icon

Som bezradný

robot123
8. nov 2014

Dobrý večer, som Maťo, som tu nový, registrovaný asi 3 minúty a potrebujem poradiť. Najskôr som hľadal pomoc na streche, ale tam sa takéto "problémy" nerozoberajú, tak hádžem sem. Budem rád, ak zareagujú aj moji súkmeňovci - muži, ak tú nejakí sú. Takže k veci: Mám 26 rokov, priateľku takmer 4 roky. Spočiatku sme si celkom fajn rozumeli, no pred necelým rokom ju v práci ponížili na nižšiu funkciu, časom odišla do inej práce, ktorá ju veľmi nebaví, tvrdí, že sa jej tam nedarí a je stále smutná. Už na to nemám nervy. Stále je smutná, vkuse rieši, že máme málo peňazí, ona zarába cca 400€, ja ako predajca szčo mám priemerne tiež toľko. Vkuse sa len sťažuje, že chce prácu, kde aj zarobí, aj ju bude baviť. Oslovili ju z tej práce, kde odišla, aby sa vrátila, tak zvažuje túto možnosť. Strašne mi však vadí, že je umrnčaná. Nedávno ju operovali a keď som šiel po ňu, tak ledva chodila, len sa tackala, neverím, že ju to tak môže bolieť. Ešte chcela, aby som jej pomohol dvakrát pri sprchovaní a bohužiaľ, som pri tom musel vidieť aj jej použitú vložku, lebo práve vtedy to mala. Vkuse sa vyhovára, že nemôže dvíhať ťažké, rozložiť a zložiť gauč, lebo je to čerstvé, pritom nemám pocit, žeby ju niečo ešte malo bolieť. Je strašne citlivá, reve pri dojímavých seriáloch, je to trápne už. A s tým všetkým prišlo aj to, že nemám chuť na sex s ňou! Je už pre mňa nepríťažlivá, že som videl tú vložku a že je stále umrnčaná. Nechce orál a ja neviem, čo robiť. Sme rovnako starí a bývame spolu už asi 3 roky v prenájme, len teraz sme u mojich rodičov, lebo som mal finančné problémy, s ktorými mi neraz pomohla, tak na čas sme u našich a to mrnčí ešte viac. Prosím, poraďte mi, ako seba alebo ju prebrať k životu. Dik.

janka_mamka
9. nov 2014

musiš počkat kým si najde lepšiu prácu aby ta mohla zase brat po výletoch a potom bude dobre už nebude umrnčana 🙂

ervenka
9. nov 2014

@sashabb ale radsej nie. Co ak by sa nejaky zosypal pri fotkach z porodu? Mozno by admin rychlostou metelesku-blesku blokoval foto. 😀

robot123
autor
9. nov 2014

Ani do Viedne som nechcel ísť, prehovárala ma 2 roky, aby som s ňou šiel, lebo to bol jej sen, nie môj. A musím uznať, že som sa aj hanbil, lebo skvelo sa vedela dohovoriť, všetko tam vybavila a ja som nerozumel ničomu, lebo už som nemčinu zabudol. bol som aj hrdý na ňu, aká je šikovná. Som rád, že je taká, ale tie jej blbé nálady. Dnes som ju vzal na obed do reštaurácie, tak mala aj lepšiu náladu, ale teraz, ako sme došli k mojim rodičom, tak sa zas tvári ako uhorka. Fakt ma to nebaví...a áno, som skutočný, nie som vymyslený ani nie som žena v mužskom nicku.

uhorka11
9. nov 2014

@robot123 TAK SA SPAMATAJ A BUD RAD ZE MAS TAKU SIKOVNU ZENU A ROB JU STASTNOU , NEZAVIDIT ZE JE SIKOVNEJSIA AKO TY ALE SNAS SA BYT AJ TY. TY MANICKA PRECITLIVELA , BY SOM TA KOPALA DO RITI KYM BY SI NEPRECITOL 😀
NA VOJNE SI BOL ? ASI NIE CO !

sono2
9. nov 2014

@robot123 tak daj foto. Ked si taký chlap!

