icon

Snúbenec má blízky vzťah s kolegyňou

wal393
16. máj 2018

Prosím ak mi aspoň trošku poradíte, poviete svoj názor alebo ja sa aspoň vyrozprávam.
Zapla som starší mobil, keď sa partner zabudol odhlásiť zo sociálnych sietí. Hneď ako som ho zapla mi začali naskakovať aktuálne správy čo si teraz píše. Ako píše novej kolegyni, že aká je dnes krásna ako je to pristane. Tak si písali ďalej - nemohla som prestať čítať - sedela som ako obárená, nechápala som že toto je človek s ktorým žijem 8 rokov. Potom jej napísal takú basničku rýmovačku. Večer si písali zase, dohodli sa, že na druhý deň po práci zájdu na kávu. No ona to potom zrušila. Na ďalší deň jej zase poslal okrem iných komplimentov aj básničku aká je krásna a užasná atd. Túto jej písal v tom čase keď ja som doma riešila nie najpríjemnejšie rodinné záležitosti. Dnes večer sa vraciam naspäť k nemu - ale neviem či sa rovno rozísť ? tento rok sme plánovali svadbu, kúpu bytu dieťa. Nepovedala som mu že o tom viem, ešte dnes sme písali o letnej dovolenke. Nevie o tom mobile, ja ho mám. Ale neviem si predstaviť žiť ďalej s takým človekom - už by som mu asi nikdy neverila nedôverovala. Pýtala som sa ho už predtým či je s ňou niekedy v kontakte, tak že jasne že nie čo si myslím.. Vedela som, že vtedy telefonuje s ňou - pýtala som sa s kým volá - že s kamarátom. Dnes mal voľno mali ísť spolu na obed nakoniec nešli. A neviem čo je - keď sú spolu v práci. Doteraz som si aj ja aj všetci okolo mysleli že máme ideálny vzťah. Viem, že aj ja som urobila nejaké chyby (tento rok bývali naši rodičia s nami neplánovane v malom byte - tak aj z toho sme boli obaja dosť vedľa). Ale čo ak toto nie je ani prvýkrát? Nechcela som to s ním riešiť cez telefon (mám teraz doma aj tak dosť starostí) - chcem sa ho to opýtať priamo. V tom istom čase si píše so mnou a s ňou. Bolo jej zle chcel jej doniesť lieky do práce. Písal jej v básničke ako sa o ňu bude stále starať. Nerozumiem ako sa 8 ročný vzťah môže zo dna na deň zmeniť. Neviem čo robiť

katkakovac
17. máj 2018

@wal393 na co chces cakat? Kym sa stretnu? Alebo kym sa spolu vyspia? To, ze ste mali posledny rok problemy znamena, ze moze namotavat inu zenu? A neskor co, bude utekat k inej pri kazdom probleme? Ver mi, vase terajsie problemy su nic, oproti tomu, co bude, ked budete mat deti. Ty vies, co mas spravit, ale ochromil ta strach. Strach zabija myslenie. Co by si poradila kamaratke, ktora by mala takyto problem? Zacni rozmyslat a riesenie najdes aj sama. Vaz si samu seba, zivot s takym clovekom ti stastie neprinesie...

charlie1980
17. máj 2018

Jejda, no cakala som presne taketo reakcie 😄 Take typicke zenske 😄
"Okamzite sa s nim rozist" 😂 Lebo, lebo, lebo....

Tak ja vam poviem, ze ja by som 8 rocny vztah nezahodila len tak. Uz vobec nie strapnovala sa nejakym vstupovanim do konverzacie 😄
Ale by som si ho pri najvhodnejsej situacii posadila a teda musel by mat riadne argumenty k tomuto vsetkemu 😄 Coz neznamena, ze by mu to bolo odpustene.

Paradoxne.....vzdy zena je ta posledna, ktora sa o nevere dozveda😄 Vedia to vsetci, vsetci okolo, ale vsetci cucia ako vos pod chrastou a smeju sa zenam za chrbtom.
A tie/ti co sa smeju, zazivaju to iste 😄
Ako vazne zijete vo svete iluzii a myslite si (priam date ruku za to do ohna), ze vas muz nikam nechodi ? A v zivote nepodviedol ? 😂 Pride mi to az nemyslitelne 😄 Co neznamena, ze je to u nas doma bezne. Toz, ja o nicom neviem a ani sa nepytam. A keby som na nieco nadabila, tak by som to istotne riesila. Napr. moj muz by v tomto pripade musel dat vypoved 😄 A nech sa stara, co bude dalej. Ukoncit tu diskusiu pred mojimi ocami.
Ved ona vlastne ani poriadne nereaguje, to jeho "svrbia".

