Sociálne siete - nevera
Ahojte maminy...Pred nedávnom sa mi pokazil telefón,tak som si vzala mužov starší telefón,ako dočasnú náhradu..No čakalo ma tam nepríjemné prekvapenie..Nejako sociálne siete neriešime,máme akurát spoločný fb a tým to haslo..Noo a ja občas skočím pozrieť MK 😄 Zapla som si teda ten mužov telefón a skoro som odpadla..Prvý na mňa vyletel instagram,či ako sa to volá, pozerám že cooo??40rocny chruno má Instagram?🤦 Tak idem sa pozrieť čo to tam vymýšľa..A A normálne som asi pred mŕtvicou..Jedna jediná konverzácia,terajšia, nová s 26rocnou babou,peknuckou.. Písal jej, že je slobodný a bezdetný,ale že ako tak na ňu pozerá,tak dlho nebude..Keby zaprel mňa,neboli to tak veľmi,ako to,že zaprel naše deti!!!!A to máme 2mesacneho syna!!!😳😳Baba je z TN,on z Ba,že ak si naňho nájde čas,tak veľmi rád príde do TN za ňou..ako neviem kedy ten dement chcel ísť do TN..Keď nemá čas ani na vlastnú rodinu,ako hovorí...ko..kooot... a oslovenia ako krásna slečna,s krásnym menom..Potrebovala som sa vyrozprávať,lebo to držím v sebe už 4ty deň a neviem,ako to zo seba dostať,lebo ma zavrú za vraždu 😭😭😭😭
vieš čo ešte vydrž , sleduj čo si píšu , len sa utvrdíš čo za blba si si vybrala a až kam je schopný zájsť. To dáš , ber to ako investíciu do tvojho ďalšieho života .
Počkaj, kým sa budú mať stretnúť a príď tam aj ty a spýtaj sa, či nedáte trojku
to je v ňom , nebude iný . Toto robia fakt blbci ktorí si potrebujú niečo stále dokazovať overovať , nadúvať sa pred inými samicami ako takí moriaci , ťažia zo svojej atraktivity pokiaľ sa dá a vždy idú na hranu , to ich vzrušuje a dáva to ich životu taký ten správny šmrnc.
Tak klobúk dole....ja by som ho hneď ovalila stoličkou po hlave akonáhle by prah dverí prekročil...hmm...
Jednu šanci už dostal a promrhal, udělá to zas, jen bude zas o něco opatrnější, abys na to nepřišla. Když mu to jednou nestačilo, že málem přišel o rodinu, tak se očividně vůbec nebojí a má tě prostě jistou. Já bych mu taky sbalila kufry a slečně bych napsala s kým má tu čest. Je mi moc líto, co prožíváš, drž se!
A tá slečna ako píše ? Má o neho záujem ? ..
Možno to ona zruší a on sa vyhovori že nič spolu nemali ( aj keď by očividne veľmo chcel 🙄 )..
Dôkazov máš vlastne aj dosť na to, aby si vedela že je to hajzel.
Možno by fakt nebolo od veci porozmýšľať nad tým, že by si kontaktovala slečnu - a slušne jej povedala čo sa deje. Že máš proste muža idiota a zaprel rodinu, že máte dvojmesačné bábätko. Že by si chcela jej pomoc ako od ženy. Nech ho skúsi teda nalákať na stretnutie a že si zvedavá že či by naozaj išiel.
Takto predides tomu, že ona by s ním možno mala pomer a ani ona sa nepopali. Veď to tiež chuda nevie že on ju takto klame. Možno je aj zaľúbená 🤷
@ivca88 vyzerá byť taká zlatokopecka,on má také rád...A nevyzerá slečna,že by nemala záujem,ona má a dosť veľký...Až sa hanbím za ňu,keď vidím,ako nasilu píše sprostosti 🤦🤦 a o ňom sa nevyjadrujem,ľutujem dňa,keď som ho stretla...Ale to by zas detičky moje milované neboli...čo už s takým,len kopnúť do pysku 🤮
veď postni screen shot a vymaž mená 😂 inak keď sa ti javí taká zlatokopecká tak jej bude jedno či má alebo nemá tvoj muž ženu, nič by som jej nepísala
ty tam mozes odpisat v jeho mene? ked toho budes mat dost, zacni odpisovat za neho, nebude ani vediet kto sa mu tam nabural, napisala by som v jeho mene, ze mam krasnu zenu a 2 male deti, ci by to bol problem pre nu, byt len milenkou.
