icon

Sociálne siete - nevera

9. júl 2020

Ahojte maminy...Pred nedávnom sa mi pokazil telefón,tak som si vzala mužov starší telefón,ako dočasnú náhradu..No čakalo ma tam nepríjemné prekvapenie..Nejako sociálne siete neriešime,máme akurát spoločný fb a tým to haslo..Noo a ja občas skočím pozrieť MK 😄 Zapla som si teda ten mužov telefón a skoro som odpadla..Prvý na mňa vyletel instagram,či ako sa to volá, pozerám že cooo??40rocny chruno má Instagram?🤦 Tak idem sa pozrieť čo to tam vymýšľa..A A normálne som asi pred mŕtvicou..Jedna jediná konverzácia,terajšia, nová s 26rocnou babou,peknuckou.. Písal jej, že je slobodný a bezdetný,ale že ako tak na ňu pozerá,tak dlho nebude..Keby zaprel mňa,neboli to tak veľmi,ako to,že zaprel naše deti!!!!A to máme 2mesacneho syna!!!😳😳Baba je z TN,on z Ba,že ak si naňho nájde čas,tak veľmi rád príde do TN za ňou..ako neviem kedy ten dement chcel ísť do TN..Keď nemá čas ani na vlastnú rodinu,ako hovorí...ko..kooot... a oslovenia ako krásna slečna,s krásnym menom..Potrebovala som sa vyrozprávať,lebo to držím v sebe už 4ty deň a neviem,ako to zo seba dostať,lebo ma zavrú za vraždu 😭😭😭😭

anita6666
9. júl 2020

@ateh veď presne o tom píšem...ženám zadaný chlap nevadí,sú ženy,ktoré sa chcú iba pohrať a potom ho pošlú problémy robiť domov 😀

anita6666
9. júl 2020

@dollyzv som sa dobre zasmiala na tomto tvojom príbehu,myslím,že s odstupom času ani aj ty ....len ma napadlo....musela si predsa tušiť,že vás vzťah nie je ideálny,keď sa takto správal,tak či si s odstupom času uvedomujes,kde ste mali vlastné problém?

dajna8
9. júl 2020

@dollyzv Môže toto jeden chlap spraviť? Až sa mi rozum zastavuje ako veľmi sú schopní klamať 🙄

dollyzv
9. júl 2020

@anita6666 to je pravda že nas vzťah ani zďaleka nebol ideálny,vlastne nebol ani dobrý.doma sme sa striedali,on robil len nočné a ja doobeda a poobede,prakticky sme sa doma len striedali..doma nepohol ani prstom,bol dosť nehygienicky,sprchoval sa asi 2x do týždňa čo sa odrazilo aj na našom sexuálnom živote,radšej bol bez sexu akoby išiel do sprchy 🤦🤦podotykam že po robote vždy prišiel spotený,lebo robil v sklade manualne.do sprchy išiel jedine až keď som ho doslova vyhnala,proste fuj.ked sme sa cca po mesiaci od rozchodu stretli,lebo prišiel ešte po nejaké veci,smrdel ako bezdomovec tak kyslo hnusne 🤢 naozaj som sa až čudovala tej babe či je vôbec normálna( nebol ani nejaký fešák,a peniaze tiez nemal,zarábal tak 500€,staré 15 ročné auto, ona síce veľmi mladá,ale naozaj pekna)
jedine čo doma robil tak sa len hral na playku. Keď som chcela aby umyl riad tak ani za nič. Ak ho umyl 2x do mesiaca tak je veľa.
ale ja sprostá by som s ním ostala do aleluja keby sa nestalo čo sa stalo..proste zvyk,alebo neviem ako to povedať, možno aj preto mi to tak neublížilo a rýchlo som sa z toho rozchodu pozbierala lebo tá láska už bola vyprchana..
A správal sa vlastne normálne ako inokedy..nemal žiadne zmeny správania,samozrejme ten prvý rok,dva to bolo iné(pripisovala som to skôr len skončeniu prvotnej zaľúbenosti,nástupu povinnosti) asi preto som si nič nevšimla..asi sociopat alebo ja neviem 🤣🤣

