Snúbenec Egypťan. Čaká ma sobáš v Káhire
Dobry den moj snubenec je Egyptan poprosim nekomentovat rasisticky ze ake ma kto skusenosti a co pocul... laska z detstva. Cakame neplanovane bejby, som 13 tt. Papiere takmer pripravene k uradnemu sobasu v Kahire. Absolvovala nejaka tieto ukony? Co ma caka presne v Kahire a po? Pri legalizacii na Sk? Ako dlho? Chcem aby sa dostal ku mne na SK do porodu😭😭 velmi ma to trapi ake to je tazke nemam s kym to prebrat. Dakujem
Laska od detstva???? To akoze fakt?
Hrozne je aj iba citat ako si vedia niektore zeny dovrzat zivot...ale zamilovanej zene mozme rozpravat hocico, nazor nezmeni. A ked ho zmeni tak vacsinou uz byva neskoro...ja chapem ze aj slovaci su chrapuni a vedia komplikovat zivot, ale aspon to nie su arabi...tam je to uplne zabite-ich zivotne postoje su predsa nezlucitelne s nazormi psychicky zdravej europanky.
Ja by som poprosila nejaku zienku...a verim, ze je tu taka...ktora takto naletela tiez, aby napisala svoj pribeh...slubujem, ze nebudem sudit a ani skaredo nic nepoviem..ja si takyto pribeh aj precitam, a aspon by sme sa poucili..ziadna kamoska-sestra-susedova macka zazila...ale realitu....nebudeme sudit, nic...len nas tak uviest do reality, ze ako taky vztah zacina-pppokracovanie-az po ten "slavny koniec"
@lubkavargova1 ak sa taka zena najde tak by mala verejne prednasat na skolach a robit osvetu medzi naivkami. To by urobila zasluzny cin.
@zooeynka a otazka je, ci by to pomohlo :( Mne je skor smutno z takych pribehov
@lubkavargova1 nepomohlo, lebo "jej Ahmed, Mohamed, atd.. je iny !!!"
@lubkavargova1 moja sesterka zije s moslimom uz 18r. Je pravda,ze on nie je typicky moslim,takmer cely zivot zije vo svajciarsku a do turecka chodia len kontrolovat plantaze a majetky. Su stastni,maju 15r syna,je pokrsteny a chodi normalne do kostola. U nich je prave sesterka dominantny typ,on je pri nej ako trulo. Druha sesternica-jej sestra ma muza z iraku,on tiez prezil vacsiu cast zivota vo svajciarsku,su spolu 11r,taktiez stastni. Rozmaznava zenu aj syna. Mnohi ini by si z nich mohli brat priklad.
A potom poznam xy zien,vydatych za slovakov a krestanov a otlkane kazdy jeden den!
Tym nechcem povedat,ze mat muza zo zahranicia he lepsie ale netreba to hned odsudzovat. Ani ked je chlap moslim,neznamena to ze to bude zle,aj ked ano je to vacsie riziko. No aj tu takmer kazdy den citame temy o tyranych zenach a maju muzov krestanov. Ak je raz clovek debil je jedno odkual je a aku ma vieru
@lubkavargova1 urcite sa najde dost sklamanych zien, pre ktore "laska hori prenasa" (pri dnesnej rozvodovosti sa asi niet co divit...)- len nechapem , preco sa stale navazat, ze to nevyjde, ked existuje aj dost parov, ktorym to klape aj napriek rozdielnej kulture.....ci azda vlastnite vestecke gule na partnerstva?
@petulda333 ak chodia do kostola tak to nie je moslim...taky echtovy by v zivote nedal pokrstit dieta.
@zooeynka tak moslim je,on do kostola nechodi ale jeho syn. A predstav si nie vsetci su drbnuti. Cela jeho rodina schvalila maleho krst,teda nemali nic proti. Jedine co on ,,pozadoval,, bolo aby maly nejedol bravcove maso
@petulda333, ty s nimi žiješ v spoločnej domácnosti?
