k tomu budete potrebovať a postupne na tom pracovať. Napr. si na účet nasporiť dostatok finančných prostriedkov, atď. Podľa toho, čo tu čítam, sa tvoj snúbenec tu ani nemusí dostať. No, nie je ti čo závidieť. Blbá doba, aj zaľúbiť sa treba vedieť do koho 🙂

jasmineahmed
autor
11. júl 2017

@nini1010 do konca zivota by som slovaka nechcela tak to nebudem komentovat a poznam vela stastnych parov egyptan sovenka egyptan europanka ... on neni zaryty mosim js mu to ukradnute ako mne nabozenstva a somariny😂

bluka2
11. júl 2017

@oli18 Tak dik, nabuduce si radsej nasporim 6000,- a nastudujem zakony predtym nez pojdem s niekym do postele 😉

bluka2
11. júl 2017

@jasmineahmed Vsak a co ti povedali tie pary, co poznas? oni asi taketo info uz maju

jasmineahmed
autor
11. júl 2017

Tak pridrbane reci som tu neprisla citat ja mam nasporene nielen 6000 s nim boze. A isla by som aj keby som nemala z lasky😂 To tu teraz idem pocuvat vyklady ako uciteliek ci co? Hladam skutocne pripady nie poucovania a rasistov xenofobov takze nereagujem uz na tieto prispevky len l veci dik

jasmineahmed
autor
11. júl 2017

@bluka2 neziju na sk ale tam vacsinou co poznam

jasmineahmed
autor
11. júl 2017

Dobre stale osm tu nedostala odpoved z realneho zivota tak si tu nebudem nicot nervy pa🙂

bluka2
11. júl 2017

To bol vtip, ...

vevesh
11. júl 2017

@bluka2 maju, a aj tak su predlozene dokumenty neoveritelne- 😀😂 keby to nebolo skor do placu...😒

bluka2
11. júl 2017

@vevesh To je proste hnus...To akoby mali pravo veta, len tak, ako sa im pozdava a nie podla toho, co hovori zakon. Nuz pravny stat...fuj

jasmineahmed
autor
11. júl 2017

Keby sa tu nedostal tak zijeme tam neni problem ..len som chcela kvoli mojej rodine. Tam by bolo vsetko zabezpecene takze tak...

jasmineahmed
autor
11. júl 2017

Ked tak uvazujem ked sa do inych krajin dostanu hocijaki bez € nezabezoeceni a su tam tak neverim ze by to fakt neslo... no dobre snadniekoho tu najdem co ma skuenost
A normalne mi poradi ako to prebiehalo nie s nenavistou len...dik

vevesh
11. júl 2017

@oli18 ale to je nerealne sa pripravit a este ze roky dopredu😀- zakony a zahranicna politika sa meni kazdym rokom - niekedy staci(l) jeden opeciatkovany papierik a niekedy ti ani 100 superlegalizovanych dokumentov nestaci...

jasmineahmed
autor
11. júl 2017

Roky dopredu nemam pripravene teraz cerstvo mesiac dalsi mesiac konecne oeciatky z ambasady vsetko cerstve s dodrzanim terminov

lindsey
11. júl 2017

Bola tu jedna na mk...Tiež mala z Egypta.nepamätám nick...
Skus sa opýtať V tvojom blogu...
A ty si sa s ním ako spoznala?to len tak ma zaujíma

stanka2612
11. júl 2017

https://www.modrykonik.sk/forum/paragrafy/pozvanie-cudzinca-na-slovensko-2/

Takuto skupinu som nasla,skus sa tam opytat,a myslim,ze aj baba s nickom ABER ma tusim muza egyptana,mozno skus ju kontaktovat...drzim palce

jasmineahmed
autor
11. júl 2017

@lindsey od rodiny moja ktora je ciasotcne z libanonu ;)))

jasmineahmed
autor
11. júl 2017

dakujem🙂

f333
11. júl 2017

@jasmineahmed muz,ktor neprcuje ,nie je schopny predlozit stabilny prijem a ine potrebne doklady na udelenie viza je teda vhodnejsi?
to myslis,ze si on na sk ci v de najde pracu,ked nebol toho schopny v jeho krjine? budes zivit jeho aj vase dieta?
a odkil si nabrala prsvedcenie,ze ty cudzinka v de ,bez prce, bez zabezpecenia ,bez pobytu dostanes viza pre neho v de? tam myslis,ze nemusi predlozit podobne podklady ako na sk?
ak nepocitas dde davkami,tak ako sa chcete uzivit?
ci mysli,sked je v de teraz o skoro dva milony bezencov z orrientu viac,tak aj ten tvoj dostane davky,aby ste sa uzivili?
ci ako si to predstavujes? egyptanov teraz vracaju...
na de zabudni,tam nemas narok nastastie ziadat viza pre neho...
ty nepotrebujes sa pytat zien,co maju arabov,ako ich dotiahli na sk.. kazdy pripad je iny..
a preco neches zit v egypte ? ci tam by si zenicha nemohla zivit? a on pracovat nechce.ci ako? decko urobil, le pracovat sa mu nechce.. typicke
byt tebou,tak najskor zadam,aby sa zamestnal apotom ak na to bude mat, nech ziada viza na sk...
co je to za chlapa,co sa necha vydrzovat zenou,ked je este aj tehotna? to si mohla dobre vediet,naco si mu.. ze na viza ako vztupenka do eu....
dobret i radim, prceitaj si ten zakon,co som ti dala link. chod za pravnikom a povedz mu ,aky mas problem... a uvidis tu odpoved....
to nie je len deti urobit..mala si skor mysliet na to,koho a z akej krajiny si chces vziat.. ake budu prekazky... a aku mementalitu,inu kulturu,ine myslenie. s tym poctas? vies ty,ake problemy vam vyvstanu?
mysis,ze on sa na sk prisposobi? veru nie...
vidam take zeny ako ty.a vsetky maju podobny osud viac menej... chudata deti z takych vztahov...

