Som bezradný
Dobrý večer, som Maťo, som tu nový, registrovaný asi 3 minúty a potrebujem poradiť. Najskôr som hľadal pomoc na streche, ale tam sa takéto "problémy" nerozoberajú, tak hádžem sem. Budem rád, ak zareagujú aj moji súkmeňovci - muži, ak tú nejakí sú. Takže k veci: Mám 26 rokov, priateľku takmer 4 roky. Spočiatku sme si celkom fajn rozumeli, no pred necelým rokom ju v práci ponížili na nižšiu funkciu, časom odišla do inej práce, ktorá ju veľmi nebaví, tvrdí, že sa jej tam nedarí a je stále smutná. Už na to nemám nervy. Stále je smutná, vkuse rieši, že máme málo peňazí, ona zarába cca 400€, ja ako predajca szčo mám priemerne tiež toľko. Vkuse sa len sťažuje, že chce prácu, kde aj zarobí, aj ju bude baviť. Oslovili ju z tej práce, kde odišla, aby sa vrátila, tak zvažuje túto možnosť. Strašne mi však vadí, že je umrnčaná. Nedávno ju operovali a keď som šiel po ňu, tak ledva chodila, len sa tackala, neverím, že ju to tak môže bolieť. Ešte chcela, aby som jej pomohol dvakrát pri sprchovaní a bohužiaľ, som pri tom musel vidieť aj jej použitú vložku, lebo práve vtedy to mala. Vkuse sa vyhovára, že nemôže dvíhať ťažké, rozložiť a zložiť gauč, lebo je to čerstvé, pritom nemám pocit, žeby ju niečo ešte malo bolieť. Je strašne citlivá, reve pri dojímavých seriáloch, je to trápne už. A s tým všetkým prišlo aj to, že nemám chuť na sex s ňou! Je už pre mňa nepríťažlivá, že som videl tú vložku a že je stále umrnčaná. Nechce orál a ja neviem, čo robiť. Sme rovnako starí a bývame spolu už asi 3 roky v prenájme, len teraz sme u mojich rodičov, lebo som mal finančné problémy, s ktorými mi neraz pomohla, tak na čas sme u našich a to mrnčí ešte viac. Prosím, poraďte mi, ako seba alebo ju prebrať k životu. Dik.
@robot123 kukám, že si od včera rozprúdil celkom slušnú debatku 😀 😀 😀. Tak som rozmýšľala, prečo sa s ňou nerozídeš, keď jednoznačne prevažujú negatíva nad pozitívami vo vzťahu k nej, dokonca by som povedala, že sa ti bridí... a prišla som na to, že ty sa jednoducho bojíš! Bojíš sa, že by si už druhú takú trúbu, čo ťa bude vydržiavať zo svojho úbohého platu už nenašiel, keďže si už niekde spomínal, že ani nie si "katalógový" typ. A zostávaš s ňou len kvôli vidine, že sa vráti do pôvodnej práce a zasa bude zarábať kráásne peniažky a to ti zas bude sveta žiť a keďže peniaze sú silná motivácia, predpokladám, že prehliadneš aj nejaké to mrnčanie a odmietnutú fajku. Skús porozmýšľať, či jej najlepšie nepomôžeš tým, že sa s ňou rozídeš. Have a nice day 😉
@robot123 vies,myslim,ze tento prispevok by nenasiel velke pochopenie ani u skutocnych muzov 😒
mozno pubertaci asi este by mohli chapat....ale skutocni muzi,resp.bud.otcovia,alebo uz otcovia si uz pri prvom prispevku nieco pomyslia a citat ta dalej nebudu 😒
takze je na tebe,akym chlapom,muzom chces byt 😉
@robot123 skoda casu co s tebou stravila.Ty su kup gumovu ancu,Nebude ju nic boliet,nebude ta otravovat mrcnanim,bude mat stale pristupnu dieru a uz vobec nikdy nedostane kramy.Jedine tak defekt.Mat ja teba doma,tak uz tam isto davno niesi.Doteraz som si myslela ze moj muz je lenivy ale ty si priam klenot.
