icon

Snúbenec má blízky vzťah s kolegyňou

wal393
16. máj 2018

Prosím ak mi aspoň trošku poradíte, poviete svoj názor alebo ja sa aspoň vyrozprávam.
Zapla som starší mobil, keď sa partner zabudol odhlásiť zo sociálnych sietí. Hneď ako som ho zapla mi začali naskakovať aktuálne správy čo si teraz píše. Ako píše novej kolegyni, že aká je dnes krásna ako je to pristane. Tak si písali ďalej - nemohla som prestať čítať - sedela som ako obárená, nechápala som že toto je človek s ktorým žijem 8 rokov. Potom jej napísal takú basničku rýmovačku. Večer si písali zase, dohodli sa, že na druhý deň po práci zájdu na kávu. No ona to potom zrušila. Na ďalší deň jej zase poslal okrem iných komplimentov aj básničku aká je krásna a užasná atd. Túto jej písal v tom čase keď ja som doma riešila nie najpríjemnejšie rodinné záležitosti. Dnes večer sa vraciam naspäť k nemu - ale neviem či sa rovno rozísť ? tento rok sme plánovali svadbu, kúpu bytu dieťa. Nepovedala som mu že o tom viem, ešte dnes sme písali o letnej dovolenke. Nevie o tom mobile, ja ho mám. Ale neviem si predstaviť žiť ďalej s takým človekom - už by som mu asi nikdy neverila nedôverovala. Pýtala som sa ho už predtým či je s ňou niekedy v kontakte, tak že jasne že nie čo si myslím.. Vedela som, že vtedy telefonuje s ňou - pýtala som sa s kým volá - že s kamarátom. Dnes mal voľno mali ísť spolu na obed nakoniec nešli. A neviem čo je - keď sú spolu v práci. Doteraz som si aj ja aj všetci okolo mysleli že máme ideálny vzťah. Viem, že aj ja som urobila nejaké chyby (tento rok bývali naši rodičia s nami neplánovane v malom byte - tak aj z toho sme boli obaja dosť vedľa). Ale čo ak toto nie je ani prvýkrát? Nechcela som to s ním riešiť cez telefon (mám teraz doma aj tak dosť starostí) - chcem sa ho to opýtať priamo. V tom istom čase si píše so mnou a s ňou. Bolo jej zle chcel jej doniesť lieky do práce. Písal jej v básničke ako sa o ňu bude stále starať. Nerozumiem ako sa 8 ročný vzťah môže zo dna na deň zmeniť. Neviem čo robiť

victory7897
16. máj 2018

@lucilaines ale oni sú kolegovia v práci, takže to je niečo iné..

cecilia68
Autor odpoveď zmazal
lucilaines
16. máj 2018

@victory7897 no toto bola jeho kamaratka z detstva, trvala som na tom, aby prerusili kontakty..v tomto pripadne by som trvala na tom, ze da vypoved v praci..viem, ze je to radikalne a nie take jednoduche, ale ak mu na tom vztahi zalezi, tak si urci priority

ninapat
16. máj 2018

Ja by som sa ho na priamo spytala na to, nech si rozmysli s kym chce byt. Ale ak ti mam pravdu povedat ak by som po 8 rokoch co som s niekym, planovali sme svadbu, deti a podobne a potom nahodne pridem na taketo nieco. Nesla by som do toho

janinah
16. máj 2018

Ďakuj Bohu,že si ho prekukla kým je snúbenec a nie manžel a ty nie si tehotná.Každá s troškou ženskej hrdosti by vedela čo robiť....povedať mu rovno a priamo /chlap len narážky nepochopí/,že ťa sklamal ,že taký charakter do života nepotrebuješ a nech si ide spánombohom.

desantana
16. máj 2018

Mne sa stalo niečo podobne. V spoločnom PC som hľadala jeden môj súbor, nevedela som ho nájsť, tak som dala hľadanie podľa kľúčového slova (môjho mena) a vyhodilo mi to chat môjho už manžela s kamarátkou. Kopec slov o tom, aká je pekná, či sa niekde nestretnú, hocikde za ňou príde, aj z prace vybehne (veď aj šéf by to vraj pochopil, keby vedel, za akou fesandou ide....). Ona to nejako zahovorila, nič z toho nebolo. Len toto bola komunikácia z čias, keď sme spolu len chodili. A ja som ju našla až vtedy, keď sme boli manželia a mali malé dieťa. Ten pocit poníženia poznáš... hned by som odišla, no dieťa a sobášne list mi v tom zabránili. Prešlo už niekoľko rokov, mame pekne manželstvo, no dôvera už bude navždy narušená. Vedieť toto pred svadbou, určite by som ju zrušila. Veľa síl prajem