nanervy_2
9. nov 2014

@robot123 tak jej urob laskavost a nechaj ju ist, nech si najde zreleho muza... a ty si uzivaj s nejakou, co ma rada diskoteky a tiez ma cas dozriet.. to co nej citis si len myslis ze je laska; laska je, ze budes jej kludne aj soplne utierat, zachod po nej umyjes ak by bola chora, proste, v tazkych chvilach, kde sa ty musis obetovat pre partnera, ked robis veci na ktore nemas chut, sa ukazuje laska ;) mi trocha pripadas ako moj s byvalou, obaja uplne rozdielny, ine zaujmy, nevedeli sa rozist, tak sa navzajom trapili dlhe roky. teraz su obaja spokojni... takze sup sup do noveho zivota, skor ako nieco zarobite a bude este horsie...

zuzina25
9. nov 2014

Prestal si mať chuť na sex s ňou, lebo si videl tú vložku? Si si istý, že problém je v nej? Skor by si mal riešiť seba .

fufababu
9. nov 2014

@robot123 Ty ju nechces opustit nie preto, ze ju lubis, ale preto, ze ta sponzoruje aj z toho mala co ma.

morning
9. nov 2014

@robot123 Kedze nazory a rady zien ignorujes, tak sa porad so zenatymi (zadanymi) kamosmi pri pive. Hotovo.

morning
9. nov 2014

@robot123 A urcite nam sem potom napis, co ti poradili oni. Nech sa zasmejeme. 😀

petra141181
9. nov 2014

mozno je taka prave kvôli tebe ak ju tak milujes mal by si ju milovat aj s jej bolestami trapeniami a pouzitymi vlozkami ked spolu zostanete a zostarnete ona bude potrebovat tvoju pomoc tak ju radsej nechas dokadenu a dostatu len preto ze tebe sa to husi a ona si vymysla my zeny musíme pretrpiet vsetko ale chlapovi staci kycnut a uz je to vazny stav ( nie vsetkych sa to tyka)

dencatko
9. nov 2014

zalezi aj kusok na tebe.. moj tiez videl vlozku , po porode ked som uz bola doma, sa cudoval ze ako sa rychlo stehy zahojili (chcel mi pomahat pri sprchovani a pod...) , sam mi chcel pomahat a len sa pytal, ci ma nieco neboli. kludne ma posle si lahnut, ked je maly napapany a sam sa mu venuje.. dokonca este mi slubil prekvapenie, zato , ze som sa trapila pri porode, ma obdivoval, ze on by to nedokazal.
Fakt otovere musite komunikovat, lebo na lasku treba dvoch a ked si nerozumiete uz v takychto chvilach tak to k nicomu pozitivnemu nevedie......... moj nazor.

braniska
9. nov 2014

Ked pises, ze ste sa vratili s tvojim rodicom a "je ako uhorka" - nie je tam aj problem s tvojimi rodicmi ? Skus sa zamysliet aj nad tym.... a ti zenati kamarati by ti naozaj bodli, mal by si muzsky vzor (aspon nejaky).... Bud chlap a ries to, inak to nikam nebude viest.....

petulaptt
9. nov 2014

Odporuc tvoju priatelku na tuto stranku nech sa registruje a napise nam, my jej poradime ako by sa mohla znovu zacat usmievat.

robot123
autor
9. nov 2014

@braniska nemám ženatých kamarátov. Naši vkuse rýpu, nie sú nadšení, že sme u nich a ona sa vkuse sťažuje, že jej moja mama prenáša veci a nič nemá na svojom mieste. Typické ženské problemy.

dana_l
9. nov 2014

@robot123 no ved hod fotku o co sme prisli ked sme si vybrali ineho partnera 😀

oldman50plus
9. nov 2014

@robot123 Počúvaj, ty mi fakt čím ďalej tým menej pripadáš ako chlap skôr ako počítačový program. Nie si ty náhodou software ktoré sa snaží prejsť Turingovým testom?

