Som citovo závislá na partnerovi

sarus81010
28. aug 2018

Potrebujem pomoc, vaše rady...čokoľvek
Viem to a vie to aj on.
Som s priateľom dva roky a som na ňom neskutočne závislá. Som smutná keď som bez neho. Dokážem plakať iba kvôli tomu, že sa mi nevenuje ale je napr. na mobile.
Neviem čo mám robiť. Je mi smutno keď ide domov, je mi smutno keď mi neodpisuje.
Radšej si s ním píšem ako idem s kamarátkami von. Viem že je to moc a že to nie je v poriadku.
na začiatku vzťahu bol on ten, ktorý chcel využiť každú voľnú minútu na to, aby bol so mnou. Teraz to tak nie je. Vidíme sa cca 2 dni z týždňa a mňa neskutočne rozosmutnieva keď je na mobile a píše si s niekym iným. Je to blbosť žiadaň aby nepoužíval mobil ked je so mnou?
Hnevá ho, že ked som napr u nich, tak chcem aby sme boli stále spolu.
Už ma ani nic nebaví. Neuprednostním pred neho nič.

dominika6
28. aug 2018

@sarus81010 ty sama mu ukazuješ že si pre neho ľahko dostupná,oddaná ako psík a verná až za hrob...dostal ťa kde chcel a už niesi pre neho zaujímavá..načo by sa snažil ked už nemusí?
ste spolu 2 dni v týždni a aj to si on stále píše s niekým iným? fakt super..čo mu tak zobrať mobil a hodiť o hlavu že halooo tu som?
akú chceš radu..?
nepíš mu,nevolaj,neskáč hned ako pískne..a vzťah bude taký ako na začiatku..
nemáš byť na nikom závislá..je to tvoj život,tak ho ži ....

zooeynka
28. aug 2018

@sarus81010 nezdraveeeeee. Zhnusis sa mu. Neber to v zlom, tak to proste byva. Najdi si svoje zaujmy a razom sa aj pre neho stanes zaujimavejsou. Nie je nic horsie ako zufalo sa dozadovat pozornosti.

hettinka
28. aug 2018

@sarus81010 nie si závislá, si zamilovaná a ste spolu málo. Je len prirodzené, že ten čas, čo ste spolu, si chceš užiť. Nie je normálne, že on vtedy závisláči na mobile. Možno si to neuvedomuje, ale je závislý, ak to nevie odložiť a vie, že ti to vadí.
Ale v čase, ked spolu nie ste, sa venuj aj iným záujmom, kamarátkam.

beky1813
28. aug 2018

Toto je riadna zavislost. Takto ho odozenies. Ak to sama nedokazes zastavit, tak vyhladaj pomoc odbornika

korunka1
28. aug 2018

@sarus81010 Už si to tu raz riešila.Nebuď naňho taká upjatá.Si mladučká.Zamestnaj si hlavu niečim inym.Začne škola-uč sa,chod behat,štrikuj....

asia83
28. aug 2018

@sarus81010 Nepíšete svoj vek. Mne to príde, akoby to písalo dieťa, respektíve mladistvá osoba. Potrebujete dozrieť, podľa mňa aj táto situácia a jej dôsledok vám ku tomu pomôže. Treba riešiť to, ako to vníma partner, ak mu to nevadí, netreba to riešiť. Keď počas kontaktu s vami používa mobil, tiež bude nejaký mladý, nevyzretý alebo vás má viete kde. V neposlednom rade, správajte sa ako dáma, majte sebaúctu.

mechurik
28. aug 2018

Kup si byt auto zacni mu vraviet ze dnes nie mas iny program a pribehne naspat.
Otazka je co ked otehotnies.potom ked si najde inu lebo evidentne uz nema taku chut na vztah?

janulka2811
28. aug 2018

Jejda,no si sa pekne zalubila,ale az to nieje dobre.
Omrzis ho,netreba sa mu hned cela ukazat ako si zalubena,neber to tak vazne,uzivaj si zivot,dajte si vylety pokecate, zasmejete sa atd ...

janinah
28. aug 2018

Vidieť sa dva dni v týždni predpokladám,žE celé dva roky je to tak...tak toto nie je vzťah a ak on pri tebe čumí do mobilu,tak by ti malo byť jasné ako asi "potrebuje" tvoju prítomnosť.Čo robíte ked sa stretnete? čo robíte,ked ste spolu u nich? k nám chodí dcérin priteľ a to spolu varia,hrajú spoločenské hry aj s mojim najmladším synom v trojici,pokecá s nami,mobil v ruke som mu ešte nevidela...

sarus81010
autor
28. aug 2018

@janinah prvý rok sme boli spolu každý deň, pretože smer boli na rovnakom internáte aj na rovnakej škole. Teraz už je na vysokej. Keď sme u nás snažím sa vymyslieť nejakým program takze vascinou ideme na prechádzku, na túru, na bicykle, naši nás stále niekde berú. Keď sme u nich, tak hráme hry, ideme občas von s jeho kamarátmi, chodíme na pizzu alebo len tak na pivo. Občas sa hrať s jeho neterou.

