Šok z manžela
.. ani neviem ako to napisat, som v soku ..zhodou okolnosti som sa dozvedela, ze ma moj manzel klamal cely rok.., ze pracuje nadcas...nebude to ina zena ale horsie..dozvedela som sa , ze chodi pravidelne "sledovat pariky"pri sexe, su take lokality v meste pre "mladych" ale nikdy by ma toto nenapadlo ani vo sne ... rozpravali sme sa a mysli si, ze to nieje nic zle, nic nikomu nerobi len pozoruje... horsie, ze s tym nechce prestat lebo to berie ako nieco na "relax" ...neviem co mam robit.. mame 3 deti ...hypo ...ako dalej ???
lokality v meste pisala, nemusi ist o les, podla mna su to nejake byty, miesta
@h2 to si velmi lacno odsudila 🙂 a som rada, ze si nasla muza, s ktorym mate rovnake preferencie 🙂 aspon teda na oko, kedze sa zrejme tiez bude hanbit povedat ti to.
@evamarek77 honia..e nadcasy sa zial nepreplacaju 🙊
@queen_mary Fíha, ty nás poznáš lepšie, než my sami! 😂
@h2 ved aj ty oznacujes ludi, ktorych nepoznas a nespadaju do tvojej skatulky za uchylov, takze si nic nedlzime 😊
@queen_mary Prepáč, ale je rozdiel, keď sa niekto otvorene porozpráva so svoju ženou o svojich sexuálnych preferenciách a spolu sa snažia vyriešiť situáciu k spokojnosti všetkých a niečo iné je, keď chlap naklame manželke, že je dlhšie v práci a pritom sleduje iných ľudí pri sexe, pričom oni o ňom nevedia. Taký chlap naozaj nespadá do mojej škatuľky (keď mám použiť toto tvoje mierne dvojzmyselné prirovnanie).
Fuuuha, tak toto je silné kafé, aby sa môj muž chodil pozerať na iné páriky... Toto je už iná choroba. Ja by som mu dala ultimátum, buď alebo...
Len aby ti tým kvázi neškodným voyerizmom nezakryval Gemblenie, chod vám skontrolovať cash, 🙆♀️
Chudak chlap, to uz radsej mohol povedat ze ma v tom aute aj milenku... nech je za bujaka a nie za uchyla 😂😂😂
Tak je to žiaľ úchylka.
A keďže to pána manžela uspokojuje, nedá sa s tým asi nič robiť.
A ako si sa to teda dozvedela?
Ja som si po prvom prečítaní myslela že chodí na platené miesto...lebo niečo podobné som tuším videla už dávno v Holandsku. Že na pódium je párik a okolo kabínky, kde môžu ísť páni a sledovať ich.
Ženy, a vy by ste neverili čo všetko sa.vo svete deje. Môže to byť výmysel, ale vôbec nemusí. Pomaly každý druhý chlap má nejakú úchylku ktorú ventiluje inde, ako doma.
Precitala som len prvu stranu..chapem, ze si v soku..ale proste je to len cumil..
Akurat mi muz vcera povedal, ze jeden nas znamy, zenaty, 4 rocne dieta, chodi raz za tyzden na futbal- rozumej sukat jednu 40tnicku spolu s jej 70 rocnym manzelom.
Nuz..kazdy ma nejaku uchylku...
@pralinka25 my máme pri lesiku také miesto aj som videla na zemi kondómy a kúsok odtiaľ je poľovnícka rozhľadňa a možno má dobrú fantáziu ani nemusí nič vidieť🙂alebo niekde visí na strome
@morgane1975 a je niekde istota.ze sa len pozerá?
@jane89 ano 🤢🤢🤢🤮🤮🤮
Ahoj, je mi to velmi luto, musis sa citit naozaj velmi zle a uplne to chapem. Asi mas dve moznosti, bud mu to budes tolerovat, ak neskonci, alebo od neho odides. Ak budes chciet odist naozaj, tak ti budu hviezdy naklonene, viem, o com hovorim. Bude to len o tvojej sile. Drzim palce.
Kym len to sleduje, buď rada, keď to začne robyť bude to horšie. V dnesnej dobe sa už neda nikomu veriť
@amelie2017 fuj 🤮🤮🤮🤮 a potom spat k zene 🤢🤢🤢 s dedom v posteli, fuj (sorry, musela som)
@heidi4 vee aj ja som sa smoro poblila a nasrala na muza, preco mi to povedal. Doteraz sa mi ten chlap hnusil, teraz sa na neho uz ani nepozriem
.. dakujem za vsetky reakcie, nebudem nikomu nic viac vysvetlovat ci dokazovat. Myslela som si ,ze tu najdem nejaku radu ci vlastne ani neviem co.. musim si to vyriesit sama.. kiezby som to radsej nikdy nevedela, mozno by to bolo lepsie.. porucam sa.
@jane89 bozeeee..toto je tak smiešno smutné..
autor - drzim palce, aby si to co najskor spracovala a aj k tomu, aby chcel nieco s tym robit tvoj muz a nedal to na piedestál pred vasu lasku, ze najdete nejaku rozumnu spolocnu cestu, aj napriek jeho zavislosti
@amelie2017 to ti verim, bola by som na tom uplne rovnako. :D