@novana nie,ale stretavame sa casto. A nesnaz sa to obratit nato,ze neviem ako to je doma! Ja viem ze vas to stve lebo je to moslim ale ano su stastni! Vidno to na nich aj na synovi. Moja sesterka je dominantna zena,vybusna a tazka povaha a po hlave by si skakat nenechala neboj
@lindsey zije sa tam tak ze zivot v turistickej oblasti je kraaasny vsetko j ok chodis hola pomaly no problem pijes fajcis nic sa nedeje...no pri vstupe/vystupe z turistickej oblasti maju akoby vnutorne hranice kontroluju doklady atd akiby stat v state...a tam je skutocny egypt...mala som na sebe dlhe nkhavice a kratky rukav bola som stredobodom pohorsenia u zien a u chlapov nechutneho ocividneho slintania...pracovala aom v sharm el sheikhu kolegovia niektm boli egyptania narazajuci si hlavne starsie rozkysnute laskou sklamane anglicanky a nemky..tie baby boli schopne utracat stovky eur/libier aby sa za svojim ahmedom vracali cim castejsie...habibi sa tvaril pocas pobytu aky je stastny zalubeny a samozrejme ochotny polozit za slecnu aj zivot....no lenze ako anglanka odisla habibi mal dalsiu s kt pisal kt svojho jedineho a urcite verneho aliho prisla pozret uz 5x v tomto roku...osobne som vedela o pripade kedy bohata anglicanka cca 40-45rocna 160kilova 160cm vysoka "zbalila" asi 18-20rocneho fesneho zajka co zbieral uteraky popri bazene....zobrali sa (zial neviem ci v gb alebo eg) habibimu sa nikdy nepodarilo dostat sa z eg....tak sa habibi asi na to vykaslal nasiel si inu tej urobil dietatko ( to neviem aka narodnost bola) no a nakoniec teta anglicanka zistila ze jej jediny ma zenu s kt.neviem ci boli manzelia alebo co maju spolu 2 deti...ako sa tocia turnusy turistov tocia aj zeny
Inak je vidno, ze je dovolenkova sezona....staci zajst niekam na plaz..exoticku plaz a hned sa nalepi na europanku nejaky takyto exot....a ked je europanka, trosku pri sebe viac, single...tak ma henten vyhrate na celej ciare...mozte ma ukamenovat kolko len chcete....ale ked to myslia vazne tak nebude problem s cudzineckou policiou a papierovackami....ved laska hory prenasa, aj ma prachy na vsetky vybavovanie...tak potom kde je problem??? Ked je to laska od "detstva"..tak nejaky ten mesiac +/- uz vydrzia kym vsetko vybavia....ze : 🙂 🙂 🙂
@lubkavargova1 tak s rymto suhlasim. Ak to mysli vazne tak by nemal byt problem. A k tym single trosku viac pri sebe zenam. No su naivne a naletia na sladke reci,lebo ich nikdy nepiculi. Ale to uz je ich chyba ked nevidia o co dotycnemu ide. Pozerala som na tlc taku relaciu a tiez zena xez 40,skareda a tucna si priviedla muza z tuniska,mladsi o cca 20r fesak a potom plakala ze ju vyuzil. No uprimne neviem co si myslela
@lubkavargova1 keby ten+/- mesiac neboli roky rokuce, tak by sa nikto neozyval - vztah na dialku funguje, otazka je len dokedy....u niekoho je rok vela a niekto tak aj 10 rokov funguje (lepsie povedane fungovat musi) .... a ked su uz zobrati, tak nechapem , preco je problem dat aspon turisricke viza...
