icon

Som bezradný

robot123
8. nov 2014

Dobrý večer, som Maťo, som tu nový, registrovaný asi 3 minúty a potrebujem poradiť. Najskôr som hľadal pomoc na streche, ale tam sa takéto "problémy" nerozoberajú, tak hádžem sem. Budem rád, ak zareagujú aj moji súkmeňovci - muži, ak tú nejakí sú. Takže k veci: Mám 26 rokov, priateľku takmer 4 roky. Spočiatku sme si celkom fajn rozumeli, no pred necelým rokom ju v práci ponížili na nižšiu funkciu, časom odišla do inej práce, ktorá ju veľmi nebaví, tvrdí, že sa jej tam nedarí a je stále smutná. Už na to nemám nervy. Stále je smutná, vkuse rieši, že máme málo peňazí, ona zarába cca 400€, ja ako predajca szčo mám priemerne tiež toľko. Vkuse sa len sťažuje, že chce prácu, kde aj zarobí, aj ju bude baviť. Oslovili ju z tej práce, kde odišla, aby sa vrátila, tak zvažuje túto možnosť. Strašne mi však vadí, že je umrnčaná. Nedávno ju operovali a keď som šiel po ňu, tak ledva chodila, len sa tackala, neverím, že ju to tak môže bolieť. Ešte chcela, aby som jej pomohol dvakrát pri sprchovaní a bohužiaľ, som pri tom musel vidieť aj jej použitú vložku, lebo práve vtedy to mala. Vkuse sa vyhovára, že nemôže dvíhať ťažké, rozložiť a zložiť gauč, lebo je to čerstvé, pritom nemám pocit, žeby ju niečo ešte malo bolieť. Je strašne citlivá, reve pri dojímavých seriáloch, je to trápne už. A s tým všetkým prišlo aj to, že nemám chuť na sex s ňou! Je už pre mňa nepríťažlivá, že som videl tú vložku a že je stále umrnčaná. Nechce orál a ja neviem, čo robiť. Sme rovnako starí a bývame spolu už asi 3 roky v prenájme, len teraz sme u mojich rodičov, lebo som mal finančné problémy, s ktorými mi neraz pomohla, tak na čas sme u našich a to mrnčí ešte viac. Prosím, poraďte mi, ako seba alebo ju prebrať k životu. Dik.

oldman50plus
9. nov 2014

@edita56 No teda ja som síce starší chlap ale som odhodlaný pri tvrdení o mojej reálnej neexistencii svoju mužnosť činom dokázať čo by ma pri tom mal aj infarkt trafiť, ktorá sa hlási 😀

trubelka13
9. nov 2014

Jaky chudaaaaaak...maticka skakava daj mi jej cislo abo mail abo aj adresu pojdem za nou jej vysvetlit ze si obycajne sebecke rozmaznane vycuciavacske decko ktore potrebuje od zivota poriadnu facku aby sa spamatalo...na jej mieste tu vlozku by si zozral dilinko...

wolfie
9. nov 2014

rozmaznany zasran...nic viac sa k tejto teme neoplati napisat

luccija
9. nov 2014

@robot123
Bud sa nudis a cele je to vymyslene, alebo si trulo, ak je pribeh realny.Prajem jej, aby ju vzali do tej prace zvysili plat a poslala Ta do kelu.Lepsie to uz nebude ste spolu dlho, sama povedala, ze stagnujete, byvate u rodicov...asi chce deti, rodinu, alebo aspon dobry plat a zadostucinenie v praci.V com si jej oporou?? Podla mna si slaboch, k ostatnym veciam sex, vlozka sa ani nevyjadrujem skoda reci.Aj, keby som nebola po operacii nebudem vlacit 10 kg piesku🙂)
Potrebujes adrenalin preto hras hry? Si smiesne ufnukane decko.Skor si hladaj lepsiu pracu za lepsi plat chod na brigadu...
Neverim, ze moze byt niekto tak slaboduchy musi to byt vymyslene.