morning
9. nov 2014

@robot123 Pocuj, ale kamosov, co maju frajerky mas, nie? Tak sa popytaj ich. Alebo sa spytaj ocina, mas ho poruke. 😀 😀 😀

ervenka
9. nov 2014

Kto sa so mnou stavi,ze za par tyzdnov- Vianoce, max. Valentin tu budeme mat diskusiu "Moj priatel ma nepodporuje, nechape, ale vraj ma lubi" ?

nanervy_2
9. nov 2014

@robot123 kazdym tvojim prispevkom len prispievas k udivu ze ta deva s tebou este je.. zakladne pravidlo je stat pri tvojej priatelke.. vzdy! nepomahas jej s domacimi pracami, na vylety s nou nechces chodit a este zahlasis ze ma problem s tvojou mamou a ty si bokom lebo su to zenske problemy... este aj to ze si jej po operacii pomohol do sprchy si pokazil tou hlaskou ze tak ju to predsa boliet nemoze.. doma mas evidentne full servis na ktory si si nejako zvykol a tvoja mila urobila velku chybu ze to spravila...
no nemas zenatych kamaratov tak si si nevsimol nic odpozerat, ale tak skus urobit co ti tu radia zeny.. objim ju a vypocuj bez poznamok, povysavaj ty, chod do lesa na ten vylet.. uvidis sam ze nebude tak mrncat. ved sam si pisal ze po veceri pookrela.. tak sa zamyslim cim to asi tak bude..
a ak mate uplne rozdielne sposoby ako travit cas, zamyslite sa do buducnosti, ako bude zriet a pokracovat vas vztah. co mate spolocne? naozaj sa chces zbytok zivota hadat o tom kde a ako pojdete?
nema ta tvoja problemy so sebavedomim? lebo neviem si predstavit normalnu zenu, ktora vydrzi pri chlapovi s hlaskami ako to je zenska praca, ved to su zenske problemy, atd.

janka279
9. nov 2014

@robot123 Este posledny raz prispejem do tohto fora. Pretoze cokolvek pisat je ako keby som hrach o stenu hadzala. Zda sa, ze s priatelkou ste emocionalne a inteligencne dost od seba vzdialeni. Ocakavas, ze ona sa prisposobi tebe. A ty nie si ochotny urobit nic pre to, aby si sa k nej priblizil. Na vztahu musia pracovat obaja. Neviem, ci vy dvaja ste este ochotni s tym nieco robit. Velmi chvalim, ze si ju vzal na obed. Mam pocit, ze si si aspon nieco vzal z tejto diskusie. Ale neocakavaj, ze jeden obed vyriesi vsetky problemy. A ona sa bude usmievat od ucha k uchu od rana do vecera. Pokracuj v tomto snazeni, ona ti to casom urcite vrati v podobe toho, co si od nej zelas ty. V prvom rade to bude ten usmev na tvari.

adri266
9. nov 2014

@effie81 na sto pro. ESte aj styl odpisovania ma taky, ze odpise len koment, ktory ju zaujme, ziadne zvysenie tonu, ale dalej v pohodicke komentuje. Ale je to sranda precitat, nie? 😎

adri266
9. nov 2014

@ervenka zabudla si dopisat, a to je podla mna najhorsia vec, ze este aj zachod po nom musi ona vycistit, lebo to je jej parketa 😎 😎 😎

adri266
9. nov 2014

@robot123 joj, vsak nam uz povedz svoj pravy nick, pozri, je tu 12 stran zapisanych, celkom slusne na temu, ktora vznikla vcera. Stale omielas to iste dokola, ale sem tam prihodis nieco nove, ako teraz o svokre, ktora Tvojej priatelke prenasa veci. Sikovne, velmi sikovne. Skoda, ze si nepamatam nick tej kocky, co sa uz raz prekecla, ale sa stavim, ze si to Ty 😉 😉 😉
Lebo neexistuje, aby si nepochopil, ze problem je LEN a LEN v Tebe. Ak by si bol skutocny, tak to pochopis. NO nic, vela dalsich kreativnych napadov Ti zelam. 😝