takto precitala som si diskusiu, tema ma zaujala, mam scestovanu kamosku a muza ma cudzinca, ale tam to je na inej urovni..... tak na zaciatok sama autorka podla mna nevie kde je sever, najprv pise, ze aka je podnikatelka a moze si zit kludne aj tam a ze muz bude mat aj 10 robot a ze ju uzivi a na druhej sa snazi toho svojho dotrepat na svk alebo niekam jednoducho do Europy...tam nieco jednoducho bude smrdiet.... a ona tu hlada rady a skusenosti ako z toho vykorculovat, aby zila nie je v moslinskej, ale eu krajine, lebo keby jej tak fasa bolo tam, tak toto neriesi...podla mna si je sama vedoma toho ako to tam casto vyzera pravne ohladom deti... plus to, ze on je "vyletny" moslim nic neznamena, tam zakony hovoria inak, preto nazory a obavy baba, ano su aj stastne vztahy, ale tych je malo, ostatne vyzeraju, ze hurvinek vede valku...a k situacii, keby ze necaka dieta netrepe sa na svk ci do eu... preto s tymi papierami ma problem a inak je bezna prax ak ides do nejakej krajiny, ze ziadaju od teba solventnost, hlavne na turisticke viza, uz to slovo znamena, ze sa do krajiny nejde natrepat, ale ju navstivit a na to treba mat za co a nie, ze tam zakotvis na byvanie...cize cca tych 5000e je bezna suma na prezitie casu turistickych viz....za mna bude mat dieta a zdohodala sa teraz, ako ho mat v krajine europskych zakonov..
A piste dalej nejake litanie sem ja to citat teraz nebudem urcite.a vas ahmed a neviem kto vasej znamej neviem koho z 5. Kolena ma nezaujima.starajte sa o svojich manzelikov ci su taki alo maju byt v domacnosti detom financne vas zabezpecia kupia vam ruze obijmu atd? Ci ste take nestastne? A narazam na tieto premudrene sem! Baby ktore podstatu pochopili sa klaniam 🙃🙂 pekny den a Not so much hate please ... musi vas to zrat mat v sebe tolko nenavisti ci coho
@jasmineahmed nemam rada ked ludia hned odsudia moslima alebo zenu kt planuje buducnost s moslimom,aj ked chapem tie obavy. No ty by si si mala dat poriadnu facku. Si precitaj ako reagujes! To je teda uroven. A vies co ma zaujima? Preco sa hrnies na slovensko ked je to pre teba zadubena krajina?!
A kravy co nepochopili chcem kvoli mojej rodine byt sem na nejake roky s malym. Moj sen je zit ano v moslimskom egypte stravila som tam vacsinu svojho casu a zakazdym odchodom mi bolo zle ze mam ist spat... 😂 Rok dva na sk a potom tam urcite .. no podte do mnaaaa😂 Hejty
skus si pozriet tie reakcie vyssie?? Ako vyzneli ? A co tam pisali? Potom som uz prestala citat ako niekto tak aj ja ak vidim ze je clovek inteligentny ustretovy ja som dvojnasobne ak vidim ze je to charakter na zahodenie ja 2 x viac .. tak to je
@petulda333 sama prezradila svoju uroven, preto nemam niekedy rada mk...toto je diskusia, nemoze cakat, ze sa vsetky z jej jedineho a spravneho nazoru dokakaju...a ak neunesie ine nazory nemala to sem davat....ona cakala, ze povie kazda, ze ako je to super, najlepsie keby to rovno za nu vsetko vybavili a ked sa nedostane pozadovany efekt, vsetky su zle, nenavistne atd.. ked sa jej nepaci.. nech si ostane tam kde chce...
@jeennyv bohuzial to je tu bezny jav. Ak sa im nepaci iny nazor bud yrazaju alebo mazu komenty. Boze...a to su matky co maju vychovavat dalsiu generaciu

@rybka16 ale ved nech je stastna, nech za svojim srdcom... ale potom nech neobtazuje náš stat s unesenymi detmi, bojmi s ambasadami, financnymi nkladmi statu na riesenie jej spackaneho zivota. Kazdy je zodpovedný sam za seba, nech tak aj cini. Ved ked je info, ze nejaka slovenka ma unesene deti manzelom a uviazla v inej krajine tyrana, kazdy si povie " a co preboha cakala ? Ved je to v drvivej vacsine predvidatelny scenar spojeny s urcitymi etnikami, narodmi.. ked odchadza, tak sme vsetci xenofobni, ked jej beru deti, tak prosi o pomoc statu. Takze nech ide kto chce a kam chce, zije s kym chce, ale nech po smutnom vytriezveni neobtazuje ludi, urady, atd.