zooeynka
28. aug 2018

@sarus81010 asi to nechces pocut, ale netreba tieto prve lasky brat tak vazne. Akoze chapem, ze ho lubis, ale neupinaj sa nanho, takych lasok este pravdepodobne budes mat...malokto zostane so svojou skolskou laskou. Sa uvolni, najdi si svoje zaujmy...tiez som sa chovala podobne k partnerovi a ano, rozisiel sa so mnou....tazko som to predychavala, ale dnes by som ho uz nechcela ani zadarmo;)

0silvia0
28. aug 2018

@sarus81010 choď radšej s kamarátkami von, neseď doma ako zlatovláska vo veži pokorne čakajúca na svojho ženícha, normálne ži a funguj aj nasilu... čo iné ti poradiť? troška sa odosobni od tej strašidelnej zaľúbenosti...

miriam11
28. aug 2018

@sarus81010 kolko mas rokov, pokiaľ 16 tak sa to da pochopiť, ale ak si dospela, prides mi ako umrncane, rozmaznane dieta. Ako zena, ktora nevie nic, len caka, čo jej ini naplanuju, zavesena ako privesok. Prepac, ale spamataj sa, najdi si zaujmy, si zamilovana, ale posobis neschopne.

bianka532
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sarus81010
autor
28. aug 2018

@bianka532 mám 17 🙂

miriam11
28. aug 2018

Jaaaj, tvoj vek vsetko vysvetluje🙂 uzivaj si mladost🙂

romiada
28. aug 2018

@sarus81010 zavislostou, umrncanostou a vycitkami ho odozenies. Nebude to dlho trvat a necha Ta (ak uz na tom nepracuje cez mobil)🤔. Nic v zlom, ranit som Ta nechcela, iba Ti otvorit oci. A ked zanedbavas kamaratky kvoli nemu tak pozor na to aby si sa mala este akej vyplakat na pleci ked Ta tento nahodou necha. Priatelstva "z detstva, z ulice" byvaju viac ako tieto lasky...lebo lasky odidu (neboj tych este bude) ale priatelia Ti ostanu (ak tie priatelstva aj pestujes)

romiada
28. aug 2018

@sarus81010 a inak: zavislost nie je laska, zavislost je sebadeštrukcia. A chlapi su v tomto ako psik na retazi. Cim viac mu ju skracujes tym viac sa na nej bude trhat a chciet ujst alebo bude utrapeny a nakoniec sa na nej "uškrti"

osky
28. aug 2018

Muz je od prirody dobyvatel.
Clovek si to ,k comu pride lahko ,nevazi tak,ako to,co musi vydobit,tazsie ziskat.
Mysli na to.
Ziadneho muza nepritahuje zena,ktora sa mu vyslovene ponuka/nemyslim.teraz iba sex,to moze byt aj prehnana vtieravost,prilisna oddanost.../
Je to lacny ciel a casom ho prestane bavit.
Aj v manzelstve si treba drzat urcity pdstup a nechat partnerovi slobodu.
Laska ktora cloveka priam dusi,to uz je az sebectvo.
Uvolni sa.nechaj svojho priatela dychat a zi aj ty svoj zivot.ved si taka mlada.
A to ze je na mobile ked je s tebou...no.zial.dnesna zavislost ...
Mozno to s tebou nema nic.
Ale celkom normalne to nie je.
Pravdepodobne uz ste presne v tom bode,kedy uz si prilis otravna...
Daj pozor.to je zaciatok konca.
Skus sa spravat ako ked ste spolu zacinali-pises ze ste boli spolu kazdy den a predsa to bol on,kto vyhladaval tvoju spolocnost.tak skus drzat trochu odstup.
A necakaj od chlapa celozivotnu romantiku ako z tych zalubenych filmov-chlapi premyslaju prakticky,vecne...
Nie ako my,zeny😉

magua
10. okt 2018

Skús sa zaľúbit do seba, váž si samú seba.... veľmi ti to uľahčí život.... (Tak ako sa správaš k sebe, tak sa bude partner chovať k tebe) ❤️

dancez
15. dec 2018

Ja som zažila tiež taký vzťah môj 1. na nič to nieje dobre, viem že sa tým veľa robiť nedá lebo je to ako droga a je to tak kým ti on neotvorí oči môže ti hovoriť kto chce čo chce, musís to pochopiť vo svojej hlave. Ja keď som s ním otehotnela a o 3 mesiace potratila a on neprišiel za mnou ani do nemocnice som pochopila ako to je, a potom keď som mu nedvíhala telefón neodpisovala na správy sa karta obrátila, ale to už nemal u mňa šancu.