@robot123 Musis si davat velky pozor co napises.. Lebo zenusky tuna ta roztrhaju..O tu vlosku co si pisal, si mal vynechat.. ved vsetky ich tu maju..Taze bacha..Mozno ma tvoja zenuska zle obdobie, alebo je to taka simulantka co vecne fnuka.. Ak ti zacne odoberat energiu a nebude sa to zlepsovat tak ju preber tym ze ked sa nespamata ze pojdes prec.Skus jej dopriat nejaky relaxacny pobyt alebo nejake masaze a pod.Potom ze ked ju opustis aby si si mohol povedat ze si urobil vsetko preto aby sa prebrala 🙂
Ty chceš vlastne Tvoju partnerku len rozosmiať, že? Aby sa Ti znova páčila, aby nebola negatívna, umrnčaná, ustráchaná. Vieš prečo taká je? Lebo má doma chlapa ktorý:
-nechce s ňou ísť na obyčajnú prechádzku do lesa, aby mala lepšiu náladu
-nedonesie jej kvety (alebo inú blbosť, ako si to Ty nazval), aby mala dobrú náladu
-nevypočuješ ju, aby mala dobrú náladu
-nezarobíš viac, aby mala dobrú náladu
-nepochopíš, že jej je skutočne ťažko po operácii, aby mala dobrú náladu, (pred mesiacom som absolvovala laparoskopiu, vybrali mi cystu aj s vaječníkom, presne ako Tvojej partnerke, ver mi, bolí to, je to zásah do tela, a žiaden lekár by ju za dvíhanie 10 kg vreca nepochválil, navyše)
Tak sa opýtam, čo robíš skutočne pre to, aby mala dobrú náladu?
-minieš viac peňazí (JEJ) peňazí
-ohŕňaš nos nad použitou vložkou
-necháš ju samu keď jej je smutno
-považuješ za samaritánstvo, že si jej pomohol 2 razy do vane
-chutíš si na kolegyňu z práce
Chceš aby bola znovu veselá a bezstarostná ako predtým, nuž asi nebudem originálna, ale poradím Ti:
pošli ju von s jej kolegami, prípadne s tým jedným, čo bol u vás, sleduj ich. Bude šťastná. Lebo je s ním, a nie s Tebou! Poviem Ti tajomstvo, ona je nešťastná a umrnčaná, nie preto, že sa jej nepáči v práci, ale preto, že je s Tebou, Ty si jej problém. Si balvan, ktorý ju ťahá ku dnu a ona sa topí. Brániš jej v rozlete, v živote, dusíš ju. Si emocionálny mrzák.
Aha taze ste mu poradili aby ju opustil.. Nechce sa mi citat 10 stran , ako ste to nakoniec otocili proti nemu?
@marika2809 ale mňa to nezaujímajú tie jej nálady. ani ja sa nesťažujem ked mám blbý deň. nebaví ma riešiť kraviny...
@marika2809 len chcem, aby bola zas normálna
@robot123 jej nálada nie je kravina, je to odraz Tvojho správania
@robot123 pri Tebe normálna nebude
@marika2809 myslím že nemá absolútne žiadny zmysel sem písať, keď má niekto klapky na očiach aj na ušiach a melie si dokola to svoje. Komu niet rady, tomu niet pomoci.
@pipistrel súhlasím, v súvislosti s jeho nickom, je to aj pochopiteľné, že nerozumie tomu, čo mu radíme🙂
@robot123 prosím ta, nechaj ju, urobíš jej službu, to je jediná rada... ona s tebou jednoducho nie je štastná.... to už kolegovci z nenavidenej práce ju bavia viac.... ale podla mna, to ty potrebuješ zabávača, lebo sám seba nebavíš a ona to prestala robit.... to je celé... nenormálne je už len to, ako ideš furt svoj program tu na nete.... sa preprogramuj alebo pustý ostrov
Pri citani uvodneho prispevku a par komentarov autora mi bezi hlavou jedine: "to je dobre, to je dobre... ze to nie je moj partner".
Asi jej nepadne extra dobre, ked ju v tomto fyzicky aj psychicky narocnom obdobi nechas, ale ona sa z toho dostane, a po case bude rada, ze ma sancu stretnut niekoho ineho.
Ty mas pred sebou vela prace, ktora sa vola dospievanie. Zatial ti ratim randit s dievcatami okolo 19 rokov, ktore este nechcu zavazky, a po par mesiacoch ta vymenia. Tym snad moc neublizis.
A pozdravujem tvojich rodicov...
@robot123 jaaj, tak ona vari, perie, upratuje ale ked ju treba vypocut a objat, na to nemas cas a nervy... laska jak hrom, to ti poviem... zeny potrebuju vypocut a objat. nasi zreli manzelia uz to davno vedia a nervy a cas si nato vedia najst.. a potom ani umrncane uz nie sme.. uz viem preco sa kamarati divia co na tebe vidi. hlavne sa dovom ze ona uz davno nezdrhla od teba... ty chces nazor od chlapov, tak som precitala tvoj prispevok manzelovi.. jeho prva otazka bola, kolko ma chlapec rokov? ak chces podporu chlapov, tak maximalne tvojich kamaratov, ktori su v takom istom vyvojovom stadiu ako ty...
@david1991 ono sa to neotocilo proti nemu, od zaciatku je mu vysvetlovane, ze ona nie je umrncana kvoli praci, ale kvoli nemu...
@david1991 mnaaaaah, len take detaily akoze mu vadi,ze drahu mu neposkytuje oral, ze po operacii sa stazovala, ze ju vsetko boli- on jej neveri, ved mala LEN LAPAROSKOPIU- a teda, preco chodila zhrbena od bolesti ako Qasimodo. Ale inak, po tyzdni od jej operacie on ochorel na vaznu nemoc- prechladnutie a ona sa o neho musela tyzden starat... ZE nechcela vlacit 10kg vrecia s pieskom pre macku- to je teda zdrzost, fakt!!! Ze kazdy mesiac mu musi davat zo svojej vyplaty 100e, lebo mlady pan na vysoke vydavky. Kvoli jeho fin. problemom teraz musia byvat u jeho rodicov, v obyvacke. Ze ONA zaplatila vilet do Viedne, na ktory siel, ale na obycajnu prechadzku po lese so nou- neeeee. Mlady pan potrebuje adrenalin, disku, vino- nad ktorym ona ohrna nos, lebo ona alko nepije. Ze sa ona papre v jedle- vybera cibulu, lebo ta jej nechuti. Ale inak, mu nevadi, ze ma hetero kamarata/kamaratov, s kt. on ide nakupovat, ked bola PN, tak jej kolega doniesol kolac upeceny od jeho mamy. A inak, ze mlady pan ma kolegynu, ktora by ho chnapla, keby mohla. A mozno by ta kolegyna isla aj na kolena... Kto vie, to sa vsak nedozvieme, lebo mlady pan svoju drahu lubi....
No co baby, vynechala som nieco? Ak ano, mala som zatial len 1 kavu a priebezne sa hram s nasim synatorom- lego nepusti... 😀 😎
Lasku v tomto pripade mozeme definovat ako jeho zavislost - financnu a full servis - ktory mu ona robi. Toto nie je laska, to je cista vypocitavost. Kolegynka by mu na jeho blboviny asi peniaze nedavala, skor si zaklopala na celo, ci je normalny a to on dobre vie 😝
Rozidte sa cim skor, lebo keby prisli deti, tak budes viac mimo ako doma. Po porode kopec zien strati chut na sex, lebo su z deti vycerpane, idealne je najst si milenku, ta je stale vysmiata, posluzi ako treba a zena zas operie, navari, ozehli..... skoda reci.... Ja som tiez bola na zaciatku vztahu vysmiata jak leco, ale casy sa menia, ale sme spolu stale 😀 Mas plytke zmyslanie.
@robot123 Vies kedy bude zasa normalna?Ked sa s tebou rozide a myslim,ze to aj chce...s tebou ma nervy,nudu s kamosmi sa smeje .....oj chlape ty nerozoberaj ju aka je ona,ale sa trocha pozri na seba a ver mi,ze to nebudes ty kto sa s nou rozide,ale ona s tebou....uprimne divim sa co ju pri tebe este drzi,ty niesi chlap si len velke decko,egoista

Tak ak ste sa dobre pobavili, tak mi poraďte nejakú stránku, kde sa sťažujú muži, nie ženy. Snáď ma tam niekto pochopí. Na streche také veci nie sú.