icon

Som fakt taká zlá?

tamvtme
8. sep 2017

S partnerom sme spolu cca 5 rokov, pred necelym rokom sme spolu kupili nas prvy bytik a odtvedy sa zacali nase nezhody. Vsetko sme si spolu zariadovali tak, ako sa nam paci, ja ten byt milujem a chcem tam mat cisto a krasne a on je strasny bordelar a tam zacinaju nase hadky. Nie, nie som taka ta posadnuta, co stale beha s handrou a chce mat vsetko tip top, len mi proste vadia jeho spinave ponozky pohadzane po obyvacke, vadi mi ked natrusi alebo vyleje nieco v kuchyni na linke a necha to tak, ked chcem aby nieco urobil v domacnosti (povysaval, odlozil riady do mycky atd) tak mu to musim velakrat pripominat, kym to urobi (inak mu kludne nevadi, ak nepovysava aj 2 tyzdne) a podobne sice blbosti, ale sa to hromadi a vytaca ma to. On mi potom vycita, ze ho stale buzerujem a komandujem ho a potom sa len hadame :( Ja nepotrebujem k zivotu sterilnu cistitu, len chcem mat byt v takom stave, ze moze hocikedy prist neocakavana navsteva a nebudem sa musiet hanbit. Som fakt taka strasna? Mam byt radsej ticho a neupozornovat ho na to? AKo to mate doma? Niekedy mamf akt pocit ze namiesto chlapa mam doma male decko....

Strana
z3
playka
9. sep 2017

Mój snubenec absolutne nič nerobí v domástnosti a ani s malou mi nič nepomáha.

dskjhfdlkdjhl
9. sep 2017

@maminuska s tym (ne)zatvaranim ma problem asi hodne muzov. Teraz som sa smiala, ked som citala Tvoj prispevok, lebo takmer presne ako u nas, moj by teda nezasival diery, ale zase navari. A co sa bavime s kamoskami, tak tiez maju takych (ne)zatvaracov🙂

dzjanetta
9. sep 2017

@dskjhfdlkdjhl s tym (ne)zatvaranim iba skrin mam ja problem..a moj chodi a zatvara😉

vilma7
9. sep 2017

Tak devenk

vilma7
9. sep 2017

Tak devenky, ja mysím trošku oponovať a napísať, že aj starého psa novým kúskom naučíš. Ja som si brala chlapa čo žil do 38 doma a to doma asi ozaj nič nerobil, otec mu ešte aj chlieb ráno natieral. A skoro ma šľahlo keď svokra zabila, že mu budem ja. Hneď zo mňa vyšplechlo, že ich syn má zdravé ruky! A chlieb si vie krásne natrieť aj sám, dokonca aj pomôcť v domácnosti, postarať sa o syna, navariť atď. Aktuálne je na materskej so synom, tak keď prídem z práce preberám starostlivosť o syna a on o domácnosť, hlavne varenie.
Určite nie je upratané denne, ale je. Len mu treba všetko pekne povedať, čo treba urobiť. Ak sme doma obaja, dávam mu na výber: syn, al.domácnosť.

lujza123
11. sep 2017

@tamvtme K*O*M*P*R*O*M*I*S ... budto si zvyknes na A) trochu bordelu alebo B) budes upratovat ako sibnuta... Osobne som zvolila moznost A, jedine co ma vytaca do nepricetna ked nevie dat veci na jedno to iste miesto, hlavne v kuchyni nikdy nemozem nic najst a hadame sa teda strasne koli tomu. Ostatne chcelo len nastavit trosku pravidla, taky zlaty stred ... Zase som musela aj ja uznat ze su aj dolezitejsie veci v zivote ako cisty drez a radsej si idem hodinu von zabehat ako robit nieco sama a navyse

Strana
z3