guinevre
9. nov 2014

@robot123 Haha, nasiel si tu pravu notu, ked si chcel vyprovokovat navstevovatelky tohto fora, dobry pokus 🙂 Ze, vlozku videl 😀

marionmarion
9. nov 2014

@robot123 ved ty si obycajne egoistocke hovado...ty ze svoju priatelku lubis? Akoze som sa dobre zasmiala. jedina osoba ktory ty lubis si ty sam. Mat frarjera ako ty, tak radsej ostanem do smrti sama. Si vazne idiot...sorry, ale musela som to napisat

robot123
autor
9. nov 2014

@nanervy_2 ona sa na mamu nesťažuje, len jej tu prekážame obaja a ja nateraz nechcem ísť bývať preč.
@katrin21 ja som úplný flegmatik, mňa nerozhádže absolútne nič, možno aj preto máme nezhody s mojou, lebo keď mi povie, aby som vyniesol smeti, tak ja mám čas na to aj tri dni, kým ona to chce hneď. Vkuse sa sťažuje, že jej nepomáham doma, ale tak hádam nemám vysávať, riadiť kúpeľňu, wc a tak. Nie som predsa žena, ale chlap.

adri266
9. nov 2014

@robot123 a vidis, vidis, zase to selektivne odpisovanie, a zase si pridal dalsiu ceresnicku. Nie, frajerke svokra urcite nevadi, a stavim sa, ze ani svokre to, ze stale trcite v jej obyvacke 😎

Nuz, ked si taky chlap, tak mars do roboty a dones domov aspon 1000 E v cistom, a Tvoja frajerka bude spokojna. Ale asi nie si naozaj chlap 😝

lili_mia
9. nov 2014

@marionmarion Dobre si to napísala 🙂 Egoistické hovado, ktoré svoju lenivosť nazýva flegmatizmom. Chlap, ktorý sa naje, tak hádam aj po sebe umyje riad a vynesie smeti, že? Doslova ma naplo ako som čítala úvodný príspevok ako sa sťažuje, že ona len mrnčí a mrčí po tej operácii. Isto je to chlap, že ked pri ňom niekto zakašle, tak už je naisto smrteľne chorý 😀 A že spokojnosť s platom 400? Škoda slov. ON nechce priateľku, iba gazdinú, čo na požiadanie roztiahne nohy.

robot123
autor
9. nov 2014

@adri266 moja priateľka si vie na seba zarobiť, len ja mam momentálne problém, ale vracia sa do predošlej práce, kde ju oslovili, aby sa vrátila a tam zarobí viac ako 1000€, tak aspoň v tomto smere bude spokojná. A potom aj pôjdeme prečo od našich, lebo si budeme môcť dovoliť platiť bývanie. Teraz je asi aj v strese, že má málo peňazí, predsa 400€ ešte nezarábala, až teraz. Ja si nemôžem dovoliť nájsť brigádu, čo by si pomysleli klienti, keby ma niekde videli ako brigádujem? To si nemôžem dovoliť.

maja22
9. nov 2014

Takže súdiac podľa toho, ako robot píše, tak ide asi o nejaký nový počítačový program (niečo ako "hra pre ženy", lebo tie veľmi bojové hry nemusia, ale klábosia rady 😀 ), ktorý tu teraz na nás testujú. Do tohto programu vložili všetky údaje o tom, čo ženy na mužoch, resp. svojich partneroch neznášajú a tento nový program to má za úlohu postupne v diskusii dávkovať, aby udržal diskutérky v pozornosti. Ide mu to celkom dobre, stačí mu ozvať sa v priemere 1 - 2x za hodinu a ženy si už držia diskusiu samé. Zišlo by sa ale popracovať na emočnej stránke tohto programu, vývojári zabudli na to, že ak bude robot urážaný, mal by dať najavo nejaké emócie, na tom treba ešte popracovať. 😉 Ale inak sa dobre bavím už druhý deň, je to lepšie ako vtipnejší vyhráva, u mňa boduje 😀 😀 😀