elizita
11. júl 2017

@jasmineahmed Tak oni splnili ten prijem za 6 mesiacov, 3 vyplatne pasky posledne, hotel a letenka, poistenie... kym porodis, mu nevie nikto zasielat nejaky prijem, ktory mu potom vrati, ked sa sem dostane?

elizita
11. júl 2017

@f333 neznamena ze ked nevie zdokladovat prijem ze ho nema...

jasmineahmed
autor
11. júl 2017

Ja mam svoju firmu ja nepotrebujem ist do nemecka na
Davky hovorim znova😂😂😂😂 ide o to ako dostat trvaly pobyt do eu. Boze hladam tu realny pribeh ale zase som len zabavila niekoho kto ma odpor voci medzinarodnym vztahom s cudzincami a rad sa negativne zapaja do diskusii 😂 Mna to nevytoci ja mam toho pozistovaneho tolko ze az dost . Ohladom papierov atd ale. Takej ubohej kraine ako je sk to je taZko😂 Ja som tu dlhe roky ani nezila anneviem vobec ako to tu chodi takze sorry

jasmineahmed
autor
11. júl 2017

ja neviem kde som napisala ze nema prijem preboha ma vlastny prijem co vzdy nemal na ucte napr😂 Na sk si tiez vsetko nedrbne clovek na ucet nie????

lindsey
11. júl 2017

@jasmineahmed čiže ty máš arabské korene? A bola si V tom EgyptE viac x či ?

jasmineahmed
autor
11. júl 2017

Pracovat sa mu chce a velmi 😂 Lebo mi pomaha a vsetko je ok tak ta nepotesim nevyslo ti to f333 .. on je totiz jeden z tych ktori by mali aj 3 prace aby som ja bola doma s malym🙂 ne jak na sk🙂 slovaci

f333
11. júl 2017

@elizita kto nevie zdokladovat prjem, tak akoby ho pre potreby ziadania o viza nemal.ak myslis na mafiozne prIjmy ci teroristov,tak to je len potom partia... TO ANO...
neviem,nakolko ty poznas tychto sobasnych ´Inzinierov´ale ja dobre.,akoby ich jedna matka mala.. nejedna slovenka takto vydrzovala toho svojho habibi... a nakoniec to aj tak neustala
keby to bol muz na urovni,tak nejde z egypta.mal by tam postavenie,aj peniaze.a vzal bY si zenu svojej rasy a ´krvi´ takto totiz oni ak mozu si to dovOlit uzatvaraju sobase. len niemand pre viza obalamuti naivnu,.ci zufalku S APASOM Z EU....

jasmineahmed
autor
11. júl 2017

@f333 hovorim pozname sa roky neni to pre viza atd on aj chce aby sme boli tam ja kvoli rodine chcem tu na rok dva🙂

f333
11. júl 2017

@jasmineahmed to mi chces nahovorit,ze od detstva poznast oho egyptana.a ches hophoci nie je schopny ani pracovat?
tak to nemam slov.... to musis byt chtiva muza velmi...
ale tu rozpravku ja poznam od inych podobnych zien ako cez kopirak tiez..nechce ist z krajiny.. akoze inak..... ale prijem nema..ci sa zivi ako gigilo, z rucky do rucky peniaze od zien /starsich / z eu... aj take som uz videla.. a oklamana slovenka zistila,ze ma habi bi par takych ziviteliek...
poznas ho,anie je ti napadne,ze nepracuje? nema prijem? ale decko si s nim spravis....
no,vymysli si inu rozpravku...
to koho chees oklamta ? len seba.a este das aj smejuci sa smailik.. si ty vobec dospela zena? ci decko,co sa bavi.... len deti a nezreli dospeli sa tak chovaju....

elizita
11. júl 2017

@f333 urcite nemyslim ziadneho mafioza ale pracanta na fusky za ciste prachy

narsila
11. júl 2017

@jasmineahmed ty sa domov dostanes uplne normalne lietadlom..
A on.. no ved jednoducho sa sem dostane, ako vsetci predsa.. kupi si gumovy cln, nalozi donho seba a este tak xkrat viac kamaratov nez ten cln uvezie a pusti ho na more.. europske mimovladky ich asi tak tri metre od africkeho pobrezia "zachrania" a dovezu ich pekne na uzemie europskej unie.. na brehu eu cln dopichaju, vybalia smratfony a uvidis ci sa ti potom milacik ozve.. jedine ze by sa ti uz neozval..
A zazvonil zvonec a krasnej rozpravky je koniec.