PS. Druhy krat, ak budes pisat za chlapa, sem tam by si mala spravit nejaku tu chybu v hrubkach a tak 😎 😎 😎

lapalma
9. nov 2014

autor - idem si vybozkávať svojho chlapa - ten už videl kadečo, rana po operácii a iné bonbóniky...keď bolo treba, obliekal ma, obúval, varil - a áno bola som riadne umrnčaná --- to mi tiež utieral slzy a nosil jedlo do postele. Ty si ešte nezrelý na vzťah so ženou...pre tvoje aj jej dobro nechaj ju, nech si nájde zrelšieho a ty choď s kamošmi na pivko a zahraj sa na počítači 😝

edita56
Autor odpoveď zmazal
edita56
Autor odpoveď zmazal
nanervy_2
9. nov 2014

@robot123 a mozno my sme tu len take zhyckane nasimi muzmi. skus proste viac tlacit na tvoju priatelku, ked ti navari, tak by ti to mala predsa servirovat s usmevom... nema sa predsa co stazovat tolko, ved ju volas von tiez.. ked sa bude stazovat na tvoju mamu, tak jej vysvetli ze ste u nich, tak nech je rada ze mate kde byt, a nie este aby sa stazovala... a na diskoteky ju neber ked sa jej tam nepaci, chod sam a uzi si poriadne. ked bude chciet ist do lesa, tak ved ju posli samu, ved aj ty pojdes na diskoteku sam. nemali by ste sa obmedzovat len preto ze ten druhy nechce robit nieco. no a ved zivot ide dalej, nejako sa to vyvrbi... a ked sa bude zase stazovat na nieco, proste sa chod prejst do mesta na pivo, nech to nemusis pocuvat...

mikema
9. nov 2014

@robot123 chapem ta, sice moj muz taky nie je ale mam kamaratku ktora sa strasne opusta a viem ako to cloveku berie energiu. Mesiace som sa snazila trochu ju dat dokopy, ale sama mam toho vela a videla som, ako mi cicala energiu. Doslova a dopismena. Ked bola len hodinu u mna, bola som uplne hotova a lezala som uz len na gauci, akoby som bola po 12hodinovej sichte. Tam pomozu len dve veci, otvoreny rozhovor, alebo rozchod. Jeden nas kamarat sa s takou zenou rozisel. Chodil unaveny z roboty a doma ufrflana priatelka. Absolutne to chapem, ked ja pridem domov hotova, je mojim jedinym slnieckom moj muz, mktory ma rozosmieva. Jasne ze nie vzdy je vysmiaty, ale smiech je tak nase hoby. 😀 Skus jej teda povedat, ze ti to strasne ubera energiu. To, ze je citliva, je ina vec. Ja sa rozplacem tiez aj pri peknej reklame 😀 a som citliva na bolest, ale zas ked som chora, dokazem upratovat, pracovat a vsetko. Kym moj drahy umiera uz na sopel 😀 takze bud to budes akceptovat alebo nie. V tom ju asi nezmenis. A operovana nebude kazdy tyzden... no a ked je taka zbehana a sikovna, nech nevyplakava ale kona. Nech zoberie staru pracu alebo hlada dalej...

katrin21
9. nov 2014

@robot123 uz to pochop!
ta baba je s tebou NEStaStna !!! vo viacerych prispevkoch na zaciatku si napisal, ako si rozumie s kolegom a aka je vesela, ked pride od neho, alebo tak... a pri tebe je potom hned zase smutna....
Nechapes?? Trapi sa, nevie to skoncit, mozno nevidi vychodisko, mozno nema kam ist s tym platom - lebo je to malo na nejaky premajom, tak mozno aj preto ju stve ta praca, keby mala viac uz by pri tebe isto nebola ! a aj to malo, co by usetrila, musi dat tebe...
Opakujem, ma pravdu, doplaca na teba , rozidte sa a bude stastna !!!!!!! Beries jej energiu, preto je taka.

a ty sa ani nenastves po tom vsetkom, ako ti tu nadavame? ty asi fakt nebudes skutocny, alebo si totalne flegamtik