icon

Som bez kámošky. Poznáte to?

tansulinka
19. feb 2015

Ahojte, žienky a mamičky.
Ako ste na tom vy? Máte nejakú spriaznenú dušu? Kamošku , ktorej môžte dôverovať a povedať všetko, ktorá Vás s porozumením pochopí ? Nebude falošná, zákerná a závistlivá? Ak áno, závidím vám 🙂
Mala som veľa "kamošiek" ale vždy to dopadlo rovnako. Vždy som sa v nich sklamala.
Verila som tomu, že keď sa s niečím zdôverím bude to vedieť iba ona a nie ešte 15 iných ľudí, takisto že keď na niekoho nadáva asi sa s ním baviť nebude. A poznáte to zrazu ich vidíte na káve alebo ich spoločné foto na sociálnych sieťach.
Proste ženské kamarátstva plné faloši, závisti a ohovárania. Už ma to nebaví... Myslím, že je lepšie kamošiť sa s mužmi nemyslíte? Tí vás pochopia niekedy lepšie ako ženy a hlavne sú k vám ako kamaráti úprimný no zas pochopí to manžel? 🙂
Som nabrúsená lebo som sa práve zas sklamala v jedenej "super kamoške" Fakt ma to už nebaví ...
A ešte teraz ako mám malé bábo a som na materskej mám pocit, že na mňa všetci kašlú, myslím "priateľov" akoby som materstvom prestala žiť ... je niekto kto zdieľa rovnaký názor?

Strana
z2
zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
tansulinka
autor
21. feb 2015

@alaguema možno máš pravdu a na chybe som ja ale myslím že tou chybou je že za každým aj keď ma kamoška sklame,odpostím jej. Už pár rokov som opatrná a osobné veci si skôr nechám pre seba prípade kamoša a samozrejme muž a mamina a preto ma to už ani tak naštve keď sa opätovne stane to isté.
@moni73 ja sa teším s tebou je super mat okolo seba takých ľudí!

kiki68
21. feb 2015

@tansulinka menzes, porod, missed abort, toto vsetko riesim najlepsie s mojimi gay kamosmi, neviem ale oni ma najviac podrzali ked som prisla o babo, cela postava sa mi dodrbkala, proste sa mi telo vplyvom hormonov poblaznilo a vyzera som podla mna strasne. Tak ma dost drzali prave tito kamosi nad vodou. A tie rozhovory neboli ziadne chodenie okolo horucej kase,ale natvrdo vyklopit vsetko,co ma trapi. A pocuvali, poradili. Myslim,ze chlapi su stale v rozhovoroch priamejsi a toto je fakt dobre. Lebo nepotrebujem,aby ma niekto vecne lutoval ako zenske,al konstruktivne riesenie problemu. 😉 By ste sa baby divili,co sa s chlapmi gaymi vsetko da riesit. Tiez uvazujem ze v buducnosti k porodu pojde kamos co je gay, potrebujem tam mat niekoho, kto z toho nebude mat ziadnu traumu, lebo tam dole ho nema co vydesit a naozaj istotu,ze to nezuteka. Viete,ked nam skolabovala kamoska, tak jediny kto mal okrem mna chladnu hlavu a poskytoval prvu pomoc bol kamos,co je gay.

tansulinka
autor
22. feb 2015

Máš pravdu fakt sa najlepšie kamoší s mužmi a ešte najlepšie gaymi 😉 Muži sú úplne iní ako ženy ale to každá MOC dobre vieme 😀 A myslím,že aj vďaka tomu sa na naše problémy vedia pozrieť tzv. iným uhlom pohľadu.
A hlavne nemajú tie "základné ženské vlastnosti"

ricardo35
5. dec 2018

Odkedy mam rodinu, vsetky moje kamaratstva isli dolu vodou. Na ihrisku same kvakanice matiek o starostiach s detmi, kazda len aby sa vyrozpravala, smaozrejme same porovnavacky, tak som sa na to vykaslala, ano obcas by clovek niekam vypadol a zrazu nema koho zavolat /aspon segru obcas niekde vytiahnem/, na druhej strane mam cistu hlavu, ved niektore zeny uplne cicaju tym rozpravanim energiu.

tansulinka
autor
17. dec 2018

@ricardo35 úplne sa stotožňujem 🙂 porovnávačky a môj kočík a tvoj kočík, moje dieťa tvoje dieťa, tvoje plienky moje plienku... všetko má jasné,že lepšie ako ty... okrem muža 😀 lebo on je taký a onaký nie ako tvoj a pretoto to má ona ťažsie ako ty!!! 😀 😀

Strana
z2