dollyzv
9. júl 2020

@dajna8 no veru môže 🤣🤣 my sme ostali z toho všetci vykolajeni že aky je vychcany 🤣🤣 ja,jeho brat,jeho frajerka,jeho mama plakala keď sa to dozvedela 🤣🤣 a on spokojný..ale na druhej strane som veľmi velmi rada že sa to stalo a že odišiel z môjho života 🙂 a našťastie bez následkov 🤣

anita6666
9. júl 2020

@dollyzv ja stále hovorím,že nič sa nedeje náhodou....všetko ťa niekam posúva a všetko je tak,ako ma byt

evitka83
9. júl 2020

Vies co niektori chlapi si takto potrebuju obcas pomasirovat ego, flirtuju na nete, ale v skutocnosti skutek utek. Prave preto vyhladavaju baby mimo bydliska. Moze a nemusi to byt pripad tvojho muza 😉

dajna8
9. júl 2020

@dollyzv A potom že nelez druhému do telefónu. Fakt akože zíram čoho sú ľudia schopní, veď keď nechcem s niekým byť tak nebudem, vezmem sa a idem si po svojom a nebudem toto robiť 😖

dollyzv
9. júl 2020

@dajna8 no mne veru ani to lezenie do telefónu nepomohlo,lebo ako som už raz na niečo prišla kvôli čomu sme sa skoro rozišli,tak som už nenašla nič.(tiez si vypisoval s nejakou kamarátkou)všetko mazal,alebo používal inkognito režim 🙈to som sa teda dozvedela až potom ,to mi prezradila frajerka jeho brata,lebo sa jej chválila tá baba za ktorou chodil... a keďže som s ním nebola poriadne veľmi ani cez deň(bola som v práci ja),ani v noci(bol v práci on) nič som si nevsimla..

bellaa3007
9. júl 2020

Ja by som nevydržala, hned by som vyletela. Obdivujem ťa, že sa "držiš". Podľa mna má panko len reči a potrebuje si dvíhať ego, že si píše s peknou mladou kočkou.... Som zvedavá, ako sa nakoniec rozhodneš zareagovať a ako to dopadne. Prajem ti vela síl 🙂 A ked bude v TN nech sa zastaví, že aj ja mu jednu strelím za teba

veronikadany
9. júl 2020

Ja mam zasa takúto skúsenost. Sesterka tehotná v 7.mesiaci prerábala s mužom dvojgeneračný dom. Varila obed na prízemí a on si zatiaľ posielal životopisy a hľadal prácu, akože, hore na poschodí.
Vytrepala sa za ním hore aj s obedom, aby chudacisko nebol hladný od rána. A nasla zapnutý PC, kým bol na WC. Celý čas bol na sex zoznamke a vypisoval si s kadejakymi babami ohľadom stretka, že zaplatí za použité spodné prádlo, atď.. V tom sa vrátil, kľakol na kolená a prosíkal až to nepovie jeho mame, že by ho zabila🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️Je silne veriaca.

veronikadany
9. júl 2020

@bellaa3007 strel mu aj za mna😉

ivca88
9. júl 2020

@veronikadany maminka ho najviac trápila ?
Kokos. Chuda žena. By som sa normálne bála že predčasne porodim. Musela mať neskutočný stres.
Dúfam že sa majú už lepšie 🙏

veronikadany
9. júl 2020

@ivca88 áno, maminka. To bolo prvé, čo ho napadlo. Dala mu šancu, ale s podmienkou, že nebude na žiadnej sociálnej sieti. Zatiaľ akože nie je, ktovie🤷‍♀️. Teraz, keď sa stretneme, vždy mi je do smiechu, keď si ho predstavím, ako klaci a prosika kvôli mame. Pred nami je frajerik, vojak z povolania.

ivca88
9. júl 2020

@veronikadany 🤦🤦🤦🤦🤦
V jednom smere ju chápem, ale vlastne v druhom ju vôbec nechápem...
Každopádne, to že ti je vtipne keď ho vidíš, tak tomu verím na 100%.. 😂😂
Uplne to mám pred očami ako sa trasie, bo mu mamka na týždeň vezme počítač 😂

dajna8
9. júl 2020

@dollyzv A potom, že dôveruj niekomu, keď dokáže niečo takéto robiť. Ach jaj, ale niekedy aj lepšie, že takýto človek nám odíde zo života 🙂

veronikadany
9. júl 2020

@ivca88 ja takisto..
Najskôr som si povedala, že ja by som mu to neodpustila a na druhej zasa neviem, ako by som sa reálne v danej situácii zachovala..
Mam co robiť,aby som nevybuchla smiechom 🙈😆
Každopádne uboziak

leuchtturm
9. júl 2020

ked zena podvedie, chlap povacsine opusti takuto zenu. Ked muz podvedie zenu, drviva vacsina zien zostane z roznych dovodov...od ekonomickych az po ten, ze nechcu zostat same.

