icon

Snúbenec Egypťan. Čaká ma sobáš v Káhire

jasmineahmed
11. júl 2017

Dobry den moj snubenec je Egyptan poprosim nekomentovat rasisticky ze ake ma kto skusenosti a co pocul... laska z detstva. Cakame neplanovane bejby, som 13 tt. Papiere takmer pripravene k uradnemu sobasu v Kahire. Absolvovala nejaka tieto ukony? Co ma caka presne v Kahire a po? Pri legalizacii na Sk? Ako dlho? Chcem aby sa dostal ku mne na SK do porodu😭😭 velmi ma to trapi ake to je tazke nemam s kym to prebrat. Dakujem

lindsey
13. júl 2017

@jasmineahmed potom prečo ženy V Egypte proti násiliu a pod.demonštrujú?
https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/zenam-v-egy...

jasmineahmed
autor
13. júl 2017

Nie lebo take nedokonalosti ako su vo vztahoch so slovakom alebo cechom tak na toe tiez neni🙂

jasmineahmed
autor
Odpoveď bola odstránená
jasmineahmed
autor
13. júl 2017

Chcem vidiet teba keby si videla nas dvoch tak stichnes 🙂 urcite tu nedam foto dost ludi poznam🙂 Ale lutujem ta 🙂@carolenka

blankaj
13. júl 2017

Robis hanbu sesterskemu stavu a ked sa to tak vezme tak aj ludstvu samotnému. Ak odides zo slovenska, urobis nam len láskavosť.

jasmineahmed
autor
13. júl 2017

Odid aj ty prosim niekde na nejaky ostrov sa poslladajte rasisti xenofobisti a vrazdite sa twm navzajom urob tu laskavost 🙂@blankaj

maciatkolulu
13. júl 2017

@jasmineahmed ale ta vs ti teda na IQ nepridala, je to bieda a bieda, tvoj slovnik je hrozny a zufaly a teda ako buduca matka, no neviem, inak teda ked ste planovali dieta, preco si si nepozistovala co to o tom ako dostat muza na Sk a kebyze si si pozistovala, tak snad sa vam podari nejake to eur usetrit za tych par rokov a davat na ucet, aby ste mali doklad, toto nepochopim preco ste nerobili,ale ved asi sa to nedalo cakat, vsakze

trdelnik234
13. júl 2017

@jasmineahmed

Klud, si buduca mamina, tak sa podla tvojho spravaj. Nerozculuj sa, skodis babatku.
Predychaj a necitaj komentare, ktore ti nie su po voli. Su veci a skutocnosti, ktore odmietas vediet, mas na to pravo.
Si dospela zena a mas moznost volby partnera, tak ju dobre vyuzi ( tvoje dcery uz to stastie mat nemusia, ale to ty dobre vies).
Za ten cas, co tu pises a nadavas ostatnym dievcatam ( a to velmi nevyberavym sposobom), uz si si mohla obvolat prislusne urady ci napisat IP slovenkam, co maju egyptanov ( a ze ich je nemalo aj tu na MK) pripadne pozistovat veci priamo v Nemecku. Nemaluj si certa na stenu, ono sa vzdycky nejako utrasie.
P.S. Pohodove tehotenstvo a zdrave babatko prajem.

trdelnik234
13. júl 2017

@maciatkolulu

Nedrazdi hada bosou nohou, lebo dostanes vynadane. 😎
Som ako si nepochopila zmysel tejto temy a veci okolo, ale tak nemusim rozumiet vsetkemu. A hlavne sa ma to chvalabohu netyka.

jasmineahmed
autor
13. júl 2017

Ved si precitajte od zaciatku konverzaciu a pochopite . Ked budete vidiet realcie aki su slovaci narod. Ked sa opytam jednu otazku , janto mam vsetko zistene pytala som sa hlavne na to ako dlho mi to bude trvat viem 3 mesiace je doba ale co ma niekto skusenost ze aj skor.. nic ine som nezacala rozoberat a v zaciatkoch radsej nereagovala namnikoho ale ako moze niekto takto druheho ococit nic nevie o jeho zivote a priat ku Zle? Tak sa k tomu inak postavit neviem.a dakujem drzte sa aj vy.@trdelnik234

emilia25
13. júl 2017

Nedavno som citala ako muz zmlatil zenu v buse len preto ze mala kratke nohavice.dovod ze provokovala.ked tam sobas treba poznat dokonale ich kulturu.inac aj ten film o dzihadzistke bol super.nasluboval hory doly a pravda bola v hareme v jednej izbe.

vevesh
13. júl 2017

@emilia25 ale to plati pri kazdom muzovi a zene- " ked vtacka lapaju, pekne mu spievaju....a je len na danych partneroch, kedy co a ako vo vztahu (ne) urobia a (ne) budu akceptovat a kam vztah posunu....bez rozdielu narodnosti...

