icon

Snúbenec ma zbil. Ako ďalej žiť?

13. máj 2024

Už nevládzem neviem ako ďalej nechcem už žiť o všetko som kvôli nemu prišla a nemám nikoho. Prečo musí byť život tak nefér ?

Strana
z2
kiki68
13. máj 2024

Tiez ist hned do Krankenhaus na Notfälle a tam povedat “ Mein Partner hat mich zerschlagen, ich leide am Frauengewalt “, oni dalej pomozu

vilma7
13. máj 2024

V ktorom kantone si, skus si nájsť cez internet WG.

lavender94
13. máj 2024

Život k tebe nie je fér? Vieš čo nie je fér? Ked to teba napáli ožratý vodič, alebo sa ti narodí choré dieťa, rakovina nie je fér. Výber partnera je v tomto storočí vedome rozhodnutie. Nikto ti snad nedržal pištoľ pri hlave aby si s ním bola a zostala a ešte sa aj odsťahovala do švajcu aj keď je to násilnicky pes. Tak prestaň zo seba robiť chúďatko. Zdvihni sa a tak ako si prišla, tak aj odíď. Neviem, kolko tam môžeš zarobiť, ale letenka stojí par korún. Nájdi si na Slovensku lacný podnájom, alebo zdieľané bývanie a kľudne môžeš zo dňa na deň žiť úplne iný život. Alebo si ho zober za muža a nariekaj posiata modrinami aký je k tebe život nefér.

zuzinka888
13. máj 2024

Zivot je fer- zle su len tvoje rozhodnutia

cukroska
13. máj 2024

Zbaľ si caky paky a zober nohy na plecia.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
zuzana76
13. máj 2024

myslite, ze je to ta ista? 10. maja bola este doma a 13. ju už zbil?

sovica
13. máj 2024

@mimka1402 Jasné, za 5 dní sa stihla presťahovať do Švajčiarska, našla si prácu upratovačky a už ju aj stihol zmlátiť🙈 Abrakadabra - ženy, však trošku rozmýšľajte, toto je úplne iná téma a píše to úplne iná žena. V texte žiadna čiarka. Autorka témy, ktorú spomínaš, mala úplne iný písomný prejav.

domkakvet
13. máj 2024

Zbal sa a chod domov.

autor
13. máj 2024

@sovica ďakujem .
Niektoré ženy tu fakt píšu ako keby nemali trošku empatie. Určite som vedela ako to dopadne určite som to čakala a jasné mlátil ma aj predtým. Stalo sa to prvý krát tak pardon že som napísala sem keďže nemám komu inému to povedať. Človek čaká trošku viacej empatie nie že ja som ešte zlá. Nie sme spolu týždeň a ten príspevok čo ste sem prilepili som nepísala ja takže somnou nemá nič spoločné . Jasné že sa s ním nebudem brat a určite s ním nebudem pokračovať a ospravedlňujem sa že som sem vôbec niečo napísala zjavne ste tu poniektoré len preto aby ste si kopli do toho kto sem niečím prispeje poprípade sa postazuje. Takže prvý krát a posledný.

zzuunnaa
13. máj 2024

@autorka nič si z toho nerob, často krát dostaneš aj take názory ale nerieš. Ak sa potrebuješ vyrozprávať, tak kľudne napis, výpis sa z toho čo potrebuješ, určite sa nájdu aj ženy čo Ti poriadku. Nenapisala si veľa do príspevku, v podstate nevieme kde si, ako dlho si, aké možnosti máš atd atd, čo chceš robiť azd ale ak napíšeš viac určite budes mat aj dobre rady

beata_k
Autor odpoveď zmazal
niki35
13. máj 2024

Už len keď som si prečítala názov témy , tak ma napadlo - RUN !!!!

enmery
Autor odpoveď zmazal
mimka1402
13. máj 2024

@sovica Ono by som takto nereagovala keď bolo xy diskusii kde potom autorka dodala, že diskusia predtým bola nerelevantna iba chcela názory iných...bla, bla, aspoň tej druhej babe by táto diskusia mohla byť mementom.

tundra
13. máj 2024

Zijem s rodinou vo Švajciarsku,ak potrebujes konkretne s niecim pomôct,kludne mi napis.

cacianka
14. máj 2024

@mimka1402 to nie je ona. Tá čo myslíš je ešte na Slovensku a nie sú zasnubeni.

mimka1402
14. máj 2024

@cacianka Ano už som to vysvetľovala. V minulosti už boli diskusie, kedy autorka napísala vec z minulosti a prezentovala to ako súčasnosť a o pár dní dala "realitu" aktuálnu...Tak či tak, tá z druhej diskusie si to možno prečíta, že ako to môže dopadnúť...

daniela2202
17. máj 2024

Utekáááj 👉

autor
18. máj 2024

@tundra ďakujem za ponúkanú pomoc ale už som doma na Slovensku.

tundra
18. máj 2024

Kde si bola, v ktorom kantone?Manzelka pracuje v hoteli a je mozne,ze budu potrebovat posilu,mas este povolenie?

monuliak9
19. máj 2024

Sila je, že čokoľvek ti tu povedia ženy, poradia a napíšu, bude na velku ric. Väčšina žien sa len vyžaluje a hor sa ďalej do toxickeho vzťahu. Časom si zvyknú na tento kolotoč 🤦. Nepochopiteľné , ale bohužiaľ reálne

cacianka
19. máj 2024

A je už lepšie ?

mara66
22. máj 2024

Netreba si všímať štipľavé komentáre, sociálne siete sú plné frustrovaných jedincov, ktorým robí dobre, keď si svoj hnev môžu ventilovať na iných. Určite nie sú všetci takí primitívni, kopu ďalších sa snaží pomôcť.

mihalnickajanicka
22. máj 2024

Nápis mi správu. Prežila som si veľmi niečo podobné až rovnaké. Prosím ťa. Si anonym. Inak by som ťa kontaktovala. Ďakujem nechcem to písať verejné

mihalnickajanicka
22. máj 2024

Už si doma na sk či ?

lienkashcj
Autor odpoveď zmazal
lienkashcj
25. máj 2024

Hlavne sa k nemu už nevrat

Strana
z2