Som alergická na svokru
Dobrý deň , rada by som si vzala od vás nejaké rady + asi sa vyrozprávala. Som totalne alergická na svokru- ja normálne citim nenávisť , neznasam ju! Nežijeme spolu ani pri sebe - býva cca 150-200km od nás - no napriek tomu synáčika ovláda dokonale. Nonstop vypisuje na messenger, telefonuje a zisťuje kde čo robíme atď…. Na dennom poriadku ( kľudne aj na dovolenke) pise na messenger : aky bol deň, čo si robil ( ja som asi vzduch ?) , čo nové… akonáhle odpíše spustí sa sprcha správ ako : dávaj si pozor, nechod rýchlo na aute, na kolobezke, na motorke paneboze ( ma 32 rokov a stále má potrebu pisat aby si dával pozor 🤷♀️)
U nás vznikajú neustále hádky lebo ja to a aj ju nenavidim …. Mame fb kt je spoločný kvôli firme - tz ak vybavujem objednavky tak vidím čo pise … už som si aj myslela či je lepšie nečítať to ( pretože vždy sa totalne vytočím do zúrivosti) alebo to citat aby som mala prehľad čo sa deje? 🤷♀️
Akonáhle padne jej meno môj cely deň skončil a je pokazený …. Dokážeme sa hádať pretože si ju zastáva , vraj je staršia a sama a treba s nou stále pisat / volať a chodiť k nej ( ja nechodím) ….
Máte to niekto podobne ? Ak áno ako to riešite ?
Je to pretvárka prvej triedy - dokáže sa usmievať a za chrbtom by Vám drbla guľku do hlavy
Dik !
@ddd333 a čo je to za dôvod, ak to teda nie je tvoje iné manželstvo. Fakt si iný dôvod predstaviť neviem
@zuzanockamt nie je to manželstvo , to sk nemusis , my to vieme prečo
@ddd333 a preco sa teda nevenujes partnerovi, predpokladam, ze ste uz davno po ture.
Vy vlastne hráte vadí - nevadí. 😁
Jeho mama vám vola každý deň. Vadí.
Tvoja mama vám volá každý deň. Nevadí.
On ide 2x do mesiaca na víkend pomôcť/utešiť/rozptýliť matku. Vadí.
Ty ideš každý deň/druhý deň k matke. Nevadí.
By ma zaujímalo, ako by si reagovala, keby on sa vyjadruje na adresu tvojej mamy tak, ako sa vyjadruješ ty...
@ddd333 a to je koho vina, ze dospely chlap skace ako matka piska? No, mozno ho zle vychovala a teda je to jej chyba, ale v takom pripade si mala hladat inde, predpokladam, ze ti ho nenanutili. Ak stale nechapes, ze problem je len a len vo vas dvoch, tak uz neviem, ako ti to vysvetlit.
@ddd333 každý týždeň nie, veď ste na turistike 😂
@zuzanockamt ozaj tu idete urážať a vysmievať sa ?
@dskjhfdlkdjhl preto som chcela radu -
@ddd333 A prečo ti vadí svokra a nie správanie tvojho partnera? Tak si dohodnite pravidlá. Napr každý druhý týždeň návšteva jeho matky. Môžete ísť spoločne. On niečo porobi, potom posedieť na dvore s vínkom, večer si vybehnete do mesta. A nezabudni, že tá jeho mama raz možno bude stará a nevládna. To ešte len bude treba pomoc a opatera.
@ddd333 len som opravila tvoje tvrdenie
@ddd333 rada je-vyjasni si to so svojim partnerom.
@evamea nepočúvaš, čo píše 😂😂😂 takto to mne slečna napísala 🤦
@konikkon ja si myslím, že radšej zaspal dobrovoľne skoro 🤭😀
@zuzanockamt 🤣🤣🤣 hej, to mi odpálilo dekel.
@zuzanockamt veľmi vtipne …. Úplne že veľmi

@ddd333 píšeš ze za posledné 4 mesiace bol každý víkend u mamy okrem tohoto.... A ty zrovna tento jeden jediný víkend, tráviš celú sobotu večer na konovi namiesto toho, aby si sa venovala partnerovi a tešila sa ze ho máš po 4 mesiacoch cez víkend doma.