Som alergická na svokru
Dobrý deň , rada by som si vzala od vás nejaké rady + asi sa vyrozprávala. Som totalne alergická na svokru- ja normálne citim nenávisť , neznasam ju! Nežijeme spolu ani pri sebe - býva cca 150-200km od nás - no napriek tomu synáčika ovláda dokonale. Nonstop vypisuje na messenger, telefonuje a zisťuje kde čo robíme atď…. Na dennom poriadku ( kľudne aj na dovolenke) pise na messenger : aky bol deň, čo si robil ( ja som asi vzduch ?) , čo nové… akonáhle odpíše spustí sa sprcha správ ako : dávaj si pozor, nechod rýchlo na aute, na kolobezke, na motorke paneboze ( ma 32 rokov a stále má potrebu pisat aby si dával pozor 🤷♀️)
U nás vznikajú neustále hádky lebo ja to a aj ju nenavidim …. Mame fb kt je spoločný kvôli firme - tz ak vybavujem objednavky tak vidím čo pise … už som si aj myslela či je lepšie nečítať to ( pretože vždy sa totalne vytočím do zúrivosti) alebo to citat aby som mala prehľad čo sa deje? 🤷♀️
Akonáhle padne jej meno môj cely deň skončil a je pokazený …. Dokážeme sa hádať pretože si ju zastáva , vraj je staršia a sama a treba s nou stále pisat / volať a chodiť k nej ( ja nechodím) ….
Máte to niekto podobne ? Ak áno ako to riešite ?
Je to pretvárka prvej triedy - dokáže sa usmievať a za chrbtom by Vám drbla guľku do hlavy
Dik !
To bola tá grilovacka až taká zlá, že si si spomenula na jeho matku?
@ddd333 Vypni net, očividne tá turistika bola náročnejšia, než sa zdalo.. Ty vidíš v tom všetkom len seba. Tebe na nikom inom ani nezáleží. Na pocitoch matky, na pocitoch frajera, ty naozaj ako bolo spomenuté len čakáš, kedy zlomíš názor okolia, ktoré sa pridá na tvoju stranu..
Tvoj frajer išiel radšej spať, lebo vedľa seba mal nasrdenú ženskú, čo mu pred ksichtom nadáva na matku, ktorá mu podľa intenzity písania, nestihla povedať ani dobrú noc.. Na jeho mieste by som rozmýšľala, či som si do kufra nezabudla zbaliť ešte niečo alebo ci netreba nabrusit kosák...
Chyba je u partnera,že si nepovie matke.
@haanovajana asi to bude tak
@ddd333 no vidíš ty tam máš rodinu, on sa so svojou rodinou rozprával cez telefón. Tak čo ťa hnevalo?
@ddd333 a ešte jedna otázka, koľko času trávi on s tvojou rodinou?
@777januska777 malo veľmi , raz za mesiac ? Niekedy aj menej
@ddd333 no a ty vôbec s jeho mamou. Stále si na tom oveľa lepšie ako on. Ty si s vašimi často on tam ide raz za týždeň, ty nechodíš k jeho mame on s vašimi je aspoň raz mesačne. Vneste do vášho vzťahu rovnováhu a prestanete sa aj hádať. Ústup ty, ustupy aj on a bude to.
@ddd333 chudák chlap. On by s Tebou možno aj chcel vychádzať ale nedáš mu dýchať, si stíhačka. Ty môžeš všetko a on len to co Ty dovolíš. On je doma inde len Ty ho tam na tom Tvojom mieste, medzi TVOJOU rodinou držíš zubami nechtami. Dúfam, že dostane rozum a založí si rodinu inde a s inou, ktorá bude o neho stať natoľko, aby si ju vzal aj za manželku. Ty budeš vždy fúria, kým poriadne nepadneš na nos, slečinka.
uffff 9stran?!!a autorka oci neotvori ani za svet😅radit sa ti neoplati,len povedat ze zo zaciatku som si myslela ze problem je v tvojom partnerovi a vo vasom vztahu ,nie v svokre,ale po precitani tvojich reakcii je samozrejme ze jediny problem si TY.Si velmi nechapava,myslis si tvoj nazor je ten naj,nevies si vypocut ine strany,kydas v kuse na svokru a jej vztahy ,co ta do toho!???podla mña nie je az taka zla ked syn sa o ñu takto pekne stara ,problem si ty ze si ziarliva na jeho vlastnu matku,nemame deti,jednoznacne sa s tebou po 15 rokoch nudi,keby chcel ON dal by prednost vikendom s tebou!!!chapes???300komentov a ty furt po svojom😨
Skor by som sa zamyslela nad tym ze je s tebou 15,slovom PATNAST rokov a doteraz si ta nevzal navyse mu spravanie mamy nepride divne.Stracas cas,len tolko.
@maminkadeticiek niektoré páry sa neberú. Chýbajúci sobáš by som ako ukazovateľ nebrala. Osobne poznám niekoľko rodín, ktoré žijú "len tak", rodičia nie sú manželmi a ani sa nechystajú byť, lebo ani jeden z nich o to nestojí 🤷♀️ a sú tak spokojní.
@michaela789 To chapem,lenze len vo velmi velmi malom mnozstve tychto partnerstiev je to (najma u zien) zelany stav.Ziju tak,lebo partnera lubia ale on si ich proste vziat nechysta.Mam vacsinu kolegyn v takychto naozaj dlhorocnych vztahoch a vacsina pri sviatkoch a dovolenkach caka prsten.Doteraz ho nedockali.
Tiež si myslím, ze po 15 rokoch vztahu by som riešila iné veci, hlavne to, ze sa mi vzťah nikam neposúva. A svokra mu pokým bude žiť, bude písať a volať stále, hádam necakas, ze s tým raz zázrakom prestane. Ostava ti jedine sa s tým zmieriť. Inak mna by zase nebavilo striehnuť stále na priateľov mobil a počítať mu tam zameškané hovory od matky a sms-ky. Aj ty by si mala v tomto zvoľniť. Aký význam ma, ze sleduješ koľko správ mu napíše a koľko krát mu zavolá? Pokým to jemu vyhovuje, ty s tým neurobíš absolútne nič. To on sa ma ozvať a nie ty, týmto ti presne svokra len ukazuje, že ona je ta na koni. Lebo ty zbytocne vybervovana nadavas na ňu a on ide radšej za nou. Skôr by som hľadala dôvod, prečo partner nepovie svokre nie, teraz plánujem byt so svojou priateľkou, nevyhovuje mi to. Problém je on, ze vždy beží a nie svokra, nerob z neho nesvojpravneho.

@ddd333 no tak nič 😀 bud v niečom ustúpis a nájdete kompromis alebo sa budete hádať vkuse. Sama sa rozhodni. Ono veci sa neriešia, tak ze ti povieme ako partnera prinutit zmeniť. Veci sa riešia, tak, ze ty sama niečo pre to urobíš a nájdete kompromis. Vidíš ty sama ho nájsť nechceš ale od partnera ho vyzadujes, ale tak to nefunguje. Ak chceš zmenu, tak začni od seba.