mpg
16. máj 2018

8-ročný vzťah je dosť dlhý a môže to byť tak, že už to nie je preňho až také príťažlivé a keď sa mu naskytla príležitosť už ju využíva a vlastne má sklony k podvádzaniu, čo sa môže hocikedy dobudúcna zopakovať a keby sa aj oženil s tebou, mohol by mať takéto úlety. Z SMS sa nedá vedieť všetko, môže sa s ňou rozprávať aj osobne.
Ja by som si iba dávala pozor, aby som náhodou nezostala teraz tehotná a ukončila by som to.

viera
16. máj 2018

Hahaha no byt JA na tvojom mieste, tak dakujem za TOTO ZNAMENIE, ze mam MU DAT KOPACKY....A chvalabohu, ze svadba nebola, deti nie su a toto sa mi este takto prihodilo...Fakt tam nie je o com...Poslat fotku jej, potom aj tebe...😂

obsadenemeno
16. máj 2018

ach jaj.....

mihula
16. máj 2018

no,myslim si,že po 8rokoch sa vas vztah uz neda nikam posunut,je cas sa rozíst a nespadnut do hovna na celý ostatný život.Už si nevažite jeden druheho a čim skor sa rozídete tým lepsie pre oboch

katyl
16. máj 2018

Ja som bola pred tromi rokmi milenka ženatého muža. Chodili sme spolu 2 roky s občasnými rozchodmi. Na začiatku som nevedela ze je ženatý, nepriznal sa. Potom mi to priznal s tým ze si so ženou nerozumejú atd, klasické kecy. Zažila som podobne vypisovacky, výlety, stretnutia, kavicky, reči typu aká som uzasna, nádherná, žena jeho života, skutočná láska bla bla. K žene sa choval ako k poslednej chudere. Ale ked bolo treba niekde sa prezentovať ako rodina, oslavy a spoločenské udalosti tak sa vyfintil a isiel sa ukázať so ženou. Ja som nakoniec našla silu to celé ukončiť, nepodpisovať mu a úplne prestať komunikovať. To co si musí jeho žena prežívať s nim doteraz musí byt hruza.

glopsa
16. máj 2018

Ja by som nevstupovala do konverzacie pekne by som cakala co bude. A keby sa stretli niekde tam by som si ich pockala pekne.

katkati
16. máj 2018

@katyl ale hruza to bola aj kvôli tebe, spolu ste z nej robili chuderu.

katkati
16. máj 2018

@alex49 presne.

ariannazara
16. máj 2018

Už by mal kufre zbalené 🤣

morningcoffee1
16. máj 2018

@wal393 Neprijemne. Niekedy sa sama seba pytam, ci este existuju cestni muzi.

tinaa64
16. máj 2018

@katkati tak tak...v tychto vecich je chlap hajzel ked nepovie ze je zenaty..a tie kecy ze so zenpi si nerozumeju su trapne..tak ked si s nou nwrozumie tak naco je s nou...ak "milenka"nevie ze je chlap zenaty tak ona za to v podstate nemoze..ale ona vec je led sa to dozvie a ta zena v tom poktacuje aj napriek tomu ze vie ze ma manzelku a mozno ak deti...v takom pripade bu to mali toe zeny ukoncit a nie sa taha.so zenatym..a ja celkov nechapem preco sa ludia podvadzaju...to je take tazke tomu druhemu povedat ze uz v tom vztahu nieje stastny a ze to chce ukoncit?na co je e dobre to tak hnu sne natahovat a zranovay osobu kt.doveruje dotycnemu....toto asi nikdy nepochpim

katkati
16. máj 2018

@tinaa64 Lebo niektorí ľudia sú zlí a skazeni. Ona sa vyjadrí, že sa milenec správal k manželke ako k chudere a jej to nevadilo? Všetci traja sú vlastne chudáci. Len jeden z nich v Tom bol asi nevinne. Kto asi?

