Som bezradný
Dobrý večer, som Maťo, som tu nový, registrovaný asi 3 minúty a potrebujem poradiť. Najskôr som hľadal pomoc na streche, ale tam sa takéto "problémy" nerozoberajú, tak hádžem sem. Budem rád, ak zareagujú aj moji súkmeňovci - muži, ak tú nejakí sú. Takže k veci: Mám 26 rokov, priateľku takmer 4 roky. Spočiatku sme si celkom fajn rozumeli, no pred necelým rokom ju v práci ponížili na nižšiu funkciu, časom odišla do inej práce, ktorá ju veľmi nebaví, tvrdí, že sa jej tam nedarí a je stále smutná. Už na to nemám nervy. Stále je smutná, vkuse rieši, že máme málo peňazí, ona zarába cca 400€, ja ako predajca szčo mám priemerne tiež toľko. Vkuse sa len sťažuje, že chce prácu, kde aj zarobí, aj ju bude baviť. Oslovili ju z tej práce, kde odišla, aby sa vrátila, tak zvažuje túto možnosť. Strašne mi však vadí, že je umrnčaná. Nedávno ju operovali a keď som šiel po ňu, tak ledva chodila, len sa tackala, neverím, že ju to tak môže bolieť. Ešte chcela, aby som jej pomohol dvakrát pri sprchovaní a bohužiaľ, som pri tom musel vidieť aj jej použitú vložku, lebo práve vtedy to mala. Vkuse sa vyhovára, že nemôže dvíhať ťažké, rozložiť a zložiť gauč, lebo je to čerstvé, pritom nemám pocit, žeby ju niečo ešte malo bolieť. Je strašne citlivá, reve pri dojímavých seriáloch, je to trápne už. A s tým všetkým prišlo aj to, že nemám chuť na sex s ňou! Je už pre mňa nepríťažlivá, že som videl tú vložku a že je stále umrnčaná. Nechce orál a ja neviem, čo robiť. Sme rovnako starí a bývame spolu už asi 3 roky v prenájme, len teraz sme u mojich rodičov, lebo som mal finančné problémy, s ktorými mi neraz pomohla, tak na čas sme u našich a to mrnčí ešte viac. Prosím, poraďte mi, ako seba alebo ju prebrať k životu. Dik.
@ervenka 😀 zhrnula si to uzasne, velmi som sa na tejto diskusii nasmiala, vcera som ju nahodne zachytila a vsetko citala a dnes som sem tiez isla preto,ci sa pan robot123 este ozve... 😀 neverim ze toto je skutocnost, a keby nahodou ano, tak by nemohol byt normalny, a to sa radsej vyjadrujem slusne 🙂 . citala som nieco aj mojmu manzelovi, ten sa smial a krutil hlavou a myslim ze tento clovek pomohol vsetkym zenam si uvedomit,ze maju doma uzasnych manzelov a niekoho takeho ako je on by bolo dobre vystrelit niekam do vesmiru... 😀
@david1991 takto.. vidiet cudziu vlozku je nechutne aj pre ženy, nemysli si.. ale nie až tak, aby mali z toho dozivotnu traumu. a co maju povedat ludia, ktori su napr po nehode, alebo maju dieta co treba prebalovať alebo manzela/ manzelku po poražke, ze vsetko ide pod nich... alebo su ochrnutí a necitia..... hmm....
Vies to je to... one je podla mna prehnane cistotny.... doma si obklada zachodovu misu papierom, akoby bl v cudzom.... to ma aku spotrebu papiera potom?? nebolo by lepsie ten zachod castejsie umyt, ked je taky cistotny???? ved hajzlak nieco stoji, to sa potom necudujem, ze mu partnerka musi davať este 100E zo svojho 400E platu, aby na ten hajzlak mal :D... asi.... a pritom on zarobi 2x tolko ako ona , cize cca.800E a byvaju o jeho rodicov, cize naklady skoro ziadne... nechapem ... tohoto si sa zastal 🙂
@robot123 vies co ma zaraza?? ze ty si si ani z 10stran prispevkov nezobral nic, co by ta prebralo...
ty stale len to svoje... " nezaujimaju ma " jej nalady", ja len chcem, aby bola normalna, ako predtym " a dookola..
Ty si fakt mysliis, ze ty na jej spravaní nemas ziadnu vinu ???? ze jej spravanie je odrazom toho tvojho?
vies co? Ty si najdi nejaku šialenu, ale fakt sialenu presvedcenu emancipovanu zenu, ktora sa bude chovať ako chlap. s tou si budes rozumiem.. Mozno narube aj za vlečku dreva pre tvojich rodicov . ale pozor, ta ti neda ani tych 100E, lebo bude chciet byt samozrejme samostatna.. takze?
A co tak najst si brigadu popri praci , namiesto hrania hier na PC????aby si bol hlavne ty sebestacny a konecne sa choval ako chlap. nie ako velke decko s full servisom okolo.