marca12
9. júl 2020

Mas moj obdiv toto dusit v sebe 4 dni. To sa ako da. Aspon si uz vymyslela ako s nim zatocis?

autor
9. júl 2020

@marca12 napísala som mu takú pravdovravnu sms,takú ozaj od srdiečka..Nech má výčitky svedomia najväčšie,aké sa len dajú mať...A ten idiot končí v práci o 17:00 a ešte nieje doma..Napísal,že niečo ide vybaviť a nebude dlho,tak som mu odpísala,že je mi asi jedno čo ide robiť a dokedy bude...A on že,veď ty sa nebavis...toto zaklincoval 😳😳😳 tak on je ešte primitiv urazený...ale sranda je tá,že mne naozaj je jedno,čo robí a kde je a absolútne mi doma nechýba a je mi samej momentálne lepšie..To sa mi teda ešte nestalo 🤷

dollyzv
9. júl 2020

Mala si mu to radšej osobné povedať,takto sa ti bude vyhýbať..a neni predsa len v Tom Trenčíne teraz? 🤔🤣🤣

simsalabim
9. júl 2020

Tak to je zvlastna reakcia z jeho strany 🤔

h2
9. júl 2020

Jáj, to si mu nemala písať! To bola chyba. ☹️ Nevidela si jeho tvár, jeho reakciu. Dala si mu čas, všetko si premyslieť, naplánovať a pripraviť odpovede. Ešte z toho Ty vyjdeš, ako tá zlá (viď už teraz jeho reakcia, že veď to Ty sa nebavíš). On bude za svätého, lebo on Ťa predsa nepodviedol (lebo nestihol, ale to preňho nebude argument) a Ty budeš za hysterickú stíhačku, ktorá mu narušila súkromie... Ach, škoda, že si nenapísala predtým sem, že mu ideš písať, boli by sme Ti to možno vyhovorili. ☹️

tosomja
9. júl 2020

Napísala by som jej správu že ak ho bude ľúbiť, starať sa o neho, a keď si ho dokáže aspoň ona ustrážiť a podstrihnut krídelká ..tak nech pošle adresu a pošles mu kufre, aby nemal starosti so sťahovaním. A že jej posielas číslo účtu a nech mu pripomenie každý mesiac, že treba platiť alimenty.
Jemu ani slovo.

janeninka
9. júl 2020

Tesim sa ze ti je lahsie. Drzim palce

pseudomonas87
9. júl 2020

Potom napíš čo on večer na to...

autor
10. júl 2020

@pseudomonas87 ja nemám náladu sa s ním rozprávať absolútne,vyčerpáva má ten človek,preto som mu to napísala,nestojí mi už ani za normálny rozhovor.. totálna ignorácia, ale z mojej strany nie chcena,ale čo sa sama čudujem,úplne spontánna 😄

tosomja
10. júl 2020

Asi si tušila že sa niečo deje, keď máš k tomu taký postoj. Ja by som preplakala nocí a bolelo by ma to veľmi.

autor
10. júl 2020

@tosomja moj to urobil uz druhy krat,teda druhy krat som sa nieco taketo dozvedela..prvy krat som aj ja preplakala noci dni,ale teraz som ako zo zeleza...Proste moj mozog sa nejako nastavil tak,ze kvoli takemu sa uz plakat neoplati..načo..jediny kto bude plakat je on,ked ho vlastne deti budu oblukom obchadzat,lebo mojich synov vychovam tak,ze zeny si treba vazit,aby neboli ako ich otec,,na tom si dam sakra zalezat

dollyzv
10. júl 2020

A ani sa ti to nesnažil vysvetliť,či sa hrá na urazeneho? Ak teda vôbec prišiel domov 🤣 aj si zistila kde bol,či už neriešia vôbec?