@limetka69 nepísala by som krásnu ženu, lebo to by on nenapísal. SKôr že nebol úprimný, ale že má ženu a deti, ale neklape im to, nespali spolu už xy mesiacov, proste tie typické mužské žvásty.
Aha..
Tak to je dosť blbé.
No hlavne je že už nechceš byť toho súčasťou.
Ale veľmi ťa obdivujem.
Ja by som veru napísala do tej konverzácie v štýle ,, miláčik, zabudol si si odinštalovať zo starého mobilu IG a už pár dní čítam, ako si bezdetný a slobodný. Tuším že je na čase ti tieto priania splniť.
Slečna, len aby ste vedela, doma má dve deti a jedno z toho má dva mesiace.
Takéhoto chlapa naozaj nechcete .
Mne by to nedalo. Nech si zje kašu za horúca.
Poprípade naozaj prísť na stretnutie, avšak komu dáte dvojmesačné dieťa strazit? A zase robiť scény v kaviarni... To asi nepôjde.
Želám veľa šťastia v živote. Verím tomu, že časom sa nájde niekto, pre koho budete prvá a jediná ❤️
@acrobaleno ved prave preto, ze by to on nenapisal, preto by som napisala toto, a najlepsie v strede ich rozhovoru aby som na neho aj videla ako sa ksichyti ked vidi, ze co to tam akoze on pise, hned by mu doplo kto odpisuje, ze bude doma peklo, a bolo by to elegantne oznamenie ze som ho odhalila, nie nejake sceny, a co si ona mysli, by mi bolo suma fuk
a ktebe sa muz ako sprava? je mily, pozorny? nebyt toho mobilu, neprides na nic?
Ja som bola za takehoto debilka vydata 10rokov, taketo vypisovacky sme riesili 2x aj 3x do roka, ale vacsinou pisal aj 4 zenam naraz. Poriesila som to rozvodom a vymenou za normalneho. Na sude povedal ze fyzicky mi nebol neverny. Co uz, nestihol, lebo som mu to stale nasla skor ako dal stretko, taky bol hlupy ze si to nevedel ani skryt. A ked im pisal na fb este ma mal oznacenu za manzelku a ani jednej to nevadilo.
To sa hrozne zle cita... Ked vies, ze sa to stalo uz druhy krat.. Ako vies, ze nie aj viackrat. Ja by som si s takym chlapom uz nikdy nelahla do jednej postele, toto neni uz len o nevere ale aj o charaktere. Este klame cudziu babu ze je slobodny a bezdetny aby si s nou uzil? Prasa hnusne... Dufam, ze mu to das raz pekne vyzrat a ze ostane sam ako strasiak v poli.
@ivca88 ja som bola ta hlupa, robil to aj pred svadbou. Neviem naco som sa vobec vydala, cakala som zmenu, ale neprisla. Aby vedel ake to je podviedla som ho, joj kolko sa nasluboval aby som neodisla. O 2mesiace sme riesili to iste. Odchod bol nutny. Uz kazda musi zvazit co je ochotna tolerovat a ako casto.
a to s takym chces zostavat? Ja by som stratila doveru v takeho cloveka a nedokazala by som s takym zit.
zeny, zase nevylievajme si zlost na mladej .... moze/nemusi byt zlatokopka, a hlavne - ona nevie o manzelke a detoch. na nej sa vrsit netreba. ale ten napad so vstupenim priamo do konverzacie, ked si s nou bude pisat z domu (kedze to robi) - ten je tiez dobry. ale teda ja by som asi pockala, kym si dohodnu stretnutie.
