icon

Som bez peňazí, hladný, nevládzem

123nepoviem
1. sep 2022

Dobrý deň prosím čo mám robiť ? Nemám peniaze, žijem sám, pôžička na Max povolené prečerpanie tiež, rodina nič, nedarí sa mi nič predať,charita tiež nič teplé na jedenie, som v cudzom meste nikoho tu nemám a neoplatí sa mi nikde chodiť. Zajtra mam nastúpiť do roboty nemám chuť ani ísť keď som hladný. Peniaze mi rodina nepožičia lebo ma nemajú radi. Roboty striedam vkuse neviem nikde vydrzat chorý som od dectva kôli rodičom a aj tak nechcú pomôcť ja už nevládzem.

123nepoviem
autor
2. sep 2022

@retatka 22, super bolo

brembo
2. sep 2022

Tak sa tam pokus zotrvat. Budu i dni horšie v práci,ale skus ich prežit a nevzdávaj to hned. Ked sa zapracuješ,bude to lepšie. Po 3 mesiacoch po ukončení skušobnej doby ti pravdepodobne zvýšia i plat.

kitycat
2. sep 2022

@123nepoviem spravne by bolo prerusit rodinny kontakt, ak je pravda co pises. Ty sa v tom ale z mojho pohladu vyzivas. Len tazko sa pohynas z miesta

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
klarolinne
2. sep 2022

@123nepoviem peňažný príspevok na kompenzácie pre ŤZP vznikajú na základe zdravotného stavu a nie či máš alebo nemáš dôchodok. Treba sa ísť informovať a zistiť, nie iba písať ako sa vsetko nedá.

eva8
2. sep 2022

@123nepoviem dúfam, že si nastúpil do roboty, po prvú výplatu to nejak vydržíš a potom bude lepšie. Hlavne sa kontrolujú v práci, nenadávaj, časom sa z kolegov môžu stať kamaráti. Držím palce 🍀🍀🍀 , dáš to 🙂 Môžeš sa mi kedykoľvek ozvať .

123nepoviem
autor
2. sep 2022

@kitycat nevyzivam len neviem sa pohnúť lebo tie roboty má štvu a vždy sa vraciam do zadu a musim si požičiavať tak sa nikdy neodseknem ale mne raz dôjde trpezlivosť

babydesire
3. sep 2022

@123nepoviem mna by zaujimalo ako sa clovek,ktory nema co jest dostane na internet..ten zadara nieje a tam kde je wifina zdarma,treba mat zdroj (mobil pc,iphone tablet...) 🤔🤔🤔

123nepoviem
autor
3. sep 2022

@babydesire Veď normálne si ho platím nie 😂. Internet v byte plus dáta na mobile, to sú úplne základné veci že ušetrím 10€ na internete má nezachráni ale mám aspoň čo robiť a nepozerám celý mesiac do stropu. A je to súčasťou bytu nikto sa ma nepýtal či ho chcem či nie

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
123nepoviem
autor
3. sep 2022

@zoro9836 tak na také trspošiny som asi až príliš hrdý. 10€ mam tak ja jednu pizzu čo mi nepomôže a z rožkov nevyzijem. A ako si mám hľadať robotu keď by som nemal internet ( na úrad práce chodiť pozerať po tabuľách nepôjdem) ...

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
123nepoviem
autor
3. sep 2022

@zoro9836 Už som v robote mam aj obedy dokonca robota ma baví je pestrá majiteľ vie čo mi je, robota je blízko sľubujem že sa budem snažiť vydržať

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
sinusoida
3. sep 2022

@123nepoviem chorý som kvôli rodičom??? To čo je za hlášku? Čiže choď do práce a najmä zostaň tam, aby si nebol "chorý kvôli rodičom"

123nepoviem
autor
3. sep 2022

@sinusoida normálna hláška pravdivá. Bili ma vkuse kričali vyhadzovali zdomu za všetko sa mi smaili nikdy za nič nepochválili keď treba pomôcť týždeň musím prosiť aby som aspoň jedlo dostal. Hovoria pred druhými že som šibnutý. Zlý rodičia

brembo
3. sep 2022

@sinusoida je x prípadov,keď rodičia svoje deti terorizujú celý život,kým sú toho schopný. A pritom ich nemusia mlátiť. Také deti keď vyrastú nemajú psychiku v poriadku,alebo nemajú takmer žiadne sebavedomie.

betulinka1
3. sep 2022

@123nepoviem daj si na nejaku fb stranku mesta, kde zijes, ze niekomu pomôžeš v zahrade za jedlo. Je vikend urcite sa niekto najde.

eva8
3. sep 2022

Keď hovorime o dátach na mobile - ja ich nemám, lebo šetrím. Stačí internet doma. Dá sa napojiť na voľný internet aj v meste, napr Aupark, vlaková stanica, vlaky zvyknú mať wifi, aj letiska, aj niektoré reštaurácie, kaviarne. Samozrejme, záleží od mobilného operátora, aké "balíčky" ponúkajú a na akú dlhú viazanosť. Pre mňa platí - babka k babce, budú kapce. Skús aj ty 🙂

babydesire
3. sep 2022

@123nepoviem no, na tabule pozerat nemusis, uchadzacom pokial viem poskytuju moznost ist tam na pc s netom kvoli hladaniu prace ci vybavovaniu co treba,,nie sice na diskusiuu na mk ale to co ti potrebujes je praca...okrem toho kto potrebujd ozaj pracu vyuziva aj stare spisoby hladania si zamestnania...

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
sinusoida
4. sep 2022

@123nepoviem to je tvoj pohľad, svoje negatíva tu nespomínaš, veď prečo aj...no a keď rodičia sú alebo boli takíto, tak jednoducho sa na nich vykašli a choď si svojou cestou a ži si svpj život, pracuj, zarábaj, vybav si tetmín u psychológa, aby ti pomohol sa z toho dostať a obráť sa chrbtom k rodičom.

any_soj
5. sep 2022

Držím ti palce veľmi... Ako ďalší deň v práci?

123nepoviem
autor
6. sep 2022

@any_soj celkom dobre ale bojím sa strašne že mi bude zle

eva8
6. sep 2022
eva8
6. sep 2022

@123nepoviem už asi viem, čo myslíš. Sú lepšie a horšie dní. Zatiaľ sa ti tam páči, tak nech ťa tie horšie dní v robote neodradia 🍀❤️

123nepoviem
autor
6. sep 2022

@eva8 bojím sa že sa stratím ( dakedy mám stavy že všetko sa mi zdá ako nové jak v sne to aj doma mám )alebo že odpadnem

eva8
6. sep 2022

@123nepoviem je veľmi dobre, že zamestnávateľ vie, čo ti je. Všetko dobre ti prajem

123nepoviem
autor
8. sep 2022

@eva8 odchádzam z roboty nepôjdem už neviem to robiť strašne sa hanbím bojím sa čo bude ďalej žiadnu inú nemám