Snúbenec Egypťan. Čaká ma sobáš v Káhire
Dobry den moj snubenec je Egyptan poprosim nekomentovat rasisticky ze ake ma kto skusenosti a co pocul... laska z detstva. Cakame neplanovane bejby, som 13 tt. Papiere takmer pripravene k uradnemu sobasu v Kahire. Absolvovala nejaka tieto ukony? Co ma caka presne v Kahire a po? Pri legalizacii na Sk? Ako dlho? Chcem aby sa dostal ku mne na SK do porodu😭😭 velmi ma to trapi ake to je tazke nemam s kym to prebrat. Dakujem
Aký išiel, takú našiel.
@lindsey tam je to cista katastrofa..ak som chxela do obchodu tak len so soferom a osobnou "ochrankou" chap v mojom pripade ako kamos tedajsieho frajera aby mi nikto nic nespravil neodvliekol atd...rodina frajera mnou nebola nadsena stale nan zazerali (zili vsetci spolu vo velkom dome apolocne ibedy vecere "samkzrejme moj bol iny" ale zacal postupne aj on zahal sa viac lebo ideme tam a tam zdalo sa mi to logicke nebudem predsa vzbudzovat pozornost ked nemusim.bodka bola ked sme sa mali stretnut u jeho kamosov on siel z prace ja som startovala "z domu" po navrate z avstevy som skoro schytala cez papulu ze ako som si dovolila obliect sa tak ako som bola...myslim ze som mala nieco ako maxi saty...to bol signal volala som mame ta mi poslala peniaze damkzrejme som nemala svoje ziadne lebo ako zena mimo tur.obl som robit nemiohla a pakovala som prec...nemozes nic bez toho aby to tboj chlap vedel nikam ist s nikym sa rozpravat dokonca pozdravit chlapa a uz si najvacsia stetka...bieco take idem do obchodu kupit si oblecenie sama nehrozi vzdy sestra sesternica atd museli so mnou..
Tak isto psych.natlak "ja viem ze m milujes milujem ta ovela viac a chcem ti to dokaAt tpu najvacsou a najkrajsou svadbou kde budes mat saty ako princezna blaaa blaaaa ALE na to aby sme sa mohli vziat musis konvertovat na islam....no to vies...
@petulda333 ved toto je tu vela zien, co sa snazia pomozu a poradia, lebo uz maju skusenost, ale to vidia inak nezainteresovane a este im nejaka piiip...vynada do neviem coho...proste ludia sa cez net nevedia spravat, potom sa nemozeme cudovat ako vyzera real...
@jasmineahmed uber pary, utieracka riti! evidentne patris k tym, ktorym nebolo dopriate na duchu ani na tele, ale uz nemas dovod byt podrazdena, ved zaplata na vrece je na svete. nech tvoj vzdeaný ali preukaze solventnost a hura za svojou laskou do europy!
@jasmineahmed
Ja Ti prajem vsetko stastie sveta,len mi pride,ze si zo 4-cenovej.Matko ziva 🙏
Slovnik hodny mojho suseda.Zhodou okolnosti,ale naozaj len nahodou Ahmeda ked vecer bije svoju zenu....
Dik ze moj chlap nie je taky a aj v Kahire doma mi povedal vsak oblectco chces😂 Budes niest nasledky z vonku pohlady od tych retardov😂 Aj on sa smeje z tychto idiotov tam prepnutych ... nie vsetci su taki neviem s kym ste sa vy dali dokopy😂 Jeho 2 sestry sa ani nezahaluju.. doma jak u nas v mojej rodine nic ine😂 Na party v kahire na diskach sme tancovali ja somtam twerkovala a co 😂 Vzdy povie ze ho nic nezaujima a budeme si zit ako chceme... tak mi je luto toho co ste prezili vy ;)
Tak jak slovak vecer bije svoju zenu si chcela napisat ? Lebo v islame si zeny vazia. retardi tam biju ano. To vsade moze byt aj azerbajdzan nemec rus. Poznam zeny tyrane na sk aj .. znamych atd🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂
@jasmineahmed fuuuha, tvoj prejav je viac nez primitivny, je to smutne, ale na druhej strane zacinam trochu chapat aj nas stat, ze sa snazi zabranit vstupu komukolvek do krajiny..... Staci, ze tu mame taketo ukazkove pripade... ako prepac, ale to je dost, ako sa predvadzas, sama sebe "series" do ust, ved do kelu, ked si tam tak casto, ked ste si svadbu planovali, tak asi aj spolocny zivot a ten ste chceli spolu teda vist kde? Tak si si snad pozistovala za tie roky co-to o tom ako zit na sk, ako v egypte a pod. Inak babatko bolo planovane tiez dlho? Je mi ta nakoniec luto, lebo to tvoje vyskakovanie je snaha o obranu, ale velmi trapnu a primitivnu....