katy2
9. nov 2014

@robot123 dalsia tvoja perlicka - poziada ta vyniest smeti a tebe to trva tri dni a ona by to chcela hned..... co si to vlastne k tebe dovoluje? 😕 ja mam manzela po mozgovej prihode, je znacne postihnuty, a napriek tomu vynasanie smeti je jeho zalezitost, vysava tiez a dokonca aj riady ma na starosti on.... Jednoducho si to neda vyhovorit, chce mi totiz POMOCT..... lebo ma ma rad...... ja sa fakt nestacim cudovat a neviem, co z teba este vypadne, aka perlicka....

robot123
autor
9. nov 2014

@maja22 aspoň niekoho viem potešiť, hoci len takto

sefaa
9. nov 2014

@robot123 napíšem ti to pravdivo. Si chracheľ mužskej populácie a tvoj tatko si mal radšej vyhoniť jak teba splodiť. nikdy som necitala dristy vacsiho debila ako si ty. Nemá zmysel rozoberat kazdu jednu vec, na ktorú sa sťažujes, lebo sa stazujes na vsetko. A tvoju frajerku vobec nelutujem, lebo byt 4 roky s takym keketom jak si ty...to presne z takehoto chlapskeho plebsu robí hrdinov, ktorí nic nechapu,nic ich nebavi,nezaijma,nic nevedia a nic nerobia, ale nájdu si babu ktorá sa len tak neopusta (ta citujem ) ja keby som teba mala doma, pridu ku mne natacat ako vyzera domace nasilie pachane na chlapovi, a zalozila by som si kurz pre zeny ako takym drbom jak si ty omotat okolo krku vlastne gule, až by si pišťal árie,. zbalila by som ti veci do tesco tasky a bol by pokoj.Taký sebecky debil musel mat doma v dectve teda ,,poriadny´´ vzor. Takprosím, ostan si s nou, ale nemnožte sa, lebo viac takýchto indivíduí svet neunesie...

dufam ze tvoj ubohy mikromozog vstrebal obsah tejto diskusie, kde ti vsteky zeny radia to iste co ja, akurat len v miernej forme, ale ty si zjavne nechapavy tak sompouzila prejav akeho si hoden 😉 teraz chod, zavolaj 112, priznaj sa im ze si ušiel z cajly a oni ti prídu naspať dat biele pyžamko, zviazu ti ho za chrbtom a bude pokoj.

adri266
9. nov 2014

@robot123 CITANIE S POROZUMENIM TI NEJDE!!! 😀 😀 😀 Ci ma fakt chces nas*at? 😉

katrin21
9. nov 2014

@robot123 ano, chlap ma aj vysavat, preco by nie? kludne obcas treba partnerku vystriedať....
a ze nemozes brigadovať? ty kokosss !!! ty len pekne zostan u rodicov a priatelka, ak bude mat zase 1000E plat dufam dostane rozum a posle ta do kelu.... !!!!
Ty sa regulerne nechas vydrziavať! a klienti? tak asi ich mas šeredne malo, ked zarobis 400E.. to chod robit hoc aj za pas do VolksWagenu a zarobis ovela viac ! keby si chcel.

adri266
9. nov 2014

@sefaa 😀 😀 😀

sono2
9. nov 2014

@robot123 a čo podľa teba majú teda robiť muži, keď vysávanie atď nie je pre chlapov?
Toto si úplne som len čakala, kedy toto začneš. Sa nečudujem, že tá nefajčím takého debila. Zarob riadne peniaze a zober ju na poriadnu dovolenku do karibika, veď ty ju tu tak zhadzuješ že to nemá obdobu.