pietrins
17. máj 2018

ja som bola v rovnakej situácii teda až na to zasnúbenie a boli sme vtedy nejaké tri roky spolu. Prvý krát keď som na to prišla (už sme spolu bývali) keď som šla na facebook na svojom notebooku a on sa proste neodhlásil zo svojho účtu. Samozrejme že "diablik pokušenia" mi nedal a prečítala som si jeho správy ktorý si vypisoval s mladými žabkami z krčmy ktorú mal v prenájme...no chcelo sa mi vracať z toho. Boli to síce len slová a písmenká, ale keď bol schopný o tom písať, myslím že by to aj reálne mohol spraviť. Vtedy som tú konverzáciu celú vytlačila a schovala doma do skrine že mu to otrieskam o hlavu. Za pár dní sme mali konflikt keď sa s jednou takou žabkou stískal, vtedy som si ho zobrala bokom a povedala som mu že mi ako sa správa, vyslovene ma to uráža ako ma zhadzuje s týmto chovaním pred ostatnými. Strašne sme sa potom aj pohádali, ale nakoniec sme to nejak zase zlepili a fungovali sme ďalej asi ďalších 2,5 roka. Bohužiaľ ale pol roka pred koncom som opäť natrafila na jeho konverzáciu, bohužiaľ s ďalšou ženou ktorá vedela že žijeme spolu, ale aj napriek tomu si s ním ďalej vypisovala (fakt hnusné prasačiny). Boli spolu aj v osobnom kontakte, stretávali sa a nakoniec on nemal ani trochu hanby v sebe aby ju doniesol ukázať môjmu švagrovi do jedného baru - v tom čase som už bola pevne rozhodnutá že od takého človeka chcem odísť preč, pretože ma pri ňom už nič nedrží...ono časom sa tam začali objavovať a stupňovať slovné útoky že som neschopná, nič neviem, bez neho budem stratená, že mám ísť do tralala a pod... proste od takého chlapa treba ísť preč. Je to neuctivé voči partnerke/žene

sasa1310
17. máj 2018

@katkati pošle ho do kelu, príde druhá. Milenka sa nemusí nikomu spovedať, je slobodná.

katkati
17. máj 2018

@sasa1310 Mala by sa spovedať svojmu svedomiu. Tu nejde len o tú konkrétnu milenku, ale o všetky milenky ženatých mužov. Prečo ich všetky do jednej nepošlú do kelu. Každá milenka sa podieľa na podvode a klamstve. Berie si, čo jej nepatrí, aj keď sa jej to ponúka. Ľudia sa v živote stretnú s x situáciami, keď sa im niečo veľmi páči, aj sa im to ponúka, alebo niekto im to ponúka, ale si to proste nezoberie, lebo to patrí niekomu inému. Počkám si, až keď to bude dostupné čistou, nezakalenou cestou a potom sa rozhodnem. Ale ako sa hovorí: štetka je povolanie, hajzel je charakter a ku..a je povaha.

mimi1237
17. máj 2018

@katkati Nuz ale k tomu "povolaniu" treba tu povahu ktoru spominas.Takze podla mna,zle sa hovori..

katkati
17. máj 2018

@mimi1237 Áno, u poniektorych sa to aj pomiesa dokopy.

ukulela
17. máj 2018

@tinaa64 @katylhele, baby, odsudzovatelky - sama katyl pisala, ze najprv ju namotal. ked uz bola "upecena", lahko je chlapovi bulikat a natahovat - ved sama to priznala. a dolezitu vec prehliadate - sama to ukoncila, tak z nej nerobte zlo pod slnkom. jedna vec je do kotla nechtiac spadnut, druha aktivne skocit.

katkati
17. máj 2018

@ukulela Jasné, milenky, ktoré to ukončia prvé sú zaslúžia medailu. Ten čas predtým sa zrazu neráta.

ukulela
17. máj 2018

@katkati isla s kozou na trh, priznala sa, v konecnom dosledku to skoncila ona. nehovorim o medaily. ale tiez z nej nerobme cupku, co to robi automaticky a dokola.

katkati
17. máj 2018

@ukulela Neodsudzujem konkrétne iba ju, myslím to všeobecne, o prístupe niektorých žien k ženatým mužom a ich rodinám. A vo väčšine prípadov je to podľa mňa tak, že milenky ukončia vzťah až vtedy, keď si nájdu niečo lepšie, perspektivnejsie.

persica
17. máj 2018

@katkati Prepac, ale hovoris o cloveku, akoby to bol tovar. Bez ohladu na temu, ale az mi to dych vyrazilo, ze patrit niekomu. Clovek moze mat s niekym vztah. Este by som akceptovala, ze patri k niekomu, ale nikto ho nevlastni.

katkati
17. máj 2018

@persica Zle som sa vyjadrila. Nepatrit niekomu ako vec, ale patriť k niekomu. Proste nezasahovať do rodiny, kým si to dotyčný nevyrieši doma.

