Som bezradný
Dobrý večer, som Maťo, som tu nový, registrovaný asi 3 minúty a potrebujem poradiť. Najskôr som hľadal pomoc na streche, ale tam sa takéto "problémy" nerozoberajú, tak hádžem sem. Budem rád, ak zareagujú aj moji súkmeňovci - muži, ak tú nejakí sú. Takže k veci: Mám 26 rokov, priateľku takmer 4 roky. Spočiatku sme si celkom fajn rozumeli, no pred necelým rokom ju v práci ponížili na nižšiu funkciu, časom odišla do inej práce, ktorá ju veľmi nebaví, tvrdí, že sa jej tam nedarí a je stále smutná. Už na to nemám nervy. Stále je smutná, vkuse rieši, že máme málo peňazí, ona zarába cca 400€, ja ako predajca szčo mám priemerne tiež toľko. Vkuse sa len sťažuje, že chce prácu, kde aj zarobí, aj ju bude baviť. Oslovili ju z tej práce, kde odišla, aby sa vrátila, tak zvažuje túto možnosť. Strašne mi však vadí, že je umrnčaná. Nedávno ju operovali a keď som šiel po ňu, tak ledva chodila, len sa tackala, neverím, že ju to tak môže bolieť. Ešte chcela, aby som jej pomohol dvakrát pri sprchovaní a bohužiaľ, som pri tom musel vidieť aj jej použitú vložku, lebo práve vtedy to mala. Vkuse sa vyhovára, že nemôže dvíhať ťažké, rozložiť a zložiť gauč, lebo je to čerstvé, pritom nemám pocit, žeby ju niečo ešte malo bolieť. Je strašne citlivá, reve pri dojímavých seriáloch, je to trápne už. A s tým všetkým prišlo aj to, že nemám chuť na sex s ňou! Je už pre mňa nepríťažlivá, že som videl tú vložku a že je stále umrnčaná. Nechce orál a ja neviem, čo robiť. Sme rovnako starí a bývame spolu už asi 3 roky v prenájme, len teraz sme u mojich rodičov, lebo som mal finančné problémy, s ktorými mi neraz pomohla, tak na čas sme u našich a to mrnčí ešte viac. Prosím, poraďte mi, ako seba alebo ju prebrať k životu. Dik.
Že matematika nepustí... Ty Tvoje prachy minieš, ona zarobí 400€, z toho Ti 100€ dá, lebo máš vyššie výdavky a obaja žijete tým pádom z jej 300€... ako sorry, ale u mňa by si mal už dávno kufre pred dverami... čo takto brigáda? 200€ k výplate nie je problém zarobiť a mal by si aj sebe doložiť, aj jej prispieť na domácnosť...
A že je umrnčaná? No neviem, pri tomto spôsobe života má na to plné právo, pretože niekto mrnčí, niekto kope nožičkami, niekto utečie... sme proste rôzne... a byť Tebou, neposielam ju k psychológovi... lebo ak ten pomenuje jej problém Tvojím menom, tak tie kufre môžeš pred dverami naozaj nájsť...
Prežil si to? Keby si si rozbil hlavu ona by ti videla krv tak by povedala proste jednosucho nehnevaj sa namna nemozem sa na teba pozerat lebo som ti videla ako ti tecie krv? Ano je to intimna časť tela co si videl ty.ALE PRE BOHA STE PARTNERY! Ale darmo niečo tebe vysvetľovať lebo ty ju nelubiš....a ja sa modlim normalne ku všetkým svätým aby si toto všetko Prečítala a poslala ťa do teplých krajin.!!!!
Monk šuviks 😀
@robot123 cize ty si to predatavujes takto: ona ma byt vzdy usmievava, mila, pozitivne naladena. ak ma problemy, nech ich prediskutuje s priatelmi, ale teba nech tym nezatazuje. Ak ju nieco boli, nech sa premoze a necha si to pre seba. z vyplaty nech ti hned vycleni 100 eur, hned ako jej nabehne na ucet. kazdy vecer pred spanim ti urobi oral, samozrejme s usmevom na tvari. kazdy piatok nahodena a usmiata si s tebou vuyjde do mesta, kde si s tebou vypije. Moja otazka znie: Ak to vsetko pre teba urobi, co si ochotny pre nu urobit ty?
Ja vždy V takýchto diskusiách kde muži takto perlia žiadam O foto. Lebo to sa pýta hrozne k tým komentom
foto
Foto
foto
obsedantno-kompulzivna porucha je svina… docista-docista 😀
To pise zase ta,ktora vymysla pribehy?O MM,ktory dal meno dcerke po byvalej frajerke,potom o MM ktory staval dom zo sestrinych penazi?😀
No nič. Debata u konce, si dám námahu, čítam každý príspevok a potom tma. 😢
No ja sa tej zene necudujem ze je smutna. Este ani nie ste manzelia a ona "zivi" teba, zije u svokry na nieco vlastne ani nema vyhliadky /asi/ v praci nie je stastna a vlastne ani doma... A ty prides a riesis piesok pre macku a pred mamou povies o nej ze nevie varit... trochu divny postoj nemyslis?
Ak sa TY nespamatas tak to ine nebude. A koli peniazom sa raz aj isto rozvediete.... Ziadna uspesna a ambiciozna zena nedopusti aby niekoho "zivila" dozivotne... Ak sa v takomto stave /myslim financnom/ vezmete budes to mat na skole stale kazdy den! Tie peniaze vas zozeru. Nechapem preco sa nezamyslas nad svojou situaciou a nepochopis ze ak na nieco nemam prave peniaze /lebo sa mi momentalne tak nedari/ tak musim so svojich narokov ubrat - SETRIT. to je normalna logika. tebe nie je trapne od nej pytat 100 eur mesacne ked ona je v takomto stave???? Myslim psychickom. Ved ti vravi ba doslovne krici ze ju tie peniaze trapia a ty nie zeby si riesil seba / ze si chlap a ten ma zabezpecovat rodinu lebo tak je to od prirody dane/ ale riesis "pouzitu vlozku"
No comment....
Ináč aj typ paviel rochniak by to mohol byť so sklonom gladiatora a spidermana s nádychom od Palomy toho diega a móóžno keď tak prižmurim oči tak vidím alfa Áno Alf 😝
Ináč prečo toľko peňazí ti treba? Viac výdavkov ako žena? Kondomiky nekupuješ vložky tiež nie 😀 či gèlik na vlásky? Alebo čo na čo toľko koruniek ti treba?
Baby koniec je to tu. Spať a povinne každá s úsmevom k mm a pekne mm povinnosti splniť 🙂
nuž baby, čo už, asi už nič nebude. Hlavný aktér teraz asi obkladá misu toaleťákom, aby mal pripravené na ráno..a nám neostáva nič iné, len ísť hajať 😀 😀 😀

Maťko nevydržal, asi už odkväcol...a zasa sa len dokázalo, že baby vzdržia viac 😉 😉