tinaa64
16. máj 2018

@katkati ved tp.je to hnusna podpasovka.....viem velmi dpbre ako sa citi podvedena zena...no v mojom pripade to bolo asi najlepsie co sa mphlo stat(bol to magor) no len v tej dobe ma to dost mrzelo a neviem co viac..ci to ze ma podvadzal alebo ze to robil vtedy s mojou naj kamoskou

katyl
16. máj 2018

Verte mi ze na toto obdobie nie som pyšná. Verila som mu lebo som mu veriť chcela a počula len to či som chcela počuť. Ale vsetko sa mi vrátilo, ak to niekoho uspokojí, vsetko sa mi vrátilo a uz som obohatená o veľké poučenie. Preto aj teraz ked mi začne písať nejaký kolega, tak neodpisujem, ak sa ma nejaký kolega akoby náhodou dotkne tak sa jednoznačne dotiahnem. Ak mi zadaný muž navrhne nejake spoločne wellness, kávu a podobne tak moje odpovede su jasne nie. Vidim aj u nas vo firme ze zadaní muži často skúšajú. Akoby nič, kamarátsky, ide len o to kto sa chytí. Po tom co som prežila sa zadaným mužom vyhýbam obrovským oblúkom. Aj kamaratstvam s nimi.

tinaa64
16. máj 2018

@katyl no aspon si si uvedomila ze tady cesta nevede......niektore zeny si to vobec neuvedomunu a tym ublizuju a rozbijaju rodiny...ozaj je to hnusny pocit...zazila som si to ja aj mm s ex takze sme sa nasli a dufam ze nejaky 3 clovek nam vztah nepokazi...(z mojej strany nie ..ja by som na to nemala zaludok zeby som mala podviest)..je pekne ze sa takym muzom vyhybas 😉

juliet86
16. máj 2018

Konfrontuj ho zoci voci. Mna by to zranilo velmi. Keby som sa ja hentak bavila s inym muzom nez so svojim hanbila by som sa za seba

alaguema
17. máj 2018

@katyl ja osobne celkom nechápem, ako vôbec môže byť pre niekoho (ak to nie je úplne mladá žaba), príťažlivý ženáč, ktorý evidentne namotáva, klame, podvádza...Na mňa to tiež v práci skúšali podobní, ale už to úlisné správanie na mňa pôsobí ako repelent. Tie ich úbohé klamstvá. Za mňa nie je najväčšia chudera tá manželka, ale ten tĺk, čo sa nevie chovať ako muž a riešiť si svoje vzťahy s úprimnosťou a pravdivo. Fakt neviem, načo by mi bol taký chmuľo. Pre totálne antisexi.

catherinah
17. máj 2018

Daj potom vedieť ako si to poriešila. Ja som za osobný rozhovor, nie cez mobil.

conquestor
17. máj 2018

Vela sil zelam....

katyl
17. máj 2018

@alaguema ja som bola v takom období vtedy, velmi zranená a ubolená. On mi vtedy prisiel ako balzam na vsetky moje bolesti, až neskôr som prišla na to, že ten balzam v mojich ranách poriadne štípe. Do poriadku som sa dala až tri roky po mojom definitívnom ukončení tohoto vzťahu. AJ na základe vlastnej skúsenosti môžem len poradit- zo zadaným, či už ženatým, alebo neženatým chlapom sa nestretávať, nepísať, nekoketovať, a celkovo nestarať sa do jeho vzťahu a života. Zakladatelke tejto témy držím palce a prajem veľa síl. A tiež jej prajem verného nového priatela ktorý bude mať oči iba pre ňu , budú si navzájom dôverovat a lúbiť sa a chrániť si to čo majú. A zostarnú spolu v láske a ucte.

sasa1310
17. máj 2018

@wal393 pozri sa, klame ťa, keď sa opýtaš s kým telefonuje. Písal správy v mobile, ktorý ti dal a ktoré nevymazal. Nechcel nech sa niečo vyrieši za neho, náhodou? Neurobil to naschváľ? Asi mu je blbé ti povedať pravdu po 8 rokoch, ale ja si myslím.

A už je len na tebe či s tou naštrbenou dôverou chceš žiť ďalej. 8 rokov spolu, furt to isté v podstate. No už sa asi nudil

sasa1310
17. máj 2018

@tinaa64 rozbíjajú si rodiny oni sami. Nie tretia osoba.

katkati
17. máj 2018

@sasa1310 On začal rozbíjať a ona - milenka sa na tom aktívne spolupodieľala. Nevinná by bola vtedy, keby ho hneď poslala do kelu, keď zistila, že je ženatý.

dadus_ka
17. máj 2018

@wal393 uz si ho konfrontovala?