Som bez peňazí, hladný, nevládzem
Dobrý deň prosím čo mám robiť ? Nemám peniaze, žijem sám, pôžička na Max povolené prečerpanie tiež, rodina nič, nedarí sa mi nič predať,charita tiež nič teplé na jedenie, som v cudzom meste nikoho tu nemám a neoplatí sa mi nikde chodiť. Zajtra mam nastúpiť do roboty nemám chuť ani ísť keď som hladný. Peniaze mi rodina nepožičia lebo ma nemajú radi. Roboty striedam vkuse neviem nikde vydrzat chorý som od dectva kôli rodičom a aj tak nechcú pomôcť ja už nevládzem.
@lubkavargova1 preco čo sa ti nezdá ?
@zoro9836 prestaň písať také veci lebo sa toho bojím a ja mám iné plány zo životom chcem byť normálny ako iný. Budem sa snažiť zmeniť sľubujem
@zoro9836 nechápeš že som už bol 6 krát na psychiatrii a furt som taký istý
@123nepoviem ok, domov nechces ist. Sam byvat ti nerobi dobre. Potrebujes nejaku osobu, o ktoru by si sa mohol opriet. Nejaku zivotnu istotu. Je v tvojom zivote niekto taky? Surodenec, stary rodic?
Na to, aby si sa zmenil, musis zacat na tom makat sam.
@0silvia0 chcem dievča strašne si nájsť. Z rodinou nechcem nic súrodenci sú taký istý. Keď som mal peniaze tak som chodil z dievčatami von ale teraz sa hanbím volať. Chcem normálne robotu kľudne tam vydržať a keď budem vedieť že sa začnú veci hýbať bude mi dobre. Tuto situáciu som nechal zájsť strašne ďaleko predal som motorku kôli bývaniu som v inom meste furt som nervózny kôli peniazom prichádzam o kamarátov všetko sa to rúca
@0silvia0 Ja vám všetkým prisahám že ja som na vonok úplne normálny človek nikto v živote nespomenul že má zbaviť svojprávnosti v dectve dávno hej ale rodičia sú radi že už nie som taký zlý jak vtedy. Každý má podporuje ľudia čo ma poznajú ne sú ku mne zlý povedia mi čo viem ako som im pomohol že má je škoda do útulku.Mam si nájsť dobrú robotu a priateľku a všetko bude ok to je názor ľudí čo ma poznajú cely život
@123nepoviem no ved ano... robota, v ktorej vydrzis dlhodobo je zaklad.
@0silvia0 keby som to celé obrátil tak není nič tak strašne zle. Bývať mám kde zatiaľ auto mám. Stačia dva tri výplaty splatim si dlhy a budem vidieť že sa dačo deje keď by som videl že môžem si potom kúpiť nové auto motorku nájsť frajerku Budem vydiet zmysel vydržať v robote a nebudem sa konečne hanbiť pred rovesnikmi aký som žebrák. Ja som veril že sociálna alebo dakto mi pomôže nájsť chránenú dielne kde budú ľudia este v horšom stave jak ja a viem že tam vydržím aj keď polomrtvy by som tam bol lebo je to jednoduché.Alebo možno skúsim najust ísť robiť z ľuďmi dakde do supermarketu elektra...
Kazdy si je strojcom svojho stastia.
@123nepoviem počkaj, takže ty si chcel zabiť svoju mamu? A diviš sa že už ti nechcú pomáhať? Zdá sa ti to v poriadku? Veď ty si pomôcť nedáš. Stále len keci o tom ako sa hanbiš, ako chceš byť normálny a zmeniť sa. Ale pochop, že prvý krok je navštíviť odborníka. A nie že si už mal viacerých. Treba iného, alebo začať brať tie lieky, čo ti predpisujú! Chápeš? Čo sa peňazí týka, tak vidíš ako si na tom zle a riešiš kúpu auta a motorky 🙈 toto nemá cenu naozaj. Ty si ideš nonstop svoje, ľudia sa snažia ti tu poradiť a ty v kuse iba o tom ako je to pod úroveň a že sa hanbíš a podobné žvasty. Ja sa nedivím, že rodina rezignovala. Pomôcť sa totiž dá iba človeku čo o to stojí.
Neprajem ti nič zlé, ale takto to ďalej nejde. Prajem ti veľa šťastia.
@123nepoviem stale fantazirujes o tom co bude ked bude, ked zarobis 3 vyplaty bude hento toto. To je fajn, ze mas sny. Len teraz treba zvladnut tu realitu. Cize tu obycajnu realitu treba zit. Rano vstat a ist do prace. Nie na 2 dni, ale na 2 roky a viac aby si mohol normalne fungovat. Zatat zuby a vydrzat.
@123nepoviem môžem sa spýtať, ten ID máš koľko %? Keď si mal ťažkosti už v detstve, asi máš ID od 18-tky, že?
@kvetka22 70% a v 19 tich asi som ho žiadal potom spätne vyplatili. Invalidita z mladosti od 11 rokov 276€
@zoro9836 máš pravdu. On chce aby mu každý pomohol, bral ohľad ale neurobí pre to nič. Rodina je zlá ale ja skôr myslím, že iba nevládzu. Možno skúšali ho nechať samostatnosti, že to pomôže a on to vyložil po svojom, plus teda isto tam boli aj nejaké ataky, ale to je v poriadku lebo ho aj tak nemajú radi a vybavené 🤦♀️Ono sa to nevyrieši keď pôjde do práce, on veru potrebuje najprv nastaviť liečbu a dostať pod kontrolu svoje stavy. A úprimne, trochu ma desí, že niekto s takýmto zdravotním stavom má vodičský preukaz.
@zoro9836 muselo to byť s mamou náročné, ale isto správne rozhodnutie, navyše keď to ocenila aj sama ❤️
Ja si nemyslím, že je autor hlúpy, naopak pôsobí inteligentne podľa svojho písomného prejavu, len naozaj potrebuje odbornú pomoc o ktorú ale nestojí, lebo si myslí, že ju zvládne. A verím, že sa aj jeho rodina snaží, len on to nevidí, pre to nekritické myslenie. Ono je to naozaj zapeklita situácia.
U teba bola situácia, že mladý človek riešil uňho musia riešiť rodičia, ktorí podľa mňa nevládzu.
@klarolinne milujem keď sa tu bavite jak keby som tu nebol 😂. Z domu som odišiel sám lebo mavyhadzovali žiadne že má nechali skúsiť samostatnosti ako tu ste písali dakto. A viem že nevládzu mama to aj povedala že ona nevie čo somnou( ale snaha tam není žiadna vôbec pomoct). Ono keď začali tie problémy v 11 rokoch tak lietali vkuse somnou po doktoroch tie najhoršie veci navonok agresivita zmizli tak boli radi a ďalej sa to už menej riešilo a to že mám úzkosti počúvali roky ale to už sa im nechcelo riesit tak ma začali ignorovať. A teraz je odpoveď že si namyslam všetko že mi nič není lebo všetko normálne fungujem až na tú robotu
@123nepoviem určitě chodíš k Dr, môžeš si požiadať o prehodnotenie zdravotného stavu, s novými správami a ak sa zhoršil zdravotný stav, zvýšia ti %. Od 71% je už plný ID.
@kvetka22 hej to viem ked pôjdem za psychiatrom psychologičkou popytam správy ale aj tak by sa to dvihlo len na nejakých 340€ možno, fajn ale aj tak to nevyrieši môj problém a nikde sa nepohnem ďalej z tými smiešnymi peniazmi
@123nepoviem lepsie ako to co mas teraz tych 270€