Je mi ľúto, v akej si situácii. Si mladá baba, začni to riešiť. Neviem, akú máš povahu. Ja by som to riešila v ten deň, keby som to našla. Bol by totálny cirkus. Mysli na seba a na deti. Keď je taký, že by ťa podviedol asi by bolo lepšie odísť. Ale spomínala si, že nemáš kam. A mladej by som zavolala alebo napisala. Ale určite nestrácaj čas s takým človekom. Škoda tvojich nervov. Život si užívaj. Nemáš sa čo trápiť kde je, s kým je tvoj muž.
Je to chronicky sukničkár ,čo sa nikdy v živote nezmení .Chyba bola s ním druhe dieťa.Tersaz buď mu to budeš do konca života tolerovať alebo rozchod .
ja by som ho jednoznacne ponizila v tej konverzacii povedala by som slecne pravdu a pridala nejaku fotku kde sme ako rodinka a kludne s nou aj pokecala ako vystraja ako maly chlapec a neopustila by som ho raz ma deti nech sa stara a nech sa citi ako kkt ktorym aj je a pekne zehli 😃 a vychutnavala by som si pocit vitazstva 😃
Aj môj bývalý mi to spravil..mali sme spolu hypo,byt,boli sme spolu 4 roky,snažili sa pár rokov o bábo a plánovali pomaly svadbu..az jedného dňa,keď som mala meniny a akurát mi prišli gratulovať jeho rodičia mu zvonil telefón,že mu volá kolega a potrebuje odtiahnuť auto niekde 100km ďaleko. Tak ja som ostala s jeho rodičmi u nás a on odišiel...asi po 2hodinach som mu volala,či je všetko v poriadku,nedvíhal..nevedela som sa mu dovolať asi 5hodin,ja som bola v úplnom kŕči čo sa asi stalo,no strašný pocit. Tak som písala jeho kolegovi že či sa teda niečo nestalo a on mi odpísal že už pred pol hodinou sa rozlúčili,že on je doma a môj asi len ešte niekde odbehol..asi za pol hodinu po ďalších neúspešných telefonatoch a smskach mi od neho prišla správa,že nemôže volať lebo ťahajú auto 🤷🤷🤦🤣🤣🤣 akože wtf..potom asi na 20ty pokus od tej sms som sa mu dokázala dovolať a jediné čo naozaj ľutujem doteraz,že som si tej jeho výraz tváre nemohla vychutnať na vlastné oči,lebo keď som mu povedala že som písala jeho kolegovi ktorý je on údajne už doma,prisahám že som cez telefón počula ako celý zbledol 🤣🤣🤣 a začal niečo hapkat,že klamal že je s kamarátkou (na ktorú som veľmi žiarlila,lebo jej často vypisoval a volal ju na pivo) tak nasratá totálne som čakala kým príde domov. Riadna hádka,hromy blesky,slzy,rozchod. Vraj mi to nechcel vravet,lebo že som na ňu žiarlila,a že chcel ísť len pokecat. Ďalej som písala s jeho kolegom že prečo má teda oklamal aj on( ten sa mi teda ospravedlnil ,že nevedel presne o čo ide,len že mu napísal ten môj chruno,nech mu chalan zavolá ). Po tom "rozchode" si zablokoval telefón,ntb,tablet proste všetko..ex sa stále tvaril ako keby sa nič vážne nestalo,stale sa mi prihováral,bol milý,proste ako keby sme boli spolu. Mne to teda nedalo a napísala som tej jeho kamarátke s ktorou mal údajne v ten deň byt, že či je to teda pravda že bol za ňou..chudá baba vôbec nevedela o čom je reč,svato svate mi odprisahala že za ňou určite nebol,že ona nemá čas chodiť na pivo (učila sa na skúšky na VŠ). Tak som sa už vážne naštvala,prišla som domov z práce ,on nikde a našťastie som technicky zdatná,a podarilo sa mi obísť zabezpečenie na ntb. A tam som skoro padla na rit. Pridal si do priateľov nejaké dievča ktoré na foto vyzeralo tak na 13 a začata konverzácia. (Neskôr som sa teda dozvedela že má 15 a začala strednú,on 25) písal jej že je už teda vystahovany na gauči a že to vyzerá doma blbo,že sa asi bude musieť naučiť variť,aby neumrel od hladu 🤦🤣🤣 takže vedela že je somnou,len jej to absolútne nevadilo.a dohodli sa v ten deň na kúpalisko..