@robot123 ak sa nezabavas a toto je real, zelam tvojej babe, aby sa spamatala a opustila ona teba - nevdacneho prizivnika. nechcem vidiet, ako by si sa spraval k zene po porode - ked bude mat nastrih a dotrhanu pozasivanu posvu - to nie ze bez oralu, ale bez sexu by si bol, drahy moj ... to nechci vidiet tie tony krvavych vloziek a pocut tie telesne pochody, ked este neovladas potlacene (alebo aj porodom poskodene) zvierace ... keby mi ten moj povedal, ze co simulujem, ze to nic neni, ani operacia, balim dieta a pidlim do rite prec.
si pako, iny vyraz nemam. urcite si bol len prechladnuty? nevysmrkal si si cast rozumu popri tom? :(
@david1991 no to neviem....podla mna by ta baba bola super partnerka inym chlapom, ale tomuto nevyhovie asi ziadna.....
a vrchol je, ze on napisal, ze sa pohadali, lebo mu vycitala to 10kg vrece mesiac po operacii, ze ho nevladala niest a on jej na to povedal, ze HO MALA KUPIT kED BOLA PN !!!!!
cize, ona mala ist po operacii vramci PN porusit režim bez vychadzok, to za prve a za druhe, mala ist uz vtedy vlacit 10kg vrece domov... cize mozno 2t po operacii by to bolo pre neho idealne, lebo vrece by uz bolo doma a on by nemal ziadne starosti.. lebo on nechce ziadne starosti, on chce len svoj pokoj... a chudacik, strasne uz predsa prispel, ked jej pomohol 2x do vane , co viac preboha ta zenska od neho chce????
zeby pochopenie a lasku??
Zabudnime.. on ma rad len sam seba. a svoju cistu (?? alebo nie, ked tam dava papier?) zachodovu dosku a svoje PC hry....
Toto je jeden z tych prispevkov, pri ktorych sa az rozum zastavi. Cely prispevok o priatelke, na ktorej ti vadia uplne nepodstatne veci. Treba si precitat aj ine temy tu na MK a az potom si mozno uvedomis ,co su ozajstne problemy. Priatelka nie je spokojna s pracou ...a ty si spokojny? Si chlap a zarabas 400 eur. Skor si myslim,ze ty by si si mal hladat robotu, mozno by potom ona nemala pocit,ze musi zarobit viac aby ste prezili a mali sa lepsie. A operacia. Ty si bol niekedy operovany? Kazda operacia je velky zasah do organizmu. A telo potrebuje cas, aby sa z toho dostalo,nie je otazka par dni. Ty si jej partner,teda mal by si byt jej oporou. Ty sam sa mal jej spytat,ci s niecim nepotrebuje pomoct a nie sa este stazovat. Naozaj nechapem v com chces vlastne poradit. 😖
@robot123
@robot123 na co bola operovana? akoze nehnevaj sa na mna ale podla mna po kazdej operacii je clovek oslabeny...mozno je umrncana ale vy chlapi revete ked mate sopel, chcela by som vidiet teba po operacii ci by si sa netackal...a k tej vlozke nemam co dodat...su ludia ktory sa o svoje polovicky staraju, ktory musia lezat na posteli, ktory maju rakovinu...ti vidia svoje polovicky v inycvh situaciach, menia im plienky a podobne...to je laska...keby si ju miloval miloval by si ju so vsetkym, preetoze vsetci maju svoje chybi a kazdy raz prechadza takzkym obdobim...ty ju nemilujes len si to asi nevies predstavit bez nej...chuda baba...prisla o robotu bola na operacii a to sa necudujem ze je zo vsetkeho v riti...a este ked ma aj priatela ktory neni ochotny tak to je uz uplne v riti...aj ja revem pri romantickych serialoch a co? za to som psychicky labilna alebo co? mna videl moj priatel pri porodoch videl vsetko videl krv vsetko a milujem ma rovnako...rozid sa s nou nech ona nbestraca cas s tebou...nie ze ty s nou
@robot123 ty kokos, ty si idiot, ty nechapes, preco sa tesi na toho kolegu do prace? A len na neho?
A musel si macke hovna vyberat, fuuuu, perlis cim dalej viac. A co by si chcel robit? Sediet na gauci a cakat kym ti na zlatom podnose donesie pecene holuby? Sa spamataj clovece. Uz som videla vselijakych slabochov, ale toto je prilis silna kava. Ved ty sa uplne naparujes ako 5 rocny chlapcek, co mu nechcu kupit auticko
Pre autora (ak je vobec tento problem realny 😀) Ty ju nelubis, lubis seba a svoj standard, za ktory si vdacny prave jej. Ked prides o nu, prides aj o dobru partiu. Ide len o zvyk a strach, ze by si ostal na svoje problemy sam.