bubu2013
Autor odpoveď zmazal
jasmineahmed
autor
13. júl 2017

Dakujem napisala si to aspon inym stylom ako hentie predtebou ktoee nemali uctu ani nic. Beriem tvoj nazor. Ja vsak viem ako to je nechcem rozoberat zas .. aj moja znama je stastna ambola nestastna so sovakom.poznam viacero aj z egypta manzelstiiev.zmiesanych.. tak a ten moj je naj lebo mi to dokazujr dokazoval ako ani sovak v kokom zivote nie.. este mam akusenost aj so slovakom dost negativnu.tak nechcem rozpberat tieto veci uz,dik pekny den@bubu2013

trdelnik234
13. júl 2017

@bubu2013

Ahoj, a mali ste spolu deti?

bubu2013
Autor odpoveď zmazal
trdelnik234
13. júl 2017

@bubu2013
Tak to si este celkom dobre dopadla.
A presne ako pises, skusenost je neprenosna.

lenkaam_1
13. júl 2017

Na diskoteke pted nim twerkovala :D :D :D ok staci mi 😂😂😂

trdelnik234
13. júl 2017

@lenkaam_1

ja ani neviem, co znamena twerkovat. idem sa opytat uja gugla

trdelnik234
13. júl 2017
lenkaam_1
13. júl 2017

@trdelnik234 no chod pozret...al uz na tim ako to napisala mi je jasne ze dievca je mlade a pribeh je uplny blud des

trdelnik234
13. júl 2017

@lenkaam_1

Asi tak.
P.S. Pozeram, ze tiez mas termin koncom novembra.

lenkaam_1
13. júl 2017

@trdelnik234 ano ano uz nech to je :D

siska259
13. júl 2017

Kludne sa pytaj 🙂 Ale co citam tak platis velmi vela, ja som platila cca 600 € ...

trdelnik234
14. júl 2017

@lenkaam_1
A co sak teraz pohoda,jak si to porovnam s prvym a poslednym trimestrom,tak tento je super.Ja sa nikam neponahlam,este ani nic nechystam,akurat pripravy na dovolenku.Uz vies pohlavie?

lenkaam_1
14. júl 2017

@trdelnik234 ano cakame chalaniska....🙂 no u mna su od zaciatku problemy s henatomom ak bie krvacanie tak spinenie ak ani jedbo ani druhe tak mi vyde podozrenie na razstep 2x vysli vysledky zle az sono potvrdilo ze je vsetko ok...vobec si to neuzivam...uz chcem mat maleho pri sebe 🙂))

oli18
14. júl 2017

@jasmineahmed sama nerozumieš tomu, čo píšeš. Bábätko ste plánovali na neskôr, ale ste sa nebránili. Keď sa nebránim, znamená, že chcem kedykoľvek, čo najskôr. Keď sa bránim, chcem neskôr. Asi to bude tak, že ty si chcela neskôr, ale on chcel hneď, keďže je cestovateľ a chce z Egypta vycestovať. A ty si jeho vstupenka, ako napísali baby.

siska259
15. júl 2017

@bubu2013 Mila Bubu, to ze Ty si to "stastie" nemala neznamena, ze vsetci Egyptania, resp. moslimovia su rovnaki. Poznam mnoho zmiesanych manzelstiev a tiez v jednom takom zijem a mozem Ti povedat, ze ani jeden jediny raz moj muz ani jeho rodina nemali dovod sa za mna hanbit, respektuju moje nabozenstvo, nikdy nepadlo jedine slovo o tom, ze by bolo vhode aby som konvertovala a dokonca mozem povedat, ze moj svokor ma povazuje za najmilsiu nevestu (ostatne su moslimky - len pre upresnenie kazdy z jeho synov ma iba jednu zenu - aby zas niekoho nenapadlo nieco ine). Takze mozno stoji za zamyslenie hadzat vsetkych do jedneho vreca. Tiez mam nazor na dovolenkove manzelstva, mozem povedat svoj nazor, ale vobec sa mi nepaci to odsudzovanie tu a zial to vsetko sa deje aj v realnom zivote. Este dievcata neviete ako dopadnete vy - mozno aj slovenskym suhajom a to su tiez pekne kvietky. Doprajte tej babe pokoj, ma toho teraz dost - tehotenstvo nie je sranda. Skusi uvidi, inak to nezisti ...

lindsey
15. júl 2017

@siska259 ja poznám tiež kopuuuu zmiešanych..A tiež aj aj..To závisí od rôznych faktorov. To sa fakt nedá hádzať do jedného vreca..napr.ani Rómov. Atd...Každý má slobodnú volbu.koho si kto vyberie /aspoň vo väčšine krajín / a každý bude znášať následky svojho konania sám...
My môžeme len poradiť ..Ale je fakt že ona potrebuje poradit V niečom inom...
A inak od veci ty žiješ na sk?

ciernypes
15. júl 2017

@jasmineahmed a preco teda nejdes ty do Egypta,co ti v tom brani,ked tvoj priatel to tu ma zlozite sa dostat?,Ty musis splnat ake kriteris aby si sla zit do Egypta?Ved aj v Egypte maju gynekologov a porodnice a pises ze tvoj priatel dobre zarobi,tak moze pozvat tvoju rodinu k nim,ked sa babo narodi....A ty pises,ze sa v Evypte citis bajecbe,tsk naco ho tahas na SK.kde sa citis zle a tvoj priatel sa sem tazko dostane????Vef agenturu