Som bez kámošky. Poznáte to?
Ahojte, žienky a mamičky.
Ako ste na tom vy? Máte nejakú spriaznenú dušu? Kamošku , ktorej môžte dôverovať a povedať všetko, ktorá Vás s porozumením pochopí ? Nebude falošná, zákerná a závistlivá? Ak áno, závidím vám 🙂
Mala som veľa "kamošiek" ale vždy to dopadlo rovnako. Vždy som sa v nich sklamala.
Verila som tomu, že keď sa s niečím zdôverím bude to vedieť iba ona a nie ešte 15 iných ľudí, takisto že keď na niekoho nadáva asi sa s ním baviť nebude. A poznáte to zrazu ich vidíte na káve alebo ich spoločné foto na sociálnych sieťach.
Proste ženské kamarátstva plné faloši, závisti a ohovárania. Už ma to nebaví... Myslím, že je lepšie kamošiť sa s mužmi nemyslíte? Tí vás pochopia niekedy lepšie ako ženy a hlavne sú k vám ako kamaráti úprimný no zas pochopí to manžel? 🙂
Som nabrúsená lebo som sa práve zas sklamala v jedenej "super kamoške" Fakt ma to už nebaví ...
A ešte teraz ako mám malé bábo a som na materskej mám pocit, že na mňa všetci kašlú, myslím "priateľov" akoby som materstvom prestala žiť ... je niekto kto zdieľa rovnaký názor?
@alaguema možno máš pravdu a na chybe som ja ale myslím že tou chybou je že za každým aj keď ma kamoška sklame,odpostím jej. Už pár rokov som opatrná a osobné veci si skôr nechám pre seba prípade kamoša a samozrejme muž a mamina a preto ma to už ani tak naštve keď sa opätovne stane to isté.
@moni73 ja sa teším s tebou je super mat okolo seba takých ľudí!
@tansulinka menzes, porod, missed abort, toto vsetko riesim najlepsie s mojimi gay kamosmi, neviem ale oni ma najviac podrzali ked som prisla o babo, cela postava sa mi dodrbkala, proste sa mi telo vplyvom hormonov poblaznilo a vyzera som podla mna strasne. Tak ma dost drzali prave tito kamosi nad vodou. A tie rozhovory neboli ziadne chodenie okolo horucej kase,ale natvrdo vyklopit vsetko,co ma trapi. A pocuvali, poradili. Myslim,ze chlapi su stale v rozhovoroch priamejsi a toto je fakt dobre. Lebo nepotrebujem,aby ma niekto vecne lutoval ako zenske,al konstruktivne riesenie problemu. 😉 By ste sa baby divili,co sa s chlapmi gaymi vsetko da riesit. Tiez uvazujem ze v buducnosti k porodu pojde kamos co je gay, potrebujem tam mat niekoho, kto z toho nebude mat ziadnu traumu, lebo tam dole ho nema co vydesit a naozaj istotu,ze to nezuteka. Viete,ked nam skolabovala kamoska, tak jediny kto mal okrem mna chladnu hlavu a poskytoval prvu pomoc bol kamos,co je gay.
Máš pravdu fakt sa najlepšie kamoší s mužmi a ešte najlepšie gaymi 😉 Muži sú úplne iní ako ženy ale to každá MOC dobre vieme 😀 A myslím,že aj vďaka tomu sa na naše problémy vedia pozrieť tzv. iným uhlom pohľadu.
A hlavne nemajú tie "základné ženské vlastnosti"
Odkedy mam rodinu, vsetky moje kamaratstva isli dolu vodou. Na ihrisku same kvakanice matiek o starostiach s detmi, kazda len aby sa vyrozpravala, smaozrejme same porovnavacky, tak som sa na to vykaslala, ano obcas by clovek niekam vypadol a zrazu nema koho zavolat /aspon segru obcas niekde vytiahnem/, na druhej strane mam cistu hlavu, ved niektore zeny uplne cicaju tym rozpravanim energiu.
@ricardo35 úplne sa stotožňujem 🙂 porovnávačky a môj kočík a tvoj kočík, moje dieťa tvoje dieťa, tvoje plienky moje plienku... všetko má jasné,že lepšie ako ty... okrem muža 😀 lebo on je taký a onaký nie ako tvoj a pretoto to má ona ťažsie ako ty!!! 😀 😀