janka279
9. nov 2014

@robot123 Slubila som, ze sa do tejto nezmyselnej debaty uz zapajat nebudem, ale predsa mi neda. Ty si zivnostnik, ktory zarobi kolko prosim ta? Ked priatelka zarobi 400 eur a este ta z nich aj zivi, tak ty zarobis 200? Lebo ak ano, tak sa vykasli na take podnikanie a kludne chod brigadovat. Pretoze brigady ti vynesu aj viac. A co su to za reci, ze nemozes brigadovat, lebo co keby ta klienti videli? Tak kto z vas dvoch je ten lenivy? Dam ti napovedu. Tvoja priatelka to nebude. Prepac, ale ty si asi naozaj z inej planety. A uz aj ja zacinam verit, ze toto je len zart.

lusinda3
Odpoveď bola odstránená
lienkafoj
9. nov 2014

ešte stále ho riešite? to nemáte baby nič iné na robote? on je egoista, sebec, neempatický.... mne stačilo včera večer.... no comment

caoli
9. nov 2014

"Ja si nemôžem dovoliť nájsť brigádu, čo by si pomysleli klienti, keby ma niekde videli ako brigádujem? To si nemôžem dovoliť."

tak takuto pixlovinu moze napisat len taky vred na riti ludstva, aky sa nam tu predstavil. musim sa vratit k vcerajsim uvaham - toto nemoze byt skutocny clovek! taky troll je mozny len v bajkach.

tykat
9. nov 2014

@robot123 😀 Daj jej to prečítať... Myslím, že sa tým tvoje problémy s ňou vyriešia raz a navždy...

sirene
9. nov 2014

😀 😀 😀 sa rehocem. Riadny vykvet, priam ideal

lillona
9. nov 2014

@katrin21 uz som sa zlakla, ze som zabudla citat 😀

weweve
9. nov 2014

Vies co by ti na to povedal moj manzel?ze si totalny kreten!!!bol pri porode,znasal moje nalady,vysipa kos v kupelni aj ked su v nom krvave vlozky,prebaluje dieta...a ty co?myslis ze mat menstruaciu je boh vie aka zabava?boli ta cele telo,mas migrenu a aj napriek tomu chodis do prace,upratujes,staras sa o deti...a jedine co chces js aby ta partner podporil,pomohol ti...ze je umrncana?vies si predstavit kolko bolesti musela zniest?zazil si taky druh operacie ako ona?si naozaj trapny!mam pocit ze si si sem prisiel robit haluz a nie preberat realny problem.pretoze ziadny dospely normalny clovek by toto neriesil a partnerku podporil!uprimne ju lutujem!

katrin21
9. nov 2014

@lillona prečo?

weweve
9. nov 2014

Manzelovi som precitala aj TVOJ problem aj moj koment a mne dal big like a i tebe si mysli svoje...ked uz muz na to pozera ze wtf tak sa skus zamysliet

nanervy_2
9. nov 2014

po poslednom prispevku zacinam tiez verit ze si len robi srandu... lebo cim dalej, tym vacsie hlody.. akoze ona ma vacsi plat, obskakovat ma.. neverim ze normalna sebavedoma zena by nieco take zniesla dlhsie ako nejaky ten rok, kym ruzove okuliare neodpadnu. a normalny chlap by nieco take na fore plnom zien nezahlasil

radanna11
9. nov 2014

@robot123 si normálny? Môj muž A ja máme len 20 rokov A on dokázal aj v tomto veku ísť K pôrodu videl všetko dokonca podával sestričke vložku keď som tam po pôrode krvacala A nikdy sa mu nič nehnusilo. Asi ju nemás dostatočne rád.... Môjmu manželovi by som sa teda nikdy nehnusila ani V najchulostivejsich veciach.to je až smiešne čo píšeš spametaj sa A stoj pri nej v ťažkej chvíli alebo od nej odíd.ale nerieš takéto bludy