áno,bývala cca 100km ďalej od nás,aspoň v Tom neklamal 🤣🤣..tak kým mladý pán sa cvachtal na kúpalisku ja som mu pobalila všetky veci do čiernych pytlov a okolo pol 7mej mu zavolala medovym tónom že kedy teda príde domov( chodil na nočné) že zachvilku je doma. Ako náhle som počula kľúče v zámku som rýchlo pricupitala k dverám s úsmevom na tvári chytila ho za ruku,odviedla do obývačky a povedala že kým prídem zajtra na obed z práce nech je to všetko preč aj s ním. Ostal zarazený ale veľmi neprotestoval 🤣 a mne sa odvtedy zmenil život úžasným spôsobom 😊😊 mala som síce istý čas veľmi stresové obdobie,najmä čo sa hypo a bytu týka,ale všetko sa vyriešilo do dvoch týždňov a ja som bola šťastnejšia asi ako ešte nikde predtym. Naozaj..keby som vtedy vedela adresu tej baby,pošlem jej velky darčekový kôš aj s poďakovaním že má ho zbavila pretože sama by som na to asi gule nikdy nemala,a to všetko mi otvorilo oči. O pár mesiacov neskôr som sa dozvedela že nebola jediná s ktorou si vypisoval( neviem či aj chodil za inými) ale vraj sa si spolu písali veľmi dlhý čas .(priznávam,kontrolovala som mu správy aj FB ale všetko vedel parádne ukryt)..boli spolu asi rok a pol a rozišli sa tiež..ja som si po pár mesiacoch od rozchodu našla môjho chlapa s ktorým čakáme bábätko a veľmi sa ľúbime. Takže všetko je tak ako má byť,
Každopádne autorka- verím že je to veľmi ťažké najmä keď máte malé detičky ,našťastie mne sa s bývalým to bábo mať nepodarilo. A riešili sme len hypo,byť a materiálne veci. Ale nenechaj sa ponižovať. Taký chlap sa nikdy nezmení,najmä keď si mu už jednu šancu dala a urobil to opäť..podľa mňa sa všetko pre niečo deje(možno aj ten tvoj pokazený mobil aby si prišla na to,akého chlapa máš doma). A nieje podstatné či tá baba o Tom vie,alebo nevie,niektoré naozaj nemajú chrbtovú kosť..ale najdôležitejšie je či tu chrbtovú kosť má tvoj manžel, pretože žiješ,zdielas domácnosť a vychovavas deti s ním..nie s ňou..nieje podstatné aká je ona,pretože aj keby nahá okolo neho chodila,tvoj manžel je ten čo ťa podvedie,a nie niekto iný. Mne našťastie netrvalo dlho pochopit to,ale tak to je..dúfam že aj ty si uvedomis svoju hodnotu a hodnotu svojej rodiny.
Je mi strasne luto ze si v tejto situacii... Je to hrozne aj ked je zena bez deti... takto z detmi je to este tazsie a ak je jedno z nich take malicke... chuda moje, budes to mat tazke. Ani si to babetko nemozes poriadne uzit ked sa musis zaoberat takouto spinou.
Socialna siet velmi ulahcuje neveru a dava tolko prilezitosti. Nechapem muzov. Su ocividne stastny doma s rodinou ale ked sa naskytne prilezitost su ochotny riskovat cele to stastie pre trocha vzrusenia. Aj moj muz vypisoval zenam. Odpustila som mu aj druhy krat.
Myslim ze si velmi silna a odvazna a ze mas city pod kontrolou (kedze to dokazes tajit tak dlho) a to ti pomoze v tom co ma prist a ked tym prejdes tak ta to este viec posilni. Drzim palce.

@basullinka všetko mám uložené,
@yvanielka áno,doposuju si stále a dokonca jej písal v čase,keď vedľa neho ležal večer nás starší syn ☹️