@jasmineahmed to nerieš,na Slovensku ti duplom budú hovoriť, ako si s moslimom nešťastná a a aká si sprostá, hlavne také,čo žijú s "úžasnými" slovákmi a moslimaešteani nevideli
Pytala som sa na skusenosti sloveniek pozistovane mam 🙂 3 mesiace je doba ano. Chcela som vediet ci napr niekomu to nevybavili skor atdjezis boze😂😂😂😂
@jasmineahmed a tebe sa tam páči? Ty si moslimka? Či polovičná arabka s iným náboženstvom?
Len pre zaujímavosť. ..Nič zlé V tom nehladam 😉
A moje vyjadrovanie ne priamo umerne vasmu postoju vyssie kolko zla prajete cloveku ktoreho ani nepoznate! Takyto ludia su pre mna odpad a nula. A vyjadrovanie ake mam im len prinalezi. Co ine uctu nevidim tak ju asi nebudem prejavovat nie
Ak sa vydas tam platia zakony tej krajiny. A nedajboh aby uvalil travel ban na dieta a v zivote odtial neodides. V islame patria deti hlavne otcovi !!!
@jasmineahmed babatko ste planovali, ci je to nahoda?
Planovali ale neskor ale nebranili sme sa..
On nechce zit tam on je cestovatelsky typ chce byt tam kde ja a ked mu poviem ze ja chcem tam tak ma stale vola inde a raz sa tam vratime🙂 @unctadorg
Mohol by aby ste uz mali po zabave lebo som vas tu hrozne zabavila presne take som cakala😂@jeennyv
A nie len na nete ale v realnom zivote z oci do oci by ste si takto papule neotvarali ako predtym vyssie .. nepriame nadavky a osocovanie tu ste hrdinky 🙂 tak nehovor o mne
Keby boli take stastne s tymi ich slovakmi tak by tu nedorypovali. @mia265
@jasmineahmed tu kazdy hovori normalne ta nik nenazval odpadom a podobnymi vecami, to len ty si myslis, ze si "viac", tu kazdy vyjadril svoj nazor...ale maj si svoju pravdu aj posledne slovo...
@jasmineahmed a to baby ste planovali, ci sa vam zadarilo?
Pre mna je odpad kazdy kto je rasista a xenofob @jeennyv
Planovali uz par rokov na neskor ale prislo teraz no nebranili ..@maciatkolulu
@jasmineahmed aha cize iny nazor ako tvoj je xenofoby ok...tak ty si myslis, ze x inych nazor je odpad, tak to si moze potom o tebe mysliet to iste dalsich x inych ludi lebo ma iny nazor ako ty...
Aky zase iny nazor? Nikto nepozna mojho muza tak si vyprosim tu narazky takeho typu co vyssie vypisovali to nie nazor nazor je co si o tom myslim to som sa nepytala nikoho a nie je nazor co hore vypisovali ako moslimovka biju zeny atd to je nepodlozeny fakt zbohom@jeennyv
@jasmineahmed ze nepodlozeny fakt..Omg 😵
@jasmineahmed ty si neprijala nazory o nedokonalostiach takychto vztahov a o problemoch s vybavovanim atd...da sa aj slusne reagovat..nie ako ty..zbohom 🙂
@jasmineahmed ved aj ty sama si rasistka keď Haniš inú národnosť

Otazka bola na mieste a niektore su tak nevedome nevzdelane alebo hlupe ze ju nepochopili? Tak to mi je luto .. ak by bola otazka :Co si myslite o vztahu s moslimom? Beriem. Nic take skm sa
Nepytala .takze to co tu vypisovali su v mojich ociach len hlupane zakomplexovane bodka