icon

Som bezradný

robot123
8. nov 2014

Dobrý večer, som Maťo, som tu nový, registrovaný asi 3 minúty a potrebujem poradiť. Najskôr som hľadal pomoc na streche, ale tam sa takéto "problémy" nerozoberajú, tak hádžem sem. Budem rád, ak zareagujú aj moji súkmeňovci - muži, ak tú nejakí sú. Takže k veci: Mám 26 rokov, priateľku takmer 4 roky. Spočiatku sme si celkom fajn rozumeli, no pred necelým rokom ju v práci ponížili na nižšiu funkciu, časom odišla do inej práce, ktorá ju veľmi nebaví, tvrdí, že sa jej tam nedarí a je stále smutná. Už na to nemám nervy. Stále je smutná, vkuse rieši, že máme málo peňazí, ona zarába cca 400€, ja ako predajca szčo mám priemerne tiež toľko. Vkuse sa len sťažuje, že chce prácu, kde aj zarobí, aj ju bude baviť. Oslovili ju z tej práce, kde odišla, aby sa vrátila, tak zvažuje túto možnosť. Strašne mi však vadí, že je umrnčaná. Nedávno ju operovali a keď som šiel po ňu, tak ledva chodila, len sa tackala, neverím, že ju to tak môže bolieť. Ešte chcela, aby som jej pomohol dvakrát pri sprchovaní a bohužiaľ, som pri tom musel vidieť aj jej použitú vložku, lebo práve vtedy to mala. Vkuse sa vyhovára, že nemôže dvíhať ťažké, rozložiť a zložiť gauč, lebo je to čerstvé, pritom nemám pocit, žeby ju niečo ešte malo bolieť. Je strašne citlivá, reve pri dojímavých seriáloch, je to trápne už. A s tým všetkým prišlo aj to, že nemám chuť na sex s ňou! Je už pre mňa nepríťažlivá, že som videl tú vložku a že je stále umrnčaná. Nechce orál a ja neviem, čo robiť. Sme rovnako starí a bývame spolu už asi 3 roky v prenájme, len teraz sme u mojich rodičov, lebo som mal finančné problémy, s ktorými mi neraz pomohla, tak na čas sme u našich a to mrnčí ešte viac. Prosím, poraďte mi, ako seba alebo ju prebrať k životu. Dik.

effie81
8. nov 2014

@denae ale vies,to trva nejaky cas kym vymysli taketo perly.😀

maddalenka
8. nov 2014

baby to ste nepochopili ? dievcina mala uz asi na druhy den po operacii stahovat nabytok alebo nieco take aby si privyrobila lebo malo zaraba. a prispievat by mu nemala 100 ale 200 eciek chudacikovi sak nech si uzije zivota. A co sa ma co mracit a byt negativna ved ma doma super chlapa ktory ju nikdy nicim neprekvapi, nepomoze, nepotesi. chuda dievca

caoli
8. nov 2014

@sono2 sa nie teba, to do plena, bo ja neviem. iba som sa tak zamyslela, ze ci mu ta stovka vystaci 😀

effie81
8. nov 2014

Mozno ta frajerka uz aj pisala v teme Perly vasich manzelov..😀

sono2
8. nov 2014

@denae už by ma ani neprekvapilo, že, mám dosku, vždy odmontujem a nosím si ju na chrbte. To som teda nepočula, že si doma, niekto obkladá WC. Čo tým chcel vlastne povedať? 🙂

effie81
8. nov 2014

@caoli no asi praveze nevystaci a preto ma este taketo psychicke problemy.😀

olivia6
8. nov 2014

naaahodou, by ste nechceli takeho, co aspon dvakrat denne vyraba oblozene misy? 😉

maja22
8. nov 2014

Baby, ja som sa tu normálne nahlas smiala, tak sa som sa bavila, ale teraz mi ho došlo aj ľúto... K takémuto správaniu sa musel niekde naučiť, škoda, že nevie, ako sa má správať muž a partner... A ešte viac ľúto mi je žien, ktoré sa takýmito prípadmi žijú...

olivia6
8. nov 2014

@maja22 ja sa utesujem, ze to nemoze byt real

sono2
8. nov 2014

@caoli ja myslím že hej. To veľa až podľa mňa. Jej to sa tu už zvrhlo 😀
ale ved sme už po polnoci, sa môže už. 😀

elise
8. nov 2014

@sono2 mozno doma obklada koli tomu ze si tam sada frajerka a to sa mu hnusi 😀 😀

esterba
8. nov 2014

@robot123 ja mat takeho chuja doma, tak uz ho doma nemam. BTW, citala som tvoje prispevky mojmu muzovi a podla neho si kus vola. Tak si vyber.

maja22
8. nov 2014

@olivia6 utešujem sa tým aj ja, ale žiaľ, je dosť pravdepodobné, že takíto chlapi medzi nami žijú...

sono2
8. nov 2014

A ja viem!!! On tú stovku na hazlak potrebuje, veď taký kvalitný na ritku a za každým si sadne ved to mesačne do peňazí ide

olivia6
8. nov 2014

@elise stopro preto, ved ona sa mu vlastne cela hnusi...preco s nou je? Aha, lebo ju lubi, vsak kolegyna mu povedala, ze ho chce ale kedze on lubi svoju priatelku, tak zatial není k mání pre kolegynu.
Dufam ze kolegyna to tu necita a vezme ho niekam daleko na vylet, odkial uz niet navratu a ta uboha deva konecne precitne.

sono2
8. nov 2014

@elise jedine.

olivia6
8. nov 2014

najblizsie napise temu: Priatelka odmieta kakat postojacky, som bezradny.

leporeloo
8. nov 2014

@olivia6 alebo Moja partnerka kaka, som bezradny 😀

sono2
8. nov 2014

@olivia6 a ja som to s tou kolegyňou nezachtila. Nevadí.
Mňa normálne ozjabaju ruky ako tukam do tableta.

sono2
8. nov 2014

@olivia6 milionpecsto lakov ti dávam. 😀

sono2
8. nov 2014

Dobrú

alexandramaria
8. nov 2014

@robot123 ty si mi len za kkta 😀 😀
viac nekomentujem, načo aj. obyčajný troll, čo tu vytáča ľudí do biela.

denae
8. nov 2014

@sono2 nič tým nechcel povedať a vôbec nie to, že by to aj naozaj robil. Skrátka je to chalan, ktorý má svojský humor. Podá to úplne vážne s kamenným ksichtom a v prvom momente si všetci myslia, že to myslí vážne. A o tom v bola v zásade aj celá tá jeho story. Keď videl, akým smerom sa to uberá, tak nerobil nič iné, len v tom pokračoval a kúsok po kúsku prilieval olejček do ohníčka. A dobre sa bavil, to mi ver. Ale dobre sme sa bavili aj my, či? 😀 😀 😀

olivia6
8. nov 2014

ja myslim, ze sme sa dobre zabavili. Knihy mam docitane, tak aspon tu bola zabava 😀
dobru noc, zienky.

sono2
8. nov 2014

@denae mne to nedalo a som tu som bola len cik Cik. Ale hej. Občas tu niekto dá takéto. Posledné bol buzik, čo nevedel, že je buzik respektíve nechcel si priznať, bola si tam? 🙂

sono2
8. nov 2014

Ale ja som mu to celkom zhltla. Som naivná asi, že by sa tu takto choro niekto bavil 😨

denae
8. nov 2014

@sono2 jéééžiš, tak to mi ušlo 😀 to mohlo byť tiež dobrééé 😀

denae
8. nov 2014

@sono2 nie je prvý ani posledný...aj chorejšie záležitosti tu boli...a ešte budú 😀

bombonka
9. nov 2014

@robot123 prečítala som si ešte pár Tvojich príspevkov a hlboko sa Ti ospravedlňujem za to , že som Ťa nazvala debilom. Ty nie si debil ! Ty si obyčajný chudák !!!!! Je mi z Teba zle ....

sjuzi
9. nov 2014

@robot123 neverim ti ani slovo a cudujem sa ostatnym, ako naleteli. A mozno ani nie si chlap. Totalne vidno, ako si tie prispevky vymyslas! Snad ste sa deticky aspon zabavili... 😅