Som divná, keď nemám sociálne siete?
Dostalo sa mi pomenovania čudná, divná (v negatívom zmysle), pretože nemám Instagram a na Facebooku nepridávam fotky. Dokonca vraj klamem, že nemám 🤣Vraj ma dokonca asi nikto nemá rád, lebo nepridávam fotky a teda asi nikoho nemám, ani len psa a som samotár. Zaskočilo ma to a zároveň som fakt prekvapená ako môže toto niekto povedať. Facebook mám, ale využívam ho len na písanie s rodinou, priateľmi... Pre mňa osobne nemá zmysel pridávať každý prd..
Som divná ja alebo ľudia okolo mňa? Fakt by ma to zaujímalo. Toto mi povedal kolega v práci.
To je nejaký moderný kult nemať sociálne siete? Také sektárske mi to príde čo tu na predchádzajúcich 4 stranách čítam.
Ani ja nemám instagram a na fb tiež nepridávam fotky 😃😃
Nebudem svoje súkromie vešať na sociálne siete.... Nikoho do toho nič nie je... Kde chodím, kedy chodím a skym chodím, ďalej co robím, kedy robím a tak ďalej.. Nebudem pokračovať.... Keď niekto niečo chce môžme v reále.
Tebe povedal kolega, ze si divná, ale čo keď toto isté povie spolužiak na ZŠ. A čo keď dieťa nepochopí, že to nemá brať osobne a príde domov, ze skrz to, ze nemá insta alebo fcb je divné…. Divná je toto veru doba. 😳🤔
PS: aj modry kon je soc.sieť (ak by to dakto este nevedel).🤣🤣🤣🤣🤣
@silviaeli presne. MK je sieť.
Si super a buď naďalej divná, prosím ťa 🙂 načo si zahlcovať tou nerealitou život. Ten je tu, okolo nás, nie v mobile. Instagram som nikdy ani nemala, fb som sa odhlásila pred 5 rokmi.
Aj ja to mam takto, ako ty. Uplne mi to vyhovuje. Neries druhych.... Vzdy bude niekto kritizovať.
Divný, je tvoj kolega, lebo žije cez mobil... Ty žiješ život naozaj... MK je jediné sociálna sieť kde som a určite sa preto necítim byt divná... Radšej čas strávim s tými, ktorých mam rada, ako by som všetko dávala na FB alebo IG
Jak divná šak máte sociálne siete 🙈🙈😂😂šak píšete tu na Mk a dokonca máte aj fcb....sociálne siete by ste nemali keby nemáte nič .
Nemám ani FB ani Instagram ani nič len koňa 🤣🤣🤣
ani ja nemam a zijem. a zivot ide dalej a ja som bez tych jebnutych socialnych sieti spokojna. aj tak chcu ludia len pozornost stale..
To je ale strašne nieco, že nič nepridávas 😅, niesi divna čosi, skôr je divné, ak niekto pridáva pomaly všetko zo svojho súkromia na net a potom sa čuduje, že v práci napr. Šéf zistil o ňom toto, kamarát o ňom vie zas niečo.
Celá tá doba v ktorej žijeme nieje len o našom súkromí, keď si tak vezmeš, tak dnes keď niečo dáš na internet, už to nikdy nevymazes, fiktívne možno áno, budeš si myslieť, že napr tú fotku z instagramu si vymazala, a aj odtial zmizne, ale čo sa s ňou deje ďalej, nikto nevie, podľa mňa ju instagram ešte niekde zálohuje na neverejný server, čiže ty ju vlastne vynazes ale ona sa zálohuje 😀, istým spôsobom je aj fajn držať si co najviac odstup od týchto veci, aj keď tomu úplne nezabránis, veď už len tu, keď som sa prihlasoval som musel zadať svoj telefón, teda nemusel rozhodol som sa 😀.
A o tom to je, ty sa rozhudujes, či budeš mať nejakú sociálnu sieť, ono je lepšie vedieť žiť bez internetu, ale v dnešnej dobe je to už ťažké ( zvykli sme si 🙂.
Telefóny sú parádny vynález, no majú mnoho funkcií, ktoré sa dajú využiť aj zneužiť, ved už len to že máš prednú kameru, tá niekto cez ňu môže sledovať, a je veľa veci ktoré nevedomky prezradzame, ak to ešte stále čítaš, tak už vieš, napr. ze som muž.
Ďalšia vec, máš Cloud, kde sa ti ukladajú fotky, v Androide hneď predinštalovana apka Google fotky a nevymazes ju bez pridaného softu v Pc, nevieš o tom kúpiš nový mobil, nafotis pár veci a už je to uložené na nete, aj keď súkromné, ale nieje to fotka už len v tvojom telefóne, čo je trochu strašidelné.
A kopec ďalších veci .....
Napr. Slovenská sporiteľňa a ten ich perfektný mtoken, zatiaľ to fungovalo cez sms, a zrazu nam treba aplikáciu , pýtam sa načo ? 😀, akože aby apka pýtala povolenia na polohu, kameru, snímala tvoj odtlačok ..... ?
Ste tu, čiže ste na sociálnej sieti. 🤷🏼♀️ Ste uuuuuplne normálna. 😉
@anonym_autor viac takých ľudí ako ty, prosím. Ak to nepotrebuješ vyslovene koli práci, je to úplne zbytočne a potenciálne škodlivé.

Nepotrebuješ sociálne siete..stačí, že fičiš na MK 😂