necitala som vobec komentare,len temu. a som si ista,ze ju nepisal ziaden chlap,ale zena 🙂
ja sa vyjadrim k tomu takto..z takychto chlapov mi je zle.... len vdaka chlapom ako si ty ze nevies zenu pochopit neveris ze nas niecomoze boliet atd.... nepomahas a toto vsetko len kvoli takym hadzeme vsetkych do jedneho vreca.... mam pocit ze este nie si pripraveny na zivot... co budes robit pri porode.... alebo po ...... to nebude trosku krvava vlozka...co bude robit ked budete mat dieta celu zodpovednost nechas na nu.... ja som vdacna ze mam chlapa akeho mam... ma 25 ... ale pomaha mi ... a nikdy sa netvaril ako ma nieco moze boliet akoze trosku pochopenia... sa preber konecne..zivot ta este neprefackal....
ja nechapem len jedine..a sice, ze sa niekto vobec unuva vyjadrit k takejto teme...a 11 stran...omg
Jednou z odvratenych tvari tejto doby je, ze produkuje tolko mladych ale uz nejaky cas predsa len dospelych nesamostatnych jedincov, ktori sa v absurdnosti svojej neschopnosti chapat zakladne zivotne veci natolko blizia popisu tuto "robota123", ze by to kludne skutocne mohlo byt. Zial aj ja osobne takych poznam na okolo a len zasnem. 🙄
Ked aj nie je tento pripad, je to dalsi zo znakov odvratenej tvare tejto doby,a sice ze realne existuje kopec ludi ktori sa nudia natolko ze potrebuju prehravat fiktivne identity. 🤐
Obe odvratene tvare sa naozajstnom zivote v mnohom vyskytuju. Toto bude jedna z nich. Ani nezalezi na tom, ktory ten pripad to v skutocnosti je, obe su smutne, uprimnu sustrast a skore precitnutie zelam. 😉
Dievcata potvrdzujem taki blbci su 🙂 a nemusi to byt vymyslene, sama som takeho mala 😔 a aj kamoska mala podobneho , ten moj ex tiez odpadaval ked videl vlozku , alebo odstrihnuty nechet , to by ste neverili 😀 Vedela som od zaciatku , ze to nema v hlave v poradku , ale som ho milovala , bol pekny chalan a preto som sa zalubila do jeho krasy , zial ale to bolo vsetko , hlava duta ako prazdny sud a tie naroky , ci pana , to keby ste videli , vozit sa len v najlepsom aute , jest len najlepsie jedlo atd . ale sam nemal co ponuknut chudacik ,taky bol chudobny ako kostolna mys a ani sa nejak nesnazil to napravit , vsak naco priatelka zariadi nie 😀 vedel sa chvalit cudzim perim , ach je mi luto takych uboziakov a este viac tych zien, ktore na to nikdy nepridu , resp. nechcu otvorit oci, On sa s tebou nerozide prvy , pretoze mu dokonale vyhovujes , ma full servis , aj moj ex ho mal aj pri materi a potom aj pri mne. Neboj sa je to svina vychcana , ale ked sa das a nemas svoju hrdost ako som ja nemala , tak tvoja smola 😒 TREBA OTVORIT OCI DIEVCATA
zas jedna mikrovzorka totalneho idiota, ak sa s nou rozijdes, urobis sluzbu jej nie sebe
@edita56 No ved hej, ono mne je tiez blizsie ze je to cele fikcia uz od pohladu, len vravim tolko ze smutne je ze takyto jedinci v pohode realne existuju a prezivaju, ba dokonca, mnohi na rozdiel od tohoto konceptu tu, aj skvelo zarabaju. Ba mnohi dokonca ani nie su takto ze uplne mladi ale su uz daleko v strednom veku, cloveku sa az nechce verit ako sa im ti podarilo, tak oklamat darwinovsky prirodzeny vyber, a predsa...skratka dnesna schaosena doba to volajakym zazrakom dovoluje a potom sa to geneticky nezriedka aj siri dalej...Do toho konceptu zaroven patri aj to ze by o tom kludne mohli kecat aj trebars na koniku, to len dokresluje tu absurdnost toho celeho.
Ale inak tvojmu prispevku vobec neodporujem!
@edita56 no lebo on to nikdy nepochopi , ze je divny , ze je egoista, to proste narusenemu cloveku nevysvetlis , on si stale bude mlet len to svoje dokola 😒 bud je to psych. choroba ,alebo tak je nauceny z domu , v zivote iny priklad nevidel, nezazil, ze ako sa ma spravat muz k zene , resp . dvaja partnery k sebe , ze byt si oporou v dobrom i zlom , ale to sa ani naucit neda , on proste ziadne city nema, resp . ma ale je citlivy len sam na seba , proste je to psychopat a hotovo . da sa to urcit z par prispevkov.

@leporeloo ja by som nemala depku. Ja by som ho zadusila použitou vložkou. Úprimne obdivujem tú ženu, mám chuť mu jednu vraziť a to s ním nemusím ani žiť.