persica
17. máj 2018

@katkati Presne toto hovorim aj ja...vzdy mat cisty stol a cloveku sa lepsie dycha. Nechapem, naco je dobre aj v tomto vztahu, o ktorom pise autorka, ostavat. Ked to nefunguje a tuzim po inych, treba to ukoncit. Niekto tu hovori, ze nezahadzovat 8rocny vztah a co teda? Zahodit si dalsich 10 rokov zivota? Radsej z kratsej cesty. Neklamat hlavne sam sebe.
Ja som tiez bola podvedena. Vztah nam nefungoval uz pol roka, ked sa to stalo. Ja som nevinila milenku, ale hnevala som sa- hlavne na nho. Ked sa nato pozriem s odstupom, mozem sa hnevat len sama na seba- drzat nefungujuci vztah je cista strata casu a energie vsetkych zucastnenych.

ressankajanka
17. máj 2018

@wal393 Ak muž dokáže hrať bez problémov dvojitý život, neviem, či sa toho niekedy zbaví. Dokázala som kvôli tomu opustiť takmer 10-ročný vzťah, resp. už manželstvo, našťastie bezdetné, aby som svoju dôveru a deti mohla dať mužovi, ktorý si to zaslúži a váži si ma rovnako ako ja jeho. Začala som odznova, kým som mladá a mohla som začať iný plnohodnotný vzťah, ktorý už takmer 3 roky mám 😉
Držím palce, aby si sa rozhodla správne, hlavne úprimný rozhovor medzi štyrmi očami a neboj sa potom zdôveriť príbuzným, ak ťa majú skutočne radi, pochopia to a podržia ťa.

shilou
17. máj 2018

tiez ma zaujima, ako to pokracuje ...

ressankajanka
17. máj 2018

@shilou To nie je telenovela 😀 Chcela sa len po tom šoku niekomu zdôveriť, to ako to pokračuje a ako dopadne je predsa jej súkromná vec, keďže je to dosť citlivá téma.

shilou
17. máj 2018

@ressankajanka ved ano, ale kazdy zvedavy, len to nenapise

cacianka
17. máj 2018

Preco ste zvedave ako dopadli ved je to len par hodin.nemoze riesit v soku musi sa zorientovat predychat premysliet.riesit bude s rozvahou aby nebola za blbu hysterku a on vsetko zmaze poprie a bude geroj

tinaa64
18. máj 2018

@ukulela ty si aj citala co som jej potom napisala?ak nie tak to docitaj prosim ta..dakujem

tinaa64
18. máj 2018

@sasa1310 no o tom vy sa dalo diskutovat..leby ta dotycna mala charakter a chrbtovu kost tak by to ukoncila hned ako by zistila ze m zenu a deti..ale niektore nemaju ani charakter ani chrbtovu kost a behaju za takymi muzmi co maju zaväzky...viem ako sa citi podvedena zena..nastastie som este nebola vydata a nemala deti..a v mojom pripade to bolo CHVALABOHU ze sa to stalo..na vine su obaja..aj ta milenka ajnmuz

wal393
autor
19. máj 2018

Este raz dakujem za vsetky reakcie.
Vratim sa este k predchadzajucim dnom.
Ked je pisal ze ci jej moze zavolat a telefonovali spolu, hned som sa mu pokusala dovolat ja - nechal ma cakat na linke 6 minut. Vtedy mi povedal ze vola s kamaratom. Teraz ked som ho konfrontovala ze o tom viem, tak ze nevedel ze volam ja. Ked mal v praci den volno, tak sa dohodli ze aj tak pride po praci a zajdu na kavu. Ona to napokon zrusila, tak jek napisal zepride na kavu rano pred pracou - nechcela. Ked uz mal volno pisal jej ci nezajdu na obed ze pride. Ona ze uz je dohodnuta s inymi. Okrem ineho otazky co si ranajkovala, co si vecerala, si krasna, dnes ti to velmi pristane a tie basnicky, aka je super dokonala, sexi, ze sa o nu bude starat a chranit ju navzdy a ze si ju oblubil ale to som uz pisala v prispevku. Ona ma priatela.
A este otazky mozem ti zavolat- uz sa neviem dockat - uz mozem - uz som netrpezlivy mozem zavolat? Odmietla ze robi nieco ine
Este ako som cestovala domov, jej napisal asi uz neodpisala

obsadenemeno
19. máj 2018

@wal393 chudak dievca, takyto stalker..... 😖 bleeee

wal393
autor
19. máj 2018

Vo stvrtok som sa vratila domov, nemohla som mu nic povedat, spal u nas rodinny pribuzny nechcela som to pred nim riesit. Prisla som domov dlho ma vyobimal vybozkaval akoby nic. Priatel sa ma pytal preco mam stale slzy v ociach. Vravela som mu ze mi predtym ako som prisla bolo zle, zvracala som. Spytala som sa ho - chcela som vediet ako zareaguje - ze co keby som bola tehotna. Povedal ze by to bolo super.
Az vcera po praci sme prisli domov. Sluboval mi prisahal na nas vztah ze nikto iny sa mu nepaci s nikym neflirtuje.
Precitala som mu basnicky
Bol to dlhy vecer. Povedala som nech sa zbali odijde on alebo ja, stale ze odide on. Plalal prosil na kolenach vyznaval lasku vysvetloval. Ze ano prehnal to, je to len kolegyna nic vazne s nou nechcel, len je to dobra kamaratka. Nakoniec zamkol dvere nedal mi kluce. Spali sme oddelene. Hovoril ze si zmeni smenu alebo da vypoved. Dnes maju mat spolu nocnu. Povedal ze nepojde, to uvidim.

wal393
autor
19. máj 2018

Inak ona s nim cely cas normalne komunikovala, spolu si pisali. Az posledny den sa uz stiahla. Dnes si nachvilu odskocil, doniesol kvety. Stokrat som mu povedala ze je koniec rano si dohodol ohliadku bytu. Vratil sa po 10 minutach, ze byt je uz obsadeny. Neverila som mu, myslela som ze tam nebol co som mu aj povedala ze uz mu nic neverim. Predo mnou vytocil maklera, hovoril pravdu. Stale ze mu mam dat este sancu, naplanujeme si teraz svadbu byt dieta vsetko. Ja neviem ci mi neklamal predtym stale s ci nebude aj dalej

persica
19. máj 2018

@wal393 Prepac, ale naco su dobre tieto komedie? V klude sa pobal a odid. Chapem, ze si v soku a ani nevies, co robis. Predychaj, s cistou hlavou a odstupom sa na celu situaciu pozri. Po par tyzdnoch nad tym len pokrutis hlavou, ze naco si stracala cas pocuvanim jeho zbytocnych reci.

obsadenemeno
19. máj 2018

@wal393 suhlas s @persica. Potrebujes byt chvilu sama, roztriedit svoje pocity a rozhodnut sa, co chces. Ci si schopna pokracovat vo vztahu s panom basnikom (inak by ma zaujimalo, napisal basnicku niekedy tebe???). Daj si cas, neponahlaj sa, a nenechaj sa zmanipulovat jeho recami (lebo ako sme sa uz dozvedeli, trepat pekne vie). Ak mu na tebe zalezi, tak naozaj, pochopi, ze chces byt chvilu sama. A da ti priestor. A ak neda - nuz, vynut si ho. Lebo taka "pauza" ti len ukaze, ci on vobec o vas vztah stoji. Ci pochopi, ze ti ublizil a ze dovera sa bude budovat znova tazko a dlho alebo ci o mesiac zistis, ze uz pise basnicky nejakej inej.

monyka92
19. máj 2018

A nestiahla sa preto lebo je tu medzi nami? A citala tvoj prispevok? Je to cele divne , ze zrazu sa odmlcala ...kazdopadne mu daj cas teda pauzu nevravim ze navzdy ale aspon tyzden dva ho nechaj potrapit a zamysliet sa nad sebou !!! Ako mu len tak odpustis bude to robit dalej ! A uvedomi si ,ze si makka a vie ta hned zmanipulovat bude vediet ako na teba! Nech sa chvilu potrapi nie nadarmo sa vravi , ze clovek si uvedomi az ked o to pride .. nekomunikuj nech sa trosku zamysli chalapec stoj si za svojim

marca12
19. máj 2018

@charlie1980 kazdy jeden chlap flirtuje a kazdy druhy vypisuje taketo veci zenam. To si len zeny naivne myslia,ze prave ten ich taky nie je. A prave ti najpozornejsi manzelia su asi najhorsi. Vidim to v okoli aj v praci... Porozpravaj sa o tom s nim a zvaz dalsie kroky. Ono sa hovori,doveruj,ale preveruj. Ja napriklad nepreverujem a viem,ze mozno robim chybu,ale lahsie sa mi zije,ked o nicom neviem 😀 ale uz keby sa mi toto stalo,dala by som si pozor a nenapadne zistila,ci to pokracuje.

cacianka
20. máj 2018

Preboha nacapala si ho v priamom prenose ako obletuje inu babu a uplne priamo ju namotava ako svoju najvecsiu lasku.srdce by mi pukalo ale isiel by do riti.lebo klame a klamat bude len zmaze stopy aby si sa nedozvedela
.je mi to luto ale ty si takeho zmrda nezasluzis mas na lepsieho chlapa a nie klamara.