Som bez peňazí, hladný, nevládzem
Dobrý deň prosím čo mám robiť ? Nemám peniaze, žijem sám, pôžička na Max povolené prečerpanie tiež, rodina nič, nedarí sa mi nič predať,charita tiež nič teplé na jedenie, som v cudzom meste nikoho tu nemám a neoplatí sa mi nikde chodiť. Zajtra mam nastúpiť do roboty nemám chuť ani ísť keď som hladný. Peniaze mi rodina nepožičia lebo ma nemajú radi. Roboty striedam vkuse neviem nikde vydrzat chorý som od dectva kôli rodičom a aj tak nechcú pomôcť ja už nevládzem.
@zoro9836 Ty si nepochopil zásadnú vec že ty si myslíš že som dajaky retard IQ 50 že pôjdem do DSS sa tam budem kývať a usmievať 🤦. Ja som rovnaký ako každý iný človek a budem robiť všetko preto aby som veci čo chcem dosiahol lebo inak není dôvod tu byť. Hľadáš najľahšie cesty kde má odkopnúť aby bolo ticho namiesto toho aby si trochu porozmýšľal kde by som dokázal normálne pracovať. A práca lieči to je názor veľa ľudí. 90% mojich nervoch je z toho že vidím ako žijú iný ľudia v niektorých oblastiach a neviem nejako sa k tomu dorpacovat aj keď veľa veci sa zlepšilo. Keby som bol úplný debil ako má tu veľa vníma tak by mi bolo jedno kde som čo som a nehľadal riešenia
@123nepoviem nezijem na Slovensku, ale v zahranici a momentalne moj prijem je 0€. Slovom NULA. Do prace by som chcela nastupit v oktobri. Ak sa podari skor, tak budem len rada. Ty mas aspon nieco, ja nic a placem ? Nie, ale snazim sa nieco kvoli tomu robit, aby som sa mala lepsie.
Takze chod a vybavuj. Nariekanie na to, aky je zly svet ti nepomoze.
@zoro9836 tak máličko stačí aby vôbec nemusel tento príspevok vzniknúť. Je milión druhov robôt a žeby nikto sa nenašiel čo bude mať trochu iný prístup toto nepochopím nikdy. Šak ja nič nechcem v sklade som robil o polovicu rýchlejšie ako veľa ďalších zdravých a to sú fakty. Koľko ľudí má fyzické problémy a musia na to prihliadať, vozicakri a neviem kto všetko... Verím že nájdem dakoho normálneho čo má pochopí aký som a ak nie tak zoberiem príspevok na podnikanie z úradu práce a idem zase na živnosť
@123nepoviem nemaj veľké oči....začni postupne.nikto z tých čo píšeš že im (môžem napísať aj nám)nestačí 1000eur mesačne za vyžitie nezacinal s pečenými holubami padnutymi do úst. Môžem ti povedať ze min 80% normálne žijúcich ľudí má prácu odmakanu, zaučenu a nie že zduvhli pri prvom probléme alebo niečo podobnom.
@bessie12 píšem to úplne všeobecne... Zdravý nerobíte ale ja sa malo snažím 🤦
@123nepoviem ja som pracovala niekolko rokov v jednej firme, ale bohuzial som o pracu prisla nie vlastnou vinou
@123nepoviem ty tu nič nerobia len vyskakujes....vyskakujes na ľudí ktorý ti ukázali že je aj horšie(aj zdravotné ja finančné)....si útočný a nehladas riešenie....
@veronicka88 len same vyhovorky preco nie ...
@veronicka88 prvé pravidlo psychológie je neporovnavať z inými ľuďmi lebo to potápa ešte viac. Pre každého je dačo iné ťažké. Riešenia hladam včera som bol na pohovore dnes idem na ďalší
@zoro9836 áno presne tak....a hlavne...nikto predsa určený z neba nespadol. Každý sa v novej rpsci musí zaučit....idem ja radšej het z tejto debaty lebo mi len stúpa tlak☺️
@zoro9836 Ja zo sebou viem žiť len keď došli peniaze tak sa začalo všetko rúcať. Mne nič iné nechýba v živote len chcem robotu. Najhoršia vec že nemôžem viac skúšať čo mi sadne zoberie má 1 z 50 zamestnávateľov a to ma štve lebo zbytočne ide čas. Ten invalidný asi zrušim a bude pokoj lebo ich to odstrašuje
@zoro9836 mám divný pocit v tejto diskusii lebo ľudia v realite úplne inak regauju na mňa ako vy všetci tu. Lebo ja som vykreslil tu seba len v tom zlom zlom ... Idem radšej riešiť veci
@zoro9836 mne každý hovorí v realite že vždy vyzerám spokojný vysmiaty ok a keď im poviem že ako som na Tom tak sú zaskočený. Asi začnem chodiť špinavý zachmureny aby ma ľudia inak vnímali
@veronicka88 počuj, sú 2 typy ľudí, tí ktorým pomáha uvedomiť si, že iní sú na tom objektívne horšie a ti, ktorých to potopí ešte viac. Naozaj v